- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Aktív témák
-
tomlac14
tag
válasz
mrkorooo #30387 üzenetére
akkor gondolom MM S díjcsomagod van, amihez igényelhető ez az opció és akkor egy ezresért nincs túlforgalmazási díj.csak nyerhetsz vele
-
vétó
aktív tag
válasz
mrkorooo #30376 üzenetére
azért nem tudom, te mit értesz azon, hogy "nagyonjonet" 1000 Forintért, de:
egy hónapra 500 MB adatforgalom elég a levelezéshez, a bitéhes widgeteknek, az aGPS navinak, és talán még egy kis böngészés is belefér. nem ismerem a Tré árait, de nem hiszem, hogy egy ilyen csomag sokkal többe kerülne 1000 Ft-nál. És ami a legszebb, hogy ha túlléped a kereted, akkor nem számláznak többet, csak lassítják az adatforgalmat, ami még akkor is bőven elégséges jó pár dologhoz, pl. az aGPS-nek, widgeteknek, csatolmány nélküli leveleknek, és ha türelmes vagy, még egy két weboldalt is elolvashatszhunfatal
ez a vár 5-6 percet sajnos nem mindig igaz. és általában pont akkor kell neki fél óra, amikor a legjobban szükséged lenne rá.
és bár nem nekem szólt az utasítás, de én megyek aludni gyorsan...
-
TRob1
veterán
válasz
mrkorooo #30376 üzenetére
Offline navival, amennyit használ hozzá az agps, egész évben sem használná el a 100 megát, nemhogy 1 hónapban...
(#30375) vétó :
Pirosfejű mi? Irigykedsz sápadtarcú?(#30378) Zsolt_72:
Ő ezresé akar "nagyonjonet"et, és nem haccázé kicsitjonetetui: és kaptyátok beja pirosfejű villás frkát.
-
TRob1
veterán
válasz
mrkorooo #30371 üzenetére
Akkor az nem offline gps volt (mint az említettek), az tuti...
Amit ezek fogyasztanak hogy megtalálják gyorsabban a "műhódokat" aztán kész...
Amivel ő hülyéskedett, az meg mindent a netről szed folyamat... de előfizetsz 1 ezresért mobilnetre, és akkor sosem lesz nagyobb a számlád net miatt, max korlátozzák a sebességét ha eléred a limitet.(#30374) mrkorooo :
Na pont ráhibáztál, mert az online, annak kell a net. -
fatal`
titán
-
-
spiritex
veterán
válasz
mrkorooo #29344 üzenetére
Előfordulhat, hogy ezek közül valamiket már javítottak újabb rom verziókban, de engem android 2.2-n ezek nagyon zavartak:
- ha beléptem egy korábbi sms láncba, amiből csak újra el szerettem volna olvasni az utolsót, akkor egyből felugrott a billentyűzet, letakarva a fél képernyőt, így mindig meg kellett nyomnom a Back gombot, hogy eltűnjön a billentyűzet és lássak valamit,
- nem lehet lezárni az sms-eket, a főnököm simán beleolvas az sms-ekbe, ha valaki bent felejti a telefonját,
- nincs karakterszámlálója!!!, csak az utolsó 10-15-nél jött elő, így nem tudtam sosem, hogy éppen hány karakternél járok, és mennyire kell takarékoskodnom a betűkkel,
- nincs könyvtár (Bejövő, Elküldött, Piszkozatok, stb.) nézete, csak sms-lánc nézete,
- nem lehet időzített sms-eket küldeni,
- nem lehet más-más új-sms-jelzést hozzárendelni egyes ismerősökhöz, így ha új sms-t kaptam, nem tudtam fontos-e az sms és mindenképpen meg kell-e szakítanom a munkát, hogy elolvassam, vagy ráért volna elolvasnom később is.Röviden ennyi, de ezek csak azok a dolgok, amik hirtelen eszembe jutottak.
-
TRob1
veterán
válasz
mrkorooo #29344 üzenetére
Mi a baj a gyári Launcherrel? Mi a baj a gyári kontaktkezelővel? Mi a baj a gyári tárcsázóval? ... stb. Sztem ezt a kérdést minden gyári appra fel lehet tenni. Van akinek bejön/elég, van akinek nem. De az összes többi appra is igaz, hisz valakinek ez tetszik, valakinek az (vagy dizájn, vagy plusz funkciók, vagy jobb/könnyebb/egyszerűbb használhatóság miatt...)
Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest