- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Aktív témák
-
lyeany
csendes tag
Sziasztok. Melyik szerintetek a legjobb profil kezelő program? (Értem ezalatt, hogy be lehessen állítani, alvó, stb. módot, ne mindig a hangerőgombbal kelljen ütyködni.)
-
lyeany
csendes tag
Sziasztok. Olyan játékot keresek, mint ez. Köszönöm előre is, remélem nem gond, hogy WP7-es linket raktam be ide.
-
lyeany
csendes tag
Sziasztok! Nagyon fontos lenne olyan alkalmazás, amellyel tudok bejövő hívást tiltani, konkrétan egy számot, és ugyanettől a számtól az smseket is. Mindent
. Köszönöm szépen. Ui: Kerestem kulcsszavakkal a fórumban, de biztos rosszakat használtam, mert nem hozott eredményt. Köszönöm a segítségeteket!
-
lyeany
csendes tag
Halihó. Olyan app, ami felismer egy zenét? Shazam és Soundhoud megbukott a vizsgán
-
lyeany
csendes tag
sziasztok. netről letöltött témát, ami egyébként marketen fizetős, hogyan tudok frissíteni? marketen nem ugyebár, mert "még nem vásároltam meg" a témát.
Köszönöm!
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Arch Linux
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Nintendo Switch 2
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest