Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
lyeany
csendes tag
Sziasztok. Melyik szerintetek a legjobb profil kezelő program? (Értem ezalatt, hogy be lehessen állítani, alvó, stb. módot, ne mindig a hangerőgombbal kelljen ütyködni.)
-
lyeany
csendes tag
Sziasztok. Olyan játékot keresek, mint ez. Köszönöm előre is, remélem nem gond, hogy WP7-es linket raktam be ide.
-
lyeany
csendes tag
Sziasztok! Nagyon fontos lenne olyan alkalmazás, amellyel tudok bejövő hívást tiltani, konkrétan egy számot, és ugyanettől a számtól az smseket is. Mindent
. Köszönöm szépen. Ui: Kerestem kulcsszavakkal a fórumban, de biztos rosszakat használtam, mert nem hozott eredményt. Köszönöm a segítségeteket! -
lyeany
csendes tag
Halihó. Olyan app, ami felismer egy zenét? Shazam és Soundhoud megbukott a vizsgán

-
lyeany
csendes tag
sziasztok. netről letöltött témát, ami egyébként marketen fizetős, hogyan tudok frissíteni? marketen nem ugyebár, mert "még nem vásároltam meg" a témát.
Köszönöm!
Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Köszönöm szépen. Ui: Kerestem kulcsszavakkal a fórumban, de biztos rosszakat használtam, mert nem hozott eredményt. Köszönöm a segítségeteket!