- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
- 

flash- veterán "Légyszi a listát, mert Én nem tudom." pár óra alatt rengetegen kértétek tőlem azoknak a programoknak a listáját amik az Android akksimerülését okozzák. -Google maps(folyamatosan fut és szívja az akksit) 
 -Email,és a többi közösségi program - pl Facebook,ami akkor is fut ha kivagyunk jelentkezve belőle.
 -Gmail alkalmazás(érdemes webmailt használni inkább)
 -A gyári internet böngészőt(mert mindig fut)
 -Továbbá a Voice Search és a Google searchöt(Ezek is folyamatosan futnak)rendszerappok közül merít a com.sec.apps una,a samsung apps,a samsung fiók,a szoftver frissítése és a wssynclmnps Javaslom a fentieket először jegelni és pár napig tesztelni biztos ami biztos de utána aminek a jelegése nem okozott gondot azt TÖRÖLNI kell! Mert sokan eljutnak odáig hogy lejegelik azokat az alkalmazásokat amiket nem használnak,többek közt azokat amiket fent írtam,ezzal csak az baj hogy ugyanúgy képesek kommunikálni ha felcsatlakozunk a netre hiába le van jegelve. 
 Tudom mert a 3g watchdog lebuktatta őket.De minél több program van fent annál jobban merül a telefon. 
 Panaszkodunk hogy képes fél nap alatt lemerülni,nos kolegám vett egy ugyanolyat mint ami nekem van(SGA)semmi programot nem töltött rá,csak netezett,mégis bírta 3 napig.
 Például nincsen semmiféle időjárás,óra és 3d widget kint a főképernyőmön.
Aktív témák
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő