- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Sterilzona #49115 üzenetére
nézted super userbe hogy a program nincs-e blokkolva ?
-
enginev3.0
félisten
ha nincs androidomban (cm9) google play, akkor hogy tudom feltenni? mert ha csak a google playt telepítem akkor nem indul el, rögtön kilép, mert ugye nincs google bejelentkezés meg semmi
-
enginev3.0
félisten
nincs olyan app amivel több csengőhangot lehet beállítani, és mindig a másik vagy következő csengőhang szólal meg?
-
enginev3.0
félisten
Miért van hogy
Néhány névjegynél már sorakoznak az összefűzhető névjegyekEgy példa
Telefonkönyvben:
-Laci
javasolt névjegyek Laci (google) laci (telefon) laci (google) laci (sim) laci (google)szóval ugyan abból van ezer meg kismillió google-n meg már minden hol...
-
enginev3.0
félisten
ics-ben hol lehet megnézni az uptime-ot? hogy mióta fut a telefon
-
enginev3.0
félisten
Ez a google chrome mindenkinek ennyire hibás?
Rengeteg gliccs van benne vagy minek mondják, grafikai hiba -
enginev3.0
félisten
válasz
atillaahun #43750 üzenetére
Nálam is ez van!
HD2-nél is volt
és Desire HD-nál is jócskán megfogja a gépet
De csak estére szoktam berakni torrentet, amikor alszom, így nyugodtan tölthet, nem zavar -
enginev3.0
félisten
válasz
TazLeacher #43718 üzenetére
atorrent
ttorrent - ahogy említették
adownlaoder -
enginev3.0
félisten
Helló
Ismét kérdéssel fordulok hozzátok
Lehet fizetős vagy ingyenes is
Full oldalas widgetek, amiben van Facebook widget, Sms widget, E-mail widget, és időjárás jelentés widget, legjobb lenne ha sense-hez hasonlítana, de ha nem, az sem gond. Lehetőleg animált időjárás jelentős.
Illetve ami még kellene, az lockscreen, de ott is időjárás jelentéssel, animált
Miui romom van, ha ez számít!
-
enginev3.0
félisten
Helló
Nem tudtok olyan launchert amitől windows 8 metro ui-s lesz az android? Legjobb lenne miui theme, de ha más launcheres az is jó
-
enginev3.0
félisten
Nem értem, megvettem az apshalt 6-ot, ami 109ft, volt 300ft a kártyámon, megvettem elvileg most már csak 89ft van, és a market azt írja hogy
purchased, de még sem tölti meg semmi.Emailt is kaptam hogy vásároltam
Köszönjük!
Gameloft eladótól vásárolt a Google Playen.De most látom kaptam pár emailt, lehet hogy kicsit sokszor nyomtam rá
-
enginev3.0
félisten
helló
tudtok olyan játékot, ahol a pontból kell eljutni b pontba? vagy is ilyen labirintus féle, pl hogy "vezesd a gyereket a labdához" vagy valami
kép
na jó ez bicikli
illetve milyen ügyességi játékkal játszotok ti?
-
enginev3.0
félisten
Jajjjj basszus, jogos, más volt már a beillesztésnél, javítottam
És lenne egy programos kérdésem is
Tudtok mérleges programot? elvileg van olyan, hogy ha ráteszel valami a kijelzőre akkor megméri a súlyát, vagy is oszttársam mondta, és neki kelleneMr X - Örülök ha már olvastad a cikket
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Csak így oFF-ban
Mivel ez egy androidos, és legfőképp alkalmazásokkal foglalkozó topic, szeretnék egy kis segítséget nyújtani az írásommal, remélem sokak hasznára lesz
-
enginev3.0
félisten
Helló
Tudtok olyan játékot mondani, amivel lehet blue-n vagy wifi-n 1v1 vagy akár többen is játszani?
És lehetőleg azért élvezhető játék legyenbármilyen kategória
HTC DHD-n, Xperia x10 és Galaxy ace-n játszanánk
-
enginev3.0
félisten
Ha új romot rakok a telefonra, akkor mivel tudom elmenteni az angry birds játékállásaimat?
Hiába mentem ki a .android_secure mappát és rakom vissza. előröl kell mindig kezdenem -
enginev3.0
félisten
ismét egy kérdés
van olyan program amibe be lehet állítani több csengőhangot, és mindig másik szól, akárhányszor hívnak?
-
enginev3.0
félisten
Hogy tudok bluethooton és adatkábelen kívül még zenét és képet tenni gépről telefonra? HD2 androidos
-
enginev3.0
félisten
Egy újabb kérdés
Van olyan widget vagy htc widget (sense-s) ami kirakja úgy a facebook üzeneteket mint az emaileket kezdőképernyőre?
Mint pl ez:
http://smartphoneblogging.com/wp-content/gallery/htcsense/htcsense_mail_widget.pngcsak nem emaileket, hanem amint írtam, facebook üzeneteket
-
enginev3.0
félisten
Helló
Gondolom volt már párszor ez a kérdés, de
Mit csináljak, hogy ha a képernyő lezár vagy kikapcsol, akkor a wifi ne utánozza, és ne kapcsoljon ki? Kikapcsoltam a wifi beállításokba, hogy ne aludjon el a wifi soha, de ettől függetlenül, ha lezárom a képernyőt, vagy magától lezár, és pl torrenteznék akkor az megáll...
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest