Aktív témák
-
bajnok001
csendes tag
Így most újra olvasva rosszul fogalmaztam: van egy személy akinek megadom ezt a telefonszámot, és az illető akárhányszor akarja az adott számot hívni az vagy kicseng, vagy foglalt stb. Szóval nekem egy ilyen telefonszámra/programra van szükségem. (Amúgy egyik haverom átveréséhez kellene
)
-
bajnok001
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok biztos benne hogy jó helyre írok, de nekem egy olyan megoldásra van szükségem, hogy kellene nekem egy telefonszám ami fixen kicseng. Ha valaki tud szoftveres, vagy bármilyen megoldást rettentően hálás lennék. Ha szoftveres a megoldás úgy kellene megoldani, hogy nem a saját telefonszámom legyen az ami kicseng, hanem egy "kamu telefonszám".
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Emulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EA Sports WRC '23
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged