- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
gatto_
senior tag
válasz
negatiw #32769 üzenetére
Szia!
Az volt az első.
Azzal az volt a bajom, hogy marhára merítette az aksit. Pedig nem használtam belőle semmit, csak az ébresztő widgetet. Nem jöttem rá mi az oka. Lehet összeakadt valamivel, vagy nem tudom. Normál esetben este ha feltöltöm a telót, kikapcsolt wifi és 3g mellett reggel még simán 100%-ot mutat. Az spb-vel ez lement 65-70%-ra. Amúgy jó lenne, tetszett, de így necces. Azért köszi a segítséget.
-
punky10
addikt
válasz
negatiw #32606 üzenetére
Azt én is használtam,csak én beletettem egy kis packot,igy minden orában bemondta a pontos idöt.Hajnalban ,ha jol emlékszem 2-kor,azt mondta:két ora van,idd meg a söröd,és huzz haza...Tényleg "hasznos"volt,sose hallgattam rá...
Ilyen programmal eddig még nem találkoztam az Androidon.
szerk:látom kakukk van,beszélni tudnak-e?
-
TRob1
veterán
Aktív témák
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged