Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
gatto_
senior tag
válasz
negatiw #32769 üzenetére
Szia!
Az volt az első.
Azzal az volt a bajom, hogy marhára merítette az aksit. Pedig nem használtam belőle semmit, csak az ébresztő widgetet. Nem jöttem rá mi az oka. Lehet összeakadt valamivel, vagy nem tudom. Normál esetben este ha feltöltöm a telót, kikapcsolt wifi és 3g mellett reggel még simán 100%-ot mutat. Az spb-vel ez lement 65-70%-ra. Amúgy jó lenne, tetszett, de így necces. Azért köszi a segítséget.
-
punky10
addikt
válasz
negatiw #32606 üzenetére
Azt én is használtam,csak én beletettem egy kis packot,igy minden orában bemondta a pontos idöt.Hajnalban ,ha jol emlékszem 2-kor,azt mondta:két ora van,idd meg a söröd,és huzz haza...Tényleg "hasznos"volt,sose hallgattam rá...
Ilyen programmal eddig még nem találkoztam az Androidon.
szerk:látom kakukk van,beszélni tudnak-e?
-
TRob1
veterán
Aktív témák
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Újszerű, akku állapot 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest