Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
gatto_
senior tag
válasz
negatiw
üzenetére
Szia!
Az volt az első.
Azzal az volt a bajom, hogy marhára merítette az aksit. Pedig nem használtam belőle semmit, csak az ébresztő widgetet. Nem jöttem rá mi az oka. Lehet összeakadt valamivel, vagy nem tudom. Normál esetben este ha feltöltöm a telót, kikapcsolt wifi és 3g mellett reggel még simán 100%-ot mutat. Az spb-vel ez lement 65-70%-ra. Amúgy jó lenne, tetszett, de így necces. Azért köszi a segítséget. -
punky10
addikt
válasz
negatiw
üzenetére
Azt én is használtam,csak én beletettem egy kis packot,igy minden orában bemondta a pontos idöt.Hajnalban ,ha jol emlékszem 2-kor,azt mondta:két ora van,idd meg a söröd,és huzz haza...Tényleg "hasznos"volt,sose hallgattam rá...
Ilyen programmal eddig még nem találkoztam az Androidon.szerk:látom kakukk van,beszélni tudnak-e?
-
TRob1
veterán
Aktív témák
- Automata kávégépek
- Linux Mint
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azzal az volt a bajom, hogy marhára merítette az aksit. Pedig nem használtam belőle semmit, csak az ébresztő widgetet. Nem jöttem rá mi az oka. Lehet összeakadt valamivel, vagy nem tudom. Normál esetben este ha feltöltöm a telót, kikapcsolt wifi és 3g mellett reggel még simán 100%-ot mutat. Az spb-vel ez lement 65-70%-ra. Amúgy jó lenne, tetszett, de így necces. Azért köszi a segítséget.
Ilyen programmal eddig még nem találkoztam az Androidon.