- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bavid
senior tag
válasz
Potyka03 #49793 üzenetére
A google maps-be épp a legújabb frissítéssel került bele elvileg.
-
-
TRob1
veterán
válasz
Potyka03 #32864 üzenetére
".Gondoltam nyitok egy ilyen témát,ha már szoftveres topic van"
Nemtom volt-e értelme a külön topiknak (vagy egyáltalán engedélyezik-e), mivel az alkalmazás-ba meg a szoftver-be a Játékok is beletartoznak... ha a játék nem hardver, akkor szoftver
(de ha innen 1az1be száműzzük a játékokat, akkor jó
)
Csak mikor arról beszélünk hogy kinek milyen app van a telefonján, vagy épp mik az akciósak, akkor felét ide írjuk, felét meg oda?
Én zárnám. -
Dottore
addikt
válasz
Potyka03 #32709 üzenetére
Bárhonnan megnyitsz egy képet (pl. fájlkezelő), akkor ha több, az adott program megnyitására képes program van a telefonodon, választhatsz melyikkel nyissa meg. A kérdés alsó részén ott egy checkbox, ha kipipálod többet nem kérdezi meg, a kiválasztott lesz az alapértelmezett.
Visszaállítani is lehet. Elnavigálsz a telepített programokhoz, megkeresed a Quickpic appot, és törlöd az alapértelmezett státuszt.
-
tomy86
addikt
válasz
Potyka03 #32694 üzenetére
Törölni bármilyen fájlkezelővel tudsz SD kártyáról (ha jól értem nem uninstallról van szó). Pl: ES file explorer vagy Astro.
Vagy amit tboldi javasolt. A szükséges programok mentéséhez is használható az ES File Explorer (Astrot nem ismerem) vagy az App Backup & Restore.
Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Update 08.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest