Aktív témák
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Tudtok olyan navit mondani ami ingyenes és van benne magyar kerékpár út hálózat?Tehát képes úgy elnavigálni.2.4.7-es droidom van(Vodafone Smart II)
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Vodafone Smart II-höz kéne jegyzetprogram.Hasonló legyen mint ami Galaxy 3-on volt.Előre is köszönöm.
Aztán lenne még egy kérdésem: Az Alex Amazing ingyenes változata,eléggé rövid...próbálta már valaki a fizetőset?Több a pálya?Miben másabb?Lesz eggyáltalán a free-nek frissitése amiben több pálya lesz?Csak mert nagyon jó játék lett -
Potyka03
senior tag
Valami minőségi rajzoló programot tudtak ajánlani?
Galaxy 3-ra. -
-
Potyka03
senior tag
Valami free zenelejátszót tudtok ajánlani nekem?(Nem trial version) És jól szól...leginkább Galaxy 3-hoz kéne.És persze agybadugós kivitelhez szeretném
és hogy miért? Mert a gyári zenelejátszója egy kalap ****
Előre is köszönöm a segítséget. -
Potyka03
senior tag
Tudtok adni olyan zenelejátszót amivel tökéletes kiadja az összes zenében lévő hangokat?Mert ez az alap zenelejátszó...no comment...rocknál nem jó az 5.1-es térhatás,és én lusta vagyok állítgatni mindig hogy rock,dance,5.1-es legyen xD
By phone: galaxy 3 -
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Akit érdekel:
Android játékok - Játék kibeszélő topic/Tilos a warez! -
Potyka03
senior tag
Sziasztok.A Quicpic-be be lehet állítani hogy ez legyen az alapértelmezett képnézegető program?Ha igen,akkor hol?Előrei s köszönöm a segítségeteket.
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Olyan programot tudtok ajánlani(pontosan Galaxy 3-ra kell,2.2-es droidra) ami képnézegető program mely össze szedi a memóriában lévő képeket.Könnyű legyen kezelni,mappa nézet is legyen(ha a memória kártyán külön mappában is van)és lehessen rendezni,pl. név szerint,stb..stb...
A másik kérdésem pedig: Van olyan program(megbízható)amivel a memória kártyáján lévő programokat tudom leszedni?Mert még a BADA-s telómról megmaradt rajta pár alkalmazás....aztán nemtudom hogy szedjem le azokat :S
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Star Wars Battlefront II
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest