- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
sbernardo86
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem, hogy tudnatok ajanlani az Android assistant programhoz hasonlot vagy annal jobbat, amivel pontosan lehet merni, hogy minden alkalmazas mennyi energiat fogyaszt?
Mert ezen nem tudok eligazodni, hogy mikortol meri azt az x% fogyasztast?Reggel furcsa dolog tortent, levettem 7-kor a toltorol a telot es 12 orakor mikor rapillantok 12% volt az aksi. Raadasul szinte nem is hasznaltam a telot. Ujrainditottam es nem merult tovabb. Tegnap egyedul a Dolphin bongeszot telepitettem csak.
Szerk: az assintanttal neztem, hogy mi mennyit fogyaszt de nem lattam semmi olyat ami annyira zabalna. Amugy eszrevettem, h az assistant nagyon zabalja az akkut. Legalabbis ha megnyitom a Battery Use-t es 30 masodpercenkent frissitem akkor 0.3%-ot is emelkedik a fogyasztasa. Nem tudom, h ez a kijelzo miatt van-e igy, de eleg durva.
-
sbernardo86
csendes tag
Sziasztok!
Velemenyetek szerint melyik a legjobb anti theft program? Ti mit hasznaltok?
-
sbernardo86
csendes tag
Sziasztok!
Olyan appot keresek, ami:
1. Ha nem nyulok a telohoz, akkor x sec mulva min-ra veszi a fenyerot, majd ujabb x ido elteltevel lekapcsolja a kepernyot, majd ujabb x ido elteltevel lezarja azt. Ugyebar ilyen van beepitve, csak kulon-kulon nem lehet allitani az idoket.2. Tudtok olyan progit ami kezeli a samsung erintogombjait? Tehat pl ha kikapcsol a kepernyo akkor is erzekelje ha valamelyik erintogombhoz erek es ne kelljen a Home (kattogos) gombot nyomogatni.
Koszi elore is!
Aktív témák
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest