Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Google Latitude: megoszthatod hol vagy és láthatod barátaid hol vannak (térképen)
A Google Docs nem offline szerkesztő az csak a webes Docs-nak egy alkalmazásba burkolt változata. Ha a webes Google Docs-ot használod és van neted is, hogy a telefonról is azt használd akkor érdemes lehet lecserélni. De próbáld ki mielőtt lecseréled! -
ko9
addikt
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Ezekben a SoC-okban már a WiFi fogyásztása nagyon elenyésző. Ami itt eszik az a kijelző és a 3G...
Igazából ha visszaolvasol max 200HSZ-t, pont most lett kibeszélve töviről hegyire ez az említett Llama program.TRob1:
AirDroid-ot kipróbáltam, pofás, jól néz ki, de szerintem körülményes ha egy sima fájl felmásolása a cél.xSide:
Megnézem ezt a FileExpertet is, köszönöm

-
rum-cajsz
őstag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Én nem tudom milyen telefonod van, és milyen romot használsz rajta, de a sajátomon kimértem 2-3 rommal is, hogy a nem használt, de bekapcsolt wifi nem fogyaszt lényegében.
Szóval egy háttérben futó program, amit csak emiatt futtatsz, lehet, hogy többet fogyaszt, mint, ha nem foglalkozol vele.
Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó 2db Pixel 7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest