Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
válasz Sanyi.mTs #28419 üzenetére
Én nem tudom milyen telefonod van, és milyen romot használsz rajta, de a sajátomon kimértem 2-3 rommal is, hogy a nem használt, de bekapcsolt wifi nem fogyaszt lényegében.
Szóval egy háttérben futó program, amit csak emiatt futtatsz, lehet, hogy többet fogyaszt, mint, ha nem foglalkozol vele.=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
ko9
addikt
válasz Sanyi.mTs #28419 üzenetére
Ezekben a SoC-okban már a WiFi fogyásztása nagyon elenyésző. Ami itt eszik az a kijelző és a 3G...
Igazából ha visszaolvasol max 200HSZ-t, pont most lett kibeszélve töviről hegyire ez az említett Llama program.TRob1:
AirDroid-ot kipróbáltam, pofás, jól néz ki, de szerintem körülményes ha egy sima fájl felmásolása a cél.xSide:
Megnézem ezt a FileExpertet is, köszönöm
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Kakumix
senior tag
válasz Sanyi.mTs #28580 üzenetére
Google Latitude: megoszthatod hol vagy és láthatod barátaid hol vannak (térképen)
A Google Docs nem offline szerkesztő az csak a webes Docs-nak egy alkalmazásba burkolt változata. Ha a webes Google Docs-ot használod és van neted is, hogy a telefonról is azt használd akkor érdemes lehet lecserélni. De próbáld ki mielőtt lecseréled!Legyen szép napod!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest