Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz
Sanyi.mTs #28580 üzenetére
Google Latitude: megoszthatod hol vagy és láthatod barátaid hol vannak (térképen)
A Google Docs nem offline szerkesztő az csak a webes Docs-nak egy alkalmazásba burkolt változata. Ha a webes Google Docs-ot használod és van neted is, hogy a telefonról is azt használd akkor érdemes lehet lecserélni. De próbáld ki mielőtt lecseréled! -
ko9
addikt
válasz
Sanyi.mTs #28419 üzenetére
Ezekben a SoC-okban már a WiFi fogyásztása nagyon elenyésző. Ami itt eszik az a kijelző és a 3G...
Igazából ha visszaolvasol max 200HSZ-t, pont most lett kibeszélve töviről hegyire ez az említett Llama program.TRob1:
AirDroid-ot kipróbáltam, pofás, jól néz ki, de szerintem körülményes ha egy sima fájl felmásolása a cél.xSide:
Megnézem ezt a FileExpertet is, köszönöm
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Sanyi.mTs #28419 üzenetére
Én nem tudom milyen telefonod van, és milyen romot használsz rajta, de a sajátomon kimértem 2-3 rommal is, hogy a nem használt, de bekapcsolt wifi nem fogyaszt lényegében.
Szóval egy háttérben futó program, amit csak emiatt futtatsz, lehet, hogy többet fogyaszt, mint, ha nem foglalkozol vele.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Újszerű, akku állapot 100%, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest