- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
stefi68
addikt
Köszönöm!
Hogy miért is fontos ez? Nos igen egyszerű oka van...
Már a Jorte-val és a Smooth calendar-al való kísérletezéskor rájöttem, hogy a Google naptárral való szinkronizálás erősen készülék és ROM függő.
Annak idején még én magyaráztam el embereknek, hogyan kell megjeleníteni a Magyar név- és ünnepnapokat a készülék naptárában.Nos azóta alig akadt olyan ROM a Bladen amin ez sikerült volna.
Közben készülékváltás is volt, de ezen sem jelennek meg a Saját naptáron kívül más naptárak.
Ezt már elég jól kibeszéltük a Galaxy W topikban. Valakinek megjelenik, valakinek nem.
Azóta sem tudok rájönni mi a fenétől függ. Sőt jelezték, hogy más készülékeken is van ez így.
Volt adatok törlése a naptár, naptár szinkonizáció, naptár tároló appoknál, még új Google acc-ot is létrehoztam azzal sem jó...
Nem csak a név- és ünnepnapok nem jelennek meg de tetszőlegesen létrehozott egyéni naptárak sem!Na mindegy, a lényeg, hogy ha manuálisan beimportálom, akkor tutira benne lesz
Más...
Van valaki wifi közelben vagy van mobilnet elérhetősége most?Leszedhetné nekem ezt: BetterSleep és feltehetné valahová...
Most fedeztem fel a frissítést, régen várok a hibajavításokra.
Kíváncsi vagyok jól működik-e már... (csak este leszek wifi közelben)
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest