- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
vinikorn #29497 üzenetére
Az a baj, hogy ingyenesen nem igazán fogsz találni jó vektorgrafikus térképet ami offline.
Azok amik képesek térképrészleteket tárolni mind raszteresen (képkén) tárolják az adatokat úgy hogy kijelölöd a tárolni kívánt területet, a nagyítási szinteket és 'csempéket' készít az adott területről.
Ez persze igen helyigényes és időigényes művelet.Érdemesebb számítógépen elkészíteni ezeket...
Én régen kísérleteztem a MOBAC (Mobile Atlas Creator -al és elég jó térképeket sikerült egész Magyarországról készíteni, mondjuk 17; 15; 13 nagyítási szinteken.
Tud pl. Maverick, Oruxmaps, stb. formátumokba menteni.
Oruxmap-ot magyarítottam is!Az újabb verzióiból kivették a jobb térképeket, mint Microsoft-, Yahoo-, Google Maps támogatás, valamilyen jogvédelmi vita miatt, de a régi v1.8 verziójával még mindig lehet ezeket használni.
Jó kísérletezést!
Aktív témák
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest