Aktív témák
-
kissadam22
tag
sziasztok nekem van egy Htc Desire s-em (2 hónapos). villog kijelző hívás közben. eldobta az email fiók beállitást. reseteltem és így nincs magyar nyelv.... mi a gond.. tudd segítene valaki köszi
-
kissadam22
tag
sziasztok nekem van egy Htc Desire s-em (2 hónapos). villog kijelző hívás közben. eldobta az email fiók beállitást. reseteltem és így nincs magyar nyelv.... mi a gond.. tudd segítene valaki köszi
-
kissadam22
tag
sziasztok. nekem van egy HTC DESIRE S-em és hívás közben villog a képernő ha meg nyomom a menüt háttérben fut a hívás, de villog a képeernyő így nem tudom bontani a hívást. mi lehet a gond beállítottam valamit ????????????? köszi
-
kissadam22
tag
sziasztok. nekem van egy Htc desire s-em. nem ébreszt ha ki van kapcsolva a teló. mi a megoldás. van rá progi mert én nem találtam. Valaki Segít nekem köszi.
Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest