Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Gyorsan tölt és lassan merül a Honor hosszútávfutója
Aktív témák
-
kissadam22
tag
sziasztok nekem van egy Htc Desire s-em (2 hónapos). villog kijelző hívás közben. eldobta az email fiók beállitást. reseteltem és így nincs magyar nyelv.... mi a gond.. tudd segítene valaki köszi
-
kissadam22
tag
sziasztok nekem van egy Htc Desire s-em (2 hónapos). villog kijelző hívás közben. eldobta az email fiók beállitást. reseteltem és így nincs magyar nyelv.... mi a gond.. tudd segítene valaki köszi
-
kissadam22
tag
sziasztok. nekem van egy HTC DESIRE S-em és hívás közben villog a képernő ha meg nyomom a menüt háttérben fut a hívás, de villog a képeernyő így nem tudom bontani a hívást. mi lehet a gond beállítottam valamit ????????????? köszi
-
kissadam22
tag
sziasztok. nekem van egy Htc desire s-em. nem ébreszt ha ki van kapcsolva a teló. mi a megoldás. van rá progi mert én nem találtam. Valaki Segít nekem köszi.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest