- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Pörögnek az Ulefone Armor eladások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
lorcsi #15658 üzenetére
Én IM+-t használok, csak ajánlani tudom. Kezeli az összes messenger-t egyszerre (msn, facebook, gtalk, skype, icq, miegymás), és van benne Push mode, amivel kíméli az akksit, mert bezárhatod a programot, mégis megjönnek az üzenetek, és folyton online is vagy.
Előtte Ebuddy-val toltam, de nekem elég bugos volt, nem mindig jöttek meg rendesen az üzenetek, és az online listát is igen ritkán frissítette, meg néha nem is volt hajlandó magától újracsatlakozni ha megszakadt a net, vagy váltottam wifi és mobilnet között.
(#15664) beteg
Én Backup to Gmail-t nagyon szeretem, híváslistát meg mms-eket is feltölti Gmail-re, meg ha kell vissza. Viszont fizetős. De majd valaki javasol szerintem ingyenest is.
Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest