Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
CoolBoy323 #15599 üzenetére
Lehet, bár szerintem inkább visszafelé. Miért te mikor tesztelted a Lookout-ot? Én kb. fél éve, akkor már működött a webes felületről GPS aktiválás.
Hát ha a tolvaj bemegy egy házba, az még nem feltétlen kizáró ok, nekem épületeken belül is talál jelet a GPS többnyire. Bár nyilván kell neki pár perc.
Az hogy csak 10 perccel később megint csak nem akkora nagy hátrány, mert este-éjszaka lefuttatod párszor, és máris jó eséllyel megtudtad hol lakik a tag.Vagy hogy éppen hova jár inni.Tényleg vannak hibái, de most ennél többet mit tehetsz?
(#15602) Tesztelo.hu
Erről most hallok először, mármint a tartózkodási hely ilyen jellegű megosztásáról a Latitude-ben, de tényleg nem hülyeség. Bár a mobilnet azért erősen korlátozza a használhatósági fokot. Sokan vannak még akik nem használják, náluk a szimpla távolról GPS aktiválós megoldás jobban beválik, nem is beszélve arról, hogy jó eséllyel a tolvaj első dolga, hogy kihajintja a SIM-et a telóból, és akkor feldughatom a mobilnetem. Ezért kell olyan program, ami új SIM kártya esetén is képes GPS koordinátákat küldeni. Ami azért annyira még nem elterjedt ebben a körben sem.
Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest