- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
pockos13
aktív tag
Borzasztó lassú.
-
-
RexpecT
addikt
Ajánlom ezt az appot:
[link]
Ingyenesen lehet vele leszedni ezt-azt, és teljesen legális. -
aggleány
addikt
válasz
HollyBoni #17380 üzenetére
Közben eszembe jutott, hogy lehet, hogy kicsit félrevezettelek, mert egy csomó proginál így jelölik azt, hogy tabletre való, viszont ha a telóval mentél fel a Marketre és ott találtad, akkor jó esély lesz rá, hogy jó lesz a telefonra, ugyanis általában azt látod, ami működni is fog a telefonon (kb. 95%).
Igen, a 480x800 az nagynak számít. Ami alatta van, az kicsi.
-
spiritex
veterán
Alap gyári szoftver van rajta persze.
A z és az y pedig csak a megszokott magyar billentyűzethez képest van felcserélve, tehát hogy a z nem a számok alatti sorban, a t betű mellett van, hanem az alsó sorban, az x mellett. Én csak annyit szeretnék, hogy a t melletti y betű z-t írjon, az x melletti z betű pedig y-t. -
chab7
addikt
válasz
baandii #17384 üzenetére
My Data Manager
Külön programonként is számol, sőt, külön mobil és wifi is nézi. Nem rég használom én sem, de elég jó.(#17386) Mauzes: Ha nem akarod megadni a beceneveket akkor annyit változik a dolog, hogy a becenév nélküliek a lista elején lesznek sorrendben alattuk pedig a becenevesek. A keresztnév, vezetéknév előre ill. hátra tevését pedig szerintem minden app tudja. Jelen esetben is, a DW is tudja.
-
sto1911
veterán
Hi,
pc taviranyito programot keresek, lehetoleg olyat, ami ingyenes, es van hozza custom remote leehtoseg.
-
Mauzes
addikt
És akkor most egyesével kellene több száz becenevet megadnom? Ráadásul még ha lenne is valami csoportos megoldás, nekem a névsorrend fordítva kellene, mint mondjuk a Gmail-ben (nekem vezetéknév, keresztnév, alapból meg keresztnév, vezetéknév).
Ráadásul nálam amúgy sem működik tökéletesen a DW. Pl. kivettem a pipát a toolbox tab elöl, hogy azt ne jelenítse meg alul, semmit nem reagál rá. Ugyanígy a phone&call log settings-nél nem reagál semmit arra, hogy pipát teszek a névjegy képének mutatásához és az sms-ikon megjelenítéséhez, ezek egyike sincs a dialer és a call log fülön, pedig kép kellene nekem...
-
droti25
őstag
Szeretném egy kicsit frissiteni a telómat egy factory resettel!
Titanium backuppal mentést csináltam!
Az lenne a kérdésem hogy factory resetet hogyan tudok pontosan csinálni ill ezután a teló rootolva marad e,ill hogyan tudom egyesével visszatenni az alkalmazásokat a telóra? -
baandii
senior tag
hellosztok!
lenne nekem egy olyan gondom hogy ha nem használom a telón a netet akkor is jelentősen fogynak a MB-ok...eddig ilyen 1-2 MB ment el frissítésre most meg 9-10re ugrott az adatforgalom...
Tudnátok mondani vmi olyan app-ot amivel megtudom nézni hogy melyik progi mennyi forgalmat generál vagy mi az ami fut és használja a netet...
köszi előre is a segítőknek!!
-
TRob1
veterán
válasz
orizsolt73 #17368 üzenetére
Nézd végig a tutorial-t, utána jó lesz.
Lapozd az oldalakat jobbról balra. -
chab7
addikt
válasz
Mauzes #17376 üzenetére
DW-nél én ezt úgy oldottam meg, hogy akinek nem volt becenév beállítva, annak a teljes nevet adtam meg oda is. Így meg tudja csinálni, hogy a becenevek alapján teszi sorba.
Amúgy meg ha nem adsz meg becenévnek valamit akkor azok a kontaktok vannak elől - vezetéknév vagy kersztnév alapján sorakoztatva, kinek hogy jó - és alattuk a becenévvel rendelkezők, becenév alapján sorrendben.
Én össze akartam fésülni ezt a kettőt, azért adtam meg a teljes nevet becenévhez is azoknál akiknek nincs beceneve.
Még mindig ezt találom a legügyesebb kontakt managernek. -
Breki
veterán
-
elemke
tag
Sziasztok, nem tudom hogy hovà lettek a marketröl a youtbe downloader-ek.... jo multkor töltöttem le egy nagyon jot de màr nem tdom a nevét, most meg ha be irom,hogy you......er, olyan buta appokat ad be hogy az agyam eldobom. tudna valaki egy konkrét app nevet irni ami frankon a youtube-röl tölt le? (DHD-m van 2.3.4-el nem tudom ez szàmit-e)
-
Mauzes
addikt
Van esetleg olyan dialer/contact app, ami a következők mindegyikét tudja:
- csak a telefonszámmal rendelkezőket jelenítse meg
- lehessen keresni becenévre
- lehessen keresni megjegyzésre
- a neveket vezetéknév alapján listázza?(+ előny, ha becenevet jelenít meg, de a többit, aminél nincs, vezetéknév alapján listázza)
A Motorloa Defy gyári a harmadikat és a negyediket nem tudja (az elsőt pedig csak hide-olási beállításokkal), a GoContacts a harmadikat, a DW Dialer pedig az elsőt. Az előny első felét csak a DW, de a másodikat az sem.
Persze lehet, hogy túl sok feltételem van...
-
HollyBoni
veterán
Asphalt 5,és Asphalt 5 HD között mi a különbség?HD-nál nagyobb a felbontás?
-
-
cseppelcs
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy a gyári névjegyeknél hogyan lehet beállítani, hogy a telefonban is előre vegye a családnevet ahogyan a gmail címtárában van.
bye
-
Breki
veterán
válasz
spiritex #17367 üzenetére
igen nálunk rom manager -el beállítom qvertz-sre és kiszedem a pipát az androidos bill elöl ahogy írtam és működik
de nem tudom nálatok milyen rom-ok vannak a módszer gondolom hasonló
úgy tudom manuálisan is át lehet írni qvertz-repollai szívesen szerintem is nagyon jó oldal rengeteg jó ötlet van amit le lehet lesni
-
-
orizsolt73
csendes tag
Frissítette valaki a mai napon GO keyboard-ot? Nekem nem akar működni, csak kiírja hogy Go Keyboard Tutorial és ennyi.
-
mexel
veterán
Nem tud valaki olyan android-os autódiagnosztika szoftvert ami ELM327-es egységet használ? (bluetooth-al)
-
Breki
veterán
válasz
spiritex #17360 üzenetére
nálam kihúzható igazi billentyűzet van tehát én arról beszélek, virtuálist ritkán használom
Mai ajánlat egy fantasztikus oldal
http://mycolorscreen.com/
tetszik például ez a kinézet, szeretnéd megtudni, hogy lehet létrehozni?
Itt csak elég rákattanni pl ide (másik példa) és már nézheted is virtuális hogy néz ki
[link]És ha tetszik képernyőre kattintva megnézheted mivel készítette és letöltheted a file-ket háttérképet szinte mindent a megfelelő programokhoz pedig linkek vezetnek.
Ezenkívül lehet kommentálni értékelni sőt ha valaki profi a sajátját is feltölteni.
Mindenkinek akit érdekel a mobilja kinézete ajánlom
-
HollyBoni
veterán
Van ez a "doodle jump" nevű játék.Régen játszottam valami hasonlóval,csak ott tehénnel kellett menni és a végén elvittek az ufók.
Valaki tudja ennek a nevét?
-
spiritex
veterán
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy egy fizikai qwerty billentyűzeten is meg lehet-e változtatni az y és a z helyét, ahogyan pl. egy virtuális qwerty-t át lehet állítani qwertz-re? Az a baj, hogy teljesen megszoktam már a pc-n, hogy a z a t mellett van, és nagyon jó lenne úgy gépelnem a fizikai billentyűzeten is, ahogy a virtuálison, de nem találom a módját az átállításnak. Lehet, hogy nincs is?
-
Narxis
nagyúr
válasz
Mauzes #17323 üzenetére
Én korában azt mondtam, hogy nem fogok filmet nézni telón(nekem is Defy van) de amint megjelent a BSplayer androidra kipróbáltam és azóta telón is megnézek 1-1 filmet vagy sorozatot. PC-n is a BSplayer-t használom és nagy kedvenc. Ezért örültem az androidos változatnak amikor megjelent + azért is mert letölti nekem a feliratokat. Utóbbi telón elég hasznos, nem kell böngészőt nyitni és keresgélni...
-
IkszIpszilon
aktív tag
Az én kérdésem inkább hardveres jellegű,de nem találtam neki jobb topicot.Jelenleg mely androidos mobilok NFC képesek?(Nexus Sről tudok eddig csak)
-
Breki
veterán
vaoooooooooooooooo
MIUI Launcher 3.0 by ~Vipitus
This is my modded version of QQLauncher. It's fully translated to English (thanks xda) and Polish (me).
It's really pretty good clone of stock MIUI launcher.Changelog (from 2.1):
- Changed default colors to orange
- Fixed translations (English is default locale now)
- Bugfixes by QQ and by me
- App encryption function (by QQ) -
Breki
veterán
válasz
HollyBoni #17339 üzenetére
Mini Pro-n így lehet újra ékezetesen írni lehet nálad is működik.
Cyanogen rom esetén a mini rom managerből közvetlen lehet állítani qvertz-t, a mini rom manager meg ott van a programok közt+ Beállítások-Nyelv és billentyűzet-Itt az android billentyűzet ne legyen kipipálva
-
HollyBoni
veterán
Tudtok mondani valami olyan appot,ami megmond mindent a rendszerről,telefonról?Pl.:Mennyi ROM,RAM van benne.
-
Csigusz 1
aktív tag
Sziasztok!
Tud Valaki ajánlani egy egyszerű, jó hangtárcsázó appot?
Nem kell semmi extra bele, csak a hangtárcsázás funkció...
Előre is köszi! -
spiritex
veterán
Sajnos nem tudom mi az a telefonkereső app. Hogy másik telefonokat keres a közelben? Én nem raktam fel ilyesmit. Arra gondolok, hogy lehet, hogy vannak olyan ingyenes app-ok, amiknek a feltételeinél fel volt sorolva, hogy milyen engedélyeket ad neki az ember, és lehet, hogy felraktam egy ilyet, aminél a wifi-bekapcsolás joga is közte volt. Gondolom, ha megvásároltam volna a fizetős verziót, akkor nem csinálná...
-
HollyBoni
veterán
"Android" billentyuzetet hasznalok ami egy fozott rommal telepult fel.Az ekezeteket hogy lehetne elocsalogatni?
-
llaszlo
veterán
Van valami olyan app ami megmutatja, hogy mi kapcsolja be vagy mi használja a wifi-t? Barátnőm telóján valami állandóan bekapcsolgatja és nem jövök rá, hogy mi az.
-
beepee7
csendes tag
ZTE Libra-n h lehet beállítani h ne a belső memóriára rakja a programokat ill. játékokat, hanem az SD kártyára, mert nagyon hamar megtelik a belső memória???
-
Dyrtyho
őstag
Nem olyan jó mint az eredeti,de unalom űzőnek simán jó
Plants vs. Zombies for Android -
llaszlo
veterán
Valahol olvastam olyat, hogy USB1-es kábel.
Tényleg lenne usb1-2-3-as kábel külön? Vagy csak hülyeséget írt a gyerek? Eddig én csak a portnál tudtam a különbséget. -
Mauzes
addikt
válasz
atillaahun #17292 üzenetére
Honnan tudom, hogy milyen kell a telómhoz (Motorola Defy)?
Közben egyébként letöltöttem a sokak által ajánlott QQPlayer-t. Átnéztem a beállításokat, de nekem azt az egyetlen avi-t sem játszotta le, ami most épp a telefonomon van...
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
Olyan szoftvert keresek amivel tömegesen lehet átpakolni sd-kártya és telefonmemoria között az appokat. (android 2.2)
off:
Csak nekem újdonság az új angry birds amiben ki lehet kapcsolni a hátteret ? (simábban fut utána gyengébb telefonokon)
-
dokee78
félisten
A PowerAMP Music Player-nek van widgetje?
-
gyuszmó
őstag
válasz
DonMedve #17315 üzenetére
köszi
Nézzétek meg tök jó
SlideType KeyBoard – régi stílusban, de mégis újszerűen
A teszt igazi meglepetése a SlideType Keyboard volt. Feltelepítés uátn elsőre akár használhatatlannak is tűnhet. Nem igazán volt világos, hogy mit is szeretnének a fejlesztők, hogyan is kell az egyes karaktereket használni. Furcsának tűnhet, hogy a háttérben számok, az előtérben pedig fura alakzatban találhatók a betűk. Némi nyomkodás után viszont kiderült, hogy az egyes betűk elhelyezkedése irányt jelent. A billentyűzet használata során tulajdonképpen a hagyományos mobiltelefon billentyűzet és az érintőkijelző előnyeit élvezhetjük egyszerre. Minden gombot gyorsan elérhetünk – viszont pl. a ‘c’ betű eléréshez nem kell háromszor megnyomnunk az adott gombot, elég lenyomni és picit jobbra mozdítani az ujjunkat anélkül, hogy felemelnénk azt. A betűk elhelyezkedését szoknunk kell, de a billentyűzet betanulása után sokkal hatékonyabban tudunk írni majd, mint más virtuális billentyűzeten. Pár nap használat után teljesen meg lehet szokni. -
Van valami nagyon jó uninstaller progi? Vagy Titanium Backup-nál nincs jobb?
-
gyuszmó
őstag
Van már működő magyar swype keyboard?
-
zedok
őstag
Hali! Nos. kezdő androidosként hozzátok fordulnék, ugyanis, sikeresen benyomtam a home gombot (launcherpro volt fenn) és miután elkezdtem használni, erre a gombra (home) felugrott egy ablak, alkalmazáslista vagy launcherpro ugye illetve alul a pipa h megjegyezze a döntést. Na mármost én sikeresen bepipáltam és rányomtam véletlenül az alkalmazáslistára. Hogy tudnám újraelővarázsolni az ablakot h legyen? Köszönöm! Elnézést a bénázásomért!
-
spiritex
veterán
válasz
atillaahun #17292 üzenetére
-
Jadro
veterán
válasz
llaszlo #17302 üzenetére
Ja mindjárt a google a hülye, nem ám user error.
Ezt ne is feltételezzük. Felnégyelni a guglit azonnal.
Te azért jártasabb android user vagy már, mintsem hogy ilyet hibázz.
Egyébként telepítéskor felajánlja a képfeltöltést, nekem is megtette. Viszont nem osztja meg, csak te látod alapesetben. Kényelmi szolgáltatás, hogy könnyebben meg tudd osztani (+biztonsági mentés), de szerencsére nem kötelező használni, nekem sem szimpatikus.
-
llaszlo
veterán
Annál a kib@szott google+-nál hol kell kikapcsolni, hogy a telóval készített képeket ne töltse fel?? Kocsog google. Ez már tényleg sok amit művelnek.
-
GrandS
senior tag
A GoWeather widgetben hogy kell Celsius-ra átállítani?
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest