- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Köszi, majd megnézem, első körben viszont megelégednék ezzel a naptáras megoldással, feltéve, ha kivitelezhető.
Egyébként használtam már ilyen appot (FotMob LiveScores), csak ha lehet, nem akarok ezért egy komplett appot feltenni.
Egyébként ez a GO lehozza a csapatok címerét? Konkrétan a Premier League érdekelne. Mert amikor utoljára néztem év eleje felé, még elég visszafogott volt a grafika terén.
-
vlevi
nagyúr
Én még akkor "szoktam" rá a gugli naptárra, amikor nem volt okostelóm, pont az SMS küldés miatt. Sosem került semmibe, pedig heti 2-3 SMS értesítő be volt állítva. Mostmár csak azért nem használom az SMS értesítőt, mert az Andoridos teló együttműködik a gugli naptárral, ezért feleslegesség vált.
Beállítani pedig az interneten lehet, a google naptár beállításainál.
-
-
atillaahun
veterán
Tegnap én is lementettem a várost, offline is mutatja rendesen minden utcáját, majd most mingyárt autózok is egyet, hogy korrektül navigál-e rajta. Ígéretesnek tűnik, már csak némi hangos navigációt kellene beleépíteni.
Más. Volt már kérdés, de akkor nem érkezett rá megoldás; netsebesség lekorlátozó programra lenne szükségem, hogy kipróbálhassam hogyan gurulnak majd az alkalmazások korlátozott mobilnettel.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest