Aktív témák
-
St3ven
addikt
Köszi, majd megnézem, első körben viszont megelégednék ezzel a naptáras megoldással, feltéve, ha kivitelezhető.
Egyébként használtam már ilyen appot (FotMob LiveScores), csak ha lehet, nem akarok ezért egy komplett appot feltenni.
Egyébként ez a GO lehozza a csapatok címerét? Konkrétan a Premier League érdekelne. Mert amikor utoljára néztem év eleje felé, még elég visszafogott volt a grafika terén.
-
vlevi
nagyúr
Én még akkor "szoktam" rá a gugli naptárra, amikor nem volt okostelóm, pont az SMS küldés miatt. Sosem került semmibe, pedig heti 2-3 SMS értesítő be volt állítva. Mostmár csak azért nem használom az SMS értesítőt, mert az Andoridos teló együttműködik a gugli naptárral, ezért feleslegesség vált.
Beállítani pedig az interneten lehet, a google naptár beállításainál.
-
-
atillaahun
veterán
Tegnap én is lementettem a várost, offline is mutatja rendesen minden utcáját, majd most mingyárt autózok is egyet, hogy korrektül navigál-e rajta. Ígéretesnek tűnik, már csak némi hangos navigációt kellene beleépíteni.
Más. Volt már kérdés, de akkor nem érkezett rá megoldás; netsebesség lekorlátozó programra lenne szükségem, hogy kipróbálhassam hogyan gurulnak majd az alkalmazások korlátozott mobilnettel.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- BestBuy topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged