- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Aktív témák
-
spiritex
veterán
Még annyi, hogy a Launcher újraindítása tökéletes gyógyír a widgetes appok SD kártyára történő átmozgatásakor, reboot után Home screenről eltűnő Gyorsindítók problémájára is, mert ilyenkor azok szépen visszakerülnek a hűlt helyeikre. Én így spórolok helyet a memóriával, mert az összes játék + a Skype az SD-n van, de mivel szeretem őket a Home screen-ről indítani, nem az Alkalmazások között keresgélve, ezért kint vannak a Gyorsindítók. Hetente indítom kb. újra a telót, ilyenkor megér nekem egy Launcher újraindítást, amikor az említett ikonjaim eltűnnek.
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Leírom, mert nagyon tanúlságos, hogy akksi szempontból nagyon nem mindegy milyen app-ok vannak a telón. Az történt ugyanis, hogy hozzászoktam, hogy a telefonom (galaxy 551) nagyon lassan merül, ha alig van bekapcsolva a wifi meg a gps, éjszakára pedig repülő üzemmódban pihen, legutóbb pl. 6.5 napot bírt ki így. Nem is ez a lényeg. Hanem, hogy pár napja a kezemben volt a teló, nyomogattam, keresgéltem, és azt látom, hogy 10 perc alatt folyamatosan esik egyesével az akksi töltöttsége. Ehhez nem szoktam hozzá, mert korábban 10 perc nyomogatás mellett esett vagy 1%-ot. Megnéztem az Android Assistant-ban, hogy mi használja legjobban az akksit, és azt láttam, amire számítottam, hogy a két legutóbb felrakott app. eszi, a TV24 és a Kettős Óra widget. Leszedtem mindkettőt, újraindítottam a Launchert és minden visszaállt a régi kerékvágásba, megállt a folyamatos apadás... -
DonMedve
addikt
A hang már megvan!
Már csak valamire való bootanim kellene keresnem,vagy csinálnom,esetleg csináltatnom.
-
sqpp
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=qxpl9NpBTDM
itt a videó
ez még csak béta verzió
holnapra kész lesz a RC
aztán ha lesz bootscreen a final -
vlevi
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
USB Webcam + Android USB Camera driver Linux alá. Viszont már elvileg nem fejlesztik...
-
chab7
addikt
Tudnátok ajánlani valami olyan appot amivel a telefonból webkamerát lehet csinálni? Nehezítésképpen nem windowsos géphez kellene hanem Linuxoshoz.
-
Sonja
nagyúr
-
sqpp
őstag
mi van nekem gyerekek
PP
D
Hemi motor hang szólal meg a telefon indulásakor
ha érdekel vkit tudok róla videót feltenni
persze csak ha érdekel vkitD
-
jobbacsabba
aktív tag
Ezek a telefonos topikok nagyon királyak! Élmény ilyen helyeken kérdezni!
Köszi a segítséget mindenkinek! -
válasz
jobbacsabba #17663 üzenetére
"Így nem kell ismernem a guglit.."
Hú ez kurva ciki!
Ezért úgy értelmezem, hogy csak vicceltél.
Ha, ha, ha... -
croli
aktív tag
válasz
róland #17658 üzenetére
Ez igaz az Igonak van ezer verziója nekem pont olyan kéne ami nincs átírva androidra ezért Motonavot használok igaz jobb is a pixel miatt (nincs szép fekete csík a kép szélén) ja végülis a Motonavnak sincs olyan verziója mi kéne de a Motonav az már telóra való (egy részére)
-
croli
aktív tag
jobbacsabba
ha érdekelnek olyan tilos beszélős progik (igen a warezra gondolok) akkor privibe majd írj
-
válasz
jobbacsabba #17653 üzenetére
"de az iGO még hiányzik."
És mi a gond?
Nem ismered a google keresőt? -
aggleány
addikt
válasz
jobbacsabba #17653 üzenetére
A hárombetűsről itt nem nagyon szabad beszélni.
Magukat az apk-kat is lementetted, amik telepítve voltak - már ha volt olyan, ami tetszett? Mondjuk most már mindegy, ha formáztad a telót, de legközelebbre még félreteheted az infót. Ha gondolod, leírom a mentés menetét, nagyon egyszerű, és magát az apk-t menti el.
Privi ment.
-
croli
aktív tag
válasz
jobbacsabba #17651 üzenetére
igen pontosan, tudod recoveryből vagy egyből a telóból
csak akkor mindened elveszik úgyhogy ments mindent ami kell milyen a telód??
az sd-t nem kell azt nem formázza csak az andoid secure mapopát meg amiket ő csinálrá ott meg számodra nincs fontos
végülis ha olyanná akarod tenni mintha most hoztad volna a boltból akkor nem probléma
a blade-et én is ismerem jó kis teló árához képest nem is szokott fagyni anno gyárival (rom) fagyott (most cm7) nem az enyém csak én is szoktam nézegetni az enyémet meg állandóan
-
aggleány
addikt
válasz
jobbacsabba #17643 üzenetére
Szerintem mentsd le, ami tetszik, és utána már lehet is formázni az egészet kártyástul.
Az olyan alkalmazások, amiket nem a Marketről telepítesz, nem fognak frissülni, és a Market sem fogja felismerni, hogy már fent vannak a telefonon.
-
croli
aktív tag
válasz
jobbacsabba #17646 üzenetére
Hogy az előző tulaj gmail-je van beállítva ha csak nem volt factory reset
-
válasz
Ha telepíted, akkor nem lesz semmi gondod vele, feltéve ha nem igényel mobilinternet adatkapcsolatot. De maga az alkalmazás telepítés ingyenes.
Nézd át a memória kártya Backup mappát lehet, hogy készített alkalmazás mentéseket, akkor onnan tudsz válogatni. -
croli
aktív tag
válasz
Elvileg nem de az előző ,tulaj címe meg ezek maradtak meg benne akkor...
-
jobbacsabba
aktív tag
Sziasztok!
Kezdő láma androidosként itt is kérdeznék. Használtan vettem a telefonom, így voltak rajta alkalmazások, sőt némelyik .apk formában is megmaradt. Ha ezt telepítem, akkor már nem húz le zsetonnal az alkalmazás, ugye?
A választ előre is köszönöm.
Csaba -
croli
aktív tag
Üdv!
Az lenne a problémám hogy van egy spb shell 3d-m meg van a defy-n egy cm7 rc1.5 és azon ugye adw van ha megnyomom a home gombot akkor az adw-t adja be levált a spb shell-ről és nem is bírok visszaváltani csak miután újratelepítem!
Valamit lehet ezzel csinálni?? -
jegenye77
addikt
Létezik valami helyesírás-segítő progi?Olyan mint a win-be ami van.
Akár fórum írása vagy sms írása közben segítene. /sokaknak hasznos lenne/
-
HollyBoni
veterán
.apk fájlt tudok átküldeni bluetoothon?
-
petipetya
nagyúr
válasz
TazLeacher #17594 üzenetére
Ha egy név többször van benne. Arra tippelek, hogy a telefonon xy fent van alapból is, illetve a teló leszedte a facebookról is. Te beállítottad a telefon névjegyén a rábökésre sms-t, de mivel a fecebookról leszedett név is ott van, így a teló nem érzékeli.
Persze ez csak tipp.
-
HollyBoni
veterán
Tudtok ajánlani jó játékokat?Mindenféle jöhet,akár fizetős is.Annyi játék van,hogy nem tudok választani.
-
dokee78
félisten
Keresek egy Poker appot,amivel offline is lehet játszani.
-
Marcelo
csendes tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni,mert még kezdő vagyok ebben a dologban.
Ha van egy okostelefonom,és nincs rajta internet de otthol viszont van a számítógépemhez akkor igaz lehet rá tenni a számítógépen keresztül cuccokat?
Gondolok programokra appokra stb. -
dokee78
félisten
-
beci
őstag
Sziasztok.
Régi telóm rootolt volt,ott a CacheMate progit használtam karbantartásra.
Van olyan verziója,ami nem kér root jogot?Vagy valami jó alternatíva? -
aggleány
addikt
válasz
bozont #17608 üzenetére
Nem tudom, hogy béta vagy nem.
Sajnos arra sem jöttem rá, hogy hogyan tudnám visszacsinálni a régit. Egyszer csak ez a ronda lassú Market fogadott a telefonon, csak lestem, hogy hogy került ez ide, amikor senki sem kérte.
Nincs valami módszer arra, hogy az ember visszategye a régit?
-
aggleány
addikt
Nektek is eszméletlen lassan tölt be a szép új Market, amit a WP7-ről másoltak?
-
Dyrtyho
őstag
-
RexpecT
addikt
Itt van akinek rendesen frissült (nem külön telepítéssel) a market?
Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest