- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
- 

spiritex veterán Még annyi, hogy a Launcher újraindítása tökéletes gyógyír a widgetes appok SD kártyára történő átmozgatásakor, reboot után Home screenről eltűnő Gyorsindítók problémájára is, mert ilyenkor azok szépen visszakerülnek a hűlt helyeikre. Én így spórolok helyet a memóriával, mert az összes játék + a Skype az SD-n van, de mivel szeretem őket a Home screen-ről indítani, nem az Alkalmazások között keresgélve, ezért kint vannak a Gyorsindítók. Hetente indítom kb. újra a telót, ilyenkor megér nekem egy Launcher újraindítást, amikor az említett ikonjaim eltűnnek. 
- 

spiritex veterán Sziasztok! 
 Leírom, mert nagyon tanúlságos, hogy akksi szempontból nagyon nem mindegy milyen app-ok vannak a telón. Az történt ugyanis, hogy hozzászoktam, hogy a telefonom (galaxy 551) nagyon lassan merül, ha alig van bekapcsolva a wifi meg a gps, éjszakára pedig repülő üzemmódban pihen, legutóbb pl. 6.5 napot bírt ki így. Nem is ez a lényeg. Hanem, hogy pár napja a kezemben volt a teló, nyomogattam, keresgéltem, és azt látom, hogy 10 perc alatt folyamatosan esik egyesével az akksi töltöttsége. Ehhez nem szoktam hozzá, mert korábban 10 perc nyomogatás mellett esett vagy 1%-ot. Megnéztem az Android Assistant-ban, hogy mi használja legjobban az akksit, és azt láttam, amire számítottam, hogy a két legutóbb felrakott app. eszi, a TV24 és a Kettős Óra widget. Leszedtem mindkettőt, újraindítottam a Launchert és minden visszaállt a régi kerékvágásba, megállt a folyamatos apadás...
- 

DonMedve addikt A hang már megvan! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Már csak valamire való bootanim kellene keresnem,vagy csinálnom,esetleg csináltatnom. Már csak valamire való bootanim kellene keresnem,vagy csinálnom,esetleg csináltatnom. 
- 

sqpp őstag http://www.youtube.com/watch?v=qxpl9NpBTDM itt a videó    ez még csak béta verzió ez még csak béta verzió
 holnapra kész lesz a RC 
 aztán ha lesz bootscreen a final  
- 

vlevi nagyúr 
- 

Sonja nagyúr USB Webcam + Android USB Camera driver Linux alá. Viszont már elvileg nem fejlesztik... 
- 

chab7 addikt Tudnátok ajánlani valami olyan appot amivel a telefonból webkamerát lehet csinálni? Nehezítésképpen nem windowsos géphez kellene hanem Linuxoshoz. 
- 

Sonja nagyúr 
- 

sqpp őstag mi van nekem gyerekek  PP PP D DHemi motor hang szólal meg a telefon indulásakor 
 ha érdekel vkit tudok róla videót feltenni  
 persze csak ha érdekel vkit D D
- 

jobbacsabba aktív tag  Ezek a telefonos topikok nagyon királyak! Élmény ilyen helyeken kérdezni! Ezek a telefonos topikok nagyon királyak! Élmény ilyen helyeken kérdezni! 
 Köszi a segítséget mindenkinek! 
- 

válasz  jobbacsabba

üzenetére jobbacsabba

üzenetére"Így nem kell ismernem a guglit.."  
 Hú ez kurva ciki!
 Ezért úgy értelmezem, hogy csak vicceltél.
 Ha, ha, ha...
- 

croli aktív tag válasz  róland

üzenetére róland

üzenetéreEz igaz az Igonak van ezer verziója nekem pont olyan kéne ami nincs átírva androidra ezért Motonavot használok igaz jobb is a pixel miatt (nincs szép fekete csík a kép szélén) ja végülis a Motonavnak sincs olyan verziója mi kéne de a Motonav az már telóra való (egy részére) 
- 

croli aktív tag jobbacsabba 
 ha érdekelnek olyan tilos beszélős progik (igen a warezra gondolok ) akkor privibe majd írj ) akkor privibe majd írj
- 

válasz  jobbacsabba

üzenetére jobbacsabba

üzenetére"de az iGO még hiányzik." 
 És mi a gond?
 Nem ismered a google keresőt? 
- 

aggleány addikt válasz  jobbacsabba

üzenetére jobbacsabba

üzenetéreA hárombetűsről itt nem nagyon szabad beszélni.  Magukat az apk-kat is lementetted, amik telepítve voltak - már ha volt olyan, ami tetszett? Mondjuk most már mindegy, ha formáztad a telót, de legközelebbre még félreteheted az infót. Ha gondolod, leírom a mentés menetét, nagyon egyszerű, és magát az apk-t menti el. Privi ment. 
- 

croli aktív tag válasz  jobbacsabba

üzenetére jobbacsabba

üzenetéreigen pontosan, tudod recoveryből vagy egyből a telóból csak akkor mindened elveszik úgyhogy ments mindent ami kell milyen a telód?? az sd-t nem kell azt nem formázza csak az andoid secure mapopát meg amiket ő csinálrá ott meg számodra nincs fontos végülis ha olyanná akarod tenni mintha most hoztad volna a boltból akkor nem probléma a blade-et én is ismerem jó kis teló árához képest nem is szokott fagyni anno gyárival (rom) fagyott (most cm7) nem az enyém csak én is szoktam nézegetni az enyémet meg állandóan 
- 

aggleány addikt válasz  jobbacsabba

üzenetére jobbacsabba

üzenetéreSzerintem mentsd le, ami tetszik, és utána már lehet is formázni az egészet kártyástul.  Az olyan alkalmazások, amiket nem a Marketről telepítesz, nem fognak frissülni, és a Market sem fogja felismerni, hogy már fent vannak a telefonon. Az olyan alkalmazások, amiket nem a Marketről telepítesz, nem fognak frissülni, és a Market sem fogja felismerni, hogy már fent vannak a telefonon.
- 

üzenetére jobbacsabba

üzenetéreHogy az előző tulaj gmail-je van beállítva ha csak nem volt factory reset 
- 

válasz  jobbacsabba

üzenetére jobbacsabba

üzenetéreHa telepíted, akkor nem lesz semmi gondod vele, feltéve ha nem igényel mobilinternet adatkapcsolatot. De maga az alkalmazás telepítés ingyenes. 
 Nézd át a memória kártya Backup mappát lehet, hogy készített alkalmazás mentéseket, akkor onnan tudsz válogatni. 
- 

üzenetére jobbacsabba

üzenetéreElvileg nem de az előző ,tulaj címe meg ezek maradtak meg benne akkor... 
- 

jobbacsabba aktív tag Sziasztok! 
 Kezdő láma androidosként itt is kérdeznék. Használtan vettem a telefonom, így voltak rajta alkalmazások, sőt némelyik .apk formában is megmaradt. Ha ezt telepítem, akkor már nem húz le zsetonnal az alkalmazás, ugye?
 A választ előre is köszönöm.
 Csaba
- 

croli aktív tag Üdv! 
 Az lenne a problémám hogy van egy spb shell 3d-m meg van a defy-n egy cm7 rc1.5 és azon ugye adw van ha megnyomom a home gombot akkor az adw-t adja be levált a spb shell-ről és nem is bírok visszaváltani csak miután újratelepítem!
 Valamit lehet ezzel csinálni??
- 

jegenye77 addikt Létezik valami helyesírás-segítő progi?Olyan mint a win-be ami van. 
 Akár fórum írása vagy sms írása közben segítene. /sokaknak hasznos lenne / /
- 

HollyBoni veterán .apk fájlt tudok átküldeni bluetoothon? 
- 

petipetya nagyúr válasz  TazLeacher

üzenetére TazLeacher

üzenetéreHa egy név többször van benne. Arra tippelek, hogy a telefonon xy fent van alapból is, illetve a teló leszedte a facebookról is. Te beállítottad a telefon névjegyén a rábökésre sms-t, de mivel a fecebookról leszedett név is ott van, így a teló nem érzékeli. Persze ez csak tipp. 
- 

HollyBoni veterán Tudtok ajánlani jó játékokat?Mindenféle jöhet,akár fizetős is.Annyi játék van,hogy nem tudok választani.  
- 

dokee78 félisten Keresek egy Poker appot,amivel offline is lehet játszani. 
- 

Marcelo csendes tag Egy kis segítséget szeretnék kérni,mert még kezdő vagyok ebben a dologban. Ha van egy okostelefonom,és nincs rajta internet de otthol viszont van a számítógépemhez akkor igaz lehet rá tenni a számítógépen keresztül cuccokat? 
 Gondolok programokra appokra stb.
- 

dokee78 félisten 
- 

beci őstag Sziasztok. 
 Régi telóm rootolt volt,ott a CacheMate progit használtam karbantartásra.
 Van olyan verziója,ami nem kér root jogot?Vagy valami jó alternatíva?
- 

aggleány addikt válasz  bozont

üzenetére bozont

üzenetéreNem tudom, hogy béta vagy nem.  Sajnos arra sem jöttem rá, hogy hogyan tudnám visszacsinálni a régit. Egyszer csak ez a ronda lassú Market fogadott a telefonon, csak lestem, hogy hogy került ez ide, amikor senki sem kérte.  Nincs valami módszer arra, hogy az ember visszategye a régit? 
- 

aggleány addikt Nektek is eszméletlen lassan tölt be a szép új Market, amit a WP7-ről másoltak?  
- 

Dyrtyho őstag 
- 

RexpecT addikt Itt van akinek rendesen frissült (nem külön telepítéssel) a market? 
Aktív témák
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Már csak valamire való bootanim kellene keresnem,vagy csinálnom,esetleg csináltatnom.
 Már csak valamire való bootanim kellene keresnem,vagy csinálnom,esetleg csináltatnom. 

csak kesőn vetted észre
 csak kesőn vetted észre 
 Keményen ráfeküdtél a mindenfajta témázásra.
 Keményen ráfeküdtél a mindenfajta témázásra. 

)
) 

Nem vagyok egy sportkocsi buzi,jobban szeretem a cirkálókat,hajókat,pl Toyota Camry,vagy nagyobb.De a Supra valahogy megdobogtatja a szívem,álmaim autója.
 Nem vagyok egy sportkocsi buzi,jobban szeretem a cirkálókat,hajókat,pl Toyota Camry,vagy nagyobb.De a Supra valahogy megdobogtatja a szívem,álmaim autója.  Majd zedge-n körül lesek hátha ott akad valami.
 Majd zedge-n körül lesek hátha ott akad valami. 

Szerintem jöhet az a videó, legalább megtudom.
 Szerintem jöhet az a videó, legalább megtudom.  

)
 )