- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
delbarta #15708 üzenetére
És szerinted a kliensek vagy a szolgáltatók miatt vannak nagyobb eltérések a hangminőségben?
Csak mert felraktam végre egy olyan romot amiben megy alapból a VOIP, hogy legalább ez a változó kiessen a tesztelés során, mert én is olvastam pár helyen, hogy jobb mint bármilyen külön program.
Szolgáltatók közül viszont kettő van csak, amiknek szerintem érdemes a magyar mobilpercdíjaival foglalkozni, a Voipcheap, és az Easyvoip, mindkettő 10 forint körül, csak velük meg nem merek bepróbálkozni, főleg hogy VOIP-os témával foglalkozó magyar fórumot sem találtam az egész tetves neten, pedig nem egy órát töltöttem el a keresésükkel. Vagy rég kihaltak már, vagy nem foglalkoznak mobilos témakörrel. :-(
Valakinek nincs ötlete esetleg hol olvashatnék hiteles infókat a témában, ahol hozzá is lehet szólni?(#15721) S. Szabi
Én is kipróbáltam elég sok lock screen kiiktató programot, sajnos mind hibás, most épp Widgetsoidot használok többek között erre is, de azt is kapcsolgatni kell néha, mert nem képes sokáig megtartani a beállítást. Sajnos nem tudok segíteni érdemben, ez egy szar téma. -
basaja
senior tag
válasz
delbarta #15614 üzenetére
hali:-)
hát a fene tudja...felraktam,sim csere nézegettem,tényleg nem férsz hozzá az adatokhoz.erre én barom zutty,kivágtam a progit a telóról...mire eszembe jutott,hogy a másik sim van benne...naná,hogy nem ismerte fel az eredeti simet,kódbeírás nuku,mert ugyi app nincs a telón...aludtam vagy 2 órát akkor...láss csodát másnap mintha misem történt volna,simán ment a régi simmel...én a lost phone-t favorizálom,a lookouttal együtt,nekem ezek tűnnek a leghasznosabbnak...:-) -
TRob1
veterán
válasz
delbarta #15614 üzenetére
És mi a baj a már többek között általam is linkelt Android Lost-tal? Webes felületről lehet intézni mindent. Ingyenes.
-
morfondőr
addikt
válasz
delbarta #9091 üzenetére
Köszi szépen!
Nagyon jó kis app! Egyedül az kéne még, hogy feldobjon egy pup-up-ot!
llaszlo: tudom, hogy minden naptár tudja ezt, de sokkal többet kell nyomogatni a kijelzőt, meg görgetni, mire beállítok egy emlékeztetőt. Általában eseményekhez tól-ig időt kell megadni, beállítani, hogy jelezzen, mikor jelezzen, stb. Nekem olyan kell, amivel pár mp alatt beírhatok egy emlékeztetőt és ha jelez, tudjam halasztani általam megadott idővel...
-
sssz
őstag
válasz
delbarta #8808 üzenetére
igen, de azért biztos ami biztos
Speeedfire: de nemcsak a programokat szinkronizálja a teló. ha pl van időjárás vagy hírek widgeted, akkor azt, vagy ha a névjegyzékhez facebook profilok vannak hozzárendelve akkor azt,meg van még pár ilyen apróság, meg rengeteg widget ami szinkronizálást igényel.
-
sssz
őstag
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
delbarta #4097 üzenetére
Sziasztok!
A marketen aláltam egy Bankdroid start nevű alkalmazást. A telepítés során csak ezt a jogot írja ki magának: "network communication, full internet acces".
Az első gondolatom a jelszólopás. Van hozzá egy weboldal, ahol elvileg meg lehet nézni a forráskódot stb. Vajon megbízható a szoftver?
Ha valakinek elküldöm a telepített apk-t, akkor meg tudja nézni?
-
Fogash
tag
válasz
delbarta #2111 üzenetére
Sziasztok, Témobil pulse mini-n próbálnék nimbuzzolni. 3G hálózatból kifogástalanul működik, vonalas és mobil számot hívva is remekül megy.
De amint wifi-n próbálnám ugyanezt a 3G helyett, a Nimbuzz állandóan "can not connect, check your internet connection" üzenetet küldi. Közben böngészni simán tudok ugyanezen a wifin, ugyanezzel a telefonnal.
Tipp valakinél?
-
Met30
tag
válasz
delbarta #2702 üzenetére
A vírusirtók egy része free, tehát az üzleti érdek nem jöhet szóba. Már több vírusról is lehetett hallani. S mivel a telefonon egy normál operációs rendszer található - winhez vagy linuxhoz hasonlóan - így a védekezésnek is természetesnek kellene lenni. Ajánlom a következő cikket: [link]
-
petipetya
nagyúr
válasz
delbarta #2201 üzenetére
Bármelyik gmail fiókban lehet szinkronizálni a leveleket, a névjegyzéket és a naptárat is. Vagyis ha be van állítva 5db gmail fiókod a telefonba és mindegyiken szinkronizálsz mindent, akkor a megfelelő fiókok netes felületén mindegyikben láthatod az adatokat.
Ha úgy értetted a legelső fiókot, hogy a telefon névjegyzékébe és naptárába csak a legelsőnek beállított fiók adatai kerülnek, akkor az a névjegyzékre igaz. A naptárnál már nem vagyok ebben olyan biztos, hiszen biztos van arra módszer, hogy a netes felületeken hozzá lehet adni egy másik fiókunk naptárját a legelső fiókunk naptárjához, ami így láthatóvá válhat a telefonban is - igaz, ezt még nem próbáltam.
A gmail ikonra kattintva a menü gomb / accounts részben pedig ott van a többi fiók is.
-
Gáben81
senior tag
válasz
delbarta #2114 üzenetére
Üdv.
Én is ezt az élő hátteret szeretném letölteni az appbrain oldalró,ami fentebb van linkelnve,de sehogy nem tudom a gépre sem meg a telóra sem pedig föltelepítettem az appbrain nevű progit de akkor ott meg nem találom azon belül pl azt a halas live wallpapert...
Valaki pls help.THX
-
delbarta
senior tag
válasz
delbarta #2111 üzenetére
Visszavonom a működik kijelentésem. Amikor próbáltam, a cégest hívtam a sajátomról. Ugyanazon az internetkapcsolaton voltam. Itthon próbáltam, a skype kapcsolatok nem látszottak aktívnak, egyik sem. Ha hívtak, nem jelzett, én sem tudtam hívni. Ha írtam, az megjelent a másiknál, de továbbra is offline-nak mutatta és ezután sem engedte hívni. Ja, és ette is az akkut. Kuka. Nincs egy rohadt skype-skype hívásra alkalmas kliens.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
delbarta #1927 üzenetére
Köszönöm. Remélem menni fog...nekem is 2.1 van. De hogy ezt magától miért nem tudja megcsinálni ?
Na, egyébként a sync all-t csak sikerült kiakasztanom. Vagyis....bekapcsoltam a wifit....sync all már ment és ha küldtem magamnak pár mailt, akkor simán megjött. Oké. De aztán kezdem nézni a meccset és utána ismét elővettem a telefont, ami annak ellenére,hogy bekapcsolt wifivel volt letéve, nem jelezte a maileket. Neteztem rajta, használtam aktívan és még mindig nem... szal másfél óra után már nem jelezte a maileket. Nem is értem a működését.
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
delbarta #1486 üzenetére
Callfilter, a marketen ezen a néven megtalálod.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest