- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
beepee7
csendes tag
Olyan alkalmazáskezelő kellene, ami kilistázza a futó alkalmazásokat, bezárhatom amelyiket akarom v. megnyitom. Vmi hasonló jó lenne mint az SGS2-esen a beépített app.
-
aggleány
addikt
Nagy kérdésem van. Kiraktam egy doksit a kijelzőre. A telefonon gyárilag van telepítve az OfficeSuite. A doksit random módon, nem minden launcher esetén lehet megnyitni. Pl. ha a gyári launcher van fent (Xperia Mini), akkor nem lehet megnyitni, azt írja ki, hogy "az alkalmazás nem található". Ha az ADW van beállítva, akkor simán ki lehet nyitni a doksit. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
Telepítettem egy Quick Office-t is, az sem érzékeli gyári Home-nál a doksit.
-
canniball
nagyúr
Nem is csak a "nagy tesótól való félelem"-re gondoltam, hanem arra is hogy az állandóan bekapcsolva tartott GPS pikk-pakk leszopja az akksit.
petipetya!
A tag (nálam legalábbis) automatice be volt kapcsolva. A location fityfene viszont ki, rinyált is mindig a camera app amikor indítottam hogy engedélyezzem. No persze...!Keeperv85!
User error.RootRulez!
Én korábban próbáltam (gyári 2.1-en) nálam nem ment. -
chab7
addikt
válasz
Keeperv85 #17176 üzenetére
Úgy hajszál pontos nem is kerül rá
(#17180) Keeperv85: Persze, de mint említettem, egységsugarú felhasználóknak ugyan mi félnivalójuk van ettől? A személy igazolványunk adatai - azaz személyünket azonosító adataink - is bent vannak egy minisztériumban (vagy hol, nem tudom pontosan de az most nem is érdekes) bármikor/bárhol az alapján is azonosíthatóak vagyunk, de ettől sem rettegek valahogy. Én kitartok amellett, hogy ez vihar a biliben, és jóval hasznosabb számunkra az opció mint értékes másnak a semmitmondó adatunk. (Hacsak nem sántikál valaki valami rosszban mert az kapcsolja ki de gyorsan
)
-
RootRulez
félisten
Nektek megy az
SPB TV?
Nekem hang van, de fekete képernyő. Képet ad, mert a menü látszik, csak épp feketét...
Lord Soth: NM
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Dark Archon #17178 üzenetére
Engem nem zavar, de arról volt szó, hogy tudja-e követni a rendszer, hogy éppen ki merre jár. És hát tudja. Nem is akár hogy
-
petipetya
nagyúr
válasz
canniball #17166 üzenetére
- Bementem a kamerába és betettem a pipát a "fényképek geocímkézése" melletti négyzetbe.
- Ekkor felugrik egy figyelmeztetés: "Ehhez az alkalmazáshoz hely hozzáférés szükséges. Engedélyezze a vezeték nélküli hálózatát (=cella adatok) vagy a GPS műholdat a beállítások alatt az aktuális tartózkodási hely meghatározásához"
BEÁLLÍT / MÉGSEM- Bent vagy a beállítások/hely menüpontban Ha bepipálod a gps-t, akkor készen vagy. Ha viszont bepipálod a vezeték nélküli hálózatot, akkor megint előjön egy figyelmeztetés: "A Google helyszolgáltatása gyűjthet anonim helyadatokat. Az adatgyűjtés akkor is folytatódik, ha nem futnak alkalmazások"
Szerintem ennél jobban már nem lehet a felhasználó szájába rágni a dolgokat.
-
-
Bargab
tag
Tudtok olyan appról ami mms streameket tud megnyitni wifin keresztül?
Elsőlegesen ezt a linket kellene megnyitni: [link]próbáltam az SPB TV-t de ott csak megadott csatornákat látok nem tudok új linket felvenni.
TV.Com-ra azt írja a market hogy nem alkalmas a telefonom (samu galaxy 3).
Stream Media Player pedig nem tudja megnyitni a linket.Előre is kösz a segítséget.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Dark Archon #17173 üzenetére
Szerinted, ha be van kapcsolva a képek címkézése és csak WiFi jelem van, GPS nincs, nem is volt, akkor hogy kerül a képek metainformációira a pontos helyem?
-
chab7
addikt
válasz
petipetya #17152 üzenetére
Jó az írás, és az egyik hozzászólásban levő "vihar a biliben" kifejezés illik is hozzá.
(#17161) canniball: Mint már írták , a gps koordinátákat teszi be exif kódba a a képre.
Én pl bekapcsolva tartom, nem félek a nagy tesótólcsak egy senki vagyok a sok közül. De így a kirándulós képeket nem kell megjegyezni hol készülnek mert ha egy ismi is kérdezi akkor csak letölti, ráteszi a Maps-ra és már el is kirándulhat oda hogy saját szemével megnézze
Vannak ezeknek a dolgoknak jó oldalai is, érdemes azokat használni, nem olyan dolgoktól rettegni aminek nem sok jelentősége van. Ha majd repülőt megyek esetleg eltéríteni akkor előtte kikapcsolok minden ilyen adatgyüjtést -
-
canniball
nagyúr
válasz
Dark Archon #17169 üzenetére
Erre gondoltam én is.
Breki!
Meg az is hogy "vagy egy külső eszköz", ami egy mobil esetében lehetne akár belső is...
De ezek szerint akkor megint egy felesleges felhajtás, gondolom nem sokan vannak köztünk aki folyamatosan bekapcsolva tartják a GPS-t... -
-
Lord Soth
tag
Helló,
Tudnátok javasolni olyan programot, ami figyeli a mobilnet forgalmat? Most van éppen egy, amit letöltöttem, de ott a mobilnetet byte-okban méri és nem tudom át lehet-e állítani MB-ra. Tudom nem nagy mutatvány átváltani, de egyszerűbb lenne, ha MB-ben lenne, mert az előfizetésem is abban van.
Előre is köszi és üdv!
-
jajistenem
csendes tag
Üdv az Uraknak!
Valakinek van információja, hogy az újabb Android OS -ek, már támogatják (ténylegesen) a kétmagos processzort? -
Breki
veterán
A Missed It-nél az Output format-nál mit kell pontosan átírni, hogy ilyen legyen?
-
spiritex
veterán
válasz
petipetya #17156 üzenetére
Válaszoltam utána mindjárt rá, valami olyasmit hogy: nem, éppen a kezemben volt a teló, a Naptárban keresgéltem, és akkor kapcsolt be egyszer csak a wifi. Az, hogy a gyári beállítások visszaállítását érdemes megtenni egy vadi új, dobozból kicsomagolt telón is annak mi az oka? Valaki, mondjuk a boltosok belepiszkálhatnak esetleg?
-
petipetya
nagyúr
válasz
spiritex #17154 üzenetére
Magától nem kapcsolódik be a wifi, hacsak nincs a képernyő ki-bekapcsolgatásához állítva, illetve még valamilyen segédprogram is művelheti ezt. Korábban kérdeztem ezt, de nem válaszoltál rá.
Amúgy ha a vásárlás után nem csináltál egyből gyári beállítások visszaállítását, akkor azt célszerű most elvégezni.
-
spiritex
veterán
Ez a két kérdés egyébként hol van? A Google Maps-en belül a beállításokban?
"Allow Google's location service to collect anonymous location data..." és "Use My Location for Google search results..." -
Breki
veterán
válasz
petipetya #17134 üzenetére
Mivel nekem nincs eredeti ezt nem tudom megítélni
Ha tényleg ennyi van lehetetlenség is elvárni egy pár megás apk-tól, hogy az összes gyári benne legyen. Ugye ez nem rom, hanem egy sima Launcher
De egy mini pro-ra alap launchernek felrakva szerintem tökéletes.Mondjuk a méretezés kicsit fura a go Launcher EX után, de majd megszokom.
HTC Sense Weather Flip Clock-ot meg egy Agile Lock-ot még fel lehet esetleg rakni melléAzért amit privátban küldtem cyanogenmod's theme chooser,-es videó elég meggyőző
[link] -
petipetya
nagyúr
llaszlo és
chab7 emlékszem a viharra amikor bejött ez a dolog, majd mikor később kiderült hogy az androidnál mindez kikapcsolható és a felhasználó tudatlansága okozza, akkor gyorsan a szőnyeg alá söpörték a dolgot.
Amúgy a blogokban (és itt a nagyokra gondolok, mint pl. a techline, index, sg és társaik) megfigyelhető az elertéelklubosodás (a terror városa, a halál országa stb.), vagyis hogy mindenféle megalapozottság és utánajárás nélkül lekoppintanak egy-egy hírt a netről, majd nagy szenzációval cikket "írnak" belőle holott finkjuk sincs a valóságról.
-
spiritex
veterán
Meg tudja esetleg valamelyikőtök mondani, hogy mi a különbség a régi jó Mobo Player és a nemrég megjelent Mobo Video Player között?
-
supercharley
tag
Létezhet az hogy mindössze egy karaoke programot találtam androidra ami képes lejátszani a KAR(midi) fájlokat, és képes helyesen megjeleníteni a magyar karaktereket? Ez az MKARAOKE program, de ez is nagyon alapszintű. Tableten használnám , de nincs benne még olyan se, hogy a betűk méretét meghatározhatnám, arról meg nem is beszélve, hogy lehetne lassítani, gyorsítani, hangszereket elhallgattatni, stb. Szóval nem tud valaki egy olyan karaoke programot, ami nagyjából megfelel egy pc-s vanbasco karaoke playernek?
-
Sziasztok. Nem találtam sima Android topicot ezért bátorkodom itt megkérdezni:
Androidban is van valamiféle lenyomozós cucc, mint az Almásoknál? Nem szeretném, ha a Google "live"-ban látná, hol készültek a képek, hol vagyok helyileg stb.
Köszönöm
-
llaszlo
veterán
válasz
atillaahun #17025 üzenetére
Elég érdekesen gondolkodsz, hogy ha szerinted akkor használsz ki egy okostelefont, hogy ha olyan appokat használsz amik bugosak, merítik az aksit és súrolják a használhatatlanság határát. Továbbá szintén elég elvakult felfogás azt hinni, hogy csak itguruk vesznek okostelefont és csak nekik való. Sosem értettem, hogy minek kell valamit túlbonyolítani amikor azt egyszerűen is lehet. Vagy mi értelme van azoknak az appoknak amik mindent tudnak, de semmire sem jók igazán.
A viber pont azt tudja amit kell és azt kiválóan. Sokkal több ilyen app kellene még. Itt valahogy ráéreztek a programozók, hogy mi az ami a usernek kell. Ritka az ilyen. -
sqpp
őstag
Pontos okot én sem tudok:/
lehet a hangdriverekkel lehet gond vagy hasonlóén a helyedben feltennék egy másik romot..
vagy ha ez sem segít felraknám az eredeti sony rom-ot.
aztán ha végképp semmi változás szervíz de előtte mindenképp álísd vissza az erdeti roomra
a sonyericsson.com- ról letölheted a frisítéshez való programot a pc-dre -
Így van, ahogy írod, én is a PC-én szoktam szerkeszteni.
doncortio kérésére reagáltam, Tudtok javasolni egy olyan appot
Appot kért ezért úgy gondoltam, hogy a Power AMP zenelejátszó tökéletes erre a célra, ha ily módon szeretné szerkeszteni, de más megoldás is van. Igazad van, van sokkal egyszerűbb megoldás is, de ha ő így akarja, akkor legyen. -
petipetya
nagyúr
Kíváncsi voltam rá. Mivel a 2.1-en nem települ, így a HTC-n lestem meg. Az alkalmazás lista szaggat az animáció alatt, a widgetek pedig sehol sincsenek a gyári Sense-hez képest, rengeteg hiányzik (80valahány db van a HTC-n gyárilag), illetve nincs is belőle annyiféle, mint a HTC-n (pl. az Agenda egy az egyben hiányzik). Persze lehet, hogy a Pro-ban több található.
A képernyőzár és az értesítési sáv nincs benne az alapban, lehet hogy a Pro ezt is tartalmazza. Hogy jót is mondjak, alapnak nem rossz egy Nexus telefonra.
Köszi, hogy megvilágítottad számomra az alkalmazáshoz vezető sötét, zegzugos ösvényt.
-
vlevi
nagyúr
Sokkal egyszerűbb ezt PC-n megoldani. Pl. az MP3Tag nevű ingyenes progival. Akár még borító képeket is tehetsz az MP3-akba, vagy melléjük, és természetesen támogatja az ID3 tagek frissítését különböző internetes adatbázisokból. Egyszerre több fileba tudod ugyanazt beírni (pl. 500db MP3-ba egyszerre az előadót), filenévből id3 tagot csinál, szóval mindent.
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #17113 üzenetére
A DocumentsToGo Full-t használom napi szinten (az egyetlen fizetős alkalmazásom, amelyet nem vásároltam meg), képbeszúrási funkció nincsen benne. Nálam 1/3-ad annyi idő alatt nyitja meg ugyanazt a word dokumentumot, mint amit a telóval együtt kapott Quickoffice, illetve a Docs to Go-val sokkal gyorsabban tudok görgetni a fájlban.
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok !
Én valami olyan programot keresnék ami hogyha bejövő hívásom van nem csak azt tünteti föl hogy ki keres hanem a telefonkönyvben lévő többi adatot is.(megjegyzés,lakcím,születési dátum...) előre kösz -
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Androidra melyik a legjobb ingyenes anti-virus program? Néztem kapásból hármat.
- Dr.Web Anti-Virus Light
- G Data
- AVG
- Bitdefender ( cloud )
Válaszotokat előre is köszönöm! -
ricsike81
aktív tag
sziasztok!Xperia mini esetében mi lehet a leddel aa baj, hmert ha nem fogadott hívásom volt, akkor néha jelez zölden, néha nem. ugyanez az sms esetében is ? Valamilyen programmal orvosolni lehet ? Ma frissítették a tmobilnál is, de a helyzet változatlan. Mit tegyek ? Várom válaszotokat, segítségeteket !
-
törölt tag
Hy!
Tudnátok ajánlani egy jó lemeztöredezettség mentesítő progit win7-hez?Üdv.
-
Breki
veterán
válasz
Istwan #17111 üzenetére
Pont ez a lényeg komplakt HTC Sense mod Androidba egyben tökéletes gyors működéssel
és remek widgetekkelpl naptár, gmail , contact, ugyan lehet ezek egy része a pro plus-ban is benne van és van külön sense kinézet is, de így egyben az egész mindenféle egyéb telepítése nélkül most komplett és szinte tökéletes számomra.
Ha valakinek ez hype sajnálom....
-
xnace
őstag
Sziasztok!
Keresek valami olyan lockscreen appet, ami nem bugos. WidgetLocker, Agile, Ripple Lock megvan.
-
dokee78
félisten
Valaki próbálta már a Quickoffice® Pro és a DocumentsToGo Full appokat?
Melyikkel jobb létrehozni doksikat akár képbeszúrási lehetőséggel?
Magyarul tud-e valamelyik?
Illetve csak a Quickoffice® Pro képes a Dropboxal együttműködni?Érdekelnek még előnyök hátrányok a 2 appal kapcsolatban.
-
Istwan
tag
Én most ezt nem hasitom! A videon egy normál android sense felületet látok. Teljes átlagos müködéssel, max. annyi hogy a tárcsázóra várni kellett 1-2 sec. idöt mig megjelent. Kerestem benne azt a fantörpikus dolgot, amire ez a nagy "hájp" épül, de nem találtam.
Sorry ha átsiklottam valamin. -
morfondőr
addikt
Köszi a tippeket, mindkét appot használom, de egyik sem méretezi át a képeket. Azért lenne fontos ez, mert ha max 2048x2048-as képeket töltök fel, akkor azokat nem számítja bele az 1 gigás tárhelybe. Így akármennyi képet tudnék tárolni a felhőben.
-
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Olyan appot keresek, amivel Picasa-ba tudok feltölteni több képet egyszerre, és feltöltéskor át is tudja méretezni a képeket!
A tippeket előre is köszönöm! -
Breki
veterán
találtam egy még jobb videót róla
LauncherPro Sense UI
Z0C! igen olvasgattam a hozzászólásokat nálam simán megy, bár lehet ha másképp rakom fel még több funkció és widget lenne, de pont az tetszett benne, hogy egy apk és máris minden működik nem kell semmit állítani telepítgetni.
A Facebook-os dologra a fórumokon vmi olyasmit olvastam, hogy ez alól kell újratelepíteni és azután teljesen jól működik.
-
Luissimo
veterán
válasz
atillaahun #17025 üzenetére
megvilágosítanál, mire gondoltál, amikor azt írtad, hogy Ráadásul ki sem lehet kapcsolni
ebben a szövegkörnyezetben ?
Azt egyébként elismerem, hogy a Skype valóban nem volt a legjobb példa, mert mint írtad zabálja az akksit, és nem mellesleg az adatforgalmat is, Mobilneten pl. nagyon gyilkos.
A videótelefonálás még mindig csak néhány készüléken támogatott, a VOIP percdíjai pofátlanul magasak és igen, a kontaktok státuszát sem szereti túl gyakran frissíteni. Ráadásul ki sem lehet kapcsolni. Egyébként ha már itt tartunk a Fring is ilyen, mármint ez utóbbi beállítását tekintve.
Úgyhogy én sem használom egyiket sem. Igazából nem hiszem, hogy az olyan típusú programoknak, amik csak saját magukkal tudnak kommunikálni nagy jövője lenne.
Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Dji Osmo Pocket 3
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged