- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
supercharley #16804 üzenetére
Másik accountra nem lehet áttenni az eddig megvásárolt cuccokat. A telókon pedig csak gyári beállítások visszaállításával lehet megváltoztatni az elsődleges címet.
-
petipetya
nagyúr
válasz
supercharley #16801 üzenetére
Ez pontosan így van:
- Ha mindegyikre ugyanazt a gmail címet állítod be elsődlegesnek, akkor az azzal a címmel megvásárolt alkalmazások mindegyik telón használhatóak.
- Emellé pedig mindenki beállíthatja a saját gmail címét privát használatra. -
Mercutio_
félisten
válasz
supercharley #16477 üzenetére
Az AllCallRecorder tökéletesen működött a 2.1-en és később a 2.2-es droidon is kelzsoca-féle FLB_R10B Lite-tal, mindkét felet rögzítette szépen
, de mióta Gen2-esítettem a blade-et és felraktam a 2.3.4-es Sweet Dreams III-at folyton "can't stop recording"-ot dobált és a felvett file-ok hibásak (lejátszhatatlanok) voltak, a marketről telepített verzió pedig közölte, hogy a blade nem alkalmas a hívott hangjának rögzítésére
-
Mercutio_
félisten
válasz
supercharley #16276 üzenetére
Ingyenesnél jól látom wav-ot kell beállítani, akkor időkorlát nélkül rögzít, de különben 3 mp után pausol?
A próbaverziónál is működik (ha beállítom) az automatikus wav-ból mp3-ba konvertálás és utána wav-file törélés?Beszélgetést senki nem szokta rögzíteni?
-
atillaahun
veterán
válasz
supercharley #15686 üzenetére
Erre még esetleg az jutott eszembe, hogy nálam pl. AnySoftKeyboard, meg gondolom más programok is mentik a kívánt kifejezéseket a szótárba, és legközelebb márt azt is felajánlják a javaslatok között gépelésnél.
(#15681) andrás47
Google Navin kívül nem nagyon tudok más ingyenest. -
atillaahun
veterán
válasz
supercharley #15679 üzenetére
Igen néztem, de az Android Losthoz hasonlón az sem csinál semmit webes felületről net nélkül, ráadásul még fizetős is. Komolyan nem értem mért használják ezeket ennyien.
Te pl. végigtesztelted rendes fizetős smsekkel, hogy minden opciója működik-e?
Meg az a dolog is, nemelyikbe, hogy adjak meg egy másik számot aztán majd oda küldi a GPS koordinitákat, meg az új SIM számát, hát nincs még egy telefonom, sajna csak egyre tellett, mért nem lehet, hogy szimplán emailben küldi meg az adatokat, vagy még ott helyben a webes felületen kiírja?
-
petipetya
nagyúr
válasz
supercharley #15680 üzenetére
Kimondottan vágólap alkalmazást nem ismerek, de ettől függetlenül biztosan találsz ha rákeresel a Market-en.Közben találtál, látom. Mi a neve? Légyszi ha megtalálod az igazit, akkor írd be a nevét mert kipróbálnám én is.Hasonló célra az ingyenes
Passdroid-ot használom. A progi kóddal nyitható meg, és minden oldalhoz két adatot tárol el (felhasználói név ami lehet email cím vagy bármi és jelszó), melyeket rábökésre egyből a vágólapra tesz.
-
supercharley
tag
válasz
supercharley #15680 üzenetére
No, már találtam is ilyen vágólap(clipboard) programokat. Csakhogy azóta megnőttek az igényeim, jó lenne ha beviteli mezőbe beszúráskor(Paste) felhozná azt a listát, ahol a vágólapra helyezett szövegek listája van, és abból tudnék választani! No, ilyen van-e?
-
TRob1
veterán
válasz
supercharley #14579 üzenetére
Blade fórumba meg pont most írta jano_77, hogy többek között ezekre is ezt jelezte neki: GoSMS, GoContact, LauncherPro, AnySoft keyboard... és még egyebekre amiket már nem írt.
Valszeg a Lookout a xar, és nem az összes többi... -
r4z
nagyúr
válasz
supercharley #14342 üzenetére
Ha több készüléket használsz ugyanazzal az accounttal, és megveszel egy alkalmazást, mindegyiken elérhető lesz, már amelyikkel kompatibilis.
Több Google accountot egy készüléken nem tudsz beállítani, de több email fiókot igen (nem ugyanaz a kettő!).
Winner: Ezt is kipróbálhatod, de csak ha le tudod tiltani a hozzáférését az internethez DroidWall-lal (tehát rootolt készüléked van).
-
sssz
őstag
válasz
supercharley #14342 üzenetére
a pc-n lehetőséged van beállítani a google account-hoz a többfiókos belépést.
én még nem próbáltam.
úgy tudom, hogy egy telefonnál hozzá lehet adni több google accountot is de csak egyet fog szerintem használni "fő"-ként a teló. -
Cyrin
addikt
válasz
supercharley #13391 üzenetére
Én már több programmal találkoztam, ami ezt a fehér alapon fehér betűt produkálja defy-n. Van amit javíttattam is a fejlesztőjével, ez valami defy specifikus dolog lehet.
Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest