- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
Aktív témák
-
Nauda
tag
Lényegében azt szeretném, hogy ne kelljen folyton a névjegyek között turkálni, hanem kirakok a screen-re mindegyik (gmail-es címtárban lévő) csoporthoz egy-egy gyorsgombot.
Ezt jelenleg csak a "starred in android" mappával tudom megcsinálni.
A Contacts GoWidget tud hasonlót, viszont sok helyet foglal. Jobb lenne ha mappa szerűen tudnám nyitni a csoportokat, rögtön a screen-ről.
Valaki használja ezt amit Breki ajánl?
-
spiritex
veterán
Próbáld ki az én módszerem. Valamilyen Task Killer programban (én erre is az Android Assistant 17-et használom) leállítod a Launcher folyamatot. Nálam ilyenkor 1-2 másodpercre eltűnik minden ikon és widget a képernyőről, majd mind visszajön, de immár a hiányzókkal, vagy problémásan működőkkel együtt.
-
Mauzes
addikt
Úgy tudom, akkor csinálja, ha az SD-n van a widget programja, de keress rá itt, mert valaki talált rá valamilyen megoldást.
zedok: az egyik legrészletesebb és ingyenes: WidgetSoid2.X, magyarították is, én a SwitchPro-t használom, mert szerintem szebb. De nálam pl. CM7 ROM van fent, és a státuszbárban is van energiasáv widget, nagyon hasznos, ha home-ra lépés nélkül akarsz kapcsolni valamit.
-
aggleány
addikt
Ez a GoToApp kb. olyan, mint egy akármilyen app organizer, tehát mappákba teszi (illetve lehet rendezni) a cuccokat. Olyat is lehet, hogy csak egy ilyen mappát teszek ki, amiben az általam választott progik vannak vegyesen? Ha igen, hogyan? Arra már rájöttem, hogy hogyan tudok új mappát csinálni, de egy ilyet is ki lehet tenni?
-
DonMedve
addikt
A hang már megvan!
Már csak valamire való bootanim kellene keresnem,vagy csinálnom,esetleg csináltatnom.
-
spiritex
veterán
Keresgéltem és az usr alatt olyat találtam, hogy keylayout az alatt pedig olyat, hogy qwerty.kl
Ebben fel vannak sorolva a gombok Key1-től Key100valahányig, és mindegyik mellett ott van, hogy mit ír, ha megnyomják, ...szerintem. A Key22-nél van az y, a Key 56-nál meg a z.
Ezeket gondolom át kéne írni. De ezt meg lehet tenni nem root-olt telefonon? Gondolom nem... -
spiritex
veterán
Mint a 2. képen, bal oldalt látható:
[link] Ilyen az enyém is. Mivel alapból nem használok ékezeteket, nem bánom, ha nem lesz ékezetem, de mint ahogy már írtam, a Beviteli nyelv állítás csak a virtuálisra hat ki, kipróbáltam már angollal is, magyarral is, semmi változás a kihúzhatón.. -
spiritex
veterán
Sziasztok!
Próbálkoztam a készülék saját fórumában, de ott nincs semmi mozgás hetek óta, próbálkoztam angol fórumokon is, de ott sem találok megoldást a problémámra, ezért fordulok hozzátok, mert ez egy olvasott, pörgős fórum.
Akinek Galaxy 551-ese van, kérem segítsen, hogy hogy lehet elérni azt, hogy a kihúzható billentyűzeten ha y-t nyomok akkor z-t írjon, ha pedig z-t nyomok akkor meg y-t? Évek óta sokat gépelek PC-s magyar billentyűzeten, és a z betű fenti, t melletti pozícióját szoktam meg.
A virtuális billentyűzeten el tudtam érni, hogy felcserélje a két betűt úgy, hogy a beviteli nyelvet átváltottam angolról magyarra, így a z felkerült a t mellé, az y meg le az x mellé, de a kihúzható billentyűzet beállításainál nincs semmiféle lehetőség arra, hogy más legyen a billentyűzet karakterkiosztása, és ha már van ilyen qwerty-m (direkt vettem ilyen telót), akkor használni is szeretném, de így elég zavaró a gépelés.
Néhány helyen ajánlják a shift+space billentyű kombinációt, de sajnos semmire nem jó, nem történik semmi.
Köszi előre is! -
VD
őstag
Sehol nem írtam, hogy csak az az egy van. Belinkelheted a maradék 189 weather+clock widgetet és wallpapert is.
Az eredeti kérdésre a válasz továbbra is az, hogy a HTC gyári óra widgetjén kívül jelenleg nincs olyan widget/wallpaper ami úgy nézz ki mint a HTC widgeteje, plusz animálnak a számlapok és az időjárást is mutatja. Külön külön van megoldás.
Ha mégis tudsz ilyet ami minden kritériumnak megfelel, azt linkeld.
-
spiritex
veterán
Alap gyári szoftver van rajta persze.
A z és az y pedig csak a megszokott magyar billentyűzethez képest van felcserélve, tehát hogy a z nem a számok alatti sorban, a t betű mellett van, hanem az alsó sorban, az x mellett. Én csak annyit szeretnék, hogy a t melletti y betű z-t írjon, az x melletti z betű pedig y-t. -
-
spiritex
veterán
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy egy fizikai qwerty billentyűzeten is meg lehet-e változtatni az y és a z helyét, ahogyan pl. egy virtuális qwerty-t át lehet állítani qwertz-re? Az a baj, hogy teljesen megszoktam már a pc-n, hogy a z a t mellett van, és nagyon jó lenne úgy gépelnem a fizikai billentyűzeten is, ahogy a virtuálison, de nem találom a módját az átállításnak. Lehet, hogy nincs is?
-
petipetya
nagyúr
Kíváncsi voltam rá. Mivel a 2.1-en nem települ, így a HTC-n lestem meg. Az alkalmazás lista szaggat az animáció alatt, a widgetek pedig sehol sincsenek a gyári Sense-hez képest, rengeteg hiányzik (80valahány db van a HTC-n gyárilag), illetve nincs is belőle annyiféle, mint a HTC-n (pl. az Agenda egy az egyben hiányzik). Persze lehet, hogy a Pro-ban több található.
A képernyőzár és az értesítési sáv nincs benne az alapban, lehet hogy a Pro ezt is tartalmazza. Hogy jót is mondjak, alapnak nem rossz egy Nexus telefonra.
Köszi, hogy megvilágítottad számomra az alkalmazáshoz vezető sötét, zegzugos ösvényt.
-
Istwan
tag
Én most ezt nem hasitom! A videon egy normál android sense felületet látok. Teljes átlagos müködéssel, max. annyi hogy a tárcsázóra várni kellett 1-2 sec. idöt mig megjelent. Kerestem benne azt a fantörpikus dolgot, amire ez a nagy "hájp" épül, de nem találtam.
Sorry ha átsiklottam valamin. -
Breki
veterán
találtam egy még jobb videót róla
LauncherPro Sense UI
Z0C! igen olvasgattam a hozzászólásokat nálam simán megy, bár lehet ha másképp rakom fel még több funkció és widget lenne, de pont az tetszett benne, hogy egy apk és máris minden működik nem kell semmit állítani telepítgetni.
A Facebook-os dologra a fórumokon vmi olyasmit olvastam, hogy ez alól kell újratelepíteni és azután teljesen jól működik.
-
TRob1
veterán
Sebaj, stefi frissítette nekünk (köszönjük), úgyhogy már mindenki elérheti magyarul a Go Launcher Ex 2.53-at.
-
TRob1
veterán
Te egy órafan vagy.
Nekem is van karórám (2 is, de persze felváltva hordom, nem egyszerre
)
Nincs fóbiám, csak általában hazudik az időjárásjelentés (mint olvashattad is alább)
De a legfőbb ok amiért mindig csodálkozom, hogy a legtöbb emberke (te is) mindennap ott ül a net előtt, vagyis bőven van lehetőség megnézni az időjárást bármikor (akár előre is), és pl. 3-4 napra előre akár meg is lehet jegyezni (vagyis 3-4 napig rá se kell nézni), ezért akár hasznosabb appokat is lehet(ne) kitenni a képernyőre.Egyébként meg tudom hogy ezek a csillivilli óra+időjárás appok a legkelendőbbek androidos körökben (fancy widget, beautiful widget...).
Én csak a miértjére szoktam kiváncsi lenni (tudom, így hamar megöregszem), ezért néha rákérdezek 1-1 "felhasználónál".A "menőséget" meg a sulisokra írtam (vagy még te is az vagy?), tudod, mikor még erre vagy arra a dologra azt hiszik, hogy "menő"...
Na béka veled.
(#16667) Breki : Éljen! Kedvencem.
(Meg a többi Go is)
-
VD
őstag
Több megoldás is van.
A. Elegáns. A launcherhez van sense téma dock-val és ikonokkal (GO,Launcher Pro és ADW EX-hez is van tudtommal, fizetősek.) Pl.: [link]
B. Kevésbé elegáns. Letöltesz egy sense dock-ot. (Ez úgy látom már megvan.) És átlátszó ikonokat használsz a dock sorában. És az 5 helyett csak 3 helyre raksz ikont.
C. Legkevésbé elegáns (és itt tiltott téma is)! Összewarezolod v.honnan a fizetős témát.
D. Legdrágább. Veszel egy HTC-t.
-
kripo666
csendes tag
-
Narxis
nagyúr
Sok írni való nincs róla, a telefon összes funkcióját(amit ki lehet kapcsolni) kikapcsolja, van MAX(fizetős) standard és basic szint ami nyilván arra vonatkozik, hogy mennyi mindent kapcsoljon ki, persze külön megadhatjuk az advanced settingsben mi is, hogy mit kapcsoljon ki. A legutóbbi verzióban már időzítő is van, azt még nem próbáltam, de gondolom meg lehet adni, hogy mikor kapcsoljon le vagy be stb.
Igazából arra jó a leginkább, hogy ha kevés már a szufla az akkuban akkor bekapcsolod és úgy telefonálsz, sms-ezel vagy megadod neki, hogy a mobilnetet vagy wifit ne kapcsolja le és úgy használod. Így nyersz időt mert minden mást meg lekapcsolhatsz vele, szerintem nem alkalmas arra, hogy állandóan be legyen kapcsolva, arra inkább a Green Power Premium a jó.
-
Narxis
nagyúr
Juice Defender v3.5.6 and Ultimate Juice v3.5.6 helyett nekem jobban bejött a Green Power. Market link
-
bubi92
őstag
a nagy kört lekell szarni, csak dísz. a kissebb világosabb vastagabb kör a kiinduló pont 10% ahhoz 4 lépésben jön hozzá a vékony kék kör, majd ha 50%-nál nagyobb akkor jön a fehér kör ami megint csak 10%-os lépéseket jelent. és akkor van fullon ha a belső kör teljes a fehérrel és a kékkel is.
sztem.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- iPhone topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- További aktív témák...
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest