- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
-
TRob1
veterán
válasz
-=Vacsek=- #17094 üzenetére
Ha arra gondolsz mikor váltasz a Tárcsázó, a Névjegyek, a Csoportok és a Kedvencek között, akkor: Vagy alapból nyomkodsz az alsó ikonokra és így nincs semmi effekt, vagy forgatod jobbra-balra, és ekkor a kb. 8 effekt közül válogathatsz hogy mi legyen (vagy randomra állítod).
-
Breki
veterán
akkor miért nem szóltál előbb
kereső pedig nem dobott rá semmités így egészében szerintem fantasztikus jó
nem úgy raktam fel hogy Launcher Pro-t és rá a widget pack-os skint hanem egyben egy apk-t felraktam aztán néztem, hogy mi ez amiben minden ilyen frankón működik.
Launcher Pro fent sem volt előtte nem is kellett hozzá felrakni.Számomra jelenleg elég nagy dolog így egyben.
[ Szerkesztve ]
-
bunnyhu
senior tag
Úgy képzeljétek el (vagy töltsétek le az acontacts-ot megnézni aztán kuka) mint a telefon billentyűzeten a számok vagy ahogy a programokat látod, négyzetrácson, az a grid. Ugyanúgy ott vannak a kezdőbetűk, de
1- csak azok a betűk ahol van is kontak nem a teljes abc
2- a kontaktokat is lehet így kérniNekem nem szimpatikus az a szokásos egy sor egy név elrendezés, és le-fel görgetés. Ez a program kiváló lenne ha nem lenne full bug.
-
Breki
veterán
Heti ajánlat !
Nagyon csodálkoztam hogy a következő Launcher még nem szerepelt itt, legalábbis a kereső szerint.
LP Sense UI Launcher
egy jelentősen turbósított Launcher Pro
HTC Sense UI kinézet remek widgetek pl a naptárnál a névnapos váltás nagyon bejött, gyors az egész és alapból is nagyon jól néz k szerintemi.Mióta felraktam csak lesek jelenleg ez a kedvenc, alap Launcher Pro nem a kedvencem de így felturbózva remek lett ! Hamarosan jön az új verzió is.
Nem is szaporítom a szót működéséről két videó
[link][ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
válasz
bunnyhu #17090 üzenetére
DW Contacts & Phone Próbáld ki, bár nem tudom hogy érted, hogy gridbe rakja a kapcsolatok kezdőbeűit. Sok mindent tud.
-
TRob1
veterán
válasz
bunnyhu #17090 üzenetére
Az elég gyakran említett Go Contacts (EX) -t próbáltad már? Magyarul.
Jobb oldalt az ABC-n ahová nyomsz, oda ugrik. Ha bekapcsolod hogy csak telefonszámok mutatása, akkor meg csak azt fogja mutatni, ahol van megadva telefonszám.[ Szerkesztve ]
-
bunnyhu
senior tag
Hali, nincs akkor ötlet működő kontak programra, ami gridbe rakja a kontaktok neveinek kezdőbetűit és nem fagy valamint akkor is működik, ha azt mondom csak a telefonszámos kontaktokat kérem (acontact tudná, csak a fentivel bugos).
-
spiritex
veterán
válasz
atillaahun #17027 üzenetére
Nem lehet, hogy mégis ez volt a ludas a WiFi önkényes bekapcsolásában?:
Beállítások/Hely és biztonság/Vezeték nélküli hálózatok: pipa.Mert amióta kivettem a pipát, nem csinálja.. Nem lehet, hogy a Google Maps, vagy a Navigation benne volt a memóriában és egyszer csak úgy döntött megnézi éppen hol vagyok? Mert annak idején amikor beraktam a pipát, akkor bele kellett egyeznem valamibe, amire "I agree"-t vagyis "Beleegyezek"-et nyomtam.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #17085 üzenetére
Megnéztem, a leírás szerint az egy második, rejtett tálca.
De az a megoldás, ugyanis mikor felhúzod (alul egy felfelé csúsztatás), akkor elfedi az alap tálcát, viszont mivel a második tálca alapból üres, így ott is üresség lesz.
Megoldás: a tálca helyén egy lefelé csúsztatás, visszajön az alap tálca.
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
válasz
atillaahun #17085 üzenetére
Ez elég rafkós mondat lett, de nem fogom elfelejteni. Illetve még azt is elfelejtem, hogy van ilyen menüpont.
-
doncortio
senior tag
Sziasztok!
Tudtok javasolni egy olyan appot amivel tudom szerkeszteni a zenéim id tagjeit és az albumborítókat -
aggleány
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget, már megoldottam, de azért fura, hogy nem lehetett rendesen visszahozni. Anno ezért mondtam le az ADW-ről is, mert nem tudtam visszahozni a dock-t, és akkor még nem voltam olyan ügyes gyerek, hogy eszembe jutott volna törölni a beállításokat, egyszerűen Home-ot váltottam.
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #17075 üzenetére
Az ne megy plusz tálca? Ha be van pipálva, nekem attól még nem tűnik el a tálcám.
-
aggleány
addikt
válasz
atillaahun #17075 üzenetére
Közben már az Alkalmazások menüben töröltem a beállításokat, és újra lett tálca, de akkor ezek szerint, ha ott kiveszem a pipát, akkor többször ez nem fog előfordulni? Mert az nagyon jó lenne.
Nálam úgy hangzik, hogy Felhasználói felület - Rejtett dokk-sáv - Dokk-sáv (Be/ki kapcsolja a Dokk-sávot), innen vettem ki a pipát. Így jó lesz? Most már nem fog lelépni a nyavalyás dokk-sávom???
-
chab7
addikt
válasz
aggleány #17074 üzenetére
Húúú, későn jöttem. Míg nem jöttem rá erre az ujjelhúzós visszaállításra addig úgy tudtam visszahozni, hogy az 5-ről (ennyi van nekem beállítva) előszőr 3-ra állítottam, kilépés home-ba, aztán vissza 5-re, és megjavult. A beállításban 5-ön volt, de míg el nem állítottam meg vissza nem hozta elő újra (a huzogatást meg akkor még nem ismertem). Lehet az EX-ben is működne ez, de sajna már olvasom, hogy újra kellett mindent állítanod
-
baandii
senior tag
Hova tűnt a Missed Reminder app? Mi lett vele??
-
aggleány
addikt
Igen, ettől féltem, hogy ezt kell csinálni.
Szépen beállítgattam mindent, potom egy óra alatt, és most kezdhetem újra.
Én sem találtam olyan lehetőséget, ahol máshogy is el lehetne tüntetni a dockot, de hiába, én különleges tehetség vagyok.
Megcsináltam a visszaállítást. Eredmény: minden beállított cuccom eltűnt, de a dock nem jött vissza.
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
Az kell, de sosem tudom a nevét.
Ez be van állítva, már végignéztem mindent, csak utána írtam. Nem tudom, hogyan és hova tüntettem el, de mindjárt sikítófrászt kapok!
A sima ADW-nél volt egy olyan lehetőség, hogy ha valamerre elhúztad az ujjad, akkor eltűnt, visszafelé húzva pedig visszajött.
-
atillaahun
veterán
válasz
HollyBoni #17067 üzenetére
Max újraindulgat. Felfordulni szerintem esetleg akkor tudna ha 20%-kal túlhúzva 50 fokban kocsiban töltőről tolnád vele az online navigációt 3G-n kihangosított zenehallgatás mellett.
Vagy berakod éjszakára tölteni a párnád alá.
Mer volt már rá példa.
Egyébként általában úgy tervezik őket, hogy a legszélsőségesebb körülményeket is bírják. Ha meg mégis kinyúvadna, akkor visszaviszed garanciába és semmit nem tudsz semmiről.
(#17072) aggleány
Hát ha engedélyezted a menübe, akkor az EX-be is működik. Lefele simogatod eltűnik, felfele meg visszajön. Persze ha nincs teljesen kikapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #17066 üzenetére
Nincs. Szintén stefi által van benne.
-
aggleány
addikt
Segítsééééééééég!!! Valahogy eltüntettem az ADW EX-ben az alsó sávot, ahol a menü ikon is van. A menüt már előhoztam, de hogy lehet visszatenni mindent??? A sima ADW-ben tudom, hogy hogyan kell, de itt nem találom. Az a szép a dologban, hogy a menüben csináltam valahogy, a sok kis kockás ikon megnyomásával létrehoztam egy új katalógust, erre eltűnt minden, de már ezt is orvosoltam, csak a főképernyőn lévő menüsor tűnt el.
-
HollyBoni
veterán
Lehet nem ebbe a topikba illik,de azért hátha.Láttam pár CPU húzó appot,ez nem árt a procinak,vagy ilyesmi?Nem melegedik túl?
-
dokee78
félisten
Ebben az új GO Contacts EX-ben gyárilag van magyar nyelv?
-
TRob1
veterán
-
Canonfan
senior tag
Mr X, naksys:
Köszi! -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
atillaahun #16998 üzenetére
Azért, mert a Fringnél jóval egyszerűbb. Nem kell külön regisztrálni, jelszóval, egyszerűen a telefonszám alapján azonosít mindenkit. Aztán később biztos többre lesz képes, de végül is a legfontosabbakat tudja.
-
Canonfan
senior tag
naksys, basaja:
Köszi szépen a válaszotokat,már fel is raktam a stefi68 által magyarosított verziót, (ezúton szeretném én is megköszönni a munkáját
) hát, a go mellett a gyári névjegykezelő tényleg olyan egyszerű mint egy faék,
úgyhogy eddig nekem is tetszik!
Még annyit szeretnék megkérdezni, hogy a GO Contacts, sima és az EX-es verziója között mi a különbség, illetve a Dialer One-ról mi a véleményetek, az mennyivel jobb vagy rosszabb mint a GO Contacts EX?
Bármilyen infót előre is köszi!
-
r4z
nagyúr
válasz
Shrike7973 #17053 üzenetére
Pont ilyet használok
Itt egy összehasonlítás, Cl6 vs Cl10
-
Shrike7973
senior tag
Ez megfelelő lenne sebességnövelés szempontjából? Most egy Sandisk Class 2 van benne.
-
Mr X
veterán
válasz
Shrike7973 #17051 üzenetére
A Class10 embertelenül belassul, ha sok kicsi fájllal kell dolgoznia.
-
r4z
nagyúr
válasz
Shrike7973 #17046 üzenetére
A proci húzása segíthet, ahogy a memóriakártya cseréje is. Utóbbi esetén a Class10-et felejtsd el, Cl4 vagy Cl6 kártyát keress (Cl6-ból merem ajánlani az ADATA márkát, hihetetlenül gyors).
-
dokee78
félisten
válasz
HollyBoni #17045 üzenetére
HollyBoni Itt kérdezd meg!
Shrike7973 Itt kérdezd meg!
RazorGTR1 Class10 miért nem jó? Most vettem A-DATA helyett Silicon Powert Class6-ost.
[ Szerkesztve ]
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
Tudtok valami jó appot videófelvételek készítéséhez? A gyárinál kicsit okosabb kéne, az se baj, ha kicsit jobb minőséget tud produkálni. Készülék: ZTE Blade.
Köszi.
-
Mr X
veterán
válasz
Shrike7973 #17046 üzenetére
Hát az az 550MHz-es cpu és a 256MB ram elég harmatos a 3D játékokhoz... A GPU chip segít rajta valamit, de nem szabad csodát várni.
A custom romokkal elérhetsz gyorsulást.
HollyBoni:
A 2.3 mérföldekkel jobb, mint a 2.1. Gyorsabb, van benne app2sd, elvileg még a fogyasztása is jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Shrike7973
senior tag
Üdv!
Érdeklődnék afelől, hogy egy Motorola Milestone telefonban mi az, ami miatt megvásárolt, elvileg supported játékok szaggatnak (Gameloft : Nova, Modern Combat; Wisp, ZombieVille USA)
1.) CPU 550 Mhz ARM v7 (Megoldás: OC ~ 1 Ghz)
2.) PowerVR SGX530
3.) 256 MB RAM (Megoldás talán (?): 8 GB gyári SD HC Class 2 memóriakártya cseréje Class 10-esreNem tudom egyelőre, hogy milyen irányban induljak el. Custom ROM-ot nem szívesen pakolok fel, egyelőre úgy látom a Milestone fórum is elég inaktív már.
-
HollyBoni
veterán
Hali!
Holnap fogok venni egy X8-at.Úgy tudom a 2.2-2.3-as rom-ok nem hivatalosak,nagy kockázat feltenni?Mondjuk a 2.1-nél a 2.3-as rendszer sokkal jobb?
-
dokee78
félisten
LG Optimus 2X és Galaxy S2-ben láttam talán azt a szélmalmos Live wallpapert,azt honnan tudom megszerezni?
-
dokee78
félisten
A Picplz appnak mi a funkciója,mire jó?
-
PaFec
aktív tag
Sziasztok!
Tapasztalta valaki rajtam kivül hogy a skyepe elég sürűn kilép aztán vissza? Msn úgyszintén. Akár wifivel használom, akár 3G-n. Mi lehet a hiba?
-
Mr X
veterán
-
spiritex
veterán
Gondolom nem az SD kártyára gondoltál, mert ott nem lehet, hiszen a többi rendszer-csengőhang között van, ami gyárilag a telón volt.
Ezek a könyvtárak vannak a gyökérben:
acct, cache, config, d, data, dev, etc, lib, mnt, persist, proc, root, sbin, sdcard, sys, system. Ezek közül melyikben lehet?
Storno! Mégis az SD kártyán volt, boccs. De nem a media könyvtárban, hanem simán a gyökérben van egy olyan, hogy sounds, és abban. Köszi![ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Még egy kis segítséget szeretnék kérni:
feltettem egy Csengőhang gyűjtemény app-ot, ami be is állítja a kiválaszott hangokat. A választékból kiválaszottam 2 hangot, majd letelepítettem a progit, de a 2 csengőhang fent maradt a telón a gyári hangok között. Hol tárolja az android a gyári hangokat, mert le szeretném törölni az új, progi által felrakottakat? -
Fireman67
aktív tag
válasz
Kingfisher1 #16985 üzenetére
Feltettem ezt a Pure Breeze Homescreen témát a telefonomra.
Sajna csak a lite verziót.
Tulajdonképpen, ennyi az egész, ami a képen látható.
Annyival kiegészítve, hogy oldalra is el lehet tolni egy - egy oldalt. -
chab7
addikt
válasz
atillaahun #17025 üzenetére
A skype sajna mióta felvásárolták, tudatos lassú leépítésre van ítélve. A pc-s változatnak is vannak nyűgjei, de amint látom a telefonosban is vannak olyan apró dolgok amik nem teszik felhőtlenné a használatát. (Akadások, akkuhasználat stb)
-
spiritex
veterán
válasz
atillaahun #17028 üzenetére
Rendben, azért köszi a segítséget!
Most akkor azért imádkozok, hogy ne jöjjön elő újra a hiba. Azóta nem jelentkezett... Lehet, hogy véletlen volt, nem mintha az megnyugtató lenne, de mégis.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #17027 üzenetére
Szóval végignézve a futó alkalmazásaid (szolgáltatások) egyik sem gyanús. Főleg hogy nagy részük a rendszer darabja.
Erre így sajnos már nem tudok mást mondani mint, hogy Beállítások > Adatvédelem > Gyári adatok visszaállítása. Mindent töröl, kivéve az SD tartalmát. Ami fontos azt mentsd le, vagy szinkronizáld valahogy előtte. -
atillaahun
veterán
válasz
spiritex #17024 üzenetére
Nem. A név megtévesztő ugyan, de annak csak a GPS-hez van köze.
(#17018) spiritex
(#17022) spiritexNa most már én is belekavarodtam, de szerintem egyik se jó.
Akkor pontosítanék, Beállítások > Alkalmazások > Futó szolgáltatások > fenti fülek közül az utolsó > FutóNem várj, mégiscsak az első volt a jó asszem. Mindjárt kibogozom...
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
Erre is valaki pls HELP!!!!
-
atillaahun
veterán
válasz
St3ven #17012 üzenetére
Ha az egyszerűség ekkora előny a plusz tudással szemben végülis érthető, hogy terjed a program.
Én valószínűleg ott tévedtem el, amikor azt hittem azért vesz magának valaki okostelefont, mert ki tudja-, de legalább szeretné használni a számtalan lehetőségét.
De most már látom, a túl sok fórumozás negatívan befolyásolja a józan ítélőképességet.Azt egyébként elismerem, hogy a Skype valóban nem volt a legjobb példa, mert mint írtad zabálja az akksit, és nem mellesleg az adatforgalmat is, Mobilneten pl. nagyon gyilkos.
A videótelefonálás még mindig csak néhány készüléken támogatott, a VOIP percdíjai pofátlanul magasak és igen, a kontaktok státuszát sem szereti túl gyakran frissíteni. Ráadásul ki sem lehet kapcsolni. Egyébként ha már itt tartunk a Fring is ilyen, mármint ez utóbbi beállítását tekintve.
Úgyhogy én sem használom egyiket sem. Igazából nem hiszem, hogy az olyan típusú programoknak, amik csak saját magukkal tudnak kommunikálni nagy jövője lenne.[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz
atillaahun #17017 üzenetére
Lehet, hogy ez volt az oka?:
Beállítások/Hely és biztonság/Vezeték nélküli hálózatok: pipa. -
St3ven
addikt
válasz
naksys #17020 üzenetére
Akkor automatikusan GSM hálózaton bonyolítja le a hívást, máshol nem is nagyon tudná.
A Viber egyébként a telefonkönyvében kis lila telefonikonnal jelzi, melyik kontakt felé érhető el a viberes hívás. Sőt, ha egy ismerősöd, aki bent van a telefonkönyvedben, szintén felteszi a Vibert és aktiválja a számát, azonnal értesítést kapsz róla.
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz
petipetya #17019 üzenetére
Nem, éppen a kezemben volt, és nyomogattam a Naptárban..
atillaahun: Az előbb egyébként szerintem nem azt írtam, amit kértél, mert az Beállítások/Alkalmazások/Futó szolgáltatások volt.
De te szerintem inkább a Beállítások/Alkalmazások kezelése/Futó alkalmazásokat kérted. Mindjárt írom azokat is:
Airplane mode, Android rendszer, Battery Status, Beállítások, com.android.providers. application, com.android.providers.users, Dialer Storage, DRM-tartalom, ES File Explorer, Google Partner Setup, Google Services Framework, Idő, Market, MmsProvision, Naptár, Naptár tároló, Névjegyzék tárhelye, News&Weathet, NoLES, Ring Toggle, Samsung billentyűzet, Security Storage, Szoftver frissítése, Tárcsázó, TwLauncher, Uslugi VPN, Üzenezek. Ezek vannak. Szerinted?[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz
atillaahun #17017 üzenetére
Sajnos igen, jól értetted. Az előbb pl. csak belementem a gyári Naptárba, picit molyoltam és egyszer csak megjelent felül a WiFi hullám jele, és amikor megnéztem, tényleg zöld lett a kapcsolója magától.
Írom a listát:
Battery Status/SimpleService
NoLED/MainService
Szoftver frissítése/DMService
Android rendszer/VpnServiceBinder
Idő/SwService
DRM-tartalom/OmaDrmConfigService
Google Services Framework/Cloud to Device Message és Google Messaging Service
Térkép/NetworkLocationService
SNS/SnsService
Samsung billentyűzet/AxT9IME
Ezek futnak. -
atillaahun
veterán
válasz
spiritex #17010 üzenetére
Nem hiszem hogy lenne ilyen bármelyik gyári romban is. A szinkronizálás, meg háttéradatok nem befolyásolják a WiFi-t ilyen tekintetben.
Biztos jól értem egyébként, azt mondod, hogy a WiFi teljesen ki van kapcsolva a beállításokban, aztán véletlenszerűen bekapcsol, és elkezd szinkronizálni, vagy mi történik még?
Egyébként ezt valószínűleg valamelyik program csinálja. Írj egy listát a Beállítások > Alkalmazások > Futó alkalmazásokról.
[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
Hi!
Go Launcherben meg lehet oldani hogy a widgetek fedhessék egymást?
-
iceQ!
addikt
Itt hát ha választ kapok...
Probléma a következő:
1.Beállítok 1-2 embernek egyéni csengőhangot és nem menti el! Ez miért van?
2.Nagyon halkan cseng a telefonom! Pedig maxon van és a DSP-ben extreme-re van álltva!Vagy itt nem jól állítottam be valamit? Azt írták teszteken hogy ez nagyon hangos telefon! Akkor hogy is van ez?
HTC HD2-es van!
TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.6.2 [2.3.5][A2SD][tytung r12b1]
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Nem tudok válaszolni, mivel nem használok beceneveket a kapcsolatoknál, de mivel ezt a tárcsázót és névjegy kezelőt használom - a fejlesztő nyitott minden óhajra, sóhajra!
-, láttam, hogy nick alapján is tud rendezni. Lehet, hogy a fizetősben még jobban testre szabható, nem tudom, ha gondolod kérdezz rá a fejlesztőnél.
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #17011 üzenetére
"Skype-on meg a felhasználónevedet kell beírni ugyanehhez."
Na látod, a Skype felhasználónévhez meg regizni kell előtte valahol. És nyilván aktiválni is kell a fiókot. Ráadásul a Skype meg zabálja is az akksit, a marketet olvasva pedig rengeteg embernek gondja van vele, meg is látszik az értékelésén. Nekem is fent volt, de le is szedtem, mert hiába voltam bejelentkezve hol frissítette a kontaktok online státuszát, hol nem, hol megkaptam az üziket, hol nem, és mellette még a rendszert is kegyetlenül belassította.
"Azért gondolom azt te is tudod, hogy Viber-ral csak olyat hívhatsz, akinek szintén fel van telepítve a program, SIP/VOIP alapon pedig feltétel nélkül bármilyen telefonszámot, akár külön telepített program nélkül is (2.3.4). Így lehet nem túl reális e két dolog összehasonlítása."
Persze hogy tudom. És valóban, nem reális az összehasonlítás, ez nem is kérdés, két eltérő koncepcióról beszélünk.
De még egyszer mondom, az átlag mobiltelefon-használó nem fog beállításokat keresgetni meg megadni (ráadásul milyen átlagfelhasználónak van 2.3.4-es android a telóján?), hanem csak annyit mondanak neki: "tedd fel ezt a progit, majd írd be a telszámod és ingyen beszélgethetünk, mert nekem is fent van a progi".
És működik, nem is rosszul.
-
atillaahun
veterán
válasz
St3ven #17005 üzenetére
"Jogos a kérdés, de valószínűleg a folyamat egyszerűsége az oka ennek, és szerintem pont ezért is terjed annyira.
Gondolj bele, az egyszerű android felhasználónak, aki nem jár fórumra, a marketről is csak úgy véletlenül hallott fél éves androidos lét után, csak annyit kell tennie, hogy egy appot feltelepít, beírja a telszámát, és ingyen beszélgethet az ismerőseivel."
Skype-on meg a felhasználónevedet kell beírni ugyanehhez. Ráadásul mivel elterjedtebb, több ismerőst találsz rajta, tud videóhívást, és VOIP-ot is, ha kell. Meg ugye van PC-s változata is.
"Ennyire még a barátnőm meg a szüleim is ráveszik magukat; nem kell regizni a VoIP szolgáltató oldalán, creditet vásárolni, emailben aktiváló linkre kattintani (brrr), a progiban beállítani a SIP-et, vagy megkérni mindezekre valakit. Ez mind csupa olyan dolog, ami neked és nekem megvan kb. 2 perc alatt, de más erre azt mondja, hogy én ezzel nem fogok szórakozni."
Azért gondolom azt te is tudod, hogy Viber-ral csak olyat hívhatsz, akinek szintén fel van telepítve a program, SIP/VOIP alapon pedig feltétel nélkül bármilyen telefonszámot, akár külön telepített program nélkül is (2.3.4). Így lehet nem túl reális e két dolog összehasonlítása.
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Kérlek benneteket segítsetek, melyik az a beállítás 2.2.1-es androidban, ami a párom engedélye nélkül, egyszer csak magától bekapcsolja a WiFi-t??! (galaxy gio)
Nem tudom csak ettől a kapcsolótól függ-e, de az én 2.2-esemben (galaxy 551) ugyanúgy be van kapcsolva a Beállítások/Fiókok és szinkronizálás alatt az "Adatkapcsolat a háttérben" opció és mégsem csinálja.. Hol lehet ezt még befolyásolni, mert elég zavaró ez? Köszi előre is! -
Abysmal
aktív tag
Az érdekelne engem, hogy ismertek olyan játékot, ami iOS-en és Androidon is megvan, és lehetne multiplayerben - WIFIn - játszani egymással? Ha számít, akkor a 2 készülék egy iPod Touch 1G és egy SE X8. A válaszokat előre is köszönöm!
-
ben11
őstag
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #16998 üzenetére
Jogos a kérdés, de valószínűleg a folyamat egyszerűsége az oka ennek, és szerintem pont ezért is terjed annyira.
Gondolj bele, az egyszerű android felhasználónak, aki nem jár fórumra, a marketről is csak úgy véletlenül hallott fél éves androidos lét után, csak annyit kell tennie, hogy egy appot feltelepít, beírja a telszámát, és ingyen beszélgethet az ismerőseivel.
Ennyire még a barátnőm meg a szüleim is ráveszik magukat; nem kell regizni a VoIP szolgáltató oldalán, creditet vásárolni, emailben aktiváló linkre kattintani (brrr), a progiban beállítani a SIP-et, vagy megkérni mindezekre valakit. Ez mind csupa olyan dolog, ami neked és nekem megvan kb. 2 perc alatt, de más erre azt mondja, hogy én ezzel nem fogok szórakozni.
És hiába magyarázod az embereknek, hogy nem bonyolult a Nimbuzz vagy a Fring, a lényeg, hogy a Viber-rel nem kell megváltoztatniuk az eddigi szokásaikat.
Az meg már csak hab a tortán, hogy stabil és az erőforrás-igénye minimális, de ezzel már ők nem is foglalkoznak.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #17003 üzenetére
Nincs mit.
Elárulom a titkomat: mindennek a nyitja a Google Olvasó, melyben be van állítva pár androidos blog. A kérdésednél rémlett, hogy valamikor én is olvastam ilyen cikket - ezért az Olvasó webes felületén lévő kereső mezőjébe beírtam azt, hogy Viber és abból a 4-5 találatból könnyen kiszűrtem a kérdéses cikket.Amúgy nem használom a Vibert, mert hetek óta csak egy érdemleges ismerősöm van rajta, akivel amúgy is ingyenes az sms, beszélgetni pedig nem szeretek a telefonon.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #16954 üzenetére
ezt még nem próbáltam, ha otthon leszekmmeglesem...
-
petipetya
nagyúr
Nem tudom, hogy értesültetek-e róla, de egy ideje már publikus a prohardver mobilos felületének még fejlesztés alatt álló változata (=kisebb adatforgalom). A topicja itt található, a cím m.prohardver.hu, amúgy pedig a telefonnál elég csak egy m-betűt beszúrni az elmentett könyvjelzőkhöz: http://m.prohardver.hu/tema/android_appz_szoftver_kibeszelo_topik/friss.html