- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
delbarta
senior tag
válasz
kissandras20 #15800 üzenetére
-
delbarta
senior tag
válasz
atillaahun #15704 üzenetére
Én a voipshop.hu-s és freecall-os egyenlegemet szoktam használni (főleg az elsőt) a 2.3.3 rendszeren lévő gyárilag beépített voip-vel. Szerintem sokkal jobb mint az összes külsős alkalmazás. Mind hangminőségben, mint megbízhatóságban. Ráadásul a véletlen hívások ellen is véd, mert megkérdezi, hogy gms vagy internet hívás lesz-e (ha engedélyezem ezt a funkciót).
-
delbarta
senior tag
válasz
atillaahun #15613 üzenetére
Nagyon jó kis progi. Alapból nem látszik a telepített alkalmazások között, egy kóddal lehet előhozni a beállításait. Sms-ben kell aktiválni a különböző funkcióit: sziréna, törlés, lezárás, stb. Sim csere esetén elküldi az új sim adatait egy előre beállított számra sms-ben, a névjegyzéket, utoljára hívott számokat, aktuális gps koordinátákat.
Nagyon sokrétű funkciói vannak, érdemes belemélyedni.
-
delbarta
senior tag
válasz
atillaahun #13858 üzenetére
Én sok voip progit kipróbáltam és végül a 3CXPhone volt a leghasználhatóbb a telómon (desire). Azután áttértem egy 2.3.3 alapú romra és ott gyárilag van voip, azóta azt használom, sokkal jobb mint az összes külsős program.
SIP szolgáltatót én a freecall-t és a magyar VoIPShop-ost használom, jól megy mind a kettő, de ez nagyban függ a kapcsolat minőségétől, sebességétől.
-
delbarta
senior tag
válasz
flushman88 #10855 üzenetére
- Configure volume buttons for zoom or photo capture
-
delbarta
senior tag
válasz
Balázs1621 #10533 üzenetére
Saját internetszolgáltatód smtp címét kell beírni.
-
delbarta
senior tag
Ha valaki szeretné zene hallgatásra is használni a bluetooth-os monó headset-jét, annak ajánlom ezt: Super BT Mono Froyo
Kipróbáltam a Jabra BT150 headsetemmel és jelentem: MŰKÖDIK!
Szól a zene a kis monó vackon.
-
delbarta
senior tag
-
delbarta
senior tag
válasz
Speeedfire #8828 üzenetére
A facebook0 csak addig ingyenes, amíg rá nem kattintasz egy olyan linkre, ami kifele mutat, az már a normál adatcsomagod használja!
-
delbarta
senior tag
válasz
Balinov #8652 üzenetére
Eddig én is a RockPlayer-t tartottam a legjobbnak, de most megjelent a RoboPlayer. Sokkal jobban néz ki. A rockplayer nagyon fapados. Igaz ennél sokkal tovább tart elindítania egy filmet, mint a rp-nek. Egy próbát mindenképp megér.
-
delbarta
senior tag
Banki ügyeket intézni, nem a bank által biztosított programokon keresztül, szerintem nagy felelőtlenség. Azután ha eltűnik a pénz a számláról jön a sírás, hogy történhetett. Nem kifejezetten erről beszélek, csak úgy általánosságban.
---
(#8343) sssz: Tudtommal, a skype már senkinek sem engedélyezi a rendszerének a használatát, mióta kijött a saját alkalmazása. -
delbarta
senior tag
válasz
bigrock #7012 üzenetére
Pedig van már ilyen, csak még a magyar nyelv hiányzik a kínálatukból: Voice Commander. Bár lehet, hogy használható pl. az angollal is, nem tudom, nem próbáltam.
-
delbarta
senior tag
válasz
gubacsino #6871 üzenetére
Ha jó flippert keresel, akkor itt van ez: Pinball Ride. Igaz, nem ingyenes.
-
-
delbarta
senior tag
Van. Ingyenes, de készülékfüggő. Google Earth
Itt egy alternatív letöltési lehetőség, de nem biztos hogy futni fog a készülékeden. Próba, szerencse: Google Earth v.1.2.1
-
delbarta
senior tag
válasz
zeorsdfd #5852 üzenetére
Kösz, ezt még nem ismertem. Kipróbáltam, de nem győzött meg így elsőre. Ha hívnak, csak egyet csörög, de ott marad az előtérben felvehetem, elutasíthatom a hívást. Ha elutasítom, akkor kezd el tovább csörögni. Ha mégegyszer elutasítom, akkor szakítja meg a hívást. Még adok neki egy két napot, mert eddig nem találtam még egy korrektet sem. 3cxphone-t és a linpack-ot használtam, a többi rögtön kiesett a rostán. A 3cxphone-al az a bajom, hogy ha fut, nem lehet a media hangerejét állítani pl. a zene lejátszóban, csak a ring hangerőt. Ha kikapcsolom újra jó minden (kb. fél éves hiba ez, ott van a javítandók között a honlapjukon, de nem javítják). A linpack meg mostanában egyszer rendesen a fül részén szól, néha meg kihangosítva (htc-desire).
-
delbarta
senior tag
-
delbarta
senior tag
Ha még valaki nem tudna róla, megjelent a Vatera androidra: [link]
-
delbarta
senior tag
válasz
james008bond #4618 üzenetére
Itt van egy, most találtam én is. Nem csak arra jó, hogy a sebességet teszteld, hanem az állapotát is. USB-n keresztül működik. h2testw_1.4
-
delbarta
senior tag
válasz
cellpeti #4553 üzenetére
Én ezt használom az elmulasztott dolgokra: Missed Reminder. Nekem bevált, klasszul működik.
-
delbarta
senior tag
válasz
Norbi14 #4428 üzenetére
Pl. ez: EasyTether Lite. Nem próbáltam, mert a desire-be alapból benne van ez a funkció.
-
delbarta
senior tag
válasz
Ted-Mosby #4244 üzenetére
Tessék, leszedtem neked, mert nálam lejön a qr kóddal és feltöltöttem: http://www.multiupload.com/CYRD948MFX
Használd egészséggel.
-
delbarta
senior tag
Azokat természetesen nem tudod megvenni. De van megoldás, léteznek reklám blokkoló programok. Azt hiszem rootolt készülék kell hozzá, de nem vagyok benne biztos. Van fent a marketen is, de most nem jut eszembe a neve. Az enyémen is ilyen fut, de nekem alapból a rom-ba volt már beépítve. Egy reklámot sem látok semmiben. Kicsit keress utána, biztos megtalálod. Ad blocker, vagy ad free néven keresgélj szerintem.
-
delbarta
senior tag
válasz
masterful87 #3853 üzenetére
Én ezt használom: JetVD
-
delbarta
senior tag
Új programok a tésektől: Hírolvasó, Bürométer
-
delbarta
senior tag
Végre kijött a gyári Skype kliens. Nálam (HTC Desire, Android 2.2) jól működik.
-
delbarta
senior tag
válasz
pepe1970 #3479 üzenetére
Véletlen hívás ellen én a call confirm progit használom. Nagyon hasznos. Előtte én is belefutottam abba, hogy véletlenül elindítottam egy-két hívást. Amióta ezt használom, soha.
-
delbarta
senior tag
-
delbarta
senior tag
válasz
ForRedGlory #3240 üzenetére
Az a Super Circle Battery with %. Van több féle dizájnban is. Én most az F verziót használom.
-
delbarta
senior tag
válasz
BalanceR #3234 üzenetére
Pinky Desire 1.8. Ez egy minimálisan módosított gyári 2.2 ROM, de semmi proci húzás nincs benne. Normál módban fut minden. Nagyon stabilan működik, nincs vele semmi gond.
Az új Linpack alatt már kevesebb pontot lehet kapni, mint a régi alatt, jobban megdolgoztatja a gépet. Azzal a legjobb értékem: 35.136. Láttam már 1300 MHz-re húzott procit, van olyan rom is, az jó kis eredményeket adott, de szerintem nincs rá semmi szükség, nincs kedvem tönkrevágni.
Azért látható az eredményből, hogy a cpu adja az eredmény legnagyobb részét. Ennyit tett a 2.2 Froyo. A többi érték hasonló a 2.1 alatti értékre. Kiváncsi leszek a SGS-re 2.2-vel. Na annak aztán lesz pontszáma ha ugyanígy nő a cpu értéke a 2.2-vel.
Egyébként kaptam már nagyobb eredményt is, de azt az ingyenessel csináltam, nem látszik a megoszlás: -
delbarta
senior tag
-
delbarta
senior tag
-
delbarta
senior tag
válasz
legiaap #3033 üzenetére
Tessék, itt van egy pár: call block
-
delbarta
senior tag
-
delbarta
senior tag
Itt egy másik: SoundHound
-
delbarta
senior tag
válasz
valdez9 #2695 üzenetére
Tudom ajánlani neked a jövőben az appbrain keresőjét. iDial ihlette tárcsázó
-
delbarta
senior tag
válasz
llaszlo #2514 üzenetére
Valóban igazad van az ékezetes karakterekkel kapcsolatban, én is ehhez szoktam tartani magam, de manapság már nem különösebben okoz gondot a karakterkódolások helyes megjelenítése a fájlneveknél. Nálam pl. teljesen jól jelennek meg az ékezetek, semmi olyat nem tapasztaltam mint te (win7 alatt). De ettől függetlenül az a legjobb, ha nincs benne, azzal biztos nem lesz gond.
--
Köszönjük a könyveket mindenkinek! -
delbarta
senior tag
Nemrég tettem fel a 3CXPhone for Android (VoIP) programot. Abban van egy hívás rögzítés funkció. Tökéletes felvételt készít a beszélgetésekről automatikusan. Mindkét fél rendben hallható kihangosítás nélkül. Wav fájlba menti az sd kártyára. Szóval nem hiszem, hogy technikai akadálya lenne.
-
delbarta
senior tag
-
delbarta
senior tag
Olyan programot keresek androidra, amivel wifin, interneten keresztül tudok normál telefonszámokat felhívni. Ilyet használok most a számítógépen. Freecall a neve. Befizettem 10 EUR-t és ezt lebeszélhetem nagyon jó percdíjakkal. Pl. normál városi számot 5 ft. körül hívhatok. Ez mobilról nekem 30 körül van. Sajnos nekik még nincs androidos kliensük, "coming soon" már egy jó ideje. Bármilyen jó lenne, aminek az egyenlegét bankkártyával fel tudom tölteni. Thx.
-
delbarta
senior tag
-
delbarta
senior tag
válasz
delbarta #2111 üzenetére
Visszavonom a működik kijelentésem. Amikor próbáltam, a cégest hívtam a sajátomról. Ugyanazon az internetkapcsolaton voltam. Itthon próbáltam, a skype kapcsolatok nem látszottak aktívnak, egyik sem. Ha hívtak, nem jelzett, én sem tudtam hívni. Ha írtam, az megjelent a másiknál, de továbbra is offline-nak mutatta és ezután sem engedte hívni. Ja, és ette is az akkut. Kuka. Nincs egy rohadt skype-skype hívásra alkalmas kliens.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest