Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
válasz
Dobi 562 #235199 üzenetére
nem-e? Grille példája, van benne egy csoki, egy javító és egy elsősegély. Indítunk -20k-ról, eltolod 1-1x őket, máris -60k, és lehet h többször javítasz. Akkor ha HEAT-et lövünk mert kemény 6k uniqum wn8 playerek vagyunk, akkor a határ a csillagos ég.
RHM dettó, mert ott a 150-essel játszom, nem a 128assal. -
Dobi 562
addikt
válasz
tasiadam #235197 üzenetére
Hogy jön ki az a -100-200k? Nem sebzel?
Tegnap este mentem egyet Super Conquerorral 32 db gold lőszert ellőttem, 5k sebzés -70k kredit és sok lövésem nem is sebzett mert Kranvagn és VZ55 kupolát kellett snapshotolgatni.
Skoda T56 full golddal általaban még keresek is valami minimális kreditet de kb 0-ra mindig kijön.
Ja, én prémiummal játszok.
-
tasiadam
veterán
válasz
Gubu0101 #235193 üzenetére
mivel az erem felvágom h nem tudok farmolni, ezért tegnap vettem 3 nap prémiumot, mert anélkül nettó veszteséges minden csata, vagy stagnál a kreditem, most épp a 0 és a 200e között pattogok. Nem tudom honnan van az embereknek pénzük goldot spamelni, nálam az a -100-200e kredit lenne egy t8-t10 csatában. Vagy én sajnálom rá a pénzt v nemtom, de az biztos, hogy a magas winrates, jó wn8asj átékosok goldot spamelnek mindenre is. Akkro dobtam el tegnap az agyam, amikor az arty is azt lőtt.
-
Szibilla
aktív tag
válasz
Viktoár #235192 üzenetére
Vagy a játékosoknak kellene fejben úgy hozzáállni, hogy ez csak egy játék és semmi lényegest nem veszítesz vagy nyersz egy-egy csatában. Nekem kezdetektől ez a filozófiám és nem is idegesít fel különösebben a játék, ha rosszabb sorozatom van benne, otthagyom a fenébe és csinálok mást.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Viktoár #235194 üzenetére
Amugy amit irtal az teljesen jo lenne.
Most nekem ami a legjobban hozza a creditet az a wz 114.Jol sikerult gyoztes csata 140k korul ad.Veszte csataval is kijon tisztan a 30k korul,persze atol fugg mivel lovoldezek.
Eszembe jutott meg a beta vege fele volt 5x credit szorzo,akkor azert 400k kornyeken meg volt /meccs
Ha xp-t lehetne goldert venni,nyilvan abol is lopikulat adna. -
Viktoár
addikt
Egyébként rengeteg normális játékos agyérgörcs és stressz nélkül tudna játszani ha nem győzelem alapú lenne a kredit és xp számítás. Szinte mindenki leszarná a vereséget/győzelmet ha a csatában elért eredményét díjazná a rendszer és nem azt hogy mi lett a vége.
Adódik a kérdés hogy akkor ki törekedne a győzelemre? Közvetlenül senki, de ha mindenki a legjobbat próbálja kihozni magából hogy minél nagyobb nyereséggel zárja a meccseket akkor ugye ez csapatszinten összeadódna ergo a győzelem is valószínűbb.
Mi lenne a bot/paradicsom/agyhalott/lengyel/török/stb játékossal? Semmi, többet farmolna tier 5-8-ban ha a 10-ben nem tud nyereségesen hozzátenni a játékhoz. (lemorzsolódnak)
Ha ezt az egyet meglépné a wg, egy rossz szót sem szólnék a játékra.
-
Gubu0101
veterán
válasz
phoenix1989 #235189 üzenetére
Milyen idokozonket van kb?Akkor sose jatszottam,mikor volt a ranked.
-
hulp01
senior tag
Ezzel azért vitatkoznék. Sokszor nézek, hogy stat alapján nem egy játékosnak semmi keresnivalója ott, ahol van. És gőzöm sincs hogy jutott el odáig.
És az mm ott is simán párba rakja a 4k wot ratinges játékost a 12k-ssal.Amúgy azt mindenképpen megtehetné ez a nyomoronc wg, hogy ha már behoz ilyen t11-es tankokat, mint a 279e meg a Chieftain, akkor ezeknek lehetne negatív értelemben vett pref mm-je. Csak és kizárólag t10-ben mehessenek. Ott is op-k, de legalább nem t8-cal kell szenvedni ellenük.
-
tboj
tag
Aki skill alapú MM-et szeretne, az próbálja ki a rankedet, amikor elérhető. Utána majd meggondolja magát... :D
-
köpet
aktív tag
válasz
tasiadam #235185 üzenetére
Az zavarna, ha a tier 9-et csak alulról látnám, illetve több értelme lenne valami skill (wn8/wgr/wtr) alapú mm-nek a tier 10-ben. Ha nem az egész játékban akarnák bevezetni csak a tetején talán nem lassítaná be nagyon a csaták indulását...
Lehet, hogy kisebbségben vagyok ezzel, de amiben nem vagyok eredményes azt elkerülöm. -
köpet
aktív tag
válasz
tasiadam #235178 üzenetére
Recent vagy overall? Felső tierből azért lehetne lőni őket, vagy külön ligában versenyeznének?
Az overall nekem sincs meg, de nem vagyok birka (többnyire, azért vannak nehéz napok).
Mondjuk nem is megyek tier 10-be, eddig nem láttam értelmét, de 1-el lejjebb azért jól elvagyok. -
h1mpi
félisten
Hááát ezek az új pályák... egyik "jobb" mint a másik
-
tasiadam
veterán
válasz
hulp01 #235177 üzenetére
pont egyik játékban taglaltuk 3 másik emberrel, aki tudott angolul, hogy a tier8 fölött csak az 1000-es NW8at ütő játékosok mehetnének, ergo meg is érdemli, plusz nem bot. Az akkori t10eink nagyrésze teljesen idióta volt. De itt is van a másik 2 példa, hiába a jó tank, ha hülyék hozzá.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Dobi 562 #235175 üzenetére
Jatszottam mar,de nem igazan jott be.
Nem tudom jatszottal e a betaban,vagy mikor indult a jatek,de meroben masabb elmeny volt.Nem volt olyan,hogy 2-3 csata utan mar az ember a hajat tepteEzt ugy ~10 ev alatt sikerul osszehozni.Szeretem a wotot,de neha vannak erthetetlen dolgok
Na de meg 10 ev,aztan gatyaba razzak
-
Gubu0101
veterán
-
tasiadam
veterán
eddig nem tapasztaltam h mennyire rettentő balfaszok játszanak hétköznap és nap közben, de eszembe jutott, hogy a 3.A osztályos Ábelka is itt van.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Dobi 562 #235165 üzenetére
Nincs semmi mod,nem hasznalok.Xvm volt fent max egy hetet.
Jo benyelte mind a kettot.
El is bizta magat a lowe,mert ram maszott szembol,tolt volna hatrafele,szerencsetlensegere,pont egy loveses volt
Abban a pillanatba zsibaszto az ilyen talalat,utanna nem foglalkozok veleLehet kivancsisagbol felteszem,hogy meg is ilyenkor mi tortenik.
-
Gubu0101
veterán
válasz
jano_77 #235163 üzenetére
Tegnap a wz 114-el 311-es penel patantam 2x is egymas utan a löwe oldalarol a ket lanc kozt,raadasul 100m re se volt,de meg sregan se allt
Nekem az a fura,hogy egyiknap szetlovok mindent is,masnap meg semmi.Annyira nem erdekel mar,hogy gyoztes csata vagy vesztes, legalabb sebzes legyen.Cefet mod belevan piszkalva a jatekba
Eleg csak felmenni a teszt szerverre.Vz 55-el 4-5 k sebzesek siman megvoltak,ugyan ez a normal szerveren orulok,ha 2k lovok -
jano_77
nagyúr
válasz
hulp01 #235125 üzenetére
Tökéletesen igazad van és amit leírtál az úgy van! DE itt amiről szó volt, hogy gyakorlatilag egy értelmes lövést nem tudott leadni az illető, akit linkeltek, nemhogy a HP-át!
Amúgy lihht-okkal nagyon is jól lehet sebezni, sokszor jobban mint medekkel.
Da összességében amit leírtál az tényleg úgy van. -
joergie
őstag
válasz
joergie #235161 üzenetére
Perverznek érzem magam, de megszeretem a jpzE100-amat. Ebben a csatában elszontyolodtam, mert senki se rohant előre spotolni nekem egy korait(hiába tageltem), ezért úgy gondoltam retardyolo-t tolok, de nekem még ez se megy.
-
BigBear
senior tag
válasz
bozont #235151 üzenetére
Mondjuk ez a hétvége valami agyrém volt... 2x töröltem le ezt a mocskot (majd raktam vissza...).
16 csata, 2 win. Sorban 11 defeat, majd 2 win, utána megint defeat sor.
Olyan szép, amikor 300+ mm pennel pattog az ember a 20-30-40 mm páncélról, eltűnnek lövések vagy keresztben hagyják el a csövet, meg a sorozatos armor not hit - mindegy hogy hátul, oldalt vagy elöl találok el valamit. Vagy épp a tornyot lövöm és track lesz - ~20 méterről oldalról... Mind a 16 csata pár perces, 0-12/13/14/15 körüli volt. Ennyire nem hülye mindenki...
Nem értem, ennyire miért kell belenyúlni a játékba. Balance a t...met.
Vannak ilyen sorok néha.Más: valaki árulja már el nekem, miért van az, hogy ha capelnek, a csapat sokszor egyszerűen nem mer odamenni. Ülnek, várnak, mintha félnének, hogy jaj meglövik őket. De könyörgöm, ha nem csinálnak semmit, akkor is vereség a vereség. Ez mennyivel jobb? Sajnos elég sokszor tapasztalok ilyet.
-
Gubu0101
veterán
válasz
2thletme2day #235156 üzenetére
Igen,azt tudtam,hogy van hatarido.Tavaly kimaradt meg tavaly elotti ev is,most csatlakoztam be a VII-nel.Kicsit lemaradtam erol a BP-rol
-
Gubu0101
veterán
Varhato a VIII utan IX-es battle pass?🤔
Ha igen,akkor lehet megtartom a 21 pontot,hatha lesz ertelmes tank meg. -
Swinegod
őstag
válasz
Dobi 562 #235143 üzenetére
Ahaaaa szóval így van valakinek <44% winrate-je, köszönöm a betenkintést a tier 8-ban 800 átlag dmg-es emberek agyába
Nézegettem a videókat és ez kvajó, nem bírom de tényleg, hogy itt egy szarkasztikus komment, de emberünk annyira hülye ez neki nem jött le
Amúgy legalább 2 különböző fiókon játszik, mert Ezen a videón más volt a neve, mint a legelsőn amit néztem
-
bozont
veterán
Ma nagyon hétvége van, borzalmas meccsek. De még a nyerők sem sikerülnek jól.
-
Viktoár
addikt
válasz
Dobi 562 #235144 üzenetére
Tegnap délután, Live Oaks, tier 6-os csata. 9 azaz kilenc ember nullázott a csapatból.
Ilyennel még nem találkoztam eddig, dehát mindig tanul az ember.
El nem tudom képzelni hogy mi történhetett a srácokkal. Mindenki elindult ahogy kell és csak azt látom hogy 2 perc után 1:7, baszki én még egy normális heavy pozit sem tudtam felvenni ennyi idő alatt és csapat fele már másik csatában van.
-
notika77
senior tag
válasz
fradi81 #235145 üzenetére
Itt sajnos a csapatában lévő Tortoise volt ellene, mert szándékosan megijesztette az ellenfelet és az nem mert / nem tudott kijönni a csöve elé
. De a playerünk jó helyzetfelismerését jelzi a videóban a 4. perc körül leadott pár lövés a Tortoise-ra és a chat-re írt "idiot tortuis" üzenet, amivel próbálta a csata elején kiadott "defensive attack" taktikára felhívni a figyelmét.
-
Dobi 562
addikt
Talaltam egy gyongyszemet! A kollega reklamozta a YoutTube csatornajat Wotinfo-n. Csinalt videokat ahol szerinte "leleplezte" a WG csalasait. Konkretan hogy nem engedi neki a WG elerni a 44% gyozelmi aranyt.
https://www.youtube.com/user/lavina887
Mivel volt mar rola sokszor szo, hogy ezek a jatekosok akik ennyire rosszul jatszanak nem is elo szemelyek, hanem botok, a WG tolti fel veluk a csatakat. Nos, nem! Aki jatszik huzamosabb ideje a WoT-tal es vett reszt ilyen-olyan esemenyeken ahol bot-ok ellen kellett jatszani, az tapasztalhatta, hogy a WG botjai jobban jatszanak ezeknel a jatekosoknal.
A kollega statjai: https://www.tomato.gg/stats/EU/bombasz11=507073437
Szerintem minden szam magaert beszel. Csatankenti 1-1,5 loves ugy, hogy a red line-on kempeli vegig a csatakat, tehat nem kockaztat HP-t.
Egyedul Char Futur-ral tud 2 lovest atlagban csatankent de ez egye egy taras tank, ez pont a fel tar. Mindezt csatankenti 0.27 spot mellett, ugy hogy a Char Futur egy nagyon jo camo-val rendelkezo furge med. Tehat o ezzel is kempel leghatul.
Erdemes megnezni a videoit, a cimek magukert beszlnek.
10-12 bot a csapatban, mondja o ugy, hogy mozgo celpontra mikor lo, keptelen az ele celzasra. Bokrokat nem tudja hasznalni, kempel leghatul. De a WG nem engedi nyerni szerinte.
Ami meg kerdes tisztazatlan, hogy miert jatszik meg a jatekkal? Mert van neki sikerelmenye! Nezzetek meg, 1000 sebzeses csata Scorpion G-vel es videot csinal rola mennyire jol tolta.
Kulonbozoek vagyunk kulonbozo celokkal, kepessegekkel. El kell ezt fogadnunk, meg akkor is ha nehez, valtoztatni ezen nem tudunk ugy sem.
-
vJokka
aktív tag
Elizgultam a végét, a VK még meglehetett volna. Replay
-
bozont
veterán
A f****nak létezhet olyan tank a játékban ami 1500-at tud lőni.
Nem tudom mi van, de meccsenként 2-3fv4005 vicc.
-
joergie
őstag
válasz
BÁ Nutrition #235135 üzenetére
Noob vagy igen!
Fontosnak tartottam megerősíteni
Frontline
Elvileg minden battlepass rész utolsó hetében lesz/van, ami azt jelenti valszeg augusztusban lesz legközelebb, és akkor is csak egy hétig.
Valszeg ezeket a frontline és steel hunter játékmódokat azért nem állandósítják, mert nem elég nagy a játékosállomány, hogy fennakadás(elégtelen mennyiségű játékmóddal játszani akaró játékos) nélkül tudják üzemeltetni, a túl sok várakozás meg jelentősen csökkenti a játékélményt. -
BÁ Nutrition
addikt
hali
mi annak a jatekmodnak a neve amikor ilyen 9 reszre van osztva egy nagy map es el kell foglalni az osszes reszt majd a vegen kiloni 3 bunkert az 5bol? vagy valami ilyesmi, asszem pont most volt, de talan a heten mar nincs vagy nem latom
bocs a nub kerdesert
megvan: front line es mar vege
kar, pont most vagyok szabin -
2thletme2day
őstag
Hétfőn újra indul a recon mission. Összesen 6 mappal (3 korábbi átdolgozva, 3 teljesen új). 2 héten keresztül fog menni és a küldetéseknél az előrejutás hetente resetelődik így aki sokat játszik kétszer tudja bezsákolni a jutalmakat érte.
-
bigobert
tag
Valamelyik nap csupán 2-3 csatára volt időm. Szerencsére! Nagyon nem tudtam koncentrálni. T49-cel próbáltam felvenni egy kezdő pozíciót, de felspottoltak, és kb. azonnal meghaltam. Oké, túl agresszív voltam, következő meccsen óvatosabb leszek. Sikerült is! Győztünk, ráadásul életben maradtam. Mindig ott voltam, próbálkoztam, de közben vigyáztam is magamra. Eredmény: 0dmg, 0 assist, 0/9 lövés, de full hp!!!
-
Gubu0101
veterán
Épp tankelitnek nézem az egyik youtube-os vidiét a wz 114-ről,valamelyik nap össze futottam vele,csak már nem tudom,hogy ellen vagy csapatunkban volt
-
Televan74
nagyúr
válasz
Dobi 562 #235120 üzenetére
Akkor még az volt, bammeg! Ma már vége a fejlesztésnek, eladtam.
De a két Kranvagn biztosra mentek Kum lövedéket lőttek rám.
Úgy emlékszem a jobb oldalon egyedül voltam, a többiek bal oldalon nyomultak előre. Lehetett volna nálam a legmagasabb fejleszthető löveg is, ha betalál akkor 750Hp sebzés lett volna, de csak egyszer az is.Eleve nem kellett volna azzal a járművel abba a csatában lennem. Még a Skorpio G megértem hogy berakja, de a ISU 152 -est alap fegyverrel nem. Nem mobilis, és ha spotra kerül akkor bizony elég hamar forró lesz a pite neki.
-
hulp01
senior tag
Páran itt kicsit félreértették a dolgot. Egyetértek abban, hogy ha valaki a saját hp-jának megfelelő sebzést csinál, akkor ő tett a győzelemért. De ez elsősorban medre, heavy-re és páncélozott td-re vonatkozik. És átlagra. Mondjuk úgy 50-100 csatánál. Artyra és lightra ez értelem szerűen nem vonatkozik. Arty-nál illik a saját hp-nál jóval többet sebezni a nyílt pályákon, Himmelsdorfon meg nagyjából nem oszt, nem szoroz, hogy mit csinál az arty. A lightnak nagy általánosságban nem a sebzés a feladata, de az igazán ügyes játékosok életben tudnak maradni a végéig és akkor simán lehet sebzést is gyűjteni. De ha megnézitek a könnyű tankok elvárt átlagsebzése alacsonyabb, mint a saját hp-juk. Pl. a fent említett elc-vel elég nehéz sebzés kiosztani, mivel az az ágyú eléggé vacak. Nekem is csak 800 a meccsenkénti sebzésem vele. Sajnos a tomato.gg nem hozza az assisstot (vagy legalább is én nem találom), de ha azt is vesszük, akkor a kombinált már simán megfelel mondjuk egy 8-as mednek, csak fordított az arány. A kukáskocsi meg egy másik eléggé extrém példa. Az egy egyértelműen rng-re építő td és szerintem nem lehet vele konstans jó köröket menni. Egyszer nulla sebzés máskor meg 5-6k (mondjuk ez 3 szerencsés lövés összesen).
Szóval ezeket nem kiragadott szélsőséges példákra kell érteni, hanem átlagra. Mindenkivel előfordul, hogy full hp-ról kiszedik a csata elején, vagy sehogy nem jön össze az adott kör, mert semmit nem talál el, vagy lepattan, de azért több ezer vagy több tízezer csata után ezekre már nem lehet hivatkozni. Akinek a wot ratingje 4000 alatt van 31k csata után, abból már soha nem lesz jó játékos. Itt van példának okáért a fenti jpz játékos statja: [link] Porgettoval (ami egy nem kicsit op t8-as prémium tank) nem tud kettő sebző lövésnél többet bevinni meccsenként. Skorpion G-vel ugyez több, mint 9e csata után. Pedig azzal is kettőt kattintasz a bokorban kuksolva, és már megvan az 1k sebzés.
Szóval őt egészen biztosan mindenki az ellenfél csapatában látná szívesen, mert csapattársként nem számíthatsz rá. -
Gubu0101
veterán
válasz
po1son #235121 üzenetére
Jol tetted
Kranvagennel beallok a szokasos helyemre,palya kozepen,csak a torony latszodik,erre jon mogem az jgpz e100,elkezd kitolni,odebb allok erre megy tovabb,szepen vissza tolattam,halistennek beszaladt a surejebe elottem,szepen leszedtek a hpt rola 500 korulire...ennyi bar..ot
sokan azt hiszik halhatatlanok...
-
po1son
addikt
Alig jöttem vissza játszani, máris a bűn útjára léptem?!
A legjobb az egészben, hogy talán tudom is miről van szó.Overlord-on FV TD-vel játszottam, éppen 3-4 másodperce szűköltem, hogy lövésre készen álljak, amikor csak belém jött egy kedves csapattárs strv-vel 60-al.
Még pár másodpercig tolakodott is, hogy ez bizony a ő helye lett, UNGABUNGA értelmi szint!
A képeken jól látható mennyire szétesett a célkereszt és mellé is lőttem, nem túl erkölcsös módon a szakadékban löktem, de kicsit nevetségesnek tartom, hogy nem 50-50ben állapítják meg ilyenkor a "sportszerűtlenséget". -
-
Gubu0101
veterán
Mire oda jutottam,hogy megvegyem a skorpion g-t,mar megint nem lehet megvenni.Masodjara kestem le
-
Viktoár
addikt
Megvettem az AMX 65t-t. Mit ajánlotok rá? (A nyugtatón kívül
)
-
Elf
aktív tag
válasz
tasiadam #235089 üzenetére
Nekem (ElfRoland) 13k játék 46% találat 327 damage / meccs
És 9 éve regisztráltam.
Jó hát főleg tier3-6-ig játszok és spotterkedek de nah, nem én vagyok a legélesebb kés a fiókban.Az általad linkelt figura egy év alatt nyomott 31k meccset ami elég durva tempó. Lehet tényleg bot.
-
Dobi 562
addikt
válasz
ollie #235101 üzenetére
Ne is mond! Bekapcsolva felejtettem a chat-et, ki is kapcsoltam csata utan ujra!
A kollega nehezmenyezte hogy nem tud sznajpolgatni a bazis melletti legkozelebbi szikla mogul.
Vegig pingelt engem majd a terkepet, hogy szerinte en hol vagyok koteles oneki spottolni.
Majd atgurult a sarokba A2-be, szidta kicsit a heavy-jeinket is. Majd vegul is fenomenalis 2400 sebzessel zart 10 leadott lovesbol.
-
Én egy éve játszom,átlagos játékos vagyok,de az alatti a statisztikám. Nem is érdekel. Huuuu,ezen lehet hőbörögni. Elc és a kukáskocsival nyomom a legtöbbet. Elc,sebzés nincs sok,mert csapatot segíttem,spottolok,ha a végén életbe maradok, megyek és fenéken lövöm az elvérzett nehezeket. Persze már a kezdőkörből nehezen juto ki,mert mindenki eltapos,aztán megy a rinya,h nem megyek spottolni. Nem tudok,mert az elenfél spottere már helyén,vagy kitolnak a bokorból mint legutóbb. Jó helyen vagyok spottolok,de drága csapattárs kitol,mert szetinte előrébb kellett volna mennem. Ok,nem tudtam,elenfél spottere előttem,én jó látótávval,bokor mögé látás képesség stb,tehát mindent látok. Pályák harmada jó az elcnek,másik harmad elmegy,harmadik harmad szar. Kukáskocsi,már ott tartok,h 5 csatából 1 nagyon jó, 2 elmegy,3 sz.r, Mindenki észre vesz,ha olyanja van mindenkiről pattanok. Ezekkel nem lehet statot folyamatosan egy jó szinvonalon tartani. Egy leopárddal,progetto 65 mindenkit megeszek,de nem csak ezekkel akarok játszani,tehát letojom a statomat.
-
Raysen623
addikt
válasz
notika77 #235106 üzenetére
Köszönöm amiért ezt leírtad, pontosan erre törekszem minden esetben.
#235105Dobi 562: Mivel teljesen casualba tolom, több éves kihagyással, ezért nem túl jók. A mostani event miatt lényegesen többet megyek vele, így egyre többször hozom azt amiről éppen beszélünk.
#235107jano_77: Mint azt írtam is, elsővonalban vagyok vele, ha utolérem őket mivel elég lassú a tank. Inkább megfontolt vagyok és nem megyek oda, ahonnan nem tudom mi várható, mert az nem az én dolgom. Ha van egy jó scout (ritka), akkor lehet menni ha megindul a csapat.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Televan74 #235103 üzenetére
Hibás a hozzáállásod, már ne is haragudj! Persze egyébként mindenki úgy játszik, ahogy akar és tud, csak a tudásnál annyi a bibi, hogy rengetegen NEM is próbálnak meg jobbak lenni! Az ISU-152-re kanyarodva: a 2 Kranyó mire hozzád ér, már simán meg kellene tudnod lőni a saját HP-dat!
Raysen623:
Ha egy 2700 HP-s tankot 30 sec alatt szétlövetsz vagy bárki, akkor ott benned vagy a másikban van a hiba és nem a játékban és nem is a csapatban! Persze kaphatsz egy ammorack-et, de azért nem az a jellemző!
Ha jól értem, akkor Te azt nevezed taktikának, hogy a top tier heavy tankoddal - jelen esetben E100 - másod vagy ne adj Isten 3-ad vonalból puffogtatsz és kivársz, majd mikor már kellően lesebezte a csapatod az enemyt, akkor megindulsz és igyekszel minél több ellent kiszedni és akkor sebezni!? Nos ez is hibás elgondolás, mert ez minden csak nem taktika - én inkább gyávaságnak nevezném. -
notika77
senior tag
válasz
Raysen623 #235104 üzenetére
Az a gond, hogy nem látod, hogy neked az E-100-zal az első vonalban kell lenned az esetek nagy részében, amikor oda tudsz érni és ott kell a hasznára lenned a csapatnak azzal, hogy beteszed a csatába a hatalmas tested, HP-d és páncélod. Ott kell tudnod felfogni minél több lövést és mellette csinálni min. 2k sebzést, jobb csatákban (nem ritkán!) 3k fölött.
-
Raysen623
addikt
válasz
notika77 #235100 üzenetére
Egy percig nem állítottam, hogy nincs fejlődési lehetőség számomra a játékban. Azonban nem szeretek (és itt reagálnék #235102jano_77 neked is) berohanni és a játék első percében hősi halált halni, aztán sírni a chat-en amiért senki nem segített. Nem a nehéz tank dolga a vakon történő előrenyomulás. És nem a könnyű tank dolga az eszetlen lövöldözés, lehetne még sorolni. Ez a játék erősen taktikára épül, és csapatjátékra. Na ez az ami sokaknak nem megy, mert csak lőni akarnak. Éhesek, de nagyon.
Egyébként a saját HP meglövésével nem értek egyet. Egy 2700 HP-s tankot is 30 sec alatt szétlehet lövetni ha nem vigyáz az ember. Nem az a lényeg, hogy te személyesen sokat sebezz, hanem hasznára kell tudni lenni a csapatnak. Mellette pedig alakulhat úgy, amikor meglesz a sok sebzés.
-
Televan74
nagyúr
Azért tegnap volt érdekes meccs nálam, 0-15, tíz lövés(elméletileg pen) ebből 8 lepattant 2 lánc. Azóta meglátok egy tankot nem célzok és még többször is találok mint előtte, pedig nem pen találat lett volna.
(14500 csata, győzelmek 45,29%, találati arány 57,61%)
#235102 jano_77 Mindenki úgy játszik ahogy tud vagy esetleg szeret. Ezen nincs mit vitázni. És megint más a prémium tankjaimmal játszani és más mikor fejlesztek. Ha csak a prémium tankokkal játszanék nem lennének olyanok a statjaim amilyenek most. Amikor az ISU - 152 -val szemben jön két Kranvagn jön baszhatod te hogy meglődd a tankod HP -jét.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Raysen623 #235099 üzenetére
notika77 már megelőzött, de mivel engem szólítottál meg, ezért gondoltam válaszolok Neked! Igen, pontosan erre céloztam, állítottam, hogy ha vki nem tud átlagban - nem a tankja HP-át, pedig ugye mindig azt szajkóztuk a fórumon, hogy ha vki meglövi a saját tankja HP-át, akkor már megtette a magáét a csata kimeneteléért - a tankjának lövegének sebzésértékét meglőni, akkor az bizony még egy BOT-al sem ér fel! Lehet ezen megsértődni bárkinek, de szerintem az minimum szánalmas teljesítmény, mert azt jelenti, hogy nem tud/tudsz egyetlen értelmes sebző lövést leadni csatánként! És igen, természetesen velem is fordult már elő olyan, hogy nulláztam a csatában, de még így is bőven az elvárt átlagok felett vagyok minden tankommal sebzésben, azaz a saját HP minimum meglövöm, de inkább többet! Ami nem egy sebző lövés csatánként.
Gondolkozz el ezen és vond le a konzekvenciát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- DJI topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Metal topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest