Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Ez nálam is így volt és le is tettem a játékot pár óra után amíg nem jött a GOTY verzió de utána meg le sem tudtam tenni és imádtam az egészet.
Sőt az utóbbi években visszamentem és végig vittem az első és második részt is.'első már kicsit nehezen emészthető így játékmenetileg de a Rise of the White Wolf moddal azért viselhetőbb lett, 2 meg simán jó volt alapjáraton is arra csak egy kis grafikai modot raktam'
-
consono
nagyúr
válasz
rottenbull #7 üzenetére
az első 4-5 órán ha túlvagy, már vinne a lendület. Nálam is nehezen indult a kapcsolat, de azóta már néhány 100 órát beleöltem...
-
rottenbull
senior tag
A legjobb jatek amit sosem jatszottam vegig es nem is fogok. Lehet ez a legjobb jatek amit a legtobbszor kezdtem el, de ez nem biztos.
-
PTM
aktív tag
Boldog szülinapot!
Bakancslistás és legalább két platformon megvan már, de előbb a második részt szeretném végigjátszani, amihez be akarom fejezni újra az elsőt, de ezúttal a semleges endinggel.
Jövőre mindez tervben van, csak sokáig nem volt elég erős gépem a másodikhoz, aztán már nem érdekelt annyira.
-
számomra A csúcs. sok jó játékkal játszottam, van pár, amit ugyanarra a polcra raknék, mint a Witcher3-at, de ez azért egy picit akkor is kiemelkedne
-
consono
nagyúr
-
k-adi
nagyúr
Emlékszem még a mai napig, amikor ezzel játszottam jó sok évvel ezelőtt, mennyire tetszett. Akkor még nem is tudtam megmondani miért, idővel más játékok után jöttem rá mennyire részletes és jó történetek, mellékküldetések stb. voltak... és ez a ritka játékok egyike amelynek a DLC-je is jó és nemcsak pénzlehúzás pár extra dologért.
Emiatt már nagyon várom a Witcher 4-et, a következő résznek is tartalmasnak kell lennie azon kívül, hogy szép grafikája lesz, mert az önmagában ma már kevés.
-
hunluki
senior tag
Kedvenc játékom
HBD!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Automata kávégépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Formula-1 humoros
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest