Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
válasz
Televan74
üzenetére
a wotban azt kell megérteni, hogy a játékod során van olyan dolog amire nincs, vagy igen csekély mértékben van ráhatásod: ilyen a gyözelem vagy vereség.
hiába vagy hupilila 80%-os winrate-s játékos, ha a csapat többi tagja nulla, vagy közel nulla, ehhez még tedd hozzá a +/- 25% RNG-t, ami ha az ellen oldalán van akkor boritékolhato a vereség.
a jo játékos annyit tud ilyenkor tenni, hogy kihozza a tudásábol származo maximumot,/ sebzés, asziszt, kill/ ezért nem romlik jelentös mértékben a statja hosszu távon. -
válasz
Televan74
üzenetére
Igen nagyon örülök és tanultam az esetből.
Mostanában már én sem mentem el sehol.
De kb két éve nem is játszok már a játékkal, akkoriban követtem el a hibát.
Közben kellett új kártya a banknál meg ők is indítottak vizsgálatot mert tegnap még nem tudtam pontosan honnan és hogyan szivárogtak ki a kártya adataim.
A bank is megelőlegezte az éltünk összeget a számlára.
Majd most már várom hogy rendeződik a dolog.
Nem is mertem remélni hogy a wargaming is így utána tud menni az esetnek. -
jano_77
nagyúr
válasz
Televan74
üzenetére
Hibás a hozzáállásod, már ne is haragudj! Persze egyébként mindenki úgy játszik, ahogy akar és tud, csak a tudásnál annyi a bibi, hogy rengetegen NEM is próbálnak meg jobbak lenni! Az ISU-152-re kanyarodva: a 2 Kranyó mire hozzád ér, már simán meg kellene tudnod lőni a saját HP-dat!
Raysen623:
Ha egy 2700 HP-s tankot 30 sec alatt szétlövetsz vagy bárki, akkor ott benned vagy a másikban van a hiba és nem a játékban és nem is a csapatban! Persze kaphatsz egy ammorack-et, de azért nem az a jellemző!
Ha jól értem, akkor Te azt nevezed taktikának, hogy a top tier heavy tankoddal - jelen esetben E100 - másod vagy ne adj Isten 3-ad vonalból puffogtatsz és kivársz, majd mikor már kellően lesebezte a csapatod az enemyt, akkor megindulsz és igyekszel minél több ellent kiszedni és akkor sebezni!? Nos ez is hibás elgondolás, mert ez minden csak nem taktika - én inkább gyávaságnak nevezném. -
Viktoár
addikt
válasz
Televan74
üzenetére
Nem is az a lényeg hogy spammelik a prémium lőszert hanem hogy vannak ilyen csaták.
Bármit / bárhogy próbálsz egyszerűen egy szellemi fogyatékos szintjére degradál a játék.
(Elnézést mindenkitől, nem sértésnek szánom)Elengedsz az elején 2-3 lövést ami általában bemegy és látod hogy semmi akkor már borítékolható hogy cumi lesz. De hogy biztos legyen még bead az ellenfélnek 1-2 gyújtást meg lőszerrekeszt és meg is van az erőfölény a maradék "ügyeletes szefosokkal" szemben.

Akkor abban az adott pillanatban nehéz, de el kell engedni a csatát. Sőt az egész játékot úgy egészében.

Ilyen ez, így tudják balanszolni a birkatömeg wr-jét. (Amire nem tudom mi szükség van, de ha puffogtatni támad kedved, ezt el kell fogadni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Napelem
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bármit / bárhogy próbálsz egyszerűen egy szellemi fogyatékos szintjére degradál a játék.
(Elnézést mindenkitől, nem sértésnek szánom)