Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szibilla
aktív tag
válasz
xAttilax
üzenetére
Egyetértek, szerintem az egyik legjobb event az évben, ehhez legalább nem kell profinak lenni, meg csak T10-essel menni és csak arannyal lőni, hogy megcsináld. A jutalmak sem olyan rosszak, a befektetett időhöz képest pláne. Én is keveset játszok, de így is esélyes, hogy végigérjek rajta.
A legénység amúgy nem német, bármilyen nemzetiséget fel tudnak venni.
-
xAttilax
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
nem éri meg?
3000 kötvény, 2 fullos német legény, én már vagy 20+ pém napnál vagyok az ingyenes kulcsokból + az apró és alig kell vele játszani.
szerintem ez nagyon is megéri. persze ha nincs időd, max egy pár csatát tudsz menni akkor nyilván nem, de akkor nem lennél itt fórumon se
-
phoenix1989
addikt
válasz
Viktoár
üzenetére
küldetések szempontjából lényegtelen a győzelem. illetve 1 küldetés van ami kéri de úgysem ad semmi komolyat. szerintem nincs is értelme az egész eventnek. most max annyiból jó ha nyersz ha egy streamert öltök meg kaptok kulcsot, aztán hátha ad valamit. viszont szerintem nem ér annyit az egész hogy szarakodjon vele a z ember.
-
Viktoár
addikt
Meglátszik az eventben hogy mindenki a dmg-re megy mert az első háromba kell lenni. Ott hagyják a plazmát és mennek a botokat lőni. Ha viszem akkor meg nem segítenek foglalni. Valahogy nem fogják fel hogy attól hogy halomra lövik a botokat nem lesz győzelem.

Már ott tartunk hogy snájpolják a botokat hogy még véletlenül se vegyék fel a plazmát. Volt olyan aki közel volt megállt mellette és várta hogy valaki odamenjen felvenni. Felvettem írtam, neki hogy buzigyerek vedd fel és vigyük be, ne nekem kelljen már odamenni másik pontról. Azt írja hogy rossz a nete. Kikaptunk, játék végén látom hogy 11k-t összelőtt míg mindenki csak 6-8k körül járt mert hamar vége lett. Megkérdeztem tőle hogy lehet ennyit sebezni ilyen rövid idő alatt ha rossz a nete? Véletlenül sem úgy hogy csak a botokat lövi és szarik a csapatjátékra.. Persze annyi volt a válasza hogy Fuck you!
Tényleg nem értem mire megy 15-20k dmg-vel ha kikapunk.

-
Viktoár
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Hát engem meg így nem érdekel annyira sem hogy elszórjak rá akár egy leszerelő készletet is. Ez megint a nyertél valamit úgyhogy "költsél" rá ha játszani akarsz vele.

-
phoenix1989
addikt
-
Viktoár
addikt
Megkaptam a wt-t 5 csatára, bele raktam a JGPZ E100 legényeit, de 75%-osak benne. Külön kell bele legénységet húzni?

-
tasiadam
veterán
válasz
Dobi 562
üzenetére
290-310mm pen kb a chifi proto, és nem lehet beütni vele, mert hát, szög, fizika, őszi eső, és full piros, 0 weakspot. Ugyan ez kb bármi mással. És rendszerint jön minimum egy CC1, aztán már ott elkezdek eret vátgni. Ő kirakja a tornyot, és vár, ki megy elé, nekünk meg 0 esély megölni.
-
Dobi 562
addikt
válasz
tasiadam
üzenetére
Ellenem biztos nem, en yolozok. Sokszor tultolom mert azt gondolom ha en megindulok akkor a beta himeink is jonnek majd segiteni es kozben meg nem.
De ha olyan a szitu, hogy tartok egy hull down poziciot es a tul oldalon ugyanez a tank megjelenik szinten hull downban akkor inkabb elmegyek mashova mert ott nincs jatekelmeny.
-
oke
senior tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Hogy lehet hozzájutni az ingyen kulcsokhoz?
-
sanya53
aktív tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Köszönöm a választ. Akkor el kell költenem a 12 maradék tokenem.
Pedig reménykedtem, hogy átvihetem, mert a francia nehéz járgányt akartam kiszedni, de akkor ez nem fog menni most. -
sanya53
aktív tag
A battle pass után elveszik a tokeneket is, ha megmarad?
-
Warton
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Na én pont ezért nem veszek ilyen "ládát".
-
tasiadam
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Nem tunikel, automatikusam visszakerul. De am 0 reserve timeal fog allni ha lejar a rent
-
kchryss
veterán
válasz
po1son
üzenetére
Jaja én is emlékszem. Tavalyelőtt tök komolyan vette mert hogy állítólag azt az utasítást kapták a wg-től hogy komolyan kell venniük. Mégis szinte mindenki szart az utasításra és elszórakozta, skill meg tryhardolt, emlékszem kb 30 csatát ment és mind megnyerte kivéve az utolsót, de azt is kegyelemből adta az ellenfélnek és úgy hogy győzelemre állt de vízbe fojtotta magát. Aztán tavaly már ő is szórakozva játszott, volt ahol csak rammolt, volt ahol végig megállás nélkül hátrafelé ment automattal, volt hogy kikapcsolta a célkeresztet.
Tankelitnél az utolsó két kört a barátnője játszotta. De egyébként elit is engedte nyerni általában az ellenfelet. Ölte őket de a generátokat direkt engedte hogy befoglalják.
Egyébként a barátnőjének olyan kapáslövései voltak hogy csak lestem. -
2thletme2day
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Én mákos vagyok. Beadta az első ingyen kulcsra az Emil 1951-et majd az utolsóra a vk75.01-et.
Amúgy szerintem nagyon könnyű ez az event. Talán könnyebb volt megszerezni a 3000 bondot mint az Art of Strategy-vel. Mondjuk ennyi elég is volt belőle.
-
kchryss
veterán
Már lehet találkozni a WT E220-akkal.
Harcolj a tartalomkészítők ellen, vadászd le a ritka E 220-at és zsebelj be Twitch-dropokat!
Minden nap 12 és 19 óra között. Fel van sorolva a streamerek listája elég sokan fognak játszani. Érdemes olyan nézni aki elbohóckodja és van ellene esély és őt megpróbálni levadászni. -
phoenix1989
addikt
a wt miért nem prémium? mekkora szemetek. hiába teszed bele másik td legénységét nem lesz 100% . azt egyébként tudja valaki hogy a felszereléseket amiket rátettem le kel vegyem ha lenyomtam a 15 csatát vele vagy elveszik amikor kikerül a játékbol, esetleg ingyen visszakapom. bár utobbit kétlem.
-
tasiadam
veterán
-
jr1994
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Ó, hogy én hányszor pusztultam el amikor ott próbáltam pusholni
Rájöttem hogy a Studzianki pályát sem szeretem, mert nem lehet rajta támadni.ToT: lehet megveszem a WZ-t akkor már ha akciós lesz, Progetto még friss ropogós nálam, arra is jól fog jönni az xp. Vártam amúgy hogy ez lesz, miután most szeptemberben meg a másik két battle pass tank akciós.
-
po1son
addikt
Kövi havi TOT
WZ-111 model 5A
Progetto M40 mod. 65 -
po1son
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Tessék, bejelöltem neked hány helyről lőnek el, ha a te taktikádat csináljuk.
Persze lehet néha bejön, de ez a pálya egy orosz rulett, inkább az a csapat nyer, aki türelmesebb a seggén ülni.Ha meg ezek után sem hiszel nekem, itt van replay tőlem.
Semmit nem csináltam a 60 TP-vel, csak beültem ebbe a sarokba és vártam az ellenfelet.
Az ellenfél megnyerte közepet a meccs legelején és elkezdte a K-J vonalat nyomni, cserébe száguldoztak tőlem a 750 alfák.
link -
-
kchryss
veterán
Mai első csatámmal meg is lett az első ász mióta újrakezdtem.
8-as prém progetto tier10-es csatában. Jó szoros és taktikailag érdekes csata volt ami elég ritka manapság.
Nagyon nagy hátrányban voltunk szinte biztos volt a bukás. Tudtam hogy az egyetlen esélyünk a győzelemre ha visszamegyek körben és a hegynél minden mindegy alapon megpróbálom letolni őket lehetőleg minél gyorsabban még mielőtt a túloldalt meghalnak a mieink a túlerő ellen. Ez az egy taktikai döntés megfordította az egész csatát.
Követtem el azért sok hibát mert még lassan forog az agyam ha gyorsan kell dönteni, tudtam hogy az fv td rám tud lőni mégis megálltam amikor a skorpióval harcoltam és szerencsém volt hogy nem szedett ki egy lövéssel, tudtam hogy a leopard ott van a kijárónál és arra vár hogy elinduljak felé, kerülhettem volna hogy ne tudjon kispotolni de lusta voltam, de szerencsére pattant rólam. Szóval van még mit fejlődni, de eddig nem rossz. Ma csupa ilyen ász és első osztályos köröket mentem vagy nulláztam, elég nagy a hullámzás még a játékomban, de jobban megy mint azt vártam a hosszú kihagyás miatt.236e kreditet szereztem egy csatával, nem rossz profit: [kép]

-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Én is találkoztam több ilyennel is. Először azt gondoltam hogy ruszki játékosok akik áthozták az acc-jukat eu-ra és még nem migrálták a statisztikáikat. Azt olvastam hogy már 400 ezren átjöttek. Viszont ők elvileg csak úgy lehetnek eu1 és eu2 szerveren ha szakaszba meghívja őket egy eu játékos.
A másik elméletem az hogy rerollok és újrakezdők. Most remek alkalom ez nekik új acc-ot kezdeni mert ezen az eventen ha szerencsések akkor nyithatnak prém tankot ingyen.
Ha olyan idióta lennék hogy újrakezdeném és stathuszár akarnék lenni akkor azt csinálnám hogy regelnék 10-20 acc-ot, mindegyikkel orrba-szájba nyomnám ezt a wt eventet aztán a végén amelyik acc-on a legtöbb és/vagy legjobb prém tankot nyitnám ki az ingyen kulcsokkal, azt tartanám meg vagy azt lehetne eladni később valami hülyének aki lila acc-ot akar venni.
Két WT játékos is volt ma ilyen stattal, de biztos hogy nem új játékos volt egyik sem mert elég jól játszottak. Nem is volt esélyünk nyerni ellenük.
Az első az új reg, a második viszont 2020-as de valószínűleg resetelte az acc-ot és az egyetlen tankja egy astron rex amit biztos most nyitott. -
xAttilax
őstag
-
Dobi 562
addikt
válasz
xAttilax
üzenetére
Az vegjatekbeli teljesitmenyem az vallalhatatlan, megprobaltam kirobbantani a patthelyzetbol magunkat egy yolo-val.
HP boost + rammer + vert stab.
Rammer + turbo + vert stab.Vert stab es rammer az rozsaszin (bounty).
Field modoknal meg nem valasztottam vegul is a 4.-nel semmit, ha a szukulesi idon akartam javitani akkor tul pontatlannak ereztem az agyut.
Nekem nincs se STRVK se WZ114 de azoknal jobbnak tunik. Viszont ha osszehasonlitom egy Concept-el, Conquerorral, Phase-el, akkor egyedul a kredit (es kotveny) hozama ami mellette szol.
-
xAttilax
őstag
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
válasz
xAttilax
üzenetére
Nálam a motivácíóval van baj, mikor látom hogy 2-3-an megyünk a kolcspozicíóba és 10-en kempülnek akkor kb azonnal elmegy a kedvem a csatától mert tudom hogy 3:15-re leszünk megrépázva és akkor nem adok bele mindent. Pedig ott is tudnék sebezni.
Másrészt egyszerre kezdtem játszani új tankokkal, és nekem kell több idő mire "megtanulom őket". A Chieftain Protoval például rettenetesen megy, valahogy nem tudom az ágyút működésre bírni.
Viszont látom a fényt az alagút végén, tegnap az Emillel elég jól adta és élveztem is vele a játékot.

Tényleg! Van itt olyan akinek meglett a Chief Proto és nem bánta meg hogy pénzt költött rá?
-
xAttilax
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Chief Proto nálam most pihen, meglett vele a 100 kötvény és kreditben vagy játszhatóságban még mindig jobbak a 8as prémium tankok.
Nekem is romokban a pár napos stat (40-47 WR) De ez az én hülyeségem is, mert erőltettem az olyan tankokat amikkel nem igazán tudok játszani (lásd Grille 10 buko) vagy fáradtan játszok mert most van időm battle pass-ot húzni és normál türelmetlenségemnél is türelmetlenebb vagyok
Mondjuk a 30/60 nap még elfogadható szinten van.
De tényleg magamnak csinálom ezt. kb 1 órát tudok normálisan koncentrálni WOT-ban és utána nagyon elkezdek szétesni... most meg 3 nap alatt mentem annyit mint máskor 2 hét alatt. De ez van ha a pénz nélkül akarom kivenni a Cobrát.. majd az kárpótol mindenért
-
h1mpi
félisten
Goldot lehet szerezni a kulcsokból?
-
Dobi 562
addikt
válasz
Viktoár
üzenetére
Hogy használod? Klasszikus bokorban kempelő messziről lövöldözős TD stílust el kell felejteni. Inkább mint egy support heavy úgy kell vele játszani. Hull down, okos trade-ek a nagy alfával. Ne maradj egyedül mert ha ellőtted magad akkor lerohannak mert tudják lassú az újratöltés.
-
Viktoár
addikt
T30-nál nem tűnt fel nektek hogy brutálisan pontatlan? 0,34-es nálam de sokkal sokkal pontatlanabb mint a T95 vagy Type 5 a 0,35-jével. Konkrétan semmit nem találok el vele, vagy ha igen akkor biztos olyan helyre megy ahonnan lepattan. Hihetetlen.

-
Dobi 562
addikt
válasz
xAttilax
üzenetére
Igen, én is arra gondoltam ott nem választok.
Chief Protonál viszont kiválasztottam a célzásidő csökkentést pontosság rovására mert iszonyat lassúnak érződik alapból.

Egy hete még lila volt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
kchryss
üzenetére
Ezeken én is röhögök.
Ha legjobb sebző voltál, vagy egyedül maradtál a végére vagy hasonló történik a csatában be szokott dobni ilyen nagyon hangzatos körbe nyalogatást hogy milyen jó vagy az ajánlat meg az hogy jó drágán vegyél semmit.
Már rá se nyomok. Klikk to X és kész.
-
válasz
jano_77
üzenetére
Nem tudsz generátort elpusztítani olyankor amikor a wt pajzsa lent van. Az is megoldás amit Viktoár irt ha látod hogy a csapatodnak sikerült generátort elpusztítani akkor hagysz hp-t a botokban . Viszont ha már felvetted akkor két dolgot tehetsz vele. Vagy 50 km/h-t meghaladva szaladgálsz vele mert így nem jár le olyan gyorsan és talán kihúzod vele a kövi generátor spaw plusz a spawn utáni generátorvédelem lejártáig. A másik lehetőség hogy megtámadod a wt-t mert nagyobbat sebzel bele ha van nálad plazma. Persze ha megöl és elszívja a plazmát az neki hp-t tölt vissza.
-
Viktoár
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Ha bevisztek egy plazmát a generátorhoz akkor 1 percig nincs pajzsa a wt-nek. Ilyenkor érdemes csipkedni róla a hp-t. Utána talán még egy perc mire újból lesz generátor de azt előre jelzi a térképen hogy hol lesz, illetve.van egy visszaszámláló is. Tehát nem kell őrült módjára agyonlőni a botokat mert egy sikeres leszállítás után 2 percig nincs hova vinni. Én szoktam hagyni 1-2 lövést az utolsó botba hogyha lesz generátor akkor gyorsan felszedhessem a plazmát. Az már más kérdés hogy a csapat ezt nem nagyon érti meg.

-
jano_77
nagyúr
válasz
Swinegod
üzenetére
Azt mondja már meg nekem vki, hogy ha felveszem a plazmát az utolsó kilőtt bot után, de nincs egyetlen pont sem, ahová el lehet vinni, akkor mi a qva anyámat kezdjek vele?!? Lejár az idő, oszt kapom az üzenetet, hogy nem szállítottam le. DE hová anyámba kellett volna vinni?!? Többször is jártam már így.
-
popey37
addikt
80kB/sec a netem, egyszeruen vicc ez a szolgáltato, amiota 5G van, azota net meg nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Akkor marad az erőltetett menet.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bocsi de ez nekem kínai volt
Rájöttem hogy a Studzianki pályát sem szeretem, mert nem lehet rajta támadni.