Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
2thletme2day
üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy most ebben a szakaszban már elhasználtam a 6-os tankokat, tehát minden ki van maxolva a BP pont egyenleg.
-
már nem
-
Papooo
senior tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Ez jó ötlet, lenyúlom.

-
weres78
senior tag
válasz
Papooo
üzenetére
"A napi küldetéseket általában 4-5 csatából le lehet tudni." Főleg a nyerj 5 csatát típust...
Értem amit mondasz, és köszönöm a tippet!
A mostani pass már megvan, pontosan április 9-én fejeztem be. De akkor volt időm játszani, és kedvem is.
Most viszont a tank érdekel amit ad. -
2thletme2day
őstag
-
Papooo
senior tag
válasz
weres78
üzenetére
Nem kell most se annyit játszani.
A napi küldetéseket általában 4-5 csatából le lehet tudni.
Ha van egy csomó üres garázshelyed, akkor be kell tárazni hatos tankokból, amik 100 pont után kipontozódnak, és még 15 pontot adnak.
Van egy garnitúra amcsi legénységem, amit csak erre használok. T37-T21-Jackson-Hellcat négyes után most ültek át az M8-ba. (annyit trükköztem, hogy amikor a legutóbbi legénységi képesség elérte a 100%-ot, nem választottam újat ki, így mindig van annyi plusz rajtuk, hogy 100% maradjon átképzés után is)
A többi nemzettel is hasonlóképp csinálom.
50+50+13 szintnél tartok, úgy, hogy van amikor napokig nem tudok leülni a géphez.
Azon a szinten gyorsak a csaták, és még akkor is könnyen össze lehet hozni azt a 3 pontot, hogy már az elején látszik hogy bukó. -
weres78
senior tag
Szerintetek most is 50 pont egy szint? Mert akkor 10 nap alatt ha van időm minden nap megcsinálni a napikat, illetve hétvégén még kockulni egy kicsit, minimum a feléig el tudok jutni.
Emellett most is van jó pár tankom közel a max ponthoz, akkor ezeket is közelebb viszem addig. -
sanya53
aktív tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Hát akkor még többe fog kerülni. 12k
-
Dobi 562
addikt
válasz
2thletme2day
üzenetére
Akinek nem lesz ideje osszeszedni a pontokat azoknak meg lehet venni a szakaszokat de csak akkor ha eloszor megvette az improved pass-t.
"Purchasing an Improved Pass (2,000) allows you to purchase any number of Progression Stages (200)."
A kollega irta neki keves ideje lesz jatszani, arra valaszoltam.
Vagy valamit nem jol ertelmezek?
-
weres78
senior tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
A wg üzletpolitikáját ismerve biztos vagyok benne, hogy ki kell fizetni (de nem tudom, csak tipp).
Én arra vagyok kíváncsi mennyi goldot kell majd tolni az új tankba? Mármint nekem, aki nem tudok (és nem is akarok) napi 8 órát játszani...
Egyébként szerintem jó tank lesz, szeretem az ilyeneket. Majdnem biztosan bekerül a garázsba. -
Dobi 562
addikt
Megneztem Skill, DezGames, TankElit bemutatojat errol az uj csehszlovak csoda tankrol.
Ez a jo jatekosok kezeben akik kozelebb mernek majd menni vele a fronthoz, flankelnek, kihasznaljak a mozgekonysagat durva tank lesz.
Az atlagosok meg velemenyem szerint tok mindegy mivel kempelnek a piros vonalon, bar idegesito lesz kapni a 250-es sebzeseket toluk 4.5 mp-enkent.
Ami nem vilagos, ehhez az uj Battle Pass chapterhez ujra ki kell majd fizetni az Improved Pass-t (2k gold) vagy ha mar egyszer fizettem erte az eredeti 3 chapternel akkor az ide is szamit?
-
weres78
senior tag
válasz
tasiadam
üzenetére
Sajnos ennyire nem értek hozzá, azt sem tudom hol lehet beállítani illetve optimalizálni a hardvert.
Most mindenesetre megy 200 feletti fps-en, azt majd visszaveszem mert felesleges. Ennyit még be tudok állítani az AMD kezelőfelületen.
Nem tudom mit csináltak a szerveren reggel, de azóta teljesen jó.
Az Afterburner tényleg hasznos, köszönöm az ötletet!
-
tasiadam
veterán
válasz
weres78
üzenetére
Akkor van FPS es minden jo?
Amugy ha problema van hasznald ugy hogy figyeled mit fogyaszt. A WoT nagyon VGA de kevesbe CPU igenyes. Nalam 2 magot kap SMT nelkul, 1 mag SMT-vel nem jau. (Pl nekem ha gyarin van a CPU beallitas, akkor 4ghz-n megy 4+ mag, de ha 2-re eroltetem ra, akkor 4.25ghz. magasabb es stabilabb FPS-t ad) Akkor a VGA az porog mint allat, maximumon. Szoval ha az embernek van egy 4 magos regi i5 gepe, ott maradhat a gyari beallitas CPU-ra, de akkor olyan 50%on kell menjen.
Ki kell ismerni, hogy mi kell minek. Cod2-zok is, ott is hiaba a vegtelen mag, 1 threadet hasznal, igy a leggyorsabb mag paros szamu megfelelojet adom neki (jelen esetben 7es CPU mag 0.s indexu threadje). -
Gubu0101
veterán
válasz
Swinegod
üzenetére
Meg vettem en
Az a 3D skin brutal,meg a zene is az elejen
Teny,hogy nem egy heavy,inkabb valo tier 8-ba,szinte barmi rongya lo,de nem is kezelem ugy.Agyu az nem veszes,volt mar sokkal rosszabb tankom is.Tegnap mentem este 7 kort egymas utan,meg kicsit ra kell erezni, de jo lesz ez
-
weres78
senior tag
Nem tudom mit csináltak a szerverrel, de most már minden rendben.
-
weres78
senior tag
válasz
tasiadam
üzenetére
Ezt egyszerűen nem értem.
Köszönöm a tippeket mindkettőtöknek. Afterburnert feltettem, kíváncsi leszek, jelenleg nincs szerver, legalábbis nálam. Az azonban érdekes, hogy már a bejelentkezésnél is összekuszálódnak a dolgok. Amint elindítom a játékot valami összeakad. Már a bejelentkezési képernyőről kilépve elállítódik a felbontás (nagy lesz az egérmutató, és nem ott van ahol látom) és csak újraindítást követően lesz megint normális.
Azért írom ezt ebbe a topikba, mert kipróbáltam más játékot (Age Of IV), és az hibátlanul megy. Szóval csak ezzel szopok.
Már van fent új oprendszer, újra lett telepítve a játék, összes driver friss, egyszerűen nem értem. -
weres78
senior tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Van valakinek FPS problémája?
Pár napja nem játszottam, most stabil 9-12 fps van a korábbi 251-300-hoz képest, és ez zavaró...
Nincs mod, újra lett telepítve már a játék, de semmi változás. Vga driver is a legfrissebb, egyszerűen nem értem.Ja, új lett volna, nem válasz.
-
Gubu0101
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Nem neztem vegig rendesen.Amugy se ertem nagyon az angolt
De akkor okes. -
Gubu0101
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Ami most felhalmozodott pont van az beleszamit?
Nem sok van 3500 korul asszem. -
2thletme2day
őstag
Hivatalos videó a 4. battlepass szakaszról. [link]
-
po1son
addikt
jövő héttől újra lesz a twitch tokenes móka, aug15ig tart és összesen 120at lehet majd gyűjteni.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Swinegod
üzenetére
Úgy látszik igazad lesz, mert tegnap mocskos szarul ment vele, ma azért már jönnek a jobb körök, igaz ráraktam minden legényre camot és igyekszem hátulról osztani az észt. Ja és ráraktam egy optics-ot is, ha már kempelek, meg spotolok, akkor lássak is valamit. Így egy ilyen szegény ember bourrasqja még lehet belőle.
-
Szibilla
aktív tag
válasz
zola96
üzenetére
Szerintem nem sok jó tulajdonsága lesz a DPM-en kívül...se páncélja, se kiemelkedő camo, se jó alfasebzés...ez megint olyan TD lesz, amit ha felspotolnak, azonnal meghalt.
Ha csak ez lesz jutalom, neki sem állok...de bízom benne, megszerezhetőek lesznek a küldetéseknél más, hagyományos BP-elemek is. Majd kiderül.
-
zola96
senior tag
Egyre több jel mutat, hogy a cseh td lesz a nyeremény ránk. Statisztikai oldalakon csak ez az úgy új tank jelent meg a premek között és wg dolgozok már játszottak vele.
[link] -
Dobi 562
addikt
válasz
Szibilla
üzenetére
Tankelit azt mondta az uj videojaban, hogy a 9-es agyuval kell hasznalni, szerintem a 10-essel.
Itt az osszehasonlitas (remelem mukodik a link).
A 9-es mellett esetleg az szolhat, hogy 4 loszeres tara van meg magasabb az alap atutes, kicsit pontosabb de cserebe rosszabb gold ammo pen, es lassabban celoz.
En a 10-es agyuval hasznalom es nagyon tetszik. Ki fogom fejleszteni a 9-eset es megyek majd vele par csatat.
-
Gubu0101
veterán
Megtetszett a sved IX premium med,amit most tettek shopba.Tetszik az a 3D skin,csak az ara…
-
Ispy
nagyúr
STA1 első benyomások: ez nem az én tankom....
-
Szibilla
aktív tag
Progetto 66-ra érdemes kifejleszteni az 55k XP-s ágyút? Így első látásra nem látom értelmét, de biztos elnézek valamit.
-
Gubu0101
veterán
válasz
nomic
üzenetére
Tegnapelott ugyan ez a szitu szinte,foglaltak Prokhorovkan a bazist,senki nem mozdult,fel idonel en vanszorogtam oda az E4- el,jobbrol a hegyrol a medek szedegettek.Kb 3-4 percig eltem ott tul,de legalabb a foglalot tudtam spotolni es kiszedtuk,aztan engen is az aryt
A mecs vege termeszetesen bukta lett 
-
Dobi 562
addikt
WoT 2022.
Jelzem a beta himeknek, hogy az STB-1 egyedul van, le lehetne tolni. Maradnak a piros vonalon.
A bazist tamadjak, jelzem nekik jojjenek segiteni. Maradnak a piros vonalon.
Kozben tamadjak oket is, az STB-1 es Char Futur. Vissza mentem segiteni nekik. T30 nem is lo, a T54-et daraljak be eloszor, majd engem 2 vs 1-ben. A T30 nem lo... De kuldi nekem az uzenetet, hogy vonuljak vissza. Engem kilonek hatulrol mert kozben elesik a bazis is.
Beta him pozicio, tesztoszteronhiany. 0 lovest adott le. Elmaszott a sarokig es ott vegigbujkalta. Ha segit az STB-1 es Char Futur ellen akkor sanszos, hogy nyerunk.
-
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Amúgy is a T-54 felé húztam de noob-ként nem tudtam jó választás-e.
-
Sziasztok!
Kérdés hogy ebből a kettőből melyik jobb egy 3 másodpercnél tovább egyhelyben maradni nem képes júzernek:
T-54 mod 1
STA-2(az ajánló szerződés teljesítéséért adja ezeket)
-
hulp01
senior tag
válasz
ollie
üzenetére
Nekem ma obj274-gyel sikerült valami okból kifolyólag 2 AP és 6 HE lőszerrel csatába indulni Murovankán. Hát mondom jó, akkor játsszunk light tankosat.
Lett valami 3k spotom meg 1500 sebzésem, és még maradt két HE-m is. Második legtöbb xp-m lett t9-es csatában. Én mondjuk nem élvezem vele a játékot. -
tasiadam
veterán
Annyira nobrain szarok lettek ezek az amcsi TD-k (E5 meg 4, vagy nemtom). Van páncél. Gyorsabban fordul, mint a grille, van pen, van damage, van HD, kvázi heavyként tolják. Én kurva kicsi körrel, HEAT-el is pattogok róluk
-
DVlad
őstag
Történt mostanában valamilyen arty buff?
-
hulp01
senior tag
válasz
h1mpi
üzenetére
Ez nagyon vicces hozzászólás volt. Vagy nem ugyanazzal a játékkal játszunk. Amikor a wg pénzéhsége győzött és elérhetővé tette mindenki számára a goldammot, akkor tette végérvényesen jelentéktelenné a páncélt. 1-2 hulldown monstert leszámítva semmit nem ér. Sokkal fontosabb a mozgékonyság és a jó ágyú.
-
Ispy
nagyúr
Kicsit nyüstölöm most a T-34-2-t, az első pár karika nagyon nyögvenyelős volt, mondhatni 5 perc alatt a pokolba kívántam az egészet, de most raktam rá egy improved aim-et és a 122-es gunt, így már kezdem élvezni a játékot vele. Úgy látszik én minden új tankkal először jól felidegelem magamat, aztán a végén meg megszeretem.

-
jano_77
nagyúr
válasz
phoenix1989
üzenetére
nagyon lomha szerintem és még páncélja sincs. Löveg lehet hogy jó, de se menekülni, se pattintani nem lehet vele, csak kb mint a fehér holló, ha az RNG úgy akarja.
-
po1son
addikt
-
jano_77
nagyúr
válasz
phoenix1989
üzenetére
Te mazochista vagy az biztos! GRATULÁLOK hozzá!
Megvettem - de minek - és gurultam 2-3 kört és jól eldugtam a garázsban. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Milyen cseh TD-ről van szó? Én is lemaradtam vmiről?
-
zola96
senior tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Van most szovjet ht is, kínai is. Senki sem tudja. De ott az amerikai duplacsovu is. Sok minden lehet. Lehet a cseh td lenne a legjobb. Legalább nem tucat jármű lenne.
-
zola96
senior tag
Sz eddigi információk szerint, és józan paraszti ész által: vélhetően Jovoheten kezdődik a Bp 4.fejezete, alias maraton. Tekintve, hogy véget ért az art of strategy és a front line az utolsó héten (23. Hétfő) indul erre minden esély megvan. Viszont semmi más info eddig nincsen továbbra sem.
-
nomic
aktív tag
válasz
tasiadam
üzenetére
Az FV csak a casual szórakozásról szól. Mint competitive tank, rossz. Egyik legrosszabb 10es TD, egy igazi glass cannon, ami nem jó semmire. Mint fun, trollkodós tank, amit akkor használsz, amikor nincs kedved sokat gondolkodni, vagy komoly tankokkal játszani, csak feszültséget akarsz levezetni, vagy nevetni a számokon, abban az egyik legjobb, szerintem csak a HE rework előtti KV-2 és az ős T18 volt jobb nála.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Teny,hogy nem egy heavy,inkabb valo tier 8-ba,szinte barmi rongya lo,de nem is kezelem ugy.Agyu az nem veszes,volt mar sokkal rosszabb tankom is.Tegnap mentem este 7 kort egymas utan,meg kicsit ra kell erezni, de jo lesz ez
Amikor a mélyen utált sta1-gyel én vagyok a top1, akkor úristen, milyenek lehetnek a többiek?