Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
addikt
válasz
notika77
üzenetére
a videóban nem ezt mutogatják . azt mutatja te kimész az oldaladdal és igen a löveg tövében a spot pont spotol de téged meg nem vesznek észre vagy csak már későn. de ez meg nem igy van. már az első görgödnél villansz mire te kigurulsz ,hogy a löveged kiérjen meg is halsz.
de felesleges vitázni és felesleges linkelni a videókat. 10000000x láttam a gyakorlatban akkor sem működik így. de legalábbis nem ennyire pontosan. nekem ez a véleményem és ez is marad. -
kchryss
veterán
válasz
notika77
üzenetére
Volt valami változtatás a rendszerben amiről lemaradtam? Régebben naponta frissültek az xp és kiválósági jelhez az elvárt értékek.
Tomatoo.gg a moe mod készítőinek adatbázisából veszi az értékeket ők meg valószínűleg úgy építik fel az adatbázist hogy aki használja a moe mod-ot az közben küldi nekik a saját csatáiknak az adatait. Mivel a játékosbázis töredéke használ csak moe mod-ot így ezek csak becsült értékek. -
MoVieFaN
aktív tag
válasz
notika77
üzenetére
Akkor így kell elképzelni? Kicsit kisarkítva, előttem pár másodperccel végzett egy top 10 unikum horda x csatában, akik lila cuccokkal, 7-8 skilles legényekkel, 5k+ sebzést vittek be, mindent nyertek ezzel a tier VI-os tankkal. Majd jöttem én a kis 3,6k+ sebzésemmel, de már az ászhoz szükséges XP 1300 felett volt abban az időpillanatban. Utánam jöttek a piroskák 0 sebzéssel, bukott csatákkal, és visszaesett 1000 XP alá. Így 1172-re jött ki a tegnapi napi átlag.
Mondjuk, ha kiírná a csata utáni jelentésben a pillanatnyi értéket, ami alapján dönt a játék az osztályokról, annak lenne értelme. Így kb. iránymutatásnak jók ezek az oldalak.
-
Raysen623
veterán
válasz
notika77
üzenetére
Köszönöm amiért ezt leírtad, pontosan erre törekszem minden esetben.

#235105Dobi 562: Mivel teljesen casualba tolom, több éves kihagyással, ezért nem túl jók. A mostani event miatt lényegesen többet megyek vele, így egyre többször hozom azt amiről éppen beszélünk.
#235107jano_77: Mint azt írtam is, elsővonalban vagyok vele, ha utolérem őket mivel elég lassú a tank. Inkább megfontolt vagyok és nem megyek oda, ahonnan nem tudom mi várható, mert az nem az én dolgom. Ha van egy jó scout (ritka), akkor lehet menni ha megindul a csapat.
-
Raysen623
veterán
válasz
notika77
üzenetére
Egy percig nem állítottam, hogy nincs fejlődési lehetőség számomra a játékban. Azonban nem szeretek (és itt reagálnék #235102jano_77 neked is) berohanni és a játék első percében hősi halált halni, aztán sírni a chat-en amiért senki nem segített. Nem a nehéz tank dolga a vakon történő előrenyomulás. És nem a könnyű tank dolga az eszetlen lövöldözés, lehetne még sorolni. Ez a játék erősen taktikára épül, és csapatjátékra. Na ez az ami sokaknak nem megy, mert csak lőni akarnak. Éhesek, de nagyon.
Egyébként a saját HP meglövésével nem értek egyet. Egy 2700 HP-s tankot is 30 sec alatt szétlehet lövetni ha nem vigyáz az ember. Nem az a lényeg, hogy te személyesen sokat sebezz, hanem hasznára kell tudni lenni a csapatnak. Mellette pedig alakulhat úgy, amikor meglesz a sok sebzés.
-
Melorin
addikt
válasz
notika77
üzenetére
Mert a valóságban nincsenek olyan elemek a járműveken, amit ha eltalálna egy fegyver, semmi baja nem lenne a járműnek?
(ezzel még véletlenül sem azt akarom mondani, hogy élethűen van szimulálva a hitbox, még mielőtt valaki ebbe is belekötne és akadékoskodna)
Ha rálősz a kocsid visszapillantójára, a szélvédőre, antennára és még sorolhatnám mire, működésképtelenné válna a kocsid? Naugye.
A WoT-ban is vannak olyan elemek amik ott vannak dizájnként, de nem sérül tőlük a tank. -
weres78
senior tag
válasz
notika77
üzenetére
Ne haragudj, de két novemberi csata alapján nem gondolom túlságosan objektívnek a véleményed. Azt természetesen értem, hogy téged felidegesített és elengeded a dolgot, de ha olvasod a fórumot akkor csak érdekel valamennyire a játék. Egyébként a saját arty legalább már nem sebez. Mondjuk a stun sem kellemes, de jobb mintha verné le a hp-d vagy gyújtana.
Még talán annyi, hogy t6-ban nem játszom szinte semmit, de 8-9-10-ben egyértelműen érezhető nem kicsi nerf. -
válasz
notika77
üzenetére
Dehogynem ő is kiakad az ilyen barmokon menjél nézd meg ott van yt-bon amikor elszakad a cérna azt szét oltja őket. Csak tudod ezek a srácok sok pénzt fizetnek neki.
Na ne legyél már ilyen naív.
Kb a 0-val egyenlő volt a teljesítményük elmentek meghalni 1 perc alatt semmit nem csináltak legalább is a 2 nyomi együtt sebzett 1000-et az ám a tudás.
Nem tudom minek kell itt hajbókolni meg védeni az ilyet.Ott van a ribizli 930 efficiency-vel a pénze miatt kell nyomatni a gyereket mert ő is yt-ber szeretne lenni és pénzt fektettek bele ennyi.
-
-
jano_77
nagyúr
-
Baltazár123
őstag
válasz
notika77
üzenetére
Próbáltad már mozgatni a tank csövet úgy, hogy közben csökkenjen a célzóköröd? Csak mert nekem ezzel az egérrel, ami pedig egy egyszerűbb hp gamer egér nem megy.
Talán, néha, elképesztően finoman mozgatva az egeret összejöhet egyszer-egyszer, de nem rendszeresen, ahogy a draxx mester csinálja a videóban. Pláne nem ilyen mozgás közbeni gyakorlatilag snapshotok esetében. Akkora szokott lenni a célzóköröm ilyenkor, mint a fél képernyő és onnan kezd szűkülni. Neki meg folyamatosan és finoman csökken, egyértelmű jele az aimbotnak.
Ha ezt nem érted, akkor kb semmit nem értesz az aimbot működéséből. Nem az a legfontosabb paramétere, hogy gyenge pontot keres, te is tudsz keresni, ha akarsz.
A legfontosabb, hogy nem esik szét a célzókör miközben mozgatja a célzókört és ezért mindig a maximális pontossággal és a minimális szórás mellett fog lőni. Nyilván az RNG még így is megtréfálhatja, csak sokkal kisebb eséllyel, mint amikor te kézzel mozgatod a célzókört.
Amikor én próbáltam (még a nagy orosz banhullám előtt, de az egy korai aimbot verzió volt, a maiak szerintem sokkal többet tudnak) a t57heavy egy tárból kiszedett egy rohanó spottert campinovkán. Ahogy a célra állt először és maximálisan becélzott (miközben követte a mozgást és már előre is célzott!) és utána úgy is maradt a célzókör végig, akkor is amikor végig követte a spotter mozgását. A spotter ott hibázott, hogy egyenes vonalban ment, de ott oldalt nagyon máshogy nem lehet elfutni. Mind a négyet bekapta. Kézzel célozva talán kétszer találom el, a nagyon prok talán háromszor, négyszer meg az aimbot.
Az, hogy a szerveren tárolódik, egy dolog, de a kliens adja a szervenek az utasításokat, nem a szerver maga találja ki. -
válasz
notika77
üzenetére
Most végeztem egy másik replay-jel, amit fél órával később ment Obj140-nel és szintén 10k sebzése lett és elsőre nem láttam furcsa lövéseket, a célzókör éppen csak annyira mozgott furcsán, amennyire elfogadható szerver oldali célkereszt esetén vagy kicsit lagolva.
mouzAkrobat eredeti videóját lehet érdemes lenne megnézni, de most nincs kedvem hozzá, talán holnap: [link]
-
nomic
aktív tag
válasz
notika77
üzenetére
Nyilván nem repülőgép felszállásra kell gondolni.
Minimális, 5 fok körüli ívet tesz meg felfelé az ilyen lövegek lövedéke, nem száll olyan szögegyenesen mint egy német APCR például. Ezért lehet az, hogy az említett lövedék kissé felfelé talált be, nem egyenesen kapta el a láncot.
Ezért lehet olyan jól overmatchelni például tornyot vagy motorfedelet az ilyen lövegekkel. -
Baltazár123
őstag
válasz
notika77
üzenetére
Már úgy érted, hogy +40%, ami a hivatalos WG szerint tier5 tank xp bónusz a prémium tankoknak?
Csakhogy én nem erről beszélek. Amikor küldetések vannak, akkor a csatában elért alap xp-t szokták kérni, hogy legyél top xp vagy top 1-5 stb. A csőrinek már az alap xp számolásnál is nagyon vastagon adja a játék az xp-t. Ezért lehet vele az ilyen top akármi küldetéseket viszonylag könnyen teljesíteni.
Itt a legutolsó csatám vele. 2010xp-t termelt a csőri és a prémium tank bónusz +40% amio 804, ahogy látható a képen.
Meg kellett goldoznom egy T150-t meg egy p43bis-t vele, mert egyszerre jöttek rám és meg akartak ölni meg valami aprónép is lövöldözött közben rám
Így csak 2e kredit nyereséggel zártam, de az aktuális motoros küldetést teljesítettem vele. Fontos, hogy haladjak azzal is.
-
popey37
addikt
válasz
notika77
üzenetére
persze: 136 csatával, nekem 600+.
a winrate meg Te is tudod, hogy nem rajttad mulik. ha végigkempelte a csatákat és a többiek lehozták a nyerő meccseket, lehet akár 80%-os is, az átlagsebzés és az átlag xp szerintem az, ami megmutatja igazán ki milyen játékos és azt mennyi csatából hozta össze. -
Swinegod
őstag
válasz
notika77
üzenetére
Ja, a Progetto 46-nak sincs a legjobb alfája, penje, sebessége, camoja, társebzése a T8-as medek közül de valamiért mégis az a legjobb. Méghozzá azért, mert egyik másik se hoz minden mást egyszerre, érted miről beszélek
Lorraine hatalmas, a Chimera lassú, Panther 88 lassú és nagy és nincs camojaAminek majdnem annyi dpm-je van az a tank már magában szar és 75-öt is lő, tökmindegy
Ami(k)nek majdnem annyi látótáva van azok szintén, nem jók úgy amúgy
Az egyetlen 6-os light aminek jobb penje és sebzése az a 12t ami táras ami teljesen más és egyébként konkrétan fele annyi dpm-je van 30m-el kevesebb látótávval szóval meh
Pontosnak egyik se pontos, lőszersebessége mindnek szar, a mobilitás meg szerintem teljesen tökéletes a Typeon, sose éreztem pld a 12t-t gyorsabbnak nála -
Bad Pritt
félisten
válasz
notika77
üzenetére
Bocsika, valóban.

Battle Passból nem tudom még biztosan mit vennék ki, és nem tudom, hogy a Kunze megér-e ennyi tokent.
A Char tetszene szerintem, de nincs bele legénységem, meg nem tűnik túl jónak a jelenlegi metában, a td jó szarnak néz ki, a két heavy meg olyan tizenkettő egy tucat.
Most van 9 tokenem, szóval végülis ki tudnám szedni már valamelyiket, de inkább várók még. -
Eugene Roe
őstag
-
-
kchryss
veterán
válasz
notika77
üzenetére
Cseh heavy ág nem valószínű mert még nem voltak teszt szerveren sem.
10. évforduló miatt valami retro ágra tippelek.De az is lehet hogy nem lesz semmilyen spéci tech tree.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[link]
#219860 Swinegod
Tanulj meg gondolkodni aztán akkor nem lesz akkora probléma a hull down tank. Túlságosan el vagytok kényelmesedve a repesszel. Már alig várom hogy nerfeljék és végre rá legyenek kényszerítve a játékosok hogy használják a fejüket. -
kchryss
veterán
válasz
notika77
üzenetére
Kérdés mennyire releváns a fórum ilyen szempontból. Tényleg ennyien ellenzik arányaiban vagy csak a "hangos kisebbség" jelenségről van szó?
Más téma:
Én is elkezdtem a rankedet. Első csatám parádésra sikeredett, abba is hagytam utána a csúcson. 6k sebzés(pedig nem is lőttem goldot), 6 kill, jó taktikai döntések, szinte egyedül hoztam le a csatát. Érdemes meglesni, a végén izgultam hogy ne blindoljon ki a t57heavy.
[Replay] -
kchryss
veterán
válasz
notika77
üzenetére
Az első teszt vége után napokkal jelentették be hogy 70%-nak tetszett. Ha a többségnek tetszik akkor minek változtatni rajta? Az arty tesztet is később csapták hozzá, hogy együtt is teszteljék.
Ha valami egyértelműen nem tetszik és tényleg annyira rosszak a visszajelzések akkor azt nem vezetik úgy be. Lásd legénység átalakítás. -
-
po1son
addikt
válasz
notika77
üzenetére
Ohhh azt nem olvastam, egyik twitch streambe tették fel ezt a kérdést mai nap, aztán úgy fogalmaztak, hogy ez pletyka.
Mondjuk engem annyira nem érint, régen amikor játszottam vele utoljára (4 éve?!) hatalmas nagy gold spam és camp volt az utolsó szinteken, egyáltalán nem volt fun. Maximum addig megyek el benne, amíg normálisan lehet haladni, hogy a jutalmakat kivegyem. A mostani full tier 10 meccsek nem is valami szimpatikusak, tier 8 sokkal játszhatobb tier.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Guild Wars 2 (GW2)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval csoportos uninstall?

Nem tudom mennyire jó TD-nek számít,de ezek szerint a jel az jel