Hirdetés
- Netfone
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
xAttilax
őstag
válasz Raysen623 #238792 üzenetére
most őszintén mikor ilyet írsz " Annyira látszik hogy figyeli a játék a napi küldiket hogy az már mesébe illő. Ennyire nem lehet béna egy fejlesztő max aljas." mit vársz???? 3 napi küldiből 2 kb 0 és a 3. ahol valamit kell is csinálni DE azt is újra lehet pörgetni 4 óránként. Mit akarsz még??
Nekem nem azzal van a bajon, hogy minden 3. írásod sírás, mert oké ezért is van a fórum, de hogy még egy napi küldit is figyeli a WG, hogy Raysen623-nak ne legyen meg már komolyan vicc... persze nem csak a pozitív dolgok kellenek, mert azért vagyunk, hogy mindent is megbeszéljünk de ilyenektől ledobom a láncot."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
köpet
aktív tag
válasz Raysen623 #238751 üzenetére
Szerintem nem igazán sniper, ahhoz nem elég pontos, mondjuk jó legénységgel és felszereléssel használható, de inkább a hull down képességeire érdemes alapozni középtávon. Igaz, régebben trollabb volt az ágyú, Skill is anno egy egész terrible mondays adást szentelt az udes 16-nak, majd később módosított a tank minősítésén ...
Arra figyelj, hogy mindig te legyél magasabban az ellenfélnél, mert egyébként a döntött páncél nem ér semmit. Ha rádrongyol valami táras papírhuszár menj hozzá közel és pattogni fog rólad, aztán ha kifogyott ki lehet végezni, pár borattal elbántam így. Legalábbis a bénábbakkal ez működik, a jobbak úgyis azzal kezdik, hogy leláncolnak...Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
2thletme2day
őstag
válasz Raysen623 #238452 üzenetére
A motorerőd lesz nagyobb.. Dinamikusabb lesz de ugyanannyi lesz a végsebesség. Jobban gyorsul, könnyebben megy fel dombra. Ennyi kb a gyakorlati különbség.
belaazallat
Az a legénységi skill csak akkor működik ha kevesebb mint a hp-s 10%-a maradt meg. De szerintem ennyit akkor sem dobna rajta, hogy lemenjen 8s-re a töltésidő.
Raidon
A megérzés használatához először be kell töltened. Másképp nem megy.Én egy ticketet nyitnék azért a supportnál és rákérdeznek arra mennyire legit ez..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
2thletme2day
őstag
válasz Raysen623 #238053 üzenetére
A játék egyik alapmechanikája amit megkérdőjelezel. Nem véletlenül van lövés után külön camo érték is. Nem azt mondom, hogy hibátlan a spot rendszer de messze nem ez legnagyobb hibája a játéknak. Ismerve a játékmechanikát, szerintem rendben van a rendszer, de igen... Néha bugos.
Viktoár #238045
Szerintem meg az a cél mint randomban. Becapelni vagy megölni az ellent. Erre pedig pont jók a super heavyk. Beülsz a capbe és várod az ellent. Nekem az eddigi kb 10 csatam alatt Maussal volt a legtöbb sikerélményem. De persze pályafüggő ez a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
válasz Raysen623 #238053 üzenetére
Tudod, hogy nem akarok mellénykedni és tudom, hogy te 12 év alatt láttál már ezt azt a játékban.. de [itt egy cikk] , picit régi de tele van hasznos infóval és akkor érteni fogod miért ilyen "katasztrofális" ez a rendszer
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Elf
aktív tag
válasz Raysen623 #238015 üzenetére
Én is a tervrajzokat gyűjtöm.
A napi küldetést újra pörgetem ha nem tervrajzot ad. Aznap amikor nem játszok akkor is be szoktam lépni telefonon Geforcenow-al hogy újra pörgessem.
Meg a klánból is potyog pár darab hetente. Szóval ha nem vagy klánban akkor gyere.
Meg a 3-4-es tankokra rászántam azt a párszáz XP-t hogy kifejlessze és ne azokra dobálja a tervrajzokat.
Ezekből van meg pl. az USA vonal 5-ösig és már féláron a 6-osok is. -
Elf
aktív tag
-
köpet
aktív tag
válasz Raysen623 #237944 üzenetére
Akkor egy cipőben járunk... Próbálom rászánni magam, hogy elinduljak egy másik ágon, nekem a Tier VI brit FV304 tűnik érdekesnek a rövid töltésidő miatt, viszont az nem kábít elvileg. Eszerint marad az M44, ami nem tudom milyen lett a nerf után; mondjuk ha a mozgékonysága megmaradt és a pontossága, tűzgyorsasága lett hozzárontva a többihez, akkor gondolom használható, csak ugyanolyan hajtépősen, mint mások.
[ Szerkesztve ]
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
köpet
aktív tag
válasz Raysen623 #237933 üzenetére
Az nem lehet, hogy olyan nemzetiségű arty kellene, ami nincs neked, és azért nem ajánlja fel?
Én azért vagyok elakadva a a blokk/unió vagy valami hasonló küldetésekkel, mert csak német arty-m van, azokhoz meg orosz/angol/amerikai kellene...Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
Dobi 562
addikt
válasz Raysen623 #237926 üzenetére
Sehogy. Arra csak az arty kepes.
------------------------------------------------------------------------------------
Mas: Kajzoo tegnap lemarkolta a Chief Proto-t, teljes szivbol gyulolte a tankot, azt mondta ez egy tier 8 ami tier 9 besorolast kapott. Azt mondta akkor lenne rendben ha kapna 440 alfat 400 helyett meg nemi celzas ido buffot. -
xAttilax
őstag
válasz Raysen623 #237901 üzenetére
már régen van alacsony tierben [itt egy cikk] , De ez tök hivatalos, soha nem volt titok.
Mikor meglett valami eventben a micromaus akkor mentem vele egy pár csatát, már csak a hírneve miatt is és akkor volt szerencsém találkozni ilyen botokkal.
Nem olyan rosszak azok, mennek a kulcs pozikba és simán penelnek, nyilván nem ügyesek de szerintem egy 43-46% WR-es játékos szintjét egy kemper TD-ben simán hozzák. Ott nem kell sokat mozogni és nem számít annyira a reflex, az időzítés meg nem lényeges, mert egyik sem indul el ha kéne
Szóval amit linkelt Laci inkább valami bot program mint WG bot.
De menjél párat tier 2-ben és látni fogod, a nevéből tudod, hogy melyik az és megtudod figyelni.közben látom, hogy többen is írták
[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
válasz Raysen623 #237476 üzenetére
Bocsánat! nem akartam itt mellénykedni, nem tudtam, hogy neked 10+ éved van a játékban.
Visszább veszek.
De ha az elején mondod, hogy te már 10 éve játszol és erre mondod az érzéseid akkor nem kezdek el okoskodni.cherubion08: Lehet elviszlek a jóhiszeműség és naivság rögös útjára ahol az ember nem csak a szart feltételezi
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Raysen623 #237476 üzenetére
"Az hogy ki a gyenge és ki a jó játékos ebben a játékban nem a WR rating mondja meg" Nem hanem a személyes értékeles. Ennek ellénére a wr tükrözi a játéktudást és ez már ezerszer le lett itt irva csak valahogy egyesek nem képesek ezt elfogadni. Egyszerűen tagadják a valóságot.
"Jó lenne ha levennéd a mellényed, mert ennek itt semmi helye nincs. Több mint 10 éves tapasztalatomat írtam le, ennyi. Se több, se kevesebb."
Nem mellényről van itt szó hanem egy kis cinizmusról amit nem sikerült felismerned.
Én meg azt tapasztalom már több mint 10 éve hogy annyit segít nekem az rng mint ahányszor nem segít. Nah most erre varjál gombot. Semmivel sem tudom alátámasztani mint ahogy te sem tudod a te állításaidat. Szerintem ugyanúgy megfér itt mint a sok rage amit a kedves forumozó kollégák nap mint nap ideokádnak.Érdekes ha valaki nem a konteós höbölgős kánont énekli itt a fórumban az egyből nagymellényt visel. Vagy egy nagyképű lila játékos aki csak a wg által kivételezett , de bezzeg ha őt is copatná a játék mint engem akkor ugyanolyam sárga lenne mint én 50 %-os wr-el. Stb stb stb.....
Wot nick : Lanoka_
-
xAttilax
őstag
válasz Raysen623 #237460 üzenetére
de de figyelek, és ezt próbáltam érzékeltetni
DobiLaci azt mondja, hogy a WG védi a gyenge játékosokat. Te mint "gyenge játékos" azt mondod, hogy védi a light-okat. Én mint light játékos (azokkal farmolok most folyamatosan) azt mondom, hogy védi az artykat és a heavyket. Volt itt egy artys forma (nem jut eszembe a neve) az azt mondta, hogy védte a prémium tankokat és unikumokat... lehet itt ezt folytatni naphosszat és ez csak a mi kis fórumunk. Nyilván mindenki azt látja amit látni szeretne.. de szerintem az igazság, hogy nem véd az senkit. Miért tenné? Téged védett?? Vagy jól járt azzal, hogy mást védett ellened? Nem hiszem, mert abbahagytad a játékot és az nem lehetett a WG célja.
Azt, hogy mit érzel meg megint nem mennék bele. Lassan 40-en vagyok és úgy érzem, hogy sokkal gyorsabban telik az idő mint régen, mikor fiatal voltam. Lehet, hogy valaki mahinál az idővel? vagy a naptárral? vagy az órákkal? .....
Láttam 1 hp-s tankot, ahogy én is voltam az és lőttem crit.hitet én is ahogy más nekem is...
Nem akarom védeni a WG-t de mi értelme lenne annak amit mondasz? mi alapján véd valakit és valakit nem? ha véd mindenkit valamilyen formában akkor igazából nem véd senkit."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
2thletme2day
őstag
válasz Raysen623 #237300 üzenetére
Játékosok tömege sír az artyk miatt, vagy hogy legalább max 1/csapat lehessen oldalanként mégsem történik semmi pedig ez jogos lenne. Te meg a tank sebességén vagy fennakadva holott nem extrém semmilyen szempontból. Sokkal inkább gond, hogy egy tier 8-as tanknak van tier 10-es szintű páncélja minden oldalon és ez ráadásul kaphat 6-os tankokat is ellenfélnek akik még oldalról sem biztos, hogy ne tudják ütni. Ez itt a probléma nem a sebesség.
-
vJokka
aktív tag
válasz Raysen623 #237300 üzenetére
Itt egy lista, T8+ nehezek max sebesség szerint: https://tanks.gg/list/stats/speed?ti=8.9.10&ty=heavy&sh=standard
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
Warton
őstag
válasz Raysen623 #237288 üzenetére
Fejtsd már ki, hogy mi a gond az utánégetővel?
Amúgy meg most is van:
*speed governor
*turbo mód kerekes tankokra
*turbó mód CS-63-ra
*most lesz még 5 tank, amin lesz egy korlátozott turbó mód... bigdíl!Amúgy ahogy néztem a jettel 30 km/ó helyett majd fog menni 39km/ó-val, 5 mp-ig ha jól láttam, vagy valami ilyesmi. De mintha valami töltési ideje lenne, úgyhogy még rosszabb, mint a turbó mód a CS-63-on. Amíg nem mennek 70km/órával és nem fogja fel a kerekük a lövést addig nincs gond.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Viktoár
addikt
válasz Raysen623 #237288 üzenetére
Egyre jobban kirajzolódik hogy melyik korosztályt célozza meg a játék. Csak az a korosztály nem túl fizetőképes. Persze amíg apu, anyu beledobja a pénzt addig oké csak ez hosszútávon nem biztos hogy jövedelmezőbb mintha a "normális" játékosállományt igyekeznének kiszolgálni.
Üdv:Viktor
-
xAttilax
őstag
válasz Raysen623 #237256 üzenetére
Én is mindig boldogan emlékszem vissza azokra a régi szép időkre amikor még voltak jó 5 arty-s csaták, akik sebeztek 1000+ és nem csak az ellenben, vagy a legendás WT AUF E100, netán a jó 275mm-es HESH a FV183-on akik toronyból egy lövésezték az E75-is... Vagy, hogy tier VI-ba farmoltam mert a VIII játszhatatlan volt... De lenne még bőven, TD meta 850-es alfával, Type troll gun..stb. Szerintem mindig voltak ilyenek és lesznek is, mivel ez kell a népnek és ebből él a WG. Behozták a jól egyensúlyozott M-V-Y ágat, kutya nem játszik vele, átlagos nem op prem tank? senki nem veszi meg. El kell fogadni, hogy a WG a pénzed és az időd akarja (ahogyan minden multi a kapitalista világban). De ez egy játék, ha nem találsz benne örömöt és sírsz meg dühöngsz akkor tényleg semmit értelme és keresni kell másikat. De te is egy régi motors vagy és én minden vitánk ellenére azt mondom, hogy keress olyan tankot ami tényleg kézre áll és megy vele a játék, lehet az tier III vagy X és picit próbáld meg csak élvezni nem belefeszülni és lehet visszakapnád azt a régi élményt is.
-
tasiadam
veterán
válasz Raysen623 #237159 üzenetére
Nezd meg mennyi sebzes kell az adott tankal a 3 gunmarkhoz, csinald meg az adott loveseket, utana minden csak free. Jo statod lesz, kevesbe leszel ideges, kekelleni fog minden nap a wn8ad. Kezeld ugy a jatekot, hogy 14 bot van veled. Ismerj ki 1 tankot es aztan funolj vele. Ebbol legyen par, es elvezd a jatekot. Nekem van mar amivel jatszom es pl a KV1 moka es kacagas
[ Szerkesztve ]
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
xAttilax
őstag
válasz Raysen623 #237107 üzenetére
Nem akarok én vitázni, + nem tudok mivel, a "valami bűzlik" és a "nagy átlag statisztika" ra nem lehet mit mondani.
De leírom a saját példám. Szoktam nézni Dakillzor-t, ő a szerver egyik legjobb játékosa. Ismeri fullra a pályákat és olyan pozikat vesz fel és olyan helyekről lő ami az adott szituációkban kb a legjobb. Én ezeket vagy nem ismerem vagy nem tudom olyan jól megjátszani, pedig 56K csatám van 2350 wn8. Ő mikor visszahúzza én kb még erőltettem az adott helyzetet. Sokkal türelmetlenebb vagyok és könnyebben engedek el csatákat vagy lustaságból nem arra megyek amerre tudom, hogy kéne és kapok sok sok lövést vagy belehalok. Nem egy szinten vagyunk. De nekem jó így, én már nem akarok több időd belerakni, hogy jobb legyek és a természetemből fakadóan (nem vagyok elég türelmes) lehet, hogy nem is menne. A játéknak vannak hibái? Persze! Bőven sok szemét van ebben játékban. De ezek a hibák/unbalance dolgok mindenkinek vannak, vagyis a feltétel egyenlő.
Tudom, hogy sok konteos van, régen mikor gyenge klánban voltam (1000 wn8-al 49% WR-el), mindenki ezt nyomta és én is elhittem. De én elkezdtem foglalkozni a játékkal, megérteni és fejlődtem, majd bekerültem jobb klánba ahol nyilván már ez nem volt téma és én is rájöttem, hogy hülyeség. Csak azt szeretném mondani, hogy ez is olyan mint bármi más, ha sokat foglalkozol vele jobb leszel benne, ha nem akkor nem. De ez egy játék így, nem kéne frusztrációt okoznia, hogy nem te vagy benne a legjobb és konteokat gyártani, másokat hibáztatni. Ha fejlődni akarsz szerintem itt mindenki segít, ha nem az se baj mert tényleg csak egy játék, ha így élvezed, így élvezed és pont."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
xAttilax
őstag
válasz Raysen623 #237095 üzenetére
Akkor én és akikkel játszom nem érzi, de legyen. Viszont maradt a kérdés: miért? miért jó ez a WG-nek, hogy szívatja akikből él?
Hogy engedjem el ha kb a játék egy legfontosabb pontja? vagy szerinted mind1, hogy egy leopárddal vagy 430U-val lövök valamire?
"A probléma az, hogy nem arányosan követi el a játék amit elkövet." Mit követ el??
Dobj fel replay-t és megnézzük
Vannak anomáliák nem mondom de kb 100 csatából egy és semmi hatása az egészre.
Raktam fel egy [replay]-t ahol nem tudtam becélozni a tankot, egyszerűen leugrott róla az egér.. megnyertük és top sebző voltam.
A netedet nézd meg, sokszor az miatt lag és nem a WG oldaláról. Meg ha onnan van akkor mindenkinek van, szóval egyenlő a feltétel.dokee78: A legénység nem 100%
[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
válasz Raysen623 #237088 üzenetére
Miért manipulálna nálad a WG? mi haszna származik belőle, hogy Raysen623-at jól megszívatja? Erre komolyan kíváncsi vagyok.
Minden tankan van pontossága, ami azt hívatott mutatni, hogy mennyire lő oda a tank ahova célzol. Nyilván az indikátor azt a pontot mutatja ahol éppen van, de az ágyúd sok esetben (főleg nem túl pontos tankoknál) nem oda lő. + mivel ez egy netes játék, külön van a szerver és a kliens így ha lag van vagy nincs bekapcsolva a szereveroldali célkereszt akkor még az is rátesz egy lapáttal. Használd [EZT] a modod és látni fogod, hogy ténylegesen hova is ment a lövés.
És amikor te találsz kapáslövéssel? vagy téged nem ütnek be? az természetes? Amennyit elvesz igy a játék azt általában vissza is adja csak azt hajlamsok vagyunk nem annyira észre venni.[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz Raysen623 #236893 üzenetére
Tegnap en a kampfpanzer 07 ellen,ami egy papir,szenvedtem lansen c-vel.3x hason lottem,ugy hogy 10m-en belul volt es semmi csak pattant,muszaj voltam ramenni es csak ugy tudtam kiloni,hogy korozgettem korulotte.Nem neztem o
mivel viszonozta de o is pattan az oldalamrol vagy 2x.
Lehet amugy az interneted ludas vagy nem tudom a gep konfigod de akar az is.Nekem mondhatni stabil 120-140 kozt van az fps.Randomban 160 fps es hd kliens van.Meg minden is maxon.[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
xAttilax
őstag
válasz Raysen623 #236737 üzenetére
óóóó bocsánat, nem tudtam, hogy te a general chatre gondoltál...
Egy pc-s játék fórumán mibe "álljak bele"?
Igazad van, tisztázni kellett volna az idióta fogalmát.
Én tényleg azt hittem, hogy itt embereknek az idióták alatt azt értik aki miatt veszít a csapat vagy nem csinál semmit, nagyon gyenge játékos. .stb..
De nem akarok itt tüzet csinálni vagy téged megbánti.
Szóval tényleg csak elbeszéltünk egymás mellett"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
xAttilax
őstag
válasz Raysen623 #236734 üzenetére
De akkor milyen feltevés alapján idiótázol le bizonyos népcsoport játékosait??? Lehet, hogy nekik is van "sok faktor" és ők is éppen "kukába dobják" a tankukat.
Amúgy nem értem mi volt az "ilyen" kritika??? a tények? vagy az, hogy ha jobb vagy mint az átlag akkor többet sebzel és nyersz?"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
xAttilax
őstag
válasz Raysen623 #236724 üzenetére
Háááát én inkább örülnék a helyedben, hogy sok idióta lesz. Nem akarok személyeskedni, de ha ez a te accod akkor az elmúlt 30 napban 8.22 tier átlaggal 877 átlag sebzés van, 0.61 spot aránnyal ami azt jelenti, hogy nem éppen lightozol. .... Szóval szerintem jó lesz neked is az a sok free dmg, ha tényleg azok lesznek....
-
Thrawn
félisten
válasz Raysen623 #236724 üzenetére
What will change for me as a current player in the EU region?
Nothing, as previously stated, transferred players will not be able to directly play with current EU players.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Dobi 562
addikt
válasz Raysen623 #236481 üzenetére
Ne értsétek félre amit írtam, semmi problémám a 4x százalékosokkal csak az előző hozzászólás logikáját vezettem tovább.
A szerver átlag egyébként 48-49%.
A győzelmi arány és játékbeli teljesítmény között viszont összefüggés van. Az a 40%-os csapattárs nem véletlenül 40%-os, minden második csatában ad le sebző lövést. Ez elképesztően rossz.
Ez az amit nem értek, hogy neki mi a motiváció, amiért lepörgetett 20k csatát úgy hogy ő egy ingyen kill az ellenfélnek.
-
Gubu0101
veterán
válasz Raysen623 #236396 üzenetére
Meg mondjuk a szemelyes tartalekot is jo lenne ha,akkor szamolna mikor jatszol.
Betoltok egy orasat abol kb 20 perc aminek haszna van.
Meg jo,hogy tudok klanon belul tartalekot kesziteni,azt se surun mert egyedul tolom…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Dobi 562
addikt
válasz Raysen623 #236392 üzenetére
A mobilizalassal veszik el a taktikai elet a jateknak? Mirol beszelsz?
Nem tudom miota jatszol a jatekkal, a kezdetekben nem eroltettek a csopalyakat, meg a palya design sem arrol szolt hogy teli a bazis kornyeke bokrokkal es be lehet loni egybol kulcspoziciokba. Na akkor lehetett taktikazni meg gondolkozni mit kene csinalni.
Jelenleg Atlag Bela beul a tedejebe, bepushol a bazis melletti elso bokorba (kozben beforgatja meg feltartja a kulcspoziciokba sieto medeket, heavyket) es onnan varja hogy leadja a csatankenti egyetlen sebzo loveset. Ha mar ketto-harmat lo akkor abbol megy fel Youtube-ra a video, hogy "ma engedte jatszani a WG".
-
Gubu0101
veterán
válasz Raysen623 #236392 üzenetére
Arra ott az arcad.Amugy azert gyorsult be ennyire,mert mar mindenki ismeri a palyakat,hova kell helyezkedni stb.Van olyan map ami villam csatas van ami elhuzodik mert jol el lehet rejtozkodni.Mondjuk meg 2 perces csataval nem talalkoztam de 5-15 kozt barmi lehet.Lehet kicsit tobb nagycsata kellene,meg jopar map hozza,vagy akar kulon modba tenni,ott sokkal elvezetesebb T10-el menni.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
tasiadam
veterán
-
zodo
nagyúr
válasz Raysen623 #236335 üzenetére
1 hete ez van, agyhalott csapatok nulla elképzeléssel/tudással.
Biztos jele a szívóágnak a 3-3 arty, döntetlen csaták. (tegnapi nap 3)
Esetleg egy jó kör pl. Leopard 1-el 6k sebzés is vereség mert ellenfélnél mit ad isten épp van egy 9-10k wtr-es játékos aki túljár minden bot agyán.Más:
Napi ajánlat!
Nektek mit dobott?Iránymutatás MK.V 2D skin +3db 1 órás 100% Xp boost
-
tasiadam
veterán
válasz Raysen623 #236317 üzenetére
Lightal en az ellenseg jatekat rondom el, ha szar a map, akkor bemegyek kozejuk, spotolok a 15bol 10et es happy mindenki. A NW8 rossz, a WTR jo igy.
Levadaszom az artykat, vagy proxyzok es megvan nyerve joreszt.Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Dobi 562
addikt
válasz Raysen623 #236277 üzenetére
Hol írtam én olyat, hogy "aki nem rohan be az elején hülyére lövetni magát az ötlettelen kemper"?
Olyat sem írtam, hogy tetszik a "kilúgozott esztelen lövölde" jelentsen ez bármit is.
Próbáld értelmezni amit írtam, azzal van bajom hogy 15 tankból 6-8 tédé, 2-3 arty. Zsinórban megyek csatákat tier 8-ban ahol 1-2 nehéztank van. Mindenki a piros vonalon kempel, egyrészt tesztoszteronhiányosak másrészt ötlettelenek. Ezzel van problémám.
Köszi már, hogy leírtad egyébként mire való a tédé, sosem játszottam még velük.
-
Gubu0101
veterán
válasz Raysen623 #236251 üzenetére
Az E100 155mm es agyu inkabb kozelharcra jobb(talan).En nem is hasznalom csak a “kicsivel”gyorsabban is tolt,pontosabb is stb stb.Azt a dmg siman visszahozza amit a nagy adna,foleg,hogy pattog ossze vissza,talan medek ellen jo.Nem mindig a nagyobb a jobb
-
tasiadam
veterán
válasz Raysen623 #236251 üzenetére
En borsignal a 150es agyuval 90%og elhuztam a tankot holott a kisebbik agyu papiron jobb. De a 150es kozelre HEAT-el eleg baszo. Asszem ugyan ezek a 128 es 150es agyuk vannak az e100on is. Kinek mi fekszik jobban.
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest