Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Befutott a Wear OS 6 fejlesztői verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
De hogy hogy lehetett kapni, mikor tegnap volt a premier? Láttam én is a szülinapi vásárban, de nem mertem megvenni, nem tudtam elképzelni, hogy az anyacég még csak beharangozta a megjelenést, itthon meg már kapni? Sőt, már januárban lehetett 20k-ért venni. Nem stimmel valami.
-
Fall-N
veterán
válasz
Pinyo16689 #9 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj, csak a megtévesztés miatt írtam. Ne rakjanak rá Hi-Res logót azt kész. Egy vezeték nélküli fejhallgatónál, ha rajta a logó, akkor joggal várható el, hogy Bluetoothon keresztül tudja, ne vezetékkel.
-
Csiet
csendes tag
Én mult heten vettem earfun szulinapi akciojaban 15990er. En nem bantam meg, nekem tetszik a fules. Nem vagyok nagy audiofil egyaltalan, de szerintem nem szol rosszul. Napi 5-6 orat hasznalom, egyaltalan nem kenyelmetlen, pedig szemuveges vagyok. A zajszuresepedig szerintem egesz jo. Nalunk az iroda ablakai elott a teton rengeteg berendezes van, amik zugnak, mint allat. Openoffice van, gepel mindenki beszel ossze vissza. Felteszem a fulest es mintha homofiszba kerulnek
Raadasul eddig a multiconnection sem babralt ki velem, jon a hivas atvalt telora, majd utana egybol vissza a laptop zenejere. Biztos van ennel obb fules is, de amennyier vettem, sztem szuper!
-
Pinyo16689
senior tag
Egy átlag felhasználónak, aki Spotifyt hallgat, teljesen jó, főleg, hogy a Spotify jelenleg nem támogatja a magas felbontasú zenéket. Ha iPhone teloja van, akkor még jobb, mert iOS alatt AAC kodek tökéletes, mert sokkal jobban kezeli, mint az Android.
A LDAC kihasználásához olyan minőségű hanganyag is kell, ezt nem olyan sokan használják ki. Amúgy az Edifier w830nb pl tudja vezeték nélkül is, és 25 körül van, cserélhető fülpárnával. -
jbcs
tag
Majd amikor a műbőr el kezd foszlani... Így jártam a fülesemnél. Ha ez is hasonló olcsó műbőrrel van bevonva, 1-2 év után ocsmányul fog kinézni.
-
Fall-N
veterán
Azért elég gáz, hogy ott virít a HiRes logó a dobozon, erre csak AAC-t tud BT-on keresztül. Nem ártott volna ha legalább aptX-et tud, de az LDAC lett volna az igazi. Így tulajdonképpen átverés a magas felbontású hangátvitelre vonatkozó jelölés. Az AAC nem sokkal jobb a SBC-nél, így elég vérszegény.
-
A tesztet köszönjük szépen, de a végén az értékelés picit furcsán jött ki.
Az EarFun Tune Pro [cirka 25e Ft] (egyébként az árazás azért is érdekes, mert a Wave Pro is nagyjából ennyibe kerül, szóval van két nagyon hasonlóan árazott fülese a gyártónak), míg az alternatívaként felhozott két füles [30e Ft-tő] illetve [33e Ft-től kezdődik] , tehát cirka 20%-al drágább még az olcsóbbik is. Tehát van jobb alternatíva - drágábban.Egyébként iszonyú agresszívan vannak árazva a Wave Pro és a Tune Pro is, főleg ahhoz képest, hogy relatíve normális fülesek, jó ANC-vel, normális app-al megtámogatva.
-
bostone
addikt
Kár, hogy nem pár nappal ezelőtt jelent meg a cikk. Az earfun.hu szülinapi promócióban, kupon nélkül is jóval kedvezőbb áron hozzá lehetett jutni.
A következő éghajlatváltozásig lemondok a fejhallgatókról.
Vagy álmodjanak hűtött műbőrt a fülpárnára. -
Dave1984
őstag
Köszönöm a tesztet, már örülök, hogy nem rendeltem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest