- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
Aki esetleg hallotta már mindkettőt ( a Wave Pro-t is ), hangerőből és mélyből melyik jobb?
-
pepimama
tag
Hol lehetne kipróbálni?
KÖSZ a tesztet + videót
, hiánypótló, hogy nem csak a csúcskategóriáról van szó.
-
F.B.I.
veterán
Köszönöm a tesztet, jó volt olvasni, bár már régebben megvan.
Szerintem ár-értékben nagyon kellemes fejes. A zajszűrés hangos, beszélgetős vonat úton, 2 méterre üvöltő TV mellett is hibátlan. Hangerő elég kategória. Aki panaszkodott a kevés mélyre, abban lehet igaza de szerintem bőven elég. Nagyon jó az app, korrekt testre szabható EQ.
Egy olcsó, merev hordtáska hozzá az Aliról és hibátlan.Várom én is a videót a párnacseréről, mert már csak a brutál jó üzemidő miatt is marad. Az elmúlt hónapban, nem kellett tölteni napi 2-3 óra használat mellett!
-
Kbali
nagyúr
válasz
viragdani01 #22 üzenetére
szuperköszi
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Szóval hivatalos válasz: cserélhető, de nem olyan egyszerűen, mint a Wave Pro. Küldtek nekünk egy leírást, meg pár fotót, amik alapján sikerült is kinyitni. Nagyon mélyre be kell nyúlni a fém feszítővel, túl mélyen vannak a kipattintandó pöckök (kézzel nincs az az ég, hogy kitapogatod a helyüket), közben pedig könnyen sérül a fülkagyló műanyagja. A videóban megmutatjuk majd.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Tudom, hogy általában lehet cserélni a párnákat, én pl. a bőr/műbőr helyett a plüsst/szövetet jobban szeretem. Azért írtam a tesztben, hogy itt úgy tűnik, mintha be lenne ragasztva, mert se kézzel, se az iFixites alap készlet kis pengetőjével, se egy fém feszítővel nem sikerült lepattintani sehogy sem. Bog szeretne elvileg videót csinálni a fejhallgatóról, abban szívesen megmutatom. Írtunk egyébként az EarFun-nak, hogy mizu ezzel, és ha megjön a válasz, frissítem a cikket is. A Wave Pro esetén csináltak külön videót is arra, hogy hogyan lehet lecserélni a párnákat.
-
z123456z
őstag
De hogy hogy lehetett kapni, mikor tegnap volt a premier? Láttam én is a szülinapi vásárban, de nem mertem megvenni, nem tudtam elképzelni, hogy az anyacég még csak beharangozta a megjelenést, itthon meg már kapni? Sőt, már januárban lehetett 20k-ért venni. Nem stimmel valami.
-
Fall-N
veterán
válasz
Pinyo16689 #9 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj, csak a megtévesztés miatt írtam. Ne rakjanak rá Hi-Res logót azt kész. Egy vezeték nélküli fejhallgatónál, ha rajta a logó, akkor joggal várható el, hogy Bluetoothon keresztül tudja, ne vezetékkel.
-
Csiet
csendes tag
Én mult heten vettem earfun szulinapi akciojaban 15990er. En nem bantam meg, nekem tetszik a fules. Nem vagyok nagy audiofil egyaltalan, de szerintem nem szol rosszul. Napi 5-6 orat hasznalom, egyaltalan nem kenyelmetlen, pedig szemuveges vagyok. A zajszuresepedig szerintem egesz jo. Nalunk az iroda ablakai elott a teton rengeteg berendezes van, amik zugnak, mint allat. Openoffice van, gepel mindenki beszel ossze vissza. Felteszem a fulest es mintha homofiszba kerulnek
Raadasul eddig a multiconnection sem babralt ki velem, jon a hivas atvalt telora, majd utana egybol vissza a laptop zenejere. Biztos van ennel obb fules is, de amennyier vettem, sztem szuper!
-
Pinyo16689
senior tag
Egy átlag felhasználónak, aki Spotifyt hallgat, teljesen jó, főleg, hogy a Spotify jelenleg nem támogatja a magas felbontasú zenéket. Ha iPhone teloja van, akkor még jobb, mert iOS alatt AAC kodek tökéletes, mert sokkal jobban kezeli, mint az Android.
A LDAC kihasználásához olyan minőségű hanganyag is kell, ezt nem olyan sokan használják ki. Amúgy az Edifier w830nb pl tudja vezeték nélkül is, és 25 körül van, cserélhető fülpárnával. -
jbcs
tag
Majd amikor a műbőr el kezd foszlani... Így jártam a fülesemnél. Ha ez is hasonló olcsó műbőrrel van bevonva, 1-2 év után ocsmányul fog kinézni.
-
Fall-N
veterán
Azért elég gáz, hogy ott virít a HiRes logó a dobozon, erre csak AAC-t tud BT-on keresztül. Nem ártott volna ha legalább aptX-et tud, de az LDAC lett volna az igazi. Így tulajdonképpen átverés a magas felbontású hangátvitelre vonatkozó jelölés. Az AAC nem sokkal jobb a SBC-nél, így elég vérszegény.
-
A tesztet köszönjük szépen, de a végén az értékelés picit furcsán jött ki.
Az EarFun Tune Pro [cirka 25e Ft] (egyébként az árazás azért is érdekes, mert a Wave Pro is nagyjából ennyibe kerül, szóval van két nagyon hasonlóan árazott fülese a gyártónak), míg az alternatívaként felhozott két füles [30e Ft-tő] illetve [33e Ft-től kezdődik] , tehát cirka 20%-al drágább még az olcsóbbik is. Tehát van jobb alternatíva - drágábban.Egyébként iszonyú agresszívan vannak árazva a Wave Pro és a Tune Pro is, főleg ahhoz képest, hogy relatíve normális fülesek, jó ANC-vel, normális app-al megtámogatva.
-
bostone
addikt
Kár, hogy nem pár nappal ezelőtt jelent meg a cikk. Az earfun.hu szülinapi promócióban, kupon nélkül is jóval kedvezőbb áron hozzá lehetett jutni.
A következő éghajlatváltozásig lemondok a fejhallgatókról.
Vagy álmodjanak hűtött műbőrt a fülpárnára. -
Dave1984
őstag
Köszönöm a tesztet, már örülök, hogy nem rendeltem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- iPad topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest