Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Dobi 562 #154151 üzenetére
[link] végén....
According to another aspect, the matchmaking server may store a win/loss percentage for each user (or vehicle) at a given battle level. As the player's win/loss ratio decreases, the player becomes more likely to be placed in battles having battle levels at the lower end of the allowable range, whereas as the player's win/loss ration increases, the player becomes more likely to be placed in battles having battle levels at the upper end of the allowable range. Thus, when a player has been repeatedly put into too many difficult battles, the balancing is done in favor of easier battle sessions, thereby encouraging the player by providing an easier game environment. Similarly, when the player has been repeatedly put into too many easy battles, the balancing is done in favor of harder battle sessions, thereby keeping the player challenged instead of letting the player become bored with easy games. A first possible algorithm is to divide the permissible battle levels evenly across a range from zero (0) to two (2), and place the vehicle into the battle level corresponding to the win/loss ratio, where any ratio greater than two (2) automatically results in the vehicle being placed in the highest possible battle level. Another possible algorithm is to increase the battle level by one (within the permissible range) for a vehicle each time a player wins a battle with that vehicle, and decrease the battle level by one (within the permissible range) each time a player loses a battle with that vehicle. If the battle level is already at the upper end of the range and the player wins the battle, the battle level may remain constant. Similarly, if the battle level is already at the lower end of the range and the player loses the battle, the battle level may remain constant.Battle tier egyertelmu, azon belul battle level többszintű elosztást tesz lehetővé amivel tud kompenzálni. És ez egy regi leiras, azota mar boven hozzanyulhattak hogy mas aspektusok alapjan is mukodjon. Ennyit a random ezen részéről, mert még ehhez jön hozzá a jatekbeli RNG.... Ezek utan mar abszolute nem scifi hogy létezhetnek preferált accok akik többször kerülhetnek a jobb végére a szaporítószervnek és ezáltal hangsulyosan mas velemenyt fognak kepviselni, elnyomjak azokat a hangokat akiket ez alapjan 50% kozeleben tart.
Sub 49% WR a tenyleg rossz jatekosok es botok, 50-60% amit te tudsz befolyasolni esetleg vért izzadva az mm balansz ellen illetve a keves jatekos miatt nem mindig mukodo battle level állitas, 60%< pedig a fentebb emlitett illetve rerollok. Aki valoban űber játékos és a tudásával érdemben tud befolyásolni csatákat ezzel tarkónlőve az MM-et, abbol meg nagyon-nagyon keves van (Skill4ltu), legtöbben szakaszban szerzik azt ahol vannak illetve csak azzal jatszanak amivel jo eredmenyeket tudnak elerni.
-----
Tehát tárolva van minden tankkal minden battle tier-re és ezen belül minden battle level-re levetitve az hogy mennyire vagy hatékony melyik mapon. Lehet konteózni meg millióféleképpen látszólag megcáfolni és hulyének beállitani az embert aki szót emel ellene sőt esetenként még igazad is lehet ebben mert a valóságtól rendkivul elrugaszkodott elméletek is léteznek - találkoztam párral - mivel aki tényleg béna a jatekban annak jobban pörög a nemlétező agya. -----> [link] egy komoly alak ilyenekben, egy ideje nem követem de latom megint alkotott. Az ilyenek altalaban premium accal magyarázzák hogy azert jobb a masik, vagy többet költött igy kevesebb sebzest kap és többet ad. Csupán egy esetben adok igazat nekik, ha nem kell szivnod stock tankokkal hanem pénzért freexp-zed azzal komolyan bele tudsz nyulni a WR-be mivel ugye a nagyobb ágyúval nem mindegy hogy az 50-100adik csatától van tobb eselyed vagy mar egybol az elsőtől csillogtathatod a tudásod. És amit a random enged...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Papooo
senior tag
válasz galervin93 #154184 üzenetére
Akkor a lengyel prémtankba kérem a csajokat.
Nem tervezem megvenni a púdert, de nem akarom veszni hagyni a potyamuffokat.
Más nemzethez nem lenne értelme kikérnem őket, annyi jóféle legénységem van[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
xAttilax
őstag
Mennyire játszhatatlan ez a tier VIII ez a új mm valami borzasztó ha nem 9 vagy 10-es tankba ülsz
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
jano_77
nagyúr
Nézegetem az akciós lehetőséget a tank Kiválasztásnál és tök jó fejek, hogy pl olyan tankot is meg lehet jelölni, ami nincs is még kifejlesztve!
Az lenne a kérdésem, hogy az Strv103B-n jelenleg is van ugye 30%! Ha a mostani 30%-ot is rádobom, akkor már 60%-al olcsóbban tudom megvenni majd?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
MZsoltee
veterán
Type 64-et goldból ha akciós mennyiért lehet általában megvenni?
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Fücsök007
őstag
válasz morgolodo #154185 üzenetére
Még sok hónapot kell rá várni, valószínűleg jövő ősszel jönnek. Viszont ez is csak azért volt lehetséges, mert találtak pár tervrajzot a 60-as évekből, amihez a WG anyagilag is segített. A mi águnknál is hasonló a helyzet, ha nem akarunk szovjet klónokkal kitölteni a felső ágakat. Karika is vállalná a kutatást, de persze nem ingyen, és nincs garancia a sikerre.
-
őstag
T34-85M van, ezért az legénységképzésre jó a szovjet ágon nekem, de agyalok rajta, hogy elindulnék az angol közepeseknél, amihez jó lenne az FV4202. Jól gondolom, hogy tier8-tól nagyon hajaz a stílus az USA med ágra csak jobb átütésekkel?
Az FV4202 milyen lett a buff óta?Másik lehetőség, hogy megyek a csehszlovák ágra és beújítok hozzá egy Skoda T40-t és megy oda a 4 csajszi.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
galervin93
addikt
válasz galervin93 #154182 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztésből, de pl. nekem most a négy ajándék leányzóból lesz egy kínai könnyű ágam, eddig nem terveztem belekezdeni, mert nem igazán volt jó legénységem, de így, hogy jött ez a lehetőség, ráadásul az ág is nagyon barátságos (végig 4 fő), pont tökéletes. A dobozokból nyitott kilométernyi goldból majd veszek akciósan Type 64-et is, és máris kész a Chocapic.
Papooo
Azzal óvatosan, mert a leányokat csak limitált ideig tudod még toborozni, szerintem addig nem jön ki a lengyel ág...[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Papooo
senior tag
válasz BÁ Nutrition #154177 üzenetére
Nálam a karácsonyi csajok talonban maradnak a lengyel ág bevezetéséig, így nem kell majd hulladék személyzettel indulni.
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
galervin93
addikt
válasz BÁ Nutrition #154179 üzenetére
8 csaj és nem tudzs mit kezdeni? Az két olyan ágra is elég, ahol 4 fő van a tankban... Vagy akár egy 3 és egy 5-ös, itt elsőnek adja magát a francia könnyű/közepes vonal, másodiknak meg valami 5 fős, na abból aztán van dögivel.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
zozyk
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz BÁ Nutrition #154177 üzenetére
tevedtem, mar 8 van
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
MZsoltee
veterán
Multkor linkeltetek egy oldalt, ahol a tankok tipikus felszerelését lehetett látni, meg a statjaikat. Belinkeli valaki újra? Köszi
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
BÁ Nutrition
addikt
nekem inkabb az a nagy kerdes hova tegyem a sunakat, meg h milyen tankokat valasszak ki majd a kedvezmenyes vasarlashoz. jelenleg asszem 6 csajt kene elrakni vhova, de nem nagyon van hova
legjobb az lenne ha egy uj agat kezdenek valszeg uj nemzetnel de igy is elegge szet vannak szorva a fejlesztesek es valszeg hatekonyabb ha csak egy van huzva[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
MZsoltee
veterán
11-es
5 nap prém
4k gold
IV-es orém
Scorpion GA tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
zodo
nagyúr
válasz MinionFlasH #154171 üzenetére
Valaki egyből nyitotta, nekem pl. 20-ból egyben sem volt VIII de még tier IV tank sem.
Kapott aranyból majd veszek ingame ha úgy alakul. -
Warton
őstag
válasz MinionFlasH #154171 üzenetére
Én 25-öt vettem és egyikben sem volt 8-as tank, csak két négyes.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Jadro
veterán
-
zodo
nagyúr
válasz MinionFlasH #154169 üzenetére
Igen és nem.
-
MinionFlasH
senior tag
Sziasztok!
Napokban elkezdtem tolni az AW-t öröm, és ajándékhegyek, aztán mikor bemerészkedtem volna a PVP-be rájöttem, hogy halott az egész EU szerver. Öröm bódottá, és a ráfordított idő.
Nem akartam, de jobb híján elindítottam a WOT-ot, örömmel tapasztaltam, hogy tudásom mit sem fakult az idő múlásával, most is atom stabilan hozom a 600-800wn8-at
Amin kapásból felcsillant a szemem, hogy a kb. 1700Ft-os dobozkákkal lehet Lorr 40t-t nyerni??? 4 doboz közül lehet választani, de csak 1 rejt fanszia tankot???
-
-
Zolee_70
senior tag
Megint a szopóágon vagyok, így kezdődött a reggel: Wins/Battles: 1 (7) (14.3%)
Csak T8 prém, rövid viszont annál fájdalmasabb nagyarányú vereségek sorban.
Pedig muszáj lenn farmolnom, meg kéne venni a kedvezményes tankokat.
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
zodo
nagyúr
válasz h1mpi #154160 üzenetére
Szerver a hiba oka és még alig 50k állomány van fent de akad, nem kicsit.
~ 1 mp késett a lövésem és találatom közt.Pár hete történt valami nagyobb rogyás mert előző két évben talán 1-2 alkalommal / év tapasztaltam ilyen mértékű laggot.
Szerk:
Toltam 2 órát az Emil II-el de még mindig azt mondom, csudijó gép.
[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
Van most csomó aranyam. Milyen tankot érdemes vennem belőle? FV4202, T54 Mod 1, WZ-120-1 FT, 112, STA-2 közül?
-
h1mpi
félisten
Másnak is lagos a szerver vagy csak Nekem, mert akkor megnézem a net szolgáltatómnál... 2 napja olyanokat akad...
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Dobi 562
addikt
válasz SoulReaver #154148 üzenetére
Linkeld légy kedves az MM licenc-ből hol van leírva a szopatás.
Ha valóban így működik az MM, hogy 50%-on tart akkor hogyan léteznek 40% és 60%< feletti győzelmi arányú játékosok?
Én is futok csatákat szar rng-vel de ehhez minek belenyúlni? Kezdj el pénzérmét dobálgatni és biztos lesz zsinórban 5-6 írás. KB olyan gyakran mint amennyiszer egész csatában szar az rng.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz h1mpi #154149 üzenetére
De nem vesszük el a tankok gyenge pontjait, legalábbis nem észrevehető módon.
Nincs több kérdésem...
Folyamatosan az volt az érzésem, miközben olvastam a kérdez-feleleket, hogy kamuzik, meg csúsztat a választ adó.... Mi az, hogy a chat bug-ról nem szóltak a játékosok? A kliensben van egy közös chat, folyamatosan tele volt a chat bug-ot jelentőkkel... Ott első kézből tudhatnának meg mindent ezek a kamugép wg fejlesztők...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Dobi 562 #154147 üzenetére
Te konteonak hívod Mi pedig üzleti modellnek. Ugyanaz. Amikor valaki sír vagy örül, akkor működik az előre megírt MM vagy RNG. Ez a lényege, hogy egyik nap ilyen legyen a másik nap pedig amolyan. WoTinfo.hu-n van egy cikk ott aki válaszolgat, azért finoman rávilágít arra, hogy ez üzlet és mellette szórakozás. De a szórakozás nem lehet fontosabb az üzletnél. Itt leírja az ember az első mondatban, hogy ez nem manipuláció, ez ilyen.
Kicsit hosszú, de hátha valakinek nincs FB-ja:
Kérdések és válaszok.
Kayi4ek és Miloš Jeřábek válaszoltak.Kérdés: Miért manipuláljátok az RNG-t és a MM-et egyes játékosoknál? Minél közelebb jártam a 3. kiválóságjelhez, annál rosszabb RNG-t kaptam.
Válasz: Egyáltalán nem vagyunk képesek titokban manipulálni a játék működését. De az utálkozók mindig is jelen lesznek.K.: Lesznek új Csehszlovák tankok?
V.: Nem mostanában.K.: Akkor esetleg egy új tier VII-es prémium?
V.: Keressük, de még nincs eldöntve semmi. A Csehszlovák ág az egyetlen ami nem rendelkezik ilyennel, de szeretnénk egyet oda is.K.: Lesznek még tankok hasonló álcafestéssel, mint ami a Defendernek van?
V.: A Defender kinézete történelmi információkon alapul. Ezen kívül a testre szabhatóság most jött meg az új frissítéssel, szóval a labda a játékosoknál van.
Ezen felül a jövőben lehetőség lesz a nem történelmi álcafestés kikapcsolására, habár a Patriot és a Liberté esetében egyelőre nem.
Illetve, ha a wotos közösség pozitív bírálatot ad, akkor elkezdünk foglalkozni a 3D-s testre szabhatóságon is, de ez jóval több munkát igényel.K.: Mit fogtok tenni a Type 4 és a Type 5 ágyúival?
V.: Nehéz bármit is tenni. Sokan azt állítják, hogy a frissen beállított gyenge pontok mégsem azok, ám a statisztikák mást mondanak. A legtöbb ember
problémásnak látja ezeket a tankokat, de a statisztikák szerint a legritkábban használtak közt vannak. Szerintünk nem törik meg a játékmenetet, mert
nehéz játszani velük. Amikor egy Type 5 egy lövésez valakit, akkor mindenki nyekereg, hogy OP, de közben nem látták az előző mellé ment lövéseket
és ,,lowroll"-okat. Ugyanez a helyzet a pályákkal is, Himmelsdorf-on például arat, míg Sand River-en nem hasznos.K.: A tankok gyenge pontjainak elvétele az új divat?
V.: Minden tanknak van néhány, még a Type-oknak is volt a nerf előtt. Nem minden pálya fekszik minden tanknak, például ott az új Badger. Nagyon szituációfüggő és lassú tank szóval a legjobb orvosság ha nem ácsorogsz előtte. Tudjuk, hogy egy rakás tank nem épp a legjobb módon lett betéve, mint akár a Chrysler K ami egy kudarc volt a mi oldalunkról.
De nem vesszük el a tankok gyenge pontjait, legalábbis nem észrevehető módon.K.: Mi a helyzet a HD modellekkel eltüntetett géppuskafészkekkel?
V.: Ha történelmi perspektívából nézzük, egy olyan helyre bekapott HE lövedék hatalmas kárt okozhatott, de egy AP lövedék alapjába véve
úgy viselkedett mintha bárhol máshol találta volna el a tankot.K.: A régi tankok is újra lesznek balanszolva? (KV, T-34-2, T32 stb.)
V.: Minden bizonnyal. Majdnem végeztünk a tier VIII - X újra balanszolásával és tudjuk, hogy a tier VI - VII is problémás.
Az még nem tudjuk megmondani, hogy mikor, de majd meglessük a témát, habár kemény dió lesz, ugyanis az alacsony tierű járművek néha csak vékony konzervdobozok ágyúval.K.: Miért nem növelitek csak szimplán az alacsony tierűek életerejét? Legalább a csaták tovább tartanának és a játékosok nem lennének pipák amiért két lövésből kiszedték őket.
V.: Érdekes megközelítés, de nem segítene a jelenlegi problémákon. Az életerő növelése csak fokozná azokat.K.: Object 907?
V.: Egy másik nehéz téma. Nincs elég információnk róla, hogy normálisan megváltoztathassuk. A tankot csak nagyon kevesen játsszák, ezért a statisztikái is limitáltak.
Ezen felül az egy jutalom tank a nehéz munkáért és a tudásért, így a tulajdonosok nem örülnének egy esetleges nerfnek.K.: E 50M és Leopard 1?
V.: A Fiddy-M egy remek tank, régebben buffolva is lett, szóval nincs egy újabb erősítésre. A Leopard pedig egy nagyon jó másod / harmadvonalbeli mesterlövész tank.
Ha elsőként szpotolódsz vele, akkor tudod, hogy nem fog jól elsülni, de a statisztikái alapján nem látunk okot a buffra.K.: A Type 64 miért elérhető a játékon belül és a prémium boltban egyaránt, amikor a 13 75 GF és a Bulldog GF nem?
V.: Meg is válaszoltad magadnak a kérdést. A Type 64 egy általános prémium tank, míg a másik kettő különleges alkalmakkor volt elérhető. Nem nerfelhetjük őket.
Ha egy prémium tankot nerfelni kellene, ahelyett inkább kivesszük a boltból.K.: Újabb arty újrabalansz?
V.: Az arty miatt nyafogók száma kevésbé kiemelkedő, mint egy időben volt. Nem fogjuk limitálni az artyk számát csapatonként egyre, mert szerintünk már nem jelentenek problémát az artyk.K.: Változtatás a kábítás mechanikában?
V.: Nem mostanában és valószínűleg a jövőben sem.K.: Arany lőszer változtatás?
V.: Számos játékos gyűlöli, de megnéztük a statisztikákat és azok alapján a sikeres átütések különbsége a normál és az arany lőszer között minimális.
Néhány játékos azt akarja, hogy az arany lőszer újra csak aranyért legyen elérhető, de ez egyfajta P2W aspektust eredményezne.
(P2W - Pay to win - Fizess, hogy nyerj.)K.: Szóval az arany lőszer ára nem lesz csökkentve?
V.: Értelmetlen volna.K.: A Foch és a Halálcsillag ága miért lett megváltoztatva?
V.: A Foch-t nehéz lett volna balanszolni, ezért úgy döntöttünk, hogy inkább egy új járművet rakunk a helyére és megadjuk a lehetőséget a játékosoknak, hogy megtartsák a régit.
A Halálcsillag pedig csak, mint egy magányos ujj ácsorgott a fejlesztési ág végén. Szerettük volna tartanki a következetességet, mint például a VK B és a Maus átmenetnél ami korrigálva lett.K.: Miért is vesződnénk a célzással amikor az RNG jelen van?
V.: Szerintünk a játék nem lenne szórakoztató RNG nélkül. Amikor célzol valakire, 80%-os esély van arra, hogy oda lősz ahova célzol és 20%, hogy a lövedék elmegy valahova oldalra.K.: Számos csata elsöprő győzelemmel, vagy vereséggel zárul. Mi a helyzet ezekkel?
V.: Figyelemmel kísérjük a jelenséget. Megerősítjük, hogy a hasonló végeredmények előfordulása 5%-al növekedett mióta az új MM-et bevezettük. Jelenleg egy csata átlagos időtartama 4 - 5 perc körüli, de keressük a módot a javításra. Nem igazán magában az új MM-ben van a probléma, hanem inkább a tankok altípusaival és ezért különbözteti meg őket az új MM.
Még meglátjuk hogy alakul.K.: Mi a helyzet a tierlimites tankokkal?
V.: Komoly fejfájás ez nekünk most. Tudjuk, hogy a tier VIII-asok a pokolban vannak jelenleg, míg a IX-esek a mennyben. Úgy akarjuk módosítani az MM-et, hogy a VIII-asok számára hasonló legyen,
mint a XI-eseknek. Egyelőre nem akarunk hozzányúlni a tierlimites tankokhoz, de jövőre meglátjuk.K.: Miért nem vezettek be inkább +/- 1 tier különbséget?
V.: A két tier különbség nagyobb lehetőséget biztosít a játékosok összeválogatására. Az egyik csatában a topon vagy, míg a másikban alul. Folyamatosan dolgozunk az MM-en, például a tankok altípusokba rendezésén, mint táras tankok, vagy szupernehéz tankok. A probléma ezzel az, hogy minél több a szabály, annál nehezebben rak össze egy csapatot az MM.K.: Terveztek bevezetni pályaválasztási lehetőséget a játékosoknak?
V.: Egyáltalán nem. Csak szupernehéz tankokat látnál Himmelsdorf-on, illetve Malinovka könnyű tankok paradicsoma lenne.K.: ,,REEEE Hagyjátok a 263-at!"
V.: A szuper teszten még volt próbálkozás a változtatására, mert az egy korai teszt volt. De most nincs változtatva.K.: Mennyire kedvelitek a tiltott modokat, csalásokat?
V.: Nem szeretjük őket, de komolyan. Szerintünk az elkövetkező bann hullámok az azokat használó játékosokat kell megcélozzák. A klánok statisztikái alapján számos top klán játékosai közt is vannak tiltott egyének. Vajon véletlen? Nem, mert a tundra és a döntögetős mod használata nagyon elterjedt. Ellenben a játék elzárása a modok számára szintén nem fog bekövetkezni, a GTA IV-et elérő hisztériaáradat jó példa arra, hogy mi következne be itt is. A modokat használók közössége nagyon nagy és a modokat készítők gyakran jó munkát végeznek. Elzárni előlük a lehetőséget
pár ,,gelesztás" miatt nem volna jó ötlet, ezért is kergetjük a csalókat. Előbb, vagy utóbb a tiltott modot használókat elkezdik követni az algoritmusaink és megkapják a jól megérdemelt vakációjukat.
Az első bann hullám során hat munkatársunk is bannolva lett. Balszerencse.K.: Esetleg egy mod nélküli kliens?
V.: És megint a GTA IV esete. Az emberek nem fogadnák el.K.: XVM?
V.: Megosztottak a vélemények, szóval eléggé nehéz bármit is tenni. Az egyik artyhoz hasonlítja, mások szerint rákos egy dolog, megint mások pedig szeretik.K.: Az AFK játékosok miért kapnak kreditet és exp-t?
V.: Mert nem mindig az ő hibájuk? Ha valaki mindig ezt csinálja, azt az algoritmus megbünteti.K.: Új játékmódok alacsony tierben, például a Grand Battle-el egyenértékű?
V.: Mindig dolgozunk valami új játékmódon, a Halloween játékmód a top EU és RU klánok Minszk-i találkozójának eredménye. A rangsorolt csatákon dolgozunk épp.
Annyit elmodhatok, hogy egy jópofa esemény is lesz majd karácsonykor.K.: Ugye csak valami vicc, hogy a kötvények random csatákban is szerezhetőek?
V.: Céllal kerültek oda is. Azoknak akik jól teljesítenek.K.: Mi a helyzet a Stronghold változtatással?
V.: Nincs hozzá közöm, de a rajta dolgozó srácok valami tutin dolgoznak.K.: A Halloween esemény alkalmával botok ellen harcoltunk. Ez jelentheti azt is, hogy közeleg a PVE?
V.: Ez egy nagy ugrás előre, akárcsak a WoTC háborús történetek, de PC-re behozni eléggé vágyálom szerű.K.: Miért van tele bug-al minden patch?
V.: A chat bug olyasmi amiről fogalmunk se volt. Ha a játékosok szóltak volna róla, hamar ki lett volna javítva. A chat rendszere komplikált, midőn nem csak kizárólag a játék kliensében van, szóval néhány alrendszer javítása is szükséges volt.K.: WoT OSX-en?
V.: Már készen áll a kliens, de a MAC játékosok száma oly kicsi, hogy nem képez elsődleges prioritást.K.: EU3?
V.: A közeljövőben nem lesz, EU 1 és EU2 is jól működik és még többet is elbírna.K.: Mi a WoT-on is használt programnyelv?
V.: A játék részben C++, a szerverek Python és az UI Action Script 3 (ami nagyjából halott, szóval szorongatni kell az embereket, hogy dolgozzanak rajta).K.: March of Nations?
V.: EU és RU ugyanazt a jutalmat kapja. NA pedig kapott egy marathont, mert előzőleg fordított helyzet volt. Minskben még nem dőltek el az EU-s események, de majd Párizsban.K.: Defender?
V.: Nem lesz változtatva.K.: Kapható lesz megint?
V.: Nem tudom.K.: IS-5, vagy Chieftain/T95?
V.: CW tankok nem lesznek vásárolhatóak, hacsak nem változott valami a szokásos három hónapos információ megosztó időtartamunk alatt.K.: Mi a helyzet a prémium boltból kivett tankokkal?
V.: Különleges alkalmakkor lehetett megszerezni őket, a Type 59 pedig nem lesz újra kapható legalábbis addig nem amíg felelős vagyok a WoT jövőjét illetően.K.: Miért törölte a WG a "boost"-okat? (Különböző helyek bizonyos pályákon amik nem képezik a ,,játéktér" részét, de számos tank számára elérhetőek voltak.)
V.: Mert van olyan mod ami mutatja és ezért túl könnyű volt elérni őket.K.: T-10 változások?
V.: Van néhány változat amit megtehetünk.K.: Elérhetőek lesznek a titkos statok a hangárban is, mint például a talajellenállás és a többi?
V.: Egy átlagos felhasználónak a feje is megfájdulna, ha ezeket kellene nézegetnie. Azok akiket ez érdekel külső oldalakon megnézhetik és minek után elérhetőek, annyira nem is titkosak.[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
Mindig van egy ember, aki szerint nem manipulált a játék... Pedig még a wg is leírta, hogy egyensúlyban akarja tartani a játékosokat... Tehát le van írva, hogy szopat a játék, hogy meglegyen az 50%.... Amikor bukta csata sorozat van, nem csak amiatt van bukta, mert szarok a csapattársak, hanem mert csak - 25% rng van...Ami azt jelenti, hogy minden mellé megy, minden átütés csökken, stb... Aki ilyeneken nem esett át, az nem ezzel a játékkal játszik...
-
Dobi 562
addikt
válasz wwenigma #154146 üzenetére
Mire gondolsz? Arra, hogy aki sokat nyer annak a jatek probalja neheziteni a dolgat es tobbet lesz middle-low tier?
Nagyon erik egy hosszu poszt. Ossze fogom szedni az itt elokerult konteokat es egybe szerkesztem. Es eljatszunk a gondolattal, hogy elhiszem mindet. Ekkor azonban kelleni fog valaki aki elmagyarazza nekem, hogy miert van az, hogy nehany konteotok egymasnak is ellent mond.
Erdekes lesz.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Dobi 562 #154145 üzenetére
MM leírásában nem lennének leírva a dolgok, akár jogosan is nevezhetnénk konteonak. Sajnos levan.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Luperator
tag
[Mutáns] in da house.
Bár a dobozok után már kit érdekel az adventi naptár
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
borsig észwanker [link]
e100tol elnezest kertem utana..youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Avitus44
csendes újonc
Quickybaby keményen küzd egy T95-ös ellen, érzésre olyan, mintha én vezetném a kínai 9-es TD-t.
[link] -
Viktoár
addikt
válasz wwenigma #154133 üzenetére
Hát mit tettél te őrült? Ilyet itt nem szabad írni.
Elnézést kérek mindenkitől akiket az iménti kijelentéssel megbántott wwenigma, nézzük el neki hiszen még kezdő. Mindenki tudja hogy a játék tiszta, kizárólagosan a játékosokat terheli minden felelősség a csata kimeneteléért..
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
kchryss
veterán
És eu1-en megint megdöglött a cset. Még jó, hogy "megjavították".
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Dobi 562 #154127 üzenetére
Jah, nyilván tiszta leosztás volt egy ilyen arányú vereség a másik oldalnak, ezzel pont nem jó trollkodni...
-
echterion
nagyúr
Kipróbáltam a nemrég szerzett halálcsillagom. Ennél mitől függ, hogy 700 körül vagy 1700 körül sebez a goldja? Egy csatát mentem vele, de nagy pukk egyszer sem volt, így csak 2400-at tudtam sebezni vele.
-
Dobi 562
addikt
Ujabb elore lejatszott csata, a WG mindig a nyero oldalra rak, mert sokat koltok a a jatekra. Amugy semmi erdekes, 3. vonalas gold spam meg a tobbi csapattars kilovoldozese a killekert, classic!
Meg kredit rekord is, de csak a bonuszok miatt.
A replay meg itten van-e.
-
Viktoár
addikt
Srácok, 4-es 5-ös díszeket mire osztogat a játék? Tudom hogy be lehet zúzni a kisebbeket de eddig csak 1db 5-öst és egy pár darab négyest kaptam.
Üdv:Viktor
-
Jokerdapro
senior tag
válasz Sixkiller6 #154120 üzenetére
https://m.prohardver.hu/tema/world_of_tanks_mmo/hsz_154094-154094.html
Telórol ennyire telik -
dokee78
félisten
-
jimmy74
őstag
A dobozok miben különböznek?
Mit számít hogy szovjet v kínai v hagyományos.. stb.
Esetleg melyik adott jobban?
Vennèk egy 25-öst...WoT:jimmbo
-
Sixkiller6
őstag
a karácsonyfa díszítésért kapott női legénységet hol találom?
- no es importante -
-
Emu
őstag
Gurultam pár kört, már épp írni akartam, hogy minden régi játékos elővette a Type59-t, erre látom, hogy dobozból lehet nyitni
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Nem tudjátok melyik menüpontba irjak a supportnak?
Tegnap este írtam az ingame goods-hoz , de azóta sem válaszoltak.
Vettem dobozokat és még mindig nem jöttek meg!
köszihttps://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
jimmy74
őstag
válasz Greentea #154111 üzenetére
Pedig nagyon jó.
Az ágyú is meg ha inalni kell bár a fordulás gyatra de ha ez megvan akkor elèg szépen gurul.
Èn beállok lesbe mint ahogy általában mindenki a megszokott helyekre kihasználva a jó latotavot.
De sokat helyet változtatok kihasználva a viszonylag gyorsaságát ha úgy adja a szituáció vagyis nem kempelek egyhelybe .
2500 kb az átlag dmg de elég sokat játszottam vele sztem emiatt rontottam főleg a sok küldi cseszte el ezt.[ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
Yofej75
aktív tag
válasz Jokerdapro #154106 üzenetére
(#154107) wwenigma még az is lehet...
(#154112) Richie146 nálam is az van fent de emiatt nem törlöm, inkább a következő bontogatás előtt leírom, hogy állok mert azért kíváncsi vagyok a dobozok tartalmára
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
h1mpi
félisten
válasz Jokerdapro #154114 üzenetére
Komolyan nem értem, fizetünk egy rakás lovét és a legalapabb dolgok nem adottak...
-
Greentea
senior tag
Na csak folytattam ezzel a Grille 15-el a játékot.. Kár volt ugyancsak..
Igazából nem tudom hogy hogy kéne vele játszani, front vonalban nyilván papír, hátulról támogatva meg úgy szivat az ágyú ahogy csak tud.. Light tankokba - medekbe csak track stb. stb. Előbb is tiszta szitu t54e1 vonul vissza, úgy hogy nekem a hátulját mutatja 650hp-n, tehát egy lövés lenne: track. Több sem kellett, kiléptem.
Ennek így mi értelme van? -
h1mpi
félisten
A WG bassza szájba az összes dobozát és csináljon egy lagmentes szervert... most is ment a T92 amerre akart....
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Yofej75 #154104 üzenetére
Biztos farfekvéses volt benne a Type59. :]
-
h1mpi
félisten
Mai klasszikus unicum megmozdulás: unicumnak 4 frag 2 nmy van még. Kivágja az STB1-et, mert szerinte le akarta lopni a top gunt. Eddig 4-2-ben voltunk, most már csak 3-2-ben. Az nmy arty kivágja az unicumot...
Alig tudtuk megnyerni... idióta egy seggfej voltFully electric lifestyle!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest