Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jokerdapro
senior tag
Egy halk kérdés skoda T50 hogy a pöcsbe tud pattintani egy 308as átütést?

-
sith7
félisten
Az mitől lehet, hogy ha kilépek a csatából, akkor kilép a játék is a windows - ig ?

-
h1mpi
félisten
Aki DIGI-vel szív: nézze meg a ipcim.com/hu-n, hogy 100-assal kezdődik-e az ip címe? Ha igen akkor írjon az ügyfél-szolgálatnak, hogy vegyék ki NAT-ból:
Tisztelt Ügyfélszolgálat!
Kérem, hogy az IP címemet vegyék ki a NAT-ból, mert szükségem van publikus IPv4 címre. Szerződés számom: xxxxxx, Édesanyám neve: xxxxxxxxxxxxxxxxx, Szül. hely, idő: xxxxxxxxxxxxxx
Köszönöm: XY
Ez elvileg megoldja a lagspike gondot!
-
Dobi 562
addikt
válasz
jr1994
üzenetére
Koszi!
Olyasvalaki kellett volna aki sajat bevallasa szerint szeret es tud is artyzni, van neki 9-es amcsi arty-ja es mostansag jatszott is vele. Valamint azt az allaspontot kepviseli, hogy a kekek-lilak hatulrol spammelik a goldot.
Kivancsi lennek, hogy az ilyen jatekosok mennyit spottolnak tankokkal, meg mennyire eredmenyesek arty-val.
Nem, ezt most nem trollkodasbol csak kivancsisagbol kerdeztem.

---------------------------------------------------------------------
Ez meg a fantasztikus Hype 59 top tankkent, ugy hogy mar kinomban ellottem mind a 10 gold loszert... Meg a szaros 7-8-as light-ok is levettek lanccal.
-
Yofej75
aktív tag
Rászántam magam és beruháztam a maradék aranyam nagy részét egy Löwe vásárlásába. Találtam rá "csini rucit" is

Remélem, nem reportolgatnak majd ún. "tiltott önkényuralmi jelkép" viseléséért

Hasonló skinek találhatók itt egyéb tankokra is (valamint egyéb skinek is vannak az oldalon).
-
Barret001
addikt
Zsinórban 2 top sebző kör T-34-gyel,1000+ sebzés,és most nyertünk is
Itt csak 3 kill... 2 kör,2+4 láda. -
Barret001
addikt
T-34 5 kill,1504 sebzés,és buktuk a meccset 15:5 arányban...
-
Papooo
senior tag
válasz
Razermazer
üzenetére
Ma a 9-es amcsi artyt húzom. (Vagy az engem)
Már ott tartok, hogy reportolni fogom magam csalás miatt, ha egy lövésem 300 fölött sebez.
A mai negatív rekordom 9 sebző lövésből 610 sebzés.
Rendszeresen bob 6-10 sebzéseket.
Még olyan papír járgányokba, mint a borsó, se nagyon tudok 200-nál többet sebezni.
27/10 győzelem 1276 átlagsebzéssel.
-
Razermazer
őstag
Én már nem aktiválom az xvm-et(2 hete nem megy már sokkal jobban érzem magam), ha nyerünk akkor mi voltunk a jobbak, nem ítélkezek senki felett, a % miatt, így én arra lövök amit spotolnak, természetesen heavy, td, ha közel jön a kis futkosó akkor őt, eddig elég sokszor volt mázlim és kiszedtem őket. Jött nagy dirrel-durral, cikk-cakk-ban és vártam a szűkülést vártam és vártam, egyet belém küldött, amikor jó rászűkült bumm párologtató aktiválva. Utána ha volt szerencsém illa berek nádat erek, ellenség artyja odavág és reszeltek. Franszia tüzérekkel lehet futni, ha jól tudom még a britek viharzanak, lightokat megszégyenítve.
-
galervin93
addikt
-
-
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Grat!
Jól néz ki!Magad raktad össze teljesen,jó kis munka lehetett!
Ehhez nem jár a +- 25% rng![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hipó
tag
válasz
Razermazer
üzenetére
Pár hete én is beleütköztem egy trollszakaszba. Illetve ők belém. TD-vel mentem Abbey-n beálltam a városra, erre egy nehéz meg egy könnyű tank folyamatosan letolt, lökdösött. Ez így ment kb 3 percen keresztül, kezdte elönteni az agyamat a vér.
Láttam magam előtt a két is pöcsöt, ahogy örülnek maguknak, milyen vicces szívatni a másikat. Elindultam a tavak felé, szerencsére megunták a szívatást és nem követtek, az ellenséget nem akarták lőni gondolom. Eltelik pár perc, látom a térképen, hogy sos! A szakaszból az A-20-as könnyű tank felborult! A francia heavy társa meg távol.
Odamentem, két lövésből kiszedtem a kupolán keresztül, aztán a segítségre érkező heavy-be is beleeresztettem kettőt, majd eliszkoltam, szerencsére foglalással rövidesen megnyertük a meccset. Jelentettem őket és bekékültem egy órára, de megérte a dolog. Remélem, sikerült elrontani az örömüket.
Megnéztem a statjukat, pár száz meccset játszottak, gondolom nekik ez a szórakozás. -
Yofej75
aktív tag
válasz
Barret001
üzenetére
A legjobb játékosok nem hagyják magukat a csata elején kiszedni, máskülönben nem ők lennének a legjobbak

Az igaz, hogy őket kell mihamarabb "kasztrálni" (ha már E-penis
) de:1. az az elv, hogy majd kéket és lilát keress artyval eléggé göröngyös út
2. ha nincsenek felspottolva akkor megette a fene az egészet, ha f2f-ben van csapattárssal akkor dettó
3. ebből kiindulva inkább töltésciklusonként egy-egy találat bármelyik enemybe, minthogy 3-4 töltésidőt csak nézelődjek mert keresem a junikumpléjereket
-
-
Yofej75
aktív tag
válasz
po1son
üzenetére
Már megbocsáss de amit írsz ("az arty arról szól, hogy xvm bekapcsolva és keressük meg a kéket-lilát") az kimeríti a konteo fogalmát. Szerintem nincs olyan aki így gondolná az "artyzást".
Önmagamból kiindulva sem időm, sem kedvem azzal tökölni, hogy röpke 20-25 mp alatt memorizáljam az ellenség összes tagjának a statját majd a csata hevében kimondottan a kékeket és lilákat keressem.
Az pedig nem az "artysták" bűne, hogy a nagy lomha HT-k és TD-k (meg persze az enemy artyk) a legjobb célpontok...
-
po1son
addikt
válasz
zozyk
üzenetére
Ne érts félre, én is szoktam játszani elég sokat arty-val és szeretem is őket, de szilánkosra törném a kezét, akinek az arty arról szól, hogy xvm bekapcsolva és keressük meg a kéket-lilát.
Persze galervin93 úgy gondolja, hogy ezek a játékosok csinálják jól, érdekes módon a csata végére csak azt lehet látni, hogy összességében alig tettek valamit hozzá a csatához, mert 1-2 játékost fókuszáltak egész idő alatt.

-
ddt500hu
veterán
Csak én nem tudok már díszeket gyűjteni vagy véget ért ez a rész?

-
Yofej75
aktív tag
válasz
Razermazer
üzenetére
Született idióták lehettek

Az a baj az arty utálattal, mint a sorosozással.
Ellenségképgyár, semmi több. -
Razermazer
őstag
Hát ha már arty, akkor nekem is van sztorim és elküldtem a supportnak is a replayt. Városi csata már nem tudom melyik volt, szétvetett az ideg, meg csak a döbbenet, én még ilyet nem éltem át, hát ez is megvolt.
Arty miatt csak akkor megyek ha odaérek a küldetésekben, semmikor máskor.
Két kv2-es, engem és a másik artyt tolt lökdösött nem engedett sehova, nem lőtt ki, egész meccs alatt csak ezt csinálták, saját csapattársaink mentek nekik és lövöldözték őket, a végén én is beléjük kúrtam, cérna szakadt már. Egyértelműen vége is volt a játéknak mielőtt elkezdődött, az ellenfél csak állt és nézte hogy mi folyik itt, de még azt is gyanítom hogy direkt volt és a haverok az ellenél voltak.
Ezt mondjuk csak az én ötletem, a valószínűbb az arty utálat, de bazd meg az ellenfél tüzérét gyilkolja, ha már ennyire utálja, ne a sajátot. Ennyi egysejtű nyomorult amőbát. -
Yofej75
aktív tag
válasz
Viktoár
üzenetére
Hali!
1. nem a topikban van...fürggyéle!

2. aki mást nem tud, az már csak ...gat (állítólag)
3. asszem inkább veszek még egy prémtankot a megszerzett aranyakból, klánszervezés egyelőre lefújva (lefikázva)
Asszem, ennyit akartam írni...
Ja, dehogy!
Ha prémtank akkor Löwe, FCM vagy inkább pár kisebb lenne célszerű? (jó-jó, nekem persze a pár kisebb gyakorlónak, tudom...
) -
zozyk
addikt
válasz
Yofej75
üzenetére
Bocsi,kimaradt a link.

Nagyon "izgi" artyreplay![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Yofej75
aktív tag
válasz
zozyk
üzenetére

Az E-penis semmitől nem nő, az nem olyan fajta...ami nő az esetleg az arc.
Akinek a mottója a "stat mindenek felett" az nem is fog sosem artyval
jólsehogysem játszani, mert az a közvélemény szerint nyomorult dolog, ördögtől való stb.Én játszani szeretek. Van amikor igenis SPG-vel van kedvem kikapcsolódni pl így vagy így

Persze titokban irigykedem én is a nálam jobban játszókra de ez általában gyorsan elmúlik

(#154452) h1mpi jaja, valakinek meg kell védeni az artykat is

(#154446) zozyk vagy nincs semmi a link mögött vagy csak nem tudom megnyitni...
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93
üzenetére
H1-2, esetleg G3-4
Persze, vagy menjen egyből az artyk mögé, mert az biztonságos
lolSajnos ilyen a játék... az artyk nem one shotolnak már, de ezzel az állandó stuntal sokkal rosszabb lett, főleg, mivel pontosabbak és a reload time is csökkent.
-
Yofej75
aktív tag
válasz
galervin93
üzenetére
Mindenki nyomorult aki a másik (mások) halálán élvezkedik, az összes...
Még az is aki nem.
Az is mekkora nyomorult már aki ritka kötsög módjára könnyű tankkal hatvanhatszor megkerüli szegény Type 4 Heavyt miközben háromszor kitáraz és megöli
Kennyta japó vasat. Nemde?Még én is, mivel imádok SPG-vel a többi nyomorultra vadászni

(#154449) zozyk

-
zozyk
addikt
Azért örülök,hogy lenyomorultaztok, de leszarom, be is kaphatjátok...
-
zozyk
addikt
Tudom, rohadjak meg...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyon izgalmas replay

-
po1son
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Voltam félig-meddig meccs elején Artysafe!4!§!544-be is mint írtad, de az sem sokat számított, mivel kaptam ott is a sebzést link.

Nem hiszem hogy bennem volt a hiba, egyszerűen volt 3 nyomorult (15-20k match ~4000 pont), akiknek ebben merül ki a sikerélmény...
-
jim bcs
nagyúr
válasz
po1son
üzenetére
(#154438) po1son
Nem csak a szerver, a game is, tegnap este megint betalált az összes arty, még spoton kívül is. Biztos valami űrbéli távcsövet használnak mert még az ellent se láttam.(#154439) WOT-H-A-C
Történtek jó dolgok, de vannak rosszak is. Arty megtalál ha akarod ha nem és még akkor is ha a pálya másik végén vagy, hihetetlen. Vannak olyan leosztások, hogy már az elején látod bukó lesz, ez megy 10 körön át, nem rakna olyan csapatba véletlenül se akik legalább 1 ellent kilőnének. Ezen felül pl. KV-1S trollágyúval teljes képernyőre tágulva menet közben kapáslövések telitalálatok, utána T10-el még 2cm-ről se tudom belőni. IS-el is voltam tegnap este, rám jött a KV-13 és mindenhonnan pattintott, oldal-has-far, picit fura, golddal szétszedett, nem káromkodtam cseppet se, máskor 1 lövésből kiszedem. Vannak furcsa dolgok na. -
sith7
félisten
válasz
Lanash
üzenetére
Tegnap az egyik csatában az egyik csapattársunk Type 4 - gyel volt, nem tudom mi történt, de egyszer csak kiírta a program, hogy megfulladt ... mindenki lol, majd beírta az illető, hogy nem ő esett le a hídról, lelökték
... nebammeg .... ki ???? 3 Maus nekifutott egyszerre ????

szerk.
nem válasz akart lenni -
Lanash
senior tag
Aki egyszer abba hagyta, NE kezdje újra.

Ma én is intéztem magamnak 1 óra bannt. Soha nem volt még bannom csak hozzá tenném, de a nyomorék T-100LT lelökött a hídról. 80% hp+motor+parancsnok+lövész oda lett az első fél percben. (BC-12t) -
po1son
addikt
Istenem már megint tele van a szerver ~4000 pontos arty játékosokkal, akiknek semmi köze a játékhoz, de az xvm-et persze feltudja rakni és arra várni, hogy mikor bújok ki és leszek spotolva link...

-
joergie
őstag
válasz
zozyk
üzenetére
Pár nap utána tegnap este újra játszottam. Olyan retardáradat volt, teljesen felborult mapcontrol, eszetlen játékosok mindenhol. Jön a holiday season, ilyenkor platoonozni meg lightozni kell, én az artyt (legalábbis egyedül) elfelejtem egy időre, pedig azt kéne húznom.
-
WOT-H-A-C
veterán
Na, cirka 3 éve nem költöttem a játékra. Mivel olvasom mennyi frankó cuccot kaptatok, ezért beruháztem 2 db 3 as ládára. Apróságok, garage, VIII-as amerikai hevi, kb. 2000 gold, 1 nap prém. Jövőre megint veszek két ládát.

-
po1son
addikt
EvilJoe 200.000 csata felett.

-
zozyk
addikt
Állat ez a reggel,az első 3 körben elfogyott a botreportom... még jó,hogy csak artyzok, így nem idegesít annyira.

-
Dobi 562
addikt
válasz
sith7
üzenetére
Azokon a tankokon ahol sűrűn lőnek lőszerrekeszt, érdemes kis és nagy javítót is használni. Az arty kábítás előtt a pk-nak érdemes volt azt a perket kihúzni amivel helyettesíti a kilőtt csapattagot. Sajnos most a tűzoltót kell beáldozni.
113-nál vigyázni kell a tank oldalára, biztonságos elhelyezést ki kell húzni és nagy javítokészlettel használni.
Vbaddict oldalon meg tudod nézni milyen felszereléssel használják leginkább a játékosok.
-
sith7
félisten
-
Luperator
tag
Guard a shop-ban. Festéssel és nélküle is, sok magyar forintért.
-
ooloo
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
-
h1mpi
félisten
Akinek lagos a Digis nettel a játék próbàlja meg csak a Digis kábelmodemmel a netet. Nekem úgy néz ki ez okozza a problémát, pedig nem egy alap router van alatta... (TP-Link Archer C5 1200 AC)
-
Dobi 562
addikt
-
sith7
félisten
113 - ra kell vizes lőszerrekesz ?
az is sérülékeny, mint a WZ-111-4 ? -
Viktoár
addikt
Nálam 10-ből 9 bukó úgyhogy a 15 győzelmes küldetést nem is próbálom megcsinálni.
Hullladék ez az egész megint. 
-
gilfoyle
őstag
Melyik a jobb tank, a T-54 ltw vagy az utána lévő T-100 lt?
A T-54 ltw nekem nagyon bejött, szerintem az egyik legjobb tank a játékban (az általam ismertek közül
). -
jano_77
nagyúr
WZ-132A-t senki nem használta még?!? jobb a kis löveg?!? Ezzel a nagy löveggel és ezzel a végtelennek tűnő töltésidővel és pontatlanságával borzalmas.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Avitus44
üzenetére
Azert xar ez mert csomo tok jo tank van bent a jatekban alapbol. Egy jagdpanther egy rhm egy tiger egy t28 :p egy type5 stb t44, t54 tobb elmenyt ad ingyert.. 81kert vehetsz annyi jatekot ami eleg 5 evig.. ez meg csak 1 tank. Ok h jott melle 2 masik de a scorpio is csak azert jo mert jo a kredithozama. Az rhm jobb tank tier8ban. Nem is kicsit. Max lassu de amugy jobb
-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi
üzenetére
Én upc-vel semmilyen lagot nem tapasztaltam a napokban, igaz sok random csatát nem mentem, de kampányban sem akadt a gépezet. Szóval tényleg valami a szolgáltatónál lehet. Ilyenkor fel kell hívni őket és megmondani, hogy kell a ping a játékhoz, nem azért fizetsz hogy ne tudj játszani. Általában vannak tehermentesebb vonalak ahova ilyenkor át szokták rakni a panaszkodót.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Parkside szerszám kibeszélő
- World of Warships
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[link] [link]](https://www.kephost.com/images/2017/12/19/Lowe.th.png)
).

Jól néz ki!
100 láda.
Az önmagában 10-es szintre vitte a hangulatot.