Hirdetés
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
válasz
Motyi
üzenetére
és? van belőle kettő a lapban, az bárhogyan számolom 8 fizikai mag 3,6 gigán.32 giga rammal megtámogatva, nem egy mai darab de a wot csak sokadik szempont volt a gépépítésnél, olyan videókat, képeket dolgozok fel amik egy sima bolti gépet lefektetnek, nincs kedvem órákig a gép előtt ülni s várni mig készen lesz egy-egy kép.
-
kchryss
veterán
válasz
Motyi
üzenetére
Mondjuk a te statod érdekes, hosszú távon sincs tökéletesen pariban. 2055 wn8-hoz 55-56% wr szokott lenni, nem 52,73. 10 ezres mintánál ez a 3% elég nagy eltérésnek számít. Biztos meg van ennek is az oka, lehet gyenge tankokkal játszol, vagy nem a legjobb a taktika és nem jó időben, jó helyen adod le a sebzést.
(#194993) zodo
Oroszok január 7-én ünneplik a karácsonyt. Gondolom náluk akkor lesznek nagyobb akciók.Ha már a light-okkal nem lehet spotolni téma van. Pont most láttam egy gyönyörű 10 ezer spotos kört az egyik legjobb orosz játékostól, Sh0tnik-tól. Érdemes megnézni, szinte művészi ahogy a bokrok között mozog és egyenként deríti fel a kempereket.
Т-100 ЛТ - ПРОТИВНИКИ БЫЛИ В ШОКЕ ОТ ТАКОГО СВЕТА! -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Motyi
üzenetére
Értem tehát ha veszek egy 65W-os CPU-t adott paraméterekkel, azokat a paramétereket nem képes tartani 65W-tal és ez nem baj. Ehh...nekem csak ezzel van bajom, masreszt delidelve (garanciát eldobva) és jol meghutve persze hogy fog menni, ezt elfelejtetted megemliteni.
A 30% pedig nem konteó, szerverekben lassul annyit ami által olcsobban kell adniuk. De ez nem ebbe a fórumba való.
Jokerdapro: uj revizio, gyorsulas és az elozo generacio olcsobba valasa. En is arra varok, van rá 300óra túlórakeretem megvenni.

Amugy megneztem a tegnapi napom, megint 2k wn8 és 55% winrate pedig nem ugy ereztem jatek kozben, T 55A-val nagyon beszabályzott a rendszer. De ez a pillanat feledtette egy kicsit az árnyoldalát:
hitman77: a T gomb a földre vagy ellenre.
h1mpi: mikor megvettem a nagy tornyot és lattam hogy nez ki mar akkor tudtam hogy a kicsi jobb, ha meglesz a nagy ágyúra az XP akkor majd visszatérek rá de szerintem a kicsivel fogom kihuzni..
-
Jag
senior tag
válasz
Motyi
üzenetére
És ez milyen procival van tesztelve? (az aslón ki'vül.)
Mindegyik procival ekkora az eltérés?
Futott még mellete egy böngésző, TS, stream, stb.?
Az Insider build mennyire egyezik meg a véglegessel?
Ez a teszt honnan van?
Szóval érted...Mint mondtam, nekem is Intel van, szóval én örülnék a legjobban, ha ez a gond fel sem merül.
Tőlem hol láttál konteót 30%-os lassulásról?. -
Jag
senior tag
válasz
Motyi
üzenetére
Én nem vagyok se "piros", se "kék", jelenleg Intelem van. Ettől függetlenül kivárnék...
Nem vagyok szakember, de azt látom, hogy egyelőre mindenki csak találgat és félinformációk, meg nem hivatalos infók, hit alapján foglal állást az ügyben.E szerint a cikk szerint meg már több gyártó is érintett. Szóval még nem lefutott dolog ez szerintem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Motyi
üzenetére
Kek szemuveget le, meg hasznald az agyad. Csak van a kekeknek is... Le fog menni az ara egyreszt, masreszt pedig elojohet mashol, aztan majd khmm....
Ugyanakkor az uj intelek egy nagy kamuk (szep magas orajel, 10masodpercig egy magra lol), nagyon is erdemes fontolora venni a Ryzent.
-
SoulReaver
veterán
-
Dr.Én
veterán
-
jagada
addikt
válasz
Motyi
üzenetére
Vagy ott van az e-bay....
Bocs, nem tudtam, hogy Prokhorovkán top OP heavyvel J1- K1-ben kell ácsorogni, majd legközelebb én is ott fogom verni a f...om, hátha lesz tőle 2000+ véennyóccam. Amúgy szerintem meg 66k csatára szánalmas az a 2k WN8, még a felére is, a WR meg mint látható nem az ő érdeme, it se tett hozzá semmit a csatához, csak amikor ráment a sok puha T7-es beléjük lőtt párat. -
adrian360
őstag
válasz
Motyi
üzenetére
az a baj hogy az csere szó miatt azt hiszik az emberek hogy majd tényleg a 1:1ben megy a cserélgetés, valójában arról van szó hogy a régi tankodat eladod, ugyan úgy féláron, csak nem fele annyi ezüstöt, hanem fele annyi goldot kapsz majd érte, és ezt számolja be. tehát egy nyolcas prémium csere az lesz, hogy a régi tankodon felül még egy 4-5ezer goldot szépen ráfizetsz az újért.
-
adamgreen
senior tag
-
zola96
senior tag
válasz
Motyi
üzenetére
Köszi srácok! Az elmúlt egy hónapom nem úgy telt, hogy igazán tudtam volna fókuszálni a játékra.. Mivel ahrcoltam, hogy visszaadják. Bár én nagyon szeretem a T34-et, lehet amig nem lesz a két említett cucc elréhető addig emgveszem. Mivel pár t10est ki szeretnék farmolni.. T110E5 mennyire lett nerfelve? Pattogós még mindig?
Ráadásul a gépemet is most rakom össze..
(fejben) -
Emu
őstag
-
galervin93
addikt
válasz
Motyi
üzenetére
Yep.
Én azt sajnálom a legjobban, hogy a saját accjára nem enged venni egy Type64-et, vagy CDC-t, pedig szívesen csapatnám vele. Így marad a tesztszerver, ott is lehet mókázni, csak kicsit ritkásan van sajna. :-)
Amúgy meg egy viszonylag olcsó hobbi, ha úgy nézzük. Imádok fényképezni, vagy éppen pecázni, na azok kömények... (Anyám nem szereti, ha játékra költök, mindig mondja, miért nem megyek horgászni... Hát ha tudná, hogy egy peca kb. kéthavi prém...) -
kchryss
veterán
válasz
Motyi
üzenetére
A garázsban lévő stat mod új tankok esetében a tier és tanktípus alapján számol kezdeti értéket egy algoritmussal amíg nem kerülnek be az adatbázisba. Különböző stat oldalakon eltérhetnek az algoritmusok ezért térhetnek el az értékek egy ideig illetve van amikor sok idő mire bekerül egy tank. FV4202P-nél például volt olyan oldal aminél 1 hónappal a bekerülése után sem volt ott a tank, de volt amelyiknél 1 héttel utána már voltak statok.
(#114184) @jano_77:
Nem rossz hely.
Egyébként szintén erről az oldalról a várba is fel lehet menni és onnan is sok mindent lehet lőni: VIDEO(#114250) @Gubu0101:
Két oldalt a fülén van gyenge pont, de pontos ágyú kell hozzá hogy eltaláld. Páncél modell(#114254) @Sebestyen01:
T-57 heat-je kb 90%-os eséllyel beviszi az elejét ha szemből lövöd. -
galervin93
addikt
válasz
Motyi
üzenetére
Na az STA 2-nél kíváncsi vagyok, mit is jelent majd a buff. Remélem nem az átütést buffolják a siemkáknak, hanem inkább a mobilitáson dobnak egy kicsit. Akkor lesz egy bitang jó ágyúsüllyedéssel operáló, mobilis gépünk, ami sosem rossz kombináció. :-) Bár nekem jelen állapotában sincs különösebb bajom vele, igaz nem sok meccset játszottam eddig.
-
-
Dr.Én
veterán
válasz
Motyi
üzenetére
akkor jó kis tank lett belőle, egyenlőre én biztos hogy kihagyom....de ennyi pénzért nagyon megéri,

én még azért kezdőnek tartóm magam, de fejlődök..
egyszer beruházok majd rá
(Most ruháztam be a Mutz-ra...
fürge nagyon...
)Barret001 #114101
hát igen...ilyen az élet és az MM
-
jr1994
addikt
válasz
Motyi
üzenetére
Hát ezt nem tudom hogy láttad bele a modnandómba. Azt mondta hogy ez tiltott mod és aki ilyet használ az accját kockáztatja, miközben a wg eu álláspontja hogy nincs tiltott mod. Ha ezt mondta volna el, úgy hogy átlag játékosok is tisztában legyenek a dolgokkal, talán kicsit nagyobb nyomást lehetne a csapnivaló eu staffra helyezni és talán, hangsúlyozom talán, lenne előrelépés a csalás kiszűrésében.
-
kchryss
veterán
válasz
Motyi
üzenetére
Április 12. az eu szerver alapításának évfordulója. Előző évek alapján szinte minden le lesz akciózva.

2015-os akciók
2014-es akciók -
zodo
nagyúr
válasz
Motyi
üzenetére
Ehhez még csak annyit hogy ha ne adj isten nem 4 fős a legénység akkor még rosszabb a helyzet(ünk)
Pl a T29 -el ma mentem a 100. csatámat, egész jó 63% wr igaz a kiválósági jel csak 50 %-on de a legénység még csak az első skill 89%-nál tart úgy hogy az M6-ból ültek át 66%-nál.
Mondjuk nem emlékszem pontosan de valószínű hogy 5-en goldért + szintén goldért egy új 100%-os alapképzettségű Töltő aki a Rádióst váltotta.
Igaz nem gyúrtam rájuk extra xp-kel csak a hétköznapi teljes kifejlesztés, napi x és van rajta 41k xp így még hiányzik 59k a T32 kifejlesztéséhez.
Szóval nekünk, egyelőre csak az irigykedés marad a csili legénységek láttán.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Motyi
üzenetére
Gratulálok az optimizmusodhoz és a játékbeli teljesítményedhez is, de hidd el, hogy nem mindenkinek olyan egyszerű kihúzni azt a három skillt. Az akárhogy is számolod majdnem másfél milló XP (ha sima 100%-ról indulsz). Ha mondjuk 1000 az átlag XP-d a tankra (akkor már qrv@ jó vagy), akkor tartalékkal, meg 3x-os hétvégével is csak 4000 XPmegy csatánként a legényedre. Akkor mennyi is az 1470 ezer? Kb 360 csata?!? Tényleg nem olyan nagy dolog...
Ha pedig nem egy tankban járatod őket, hanem viszed magaddal felfelé a fán, akkor meg azon buksz egyre többet, ha nem aranyért képzed át őket. Ráadásul 3x hétvégék nincsenek állandóan, a személyes tartalékok is elfogynak egyszer, a napi dupla meg nem valami sok...Bár én noob vagyok, de azért valamit jelez, ha elmondom, hogy nekem 1750 csatába került, hogy 4 skillre húzzam a legényeket a SU-100Y - ISU-152 párossal. A három skillhez kicsivel kevesebb, mint a fele XP kell, tehát mondhatjuk, hogy az kb. 850-900 csatából van meg egy magamfajtának. Egy jó játékosnak nyilván csak a fele, de azért már is túl van a "nem nagy dolog" kategórián... Szerintem.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Motyi
üzenetére
Szerintem a Jack of All Trades és az Armorer a két leginkább alábecsült legénységi skill a WoT-ban. Nekem mindhárom heavym (T-10, IS-7, T110E5) legénységén van 3-4. skillként és nagyon sokat számít. Kilőtt löveggel és legénységi tagokkal is bőven használható marad a tank (az eü. csomagot elég a parancsnok feltámasztására elhasználni, a kisjavítót meg tartalékolni a lőszerrekeszre).
A javítást vagy álcát a medekre témához pedig annyit, hogy a javítás kb. minden tankon nagyon hasznos (jó az artykon nem igazán, bár ott a BIA-n kívül amúgy se sok értelmes skill van), a camo viszont szerintem csak azokon a medeken, ahol alapból is jó az álca, valamint egy pontos ágyú is van a tankon. Kistieres medre szerintem felesleges az álca, olyan messziről ahonnan még számítana a camo (250-300 m) már szerencse kérdése eltalálni velük bármit, sokkal fontosabb a javítás. Annak se sokat ér, aki agresszív stílusban játszik vagy a közeli harcra alkalmasabb a tank (tipikusan az orosz medek vagy pl. az STB-1). A camo egyébként is sokszor csak addig "él", amíg el nem sütöd az ágyút, arról nem is beszélve hogy a pályák nem kis hányadán (Himmelsdorf és a többi városi map) a kis távolságok miatt nem nagyon lehet kihasználni a camo előnyt.
-
jano_77
nagyúr
-
Black_Sheep
tag
válasz
Motyi
üzenetére
Linket tudnál dobni erről a színkiosztásról? Ha csak nálad van így belőve, attól még nem ez válik hivatalossá.
Az átlagos képességű játékosok vannak a legtöbben, ami a színkód szerint sárga tartomány. WoTLabs-ról:
EU Server Stats
Overall
Average Win Rate: 49.19%
Average WN8: 857
Recent Win Rate: 51.69%
Recent WN8: 1245
Average Tier: 5.49
Players Tracked: 1089035Ha az 1500-as szintet határozod meg noobkorlátként, akkor a játékosok ~80%-át tolod be ebbe a tartományba. Ugyanolyan szintre helyezed a 20k csatás 200 WN8-as csókát, mint a 8k csatás 1490-es játékost. A szín arra jó, hogy ránézve azonnal kategorizálod az ellenfeled/csapattársad, ezt az előnyt veszted el azzal, ha máshogy állítod be.
A színek az átlagtól való eltérést jelzik, így a fokozatoknak van értelme. Az általad használt kiosztás a kékeket sárgának-zöldnek jelzi, ami pedig jóval átlag feletti teljesítményt jelöl.Továbbá 2500 WN8 felett már nagyjából felesleges a szeparálás, mert kb. ugyanazt a teljesítményt fogja hozni mindegyikük. Apró nüanszokon és az RNG-n múlik a különbség.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Motyi
üzenetére
Ajánlom figyelmedbe EZT az oldalt, ahol a jelenlegi hivatalos színkiosztás található! Úgy tetszenek ezek a pro gamer egyedi színkiosztást használók beszólásai, mert Ők már 2500 wn8 felett járnak és akkor mindenki mást beállítanak pirosra, mert az Ő szintjük alatt nem létezik élet! Leszállhatnátok már a magas lóról!
(#113502) Argh!: én nyugodtan megengedhetném magamnak, hogy goldot lőjek ész nélkül, mert nincs kredit problémám, de ennek ellenére SEM teszem!
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Motyi
üzenetére
Nálam inaktív az xvm sat része, és többekközött ezért is. Nem elég jó sajnos.
Viszont: Csapat alapú játékot játszol, ahol minden tanktípusnak és tankosztálynak megvan a maga feladata. PL a td toljon ki minél több damaget. Pl ezért szeretem a Su-122-44et és az ISU-122S-t, mert rengeteget lehet vele lőni, ami nekem is meg a spottereknek is credit és xp. Ha bármelyikkel nekem kell spottolni, akkor ott már régen rossz, mert 1: nincs olyan jó mozgékonyság/álca/páncél, hoyg ezt megtedd, 2: de a nagyobb probléma, hogy nincs is olyan szuper über látótávja sem.
Ezt azért nyertük, mert csinálták egy páran, amit kellett, mentek előre, és ha nem vagyok figyelmetlen, akkor időben váltok lőszert, és bezsebelem a 6ik killt is.
Az előző, amit linkeltem már, meg azért nyertük, mert a két lemmingcsordából a mieinket nem fogták meg, míg azért nekem sikerült annyira feltartanom az ellenfél lemmingeket (az első maflás után azért egyik Su elé sem szívesen szaladnak ki.
), hogy a mieink be tudtak végül foglalni. Csak parlagon maradt az ellenfél hpjának közel 75%éka. -
Dyno
veterán
válasz
Motyi
üzenetére
Köszönöm, hogy segítettél!
Szerintem inkább hagyom a dolgot, csak ahogy tengap megláttam, hogy akciós, mondom akkor megveszem, még terveztem is, hogy ha akciós lesz megveszem, csak közbe az egyéni küldiket csinálom és már csak a td-s küldik hiányoznak, de azok meg nagyon nyögve nyelősen mennek.
Tényleg köszönöm.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Motyi
üzenetére
A játék rosszabbul fut, a T71 ocsmány lett és rosszabb is HD modellel (fizikailag könnyebben eltalálható célpontot nyújt), az új japán ág copy-paste tankok, amik bénák, Province ki lett véve, de az ótvar Mittengard bent maradt, Redshire-t meg tök feleslegesen újradolgozták, a többi újítás pedig tökéletesen semmitmondó.
Az egyetlen pozitívum néhány tank valóban szépen elkészített HD modellje. -
wwenigma
Jómunkásember
A jatek keszitoi abban hibasak hogy 2015(!)-ben képtelenek mukodo tobbszalas tamogatast csinalni. Egyfajta COD effektus amikor az elavult trágya Dx9 motort a végletekig pimpelik és nem hajlandoak beismerni hogy ez nem jo... megnézném a statisztikáikat hogy milyen procikat hasznalnak a jatekosaik...
Szoval kérlek ne trágyázd le az AMD-t amikor nyilvanvaloan hulladék a motor és nem képes kihasználni a valódi erejét az alapanyagnak. Nyilvánvalóan jobb egy szálas teljesitmenybe a DRÁGÁBB intel, de ugye drágább.
A GPU-ra visszatérve egy szó erejéig, szép-szép az az élsimitas de olyan mosott képet csinal hogy inkabb kikapcsoltam, még azzal sem ment 80% felé a GPU terhelésem minimalis FPS csökkenéssel. Az egyik - külön nem kapcsolható - post processing effekt meg fejfájást okozott, igazán értékeltem a 0.9.9 első óráját amig rájöttem.... Ugy latom nem csak nekem okozott ilyet...
ui: 6e Ft-ba kerult a váltásom 960T-re ami 4maggal 16*250-et (4GHz) megy 2500as NB freki mellett, 6 maggal is hasonlot tudna csak az alaplapom nem elég ehhez. Na most intelre valtani normalis procival lappal, 50-60e alatt nem usznam meg.
Djuree: jaja, ha csak sima 1080p-ben tolnám, a konfigom eleg lenne hozza.
-
MinionFlasH
senior tag
Én hardverapron vettem 15 ért 6300-at ami vígan szaladgál 4,5ghz környékén is, nyílván 15ért Intelből nasa szervert kaptam volna.... itt jön képbe a "Az ár dologgal meg ne jöjjünk" mert szar példa volt erre az FX 9590.
"..valaki trágya alapanyagból építi a gépét mivel játszani is szeretne."
Szerintem nem trágya, és tök jól fut a WOT...
Ha nem értesz ezzel egyet, akkor a hozzászólásodat másold be a Bulldozer topikba, magán, és mássalhangzókra lebontják Neked ebben biztos lehetsz.
-
Stirlitz
senior tag
Köszönjük szépen ezt az igazán kimeritő és részletes elemzést. Most akkor fogd azt az I5 2500K-t húzd 4.4 Ghz-re, és utána tégy mellé egy gyenge VGA-t. Írd már ide milyen volt a játékélmény..
Marhára nem lesz olyan, mint egy AMD proccal 4Ghz környékén, de értelmes VGA-val. Ne ferdítsünk már, kell rendes vga is.A trágya meg ebben a képletben a Bigworld "engine". Mielött nekem ugranál, I5 van a gépemben.Láttom korábban írtad a GPU-t is, elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam topic
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Posta, csomagküldés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amúgy, aki sok aranyat akar, annak ennyit kell vennie a duplázások miatt.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

fürge nagyon...
Nincs ez így jól szerintem.