Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarill
őstag
válasz SoulReaver #154997 üzenetére
Haha
-
tucsok.
senior tag
Hol kell ezt a benchmarks programot elindítani?
"So say we all"
-
Tarill
őstag
válasz SoulReaver #154995 üzenetére
Rx 580 8 giga, még kicsit húzva is van
-
Tarill
őstag
Mért csak 13k pontot kaptam ebbe a benchmark cuccosba? Azt nézem mindenki sokkal több pontokat kap még gyengébb konfiggal is :/ az zavarhat be hogy széthúzza nekem a fhd-t 2560-ra? Vagy nem tudom az avast is valamit karanténozott ebből a benchmark progiból :/
-
-
xAttilax
őstag
válasz h1mpi #154984 üzenetére
alacsony?? 192 miért lenne alacsony? ennyi vagy közeli van egy halom normal tanknak ami megy X-esek ellen is (Pershing, T-44, T69, T34-2, Patton kr- pilot, TVP, T32, T54 mod1.)
kb pont annyit ér tier IX-esek ellen a 192 mint a löwe 234 X-esek ellen. De persze kinek mi, engem frusztrál, hogy 5 csatából 4X sniperezni vagy medezni kell löwével, mert Japó-Német super heavvk, troll angol és amcsi TD-k vagy dpm bajnok kínai szarok ellen kéne menni heavyzini.jaaa és én is szeretem a löwét
de ilyen MM-ben nem fun, vagyis legalábbis nekem.
[ Szerkesztve ]
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz h1mpi #154977 üzenetére
Nekem is ugyanennyi bar egy csomo minden meg volt nyitva. Az nem tudom szamit-e. Elvileg nem lesz komoly igenye a jateknak. Talan meg jobban is megy. Fura h masfel eve vettem a gepet es kb meg 3 evig tuti ertelmetlen lesz fejleszteni. Ami jo. Regen azert hagytam abba mert evente duplazodott a kivan kovetelmeny. Inkabb jatszogatram a nfs underground2vel, battlefield 2vel meg sanandreassal 10 evet minthogy fejlesszek ujra meg ujra
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
h1mpi
félisten
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Most már csak az a kérdés hogy T-34-3 vagy 112? Még mindig ezen agyalok.
8-as tanknál nagy előny a Tier limit...
Én a medre szavazok de érdekes hogy még a 112-nél is drágább. -
h1mpi
félisten
-
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
A Super Pers. jobb mint a Löwe? Mi a vélemény? Löwe-m van, de hátha jobb az SP... régóta pályázom rá... ha jobbnak mondjátok akkor lehet megveszem...
-
Motyi
senior tag
válasz SoulReaver #154905 üzenetére
-
popey37
addikt
válasz SoulReaver #154960 üzenetére
a kilencese ki van fejlesztve, de nem vettem meg.
elég szenvedni a vk100-al.
bár saját tierben alázós ha van melletted valaki, de ha rád esik 1-2 light akkor vége a csatának, irány a garázs.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
dokee78
félisten
Francia Arty ágat abbahagytam.
Van egy T5 M41 HMC-m.
Tanulgatom,de első körben milyen legénységi skilleket osszak ki? -
popey37
addikt
válasz SoulReaver #154956 üzenetére
minek? a tesója itt áll a garázsban, tiszta pókháló
nem is tudom mikor mentem vele utoljára.
amugy a lorr 40 t-vel simán belőttem az oldalát, pedig azt hittem lepattanok, mivel nem merőlegesen láttam rá. a vk100 simán lepattintott volna.
ennek is nagyobb a füstje mint a lángja.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
SoulReaver
veterán
Na ki vette meg ezt a nagy vasdarabot?
-
Papooo
senior tag
válasz h1mpi #154951 üzenetére
Eddig volt olyan csatám ahol 4-4 volt oldalanként, de eddig a legjobb játékos akit láttam ezzel a botwágennel, az 1210 WN8-al rendelkezett, a legtöbb sebzés pedig 2100 volt, de úgy hogy a jószág végig sniperkedte a csatát topként.
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Papooo
senior tag
válasz BÁ Nutrition #154940 üzenetére
Csak régen volt túl erős.
Amikor betesz egy csatába, ahol rohangál 2-3 japó orkwágen, defender, liberté, Crysler, akkor még golddal se sokat ér.
Ha mindez városban van, akkor meg szopás a köbön.
A szórásnerf, a camónerf, a hd modellekkel kivett weakspotok, és az új nyolcas prém heavyk megjelenése kiherélte az e-25-öt.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
zodo
nagyúr
válasz Jokerdapro #154944 üzenetére
Köszi szépen!
-
zodo
nagyúr
válasz CirrMee #154931 üzenetére
Mint mindig, most sem lehet kedvezményeket összevonni!
pl.: Kranvagn
Teljes ára: 6.100.000
Hétvégi Happy Holidays! -15% ajánlattal: 5.185.000
Holiday Ops 2018 Begins -30% kedvezménnyel: 4.270.000Szerk:
Nem jött hó ahogy Defender sem.
T92 pedig 8 napig újra vásárolható a shopban, három csomag közül is lehet választani.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
2017. december 24. — 2018. január 1.
MAUERBRECHER – ADVENT OFFER
12000-37000Ft-ig! Gyorsan vegyétek amig el nem fogy![ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
jano_77
nagyúr
Na megszabadultam végre a Fekete Hercegtől! Igaz az utolsó 10K XP-t free-ből rátoltam, de elég volt ebbőr a hatalmas tempóból. Amúgy amennyire féltem tőle, kellemes csalódás volt. Csak a frenetikus sebessége ne lenne. De egyébként sikerült egészen elfogadhatóan zárnom vele. Caernervon begurult és gyorsan fel is tuningoltam free-ből. Remélem nem lesz rossz ez sem.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
adrian360
őstag
most hogy van több mint 10ezer goldom, nézegettem a VIII-as ingame járgányokat, és elgondolkoztam egy WZ-120-1G FT-n. aki már hosszabb ideje használja, mi a véleménye róla ? az első hónapban rengeteget láttam, mostanában meg nem annyira jellemző, vagy legalábbis nem tűnik fel a pályán.
-
CirrMee
addikt
A karácsonyfás kedvezményt össze lehet kombinálni a most futó normál kedvezménnyel?
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
zodo
nagyúr
válasz jano_77 #154926 üzenetére
Ne idegeskedj persze átérzem mivel nem egyedi eset a tied.
Csapatot úgy sem tudsz választani de nyilván azt is hogy elegendő egy rossz döntés akár saját akár egy csapattárstól és máris más lesz a vég-kifejlet, küldi is majd összejön addig meg igyál egy kedvedre valót.
Két napja nem is játszottam, semmi stressz az ünnepek előtt enélkül is van elég.Szerk:
Nekem meg van mindkettő, igaz AX csak 13 csatás így még nem tudom melyik tetszik jobban.
[ Szerkesztve ]
-
Emu
őstag
Támpontnak, ha valakinek olyan régi konfigja van mint nekem:
Konfig lemaradt: i5-2400, 8gb, HD7950
Más:
Gondolom ti már találkoztatok vele, de nekem teljesen új, hogy Cliff-en bezárták a felső bázisról indulás esetén a szemben lévő kőomlást. Így gyakorlatilag a másik oldalról indulók a pálya egyik kulcspontját tudják megszerezni szinte veszteség nélkül.
Aki esetleg Patton és CentiAX között vacillál, annak üzenem, hogy nekem egyelőre a Patton a befutó.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
Wg azt nem nézi, hogy atom sok bot van a játékban? Erre nem büntet? De ha fel qr és kilövöm, akkor bezzeg én leszek pihin...
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #154919 üzenetére
És a következő csata, amikor egy régóta javításra váró küldit bukom el a retkes csapat miatt - mert pl az IS fent kempel az induló TD dombon, miközben foglalnunk kellene pl.
(#154925) zodo: hidd el, hogy nem emiatt vagyok jelenleg qva ideges! a retek csapatokon túl pl az is idegesít, hogy első 4 csata és ebből 3 Sigfried Line!
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
válasz jano_77 #154915 üzenetére
nekem se sokkal jobb, nem használja az SLI-t, és nem tudom csak médiumon futtatni.
mire kijön az új verzió, gépcsere lesz úgyis. tervben van egy korszerű asztali gép.
ez a mostani már vagy 5-6 éve üzemel, mindig csak ezt azt cserélgettem benne. megérett egy komplett cserére.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
jano_77
nagyúr
Nem akarok vitatkozni, de kérlek nézd meg újra tüzetesebben a 3-as és 4-es képeket és akkor majd talán észre veszed miért is kérdeztem, amit korábban.
Legalábbis számomra az látszódik, hogy a 3-as képen az Obj.430 II az tier 8, míg a 4-es képen tier9!
Szerinted ez nem ellentmondás?[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
a 3. és 4. kép nem mond ellent egymásnak!?
Nem.
A-44 -től megmarad a jelenlegi ág csak az ág vége változik valamint szintén A-44 -től lesz az új miniág csak nem teljes egészében látni az ág rajzot hanem külön külön az újítások részleteiként.TD és egyéb jármű változásokról Rita oldalán van kicsit részletesebb infó.
Nem követtem eddig mi volt ezen a területen bejelentve vagy tesztelve.(#154916) Dr.Én
IS-7 ágra kíváncsi leszek, milyen lesz az új tank a T-10 helyett?
Oda van írva, OBJ 257 (videó elemzés)Nem cserélik hanem csak áthelyezik.
Gondolom később kiderül a pontos menete a változásnak ahogy a cseréknél is be szokták jelenteni.
Általában ha bent áll a garázsban az a biztos pont de talán ebben az esetben elegendő ha csak ki van fejlesztve mert nyilván egy az egyben kerül át a mini ágra.Szerk: Azt bírnám azért ha OBJ 257 kifejlesztve várna a garázsban a változás után hogy csak kreditet kelljen rá áldozni de legjobb lenne ha még azt se azaz ajándék lenne mint tank cserék alkalmával.
(#154918) SoulReaver
Sosem halottam hogy változna az IS-4 csak annyit hogy a T-10 új mini ágra kerül.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Nehéz lesz így a Black Prince vége (30K)
tier9-ben és csak 2.o.természetesen a következő csatában, mikor 1000 sebzek, megnyerik! Mert a tróger banda végig nézi, ahogy 5 tank folyamatosan láncon tart és ott állnak mögöttem, de basznak oda jönni és mondjuk legalább egyszer bele lőni vmelyikbe!
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
screenshot mappából tettem fel ide, oda így mentette...
VGA terén kicsit gyengus leszel...
én mosat toltam megint bele gépbe egy kis pénz...nyáron volt vga csere és most lap, proci, memória csere(#154914) zodo
IS-7 ágra kíváncsi leszek, milyen lesz az új tank a T-10 helyett?
mivel az ág ki van fejlesztve nálam, gondolom nem kell megvennem se..legalább is remélem..?[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
jano_77
nagyúr
válasz Dr.Én #154908 üzenetére
Neked miért más a kép az eredményről?
Nekem is olyan mint Soul-nak, legalábbis kinézetben, mert számszakilag sajnos közel sem olyan remek.
Gondolom a VGA kártya lesz a gyenge.(#154914) zodo: a 3. és 4. kép nem mond ellent egymásnak!? Illetve az Obj.263 végével kapcsolatban korábban volt ugye az Obj.268 V4, majd erre mondták kicsivel később, hogy kukázták! Most meg mégis előadják ugyan ezt a képet!? Ezek tényleg tiszta HÜLYÉK! Egy árva petákot nem ér a szavuk szerintem!
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
WG FEST hírmorzsák a Wotinfo face oldaláról:
- Felmerült egy olyan ötlet, hogy a kivett Tier X-es tankokat (pl.: Foch 155) kötvényért cserébe majd meg lehet vásárolni
- Nincsenek tervek a T-22m módosítására
- Nincsenek tervek a japán nehéz tankok átdolgozására
- A következő patchet ma este a színpadon fogják bejelenteni, februárban érkezik majd, és a szovjet tankokat fogja átdolgozni
- A World of Tanks 1.0 márciusban jelenik majd meg
- 30 HD pálya fog az első felvonásban megjelenni
- Elkészítették az Encore programot, amivel letesztelhetik a játékosok, hogy futni fognak-e náluk a HD pályák. Letöltési link: http://wotencore.net/
- Nem kell aggódni, akinél most fut a játék, annál a HD pályák is menni fognak
- A WoT 1.0 bétája kb. 1 hónapig fog tartanikésőbbi bejegyzés:
- Jövő decemberben lesz 10 éve, hogy megszületett a WoT ötlete. Szeretnénk majd a régi játékosoknak és az alfa/bétatesztereknek valami speciális dolgot adni, és ez nem egy garázshely lesz.
- Új legénységi rendszeren dolgozunk, ki akarjuk venni a játékból az 50%-os legénységet.
- Jövőre még nem lesznek több tornyos tankok. A technikában van lehetőség, de elég nehéz vele dolgozni.
- Jövőre a fejlesztés egyik középpontjában a Személyes küldetések 2.0 fog állni. A jelenlegi küldetéssorozat is megmarad.
- 2018-ban jönnek a lengyel tankok
- Ha elkészül az összes pálya HD átdolgozása, akkor elkezdhetünk kísérletezni nagyobb pályákkal a 15x15-ös csatákhoz. A fő probléma, amitől tartunk az az, hogy majd bújócskát kell játszani a csata végén.
- 2018-ban 5 új pálya fog érkezni.
- A KV-5-el az első negyedévben fogunk kísérletezni.A tervezett szovjet ág átdolgozásról:
- Az OBJ 257 lecseréli a T-10-et az IS-7 ágában
- A T-10 Tier 9-es marad és egy új ágra kerül, aminek még nem tudni, hogy mi lesz a végén
- Az OBJ 705A ág a KV-13-ból lesz kifejleszthető
- Az OBJ 430 ág megmarad Tier 9-ig (Object 430 II) és egy új, eddig nem bejelentett tank kerül a végére, az Object 430 és az Object 430U pedig új miniág lesz, amit a T-44-ből lehet majd kifejleszteni
- Ezen felül megemlítették az OBJ 263 ág átdolgozását: még nem tudni ez mit jelent, mert nemrég azt mondták, hogy ezt az átdolgozást kukáztákFejlesztési ág képek a tervezetről: 1 2 3 4 5
Eddigi utolsó bejegyzés:
- 2018-ban a kötvények tovább lesznek fejlesztve, lehet majd küldetésekből is kötvényt szerezni és lehet, hogy lesznek speciális tankok, amiket csak a kötvényből lehet megvenni.
- Az arty kábítását nem veszik ki a játékból
- Nem lesz olyan funkció, amiben kölcsönadhatod a tankodat a klántársaidnak
- Jövőre néhány új funkció érkezhet a tankokhoz
- IS-7 3 lövedékes töltőrendszerrel és egyéb egyedi funkciók a Tier X-es tankoknak: kísérletezünk velük, de időbe telik kiegyensúlyozni őket és szeretnénk, ha ezek a funkciók történelmileg hitelesek maradnának.
- Az E25 valóban túl erős
- Linux: túl kevesen használják ahhoz, hogy direktbe készítsünk hozzá klienst
- T-22M: nincsenek vele terveink. A mi hibánk volt, hogy bekerült, nem lehet többet megszerezni majd.
- Jövőre ismét lehet majd tesztelni a Frontline módot
- Két speciális játékmód érkezik 2018-ban, egy a Foci vb alkalmából, egy pedig Halloweenkor
- Két új európai nemzet érkezik 2018-ban (lengyel és olasz), az egyik új nemzetnek egy teljesen új játékmechanikája is leszAz 1.0-s verzióban megjelenő HD pályák listája:
Abbey
Paris
Murovanka
Malinovka
Prokhorovka
Steppes
Himmelsdorf
Lakeville
Ruinberg
Ensk
Live Oaks
Siegfrid Line
El Halluf
Airfield
Karelia
Fjords
Tundra
Overlord
Erlenberg
Westfield
Mountain Pass
Mines
Cliff
Arctic Region
Sand River
Serene Coast
Fishermans Bay
RedshireVégül magam is lefuttattam az Encore teszt programot a jó pár éves gépemen.
Amd A10-5800K, MSI R9 270X Hawk, G.Skill Ripjaws X Series 2 x 4GB, Samsung 840 Evo, Dell P2414HNyilván való nem kaptam egy mai gépeken látott több 10k-s értékelés pontszámot de szépen futott a teszt, nem lesz gondom ha ez alapján sikerül megírniuk a teljes verziót.
-
jano_77
nagyúr
válasz Injun #154865 üzenetére
Ez komoly, hogy le kell szedni vmi telepítő szart ahhoz, hogy meg tudjam nézni, mit bír az új grafika a gépemen? Miért nem lehet egyszerűen beírni a configot vhová és mondja meg, hogy mit tud majd!?
Az gondolom számít, hogy az SSD-re vagy a sima Winyóra másoltam és indítom el!?(#154897) apóka: most van épp akcióban!
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz xAttilax #154910 üzenetére
Volt egy rakás free-m, átváltottam Nemsokkal jobb a 10-es.... Mindenki goldot lő rá, azt birom, hogy menet közben szemből belövik, holott csak a hasa meg a kupola a gyenge... Szemből. De amúgy jó lenne, csak elvehetnék a goldot mindenkitől.... Meg a badgert nerfeljék....ocsmány op szar.
Holnaptól a nickem Eggsy_K Csak a kedvedért..
[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
válasz SoulReaver #154907 üzenetére
fúú de gyorsan meglett
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Dr.Én
veterán
-
Greentea
senior tag
Na én itt mára befejeztem! -
wwenigma
Jómunkásember
válasz Greentea #154896 üzenetére
Ha odatartod a seggedet akkor a xarránerfelt átütése is átviszi az análhártyád...regi szep idok, amikor 100 csatából 1 oneshot volt es ment a siras hogy OP...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Netfone
- Farming Simulator 25
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest