Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Ezek a magas tieru sz@rok. Egy lefty arty vagy egy pz V/IV lenne érdekes...
-
MZsoltee
veterán
Régebben volt adventi kalendárium ilyenkor 8-as prémekkel. Idén ilyen nem lesz?
-
MZsoltee
veterán
Inkább PZ V/IV vagy 105 leFH18B2...
-
MZsoltee
veterán
válasz
po1son
üzenetére
Kétféle játék van, ami 3-5 perces és ami elhúzódik, vagy találkozol egy beásott tankkal és ha nem tudsz elmozdulni, akkor 3-5 percig csak ott állsz és vársz. Erre szerintem nem sokaknak van igénye a mai inpulzusintenzív világban.
Sok olyan pálya is van, ahol fixen az nyer aki tovább vár.
joergie: Télen szoktam játszani, amikor lehet bringázni, vagy kint lenni, akkor kevésbé, vagy mást. Akkor erről lemaradtam, de akkor ez egy jó irány lehet. -
MZsoltee
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Én nem sírok. Csak kiakadás volt, hogy egyesek ha úgy ítélik meg hogy nem megfelelő a helyzet dezertálnak megfulladnak berohannak stb.
Ez se a pronak nem jó, se a noobnak. Ezért kellene skill alapján csinálni az MM-et, vagy játékmódban elkülöníteni. (DOTA-pl. Ott van skill és játékmód is, hogy mindenki megtalálja azt, amit keres és ne zavarják egymást a különböző játékosok.) -
MZsoltee
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
De az alapprobléma az, hogy a játékosok elég nagy százaléka ilyen. Ha ezek a játékosok új játékot keresnek, akkor nem lesz WoT. (Ugye az esport irány is meghalt.) A közös érdek az lenne, ha mindenki jól tudna szórakozni. Ehhez kompromisszum kellene és nem homokbadugva ismételgetni az igazát mindkét oldalnak. A könnyebb játékmód vagy a skill alapú MM ezt meg tudná oldani.
-
MZsoltee
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
De T1-ben nem lehet a "kedvenc" tankjaimmal játszani. Ha meg akarod, akarjátok érteni megértitek, ha csak a saját szempontotokból nézitek, akkor nem.
-
MZsoltee
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Érzed, hogy ez egy kissé cinikus megszólalás. Lehet E100-al vagy Leo1-el vagy stb-1-el akarok játszani. És akkor még nem is spotter tankot mondtam.
-
MZsoltee
veterán
Nem tudjátok nincs tervben valami állandó a frontline-hoz hasonló játékmenet, ami gyors és prörgős. T6 fölött, T10-ről nem is beszélve pl az első 3 percben nem történik semmi, utána pedig fél percenként van egy lövés. Amúgy meg a campelés és a tank riszálás.
Valami olyan kellene, mint a CS 1.6 volt, hogy ne kelljen ennyit várni az akcióra. Talán hogy könnyebben játszható legyen a spot rendszeren is lehetne valamit egyszerűsíteni. -
MZsoltee
veterán
M-IV-Y mellé van értelme a renegade-nek? Renegade-et akartam az adventből, csak előtte lett M-IV-Y-m.
-
MZsoltee
veterán
válasz
notika77
üzenetére
Igazából az a gond, hogy sokféle a közönség. Pl nekem az hogy 2 percig nem történik semmi unalmas. A 8-10-es csaták lassúak. Ahogy a DOTA-ban is van turbó, ide is kellene. Így egy átlag csata lemenne 4-5 perc alatt. És biztos sokakat ez zavar, de manapság az emberek nem szeretnek várni az élményre. Nem hiába népszerű a fronline és nem csak a kredit miatt.
-
MZsoltee
veterán
Mi lehet a reális ára?
-
MZsoltee
veterán
Egy 25-ös és 2db 11-es láda:
ISU 152K
C45
2db Matilda
M4A1 FL 10
M22
Pz 15
T78
kb 14k gold
42 nap prém
A goldból remélem meg tudom venni a Lorr. 40t, ha bent lesz a naptárban. És black marketre is marad.Nem olyan durva, mint a tavalyi, de ez sem volt rossz:
[link] -
MZsoltee
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Nem feltétlenül, mert ha fejlődik a szakma is, akkor pl egy kezdő akár sokkal jobb szaktudású lehet, mint egy régi motoros, aki nem fejleszti magát. Valóban lehet valaki jobb, idővel a szakmájában, ha fejlődik. De egy idő után eléri mindenki a maxiumumot, így vagy úgy. Van majd 20k csatám, de egy átlagos vagy az alatti játékos vagyok. Szóval nem vagyok kiemelkedő ebben, nem érdemlem meg hogy díjazzanak. Egy a lényeg, hogy a minőséget, tudást kell díjazni, nem a mennyiséget. SZVSZ!
-
MZsoltee
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Gondolkodjunk együtt!
A ragot mivel lehet kiédemelni? Nem csak az eltölött idővel, hanem a jó, jobb, kiemelkedő teljesítménnyel is.
Sajnos sok fegyveres testületben az eltölött idő után jár a rang, ami szerinem nem jó. Az eltöltött idővel az egyén nem lesz feltétlen, nagyobb tudású, hatékonyabb, hasznosabb munkatárs így se rangban, se fizetésben nem érdemel többet.De a középkorban is mivel lehetett rangot kiérdemelni? Kiemelkedő teljesítménnyel, vagy születési előjogon.
-
MZsoltee
veterán
Az ISU-122S-t megvette valaki? Mik a tapasztalatok vele?
-
MZsoltee
veterán
Megvettem az IS-3A-t. És sikerült vele egy jó kör. A pattintós küldi is meglett.
Replay:link] -
MZsoltee
veterán
Lehet tudni mikor jön az 1.9?
-
MZsoltee
veterán
Bekerült a boltba a T44-100-as. A T54 proto már megvan rég. Jól gondolom, hogy semmi értelme mellé a T44-100-asnak? Nem sok különbség van a kettő között.
-
MZsoltee
veterán
-
MZsoltee
veterán
Most olvastam a wotinfo-n, hogy lehet majd frontline-hoz tankot bérelni. Gondolkodom a WZ-120-1G-n. A fából meg lehet venni. Ha bérlem, akkor a bérleti költséggel a végén csökkenti az árát, ha megvásárolnám in game goldból? Tud valaki valami leírást erről a tankbérlésről?
-
MZsoltee
veterán
válasz
dualface
üzenetére
"Minél több a rossz játékos magas tierben, akkor a jó játékosnak csak jobb, mert hosszú távon több a farmolható dmg és a csapattársaid sem veszik el előled a sebzést. Ha tier 10ben mindenki unikum lenne lenne sírás-rívás rendesen."
Ez addig igaz, amíg nem buksz amiatt csatát, mert hiába vagy egyedül jó, de a másik vonalon mondjuk a sok tomato elbukja a csatát és befoglalják a pontot. Mondom ezt tomatoként, aki leginkább tier 5-8-ban játszik. -
MZsoltee
veterán
Van fent a premium shopban pár érdekes ajánlat.
WE'LL ALWAYS HAVE PARIS:
M4A1 REVALORISÉ
BRETAGNE PANTHER
1 év prémium
2 garázs slot + 2 crew
25kHa erre lehet használni a 20%-os kupont, akkor 20k. Ha kiváltom kiderül.
Ha megvan már a 2 tank akkor az év prémuim és a 2 garázs slot mellé megkapom azok aranyértékét majdnem 11k aranyat is?Sajnos nem:
If you already own the tanks included in this package, you will not receive a compensation in credits or Gold.Valentine ATII 770ft. Ezt lehet most kihúzni tankrewardsból is. Ha megvan a tank rewardsból és veszek egy ilyen tankot, akkor 770ft 1000 gold? Többször is meg lehet venni? Mert így a bolti árhoz képest nagyon olcsónak tűnik a gold.
-
MZsoltee
veterán
válasz
Jokerdapro
üzenetére
A defender is pl, de lehetett volna ezek körül is valami:
IS3-A
703
PROGETTO
E75 TS
LÖWE
SOMUA SM
LORRAINE 40T
LT-432
KV-2(R)
T44-100
CENTURION RAAC
SU-130PM
50TP PROTOTYP
WZ-120-1 FT
FV4202
Szerk.: De mint látszik bilibe lóg a kezem.
-
MZsoltee
veterán
válasz
Jokerdapro
üzenetére
"német közepes , amcsi HT"
Ezek mind olyanok, amik egyáltalán nem meta tankok. A legjobb az elsőnapos svéd volt. A többi fölös kategória. -
MZsoltee
veterán
A tankrewardsos 20%-os kuponnak van-e értékhatára, vagy nincs? fontos lenne tudnom lejár az M4a1..
-
MZsoltee
veterán
válasz
frame>24
üzenetére
Ennek a BM-nek a célja játékban lévő kredit és gold eltüntetése. Ha nagyon sok lesz a játékban, akkor elértéktelenedik. Illetve nem lesz motiváció a tovább farmolásra és leginkább a gold vásárlásra.Márpedig a karácsonyi időszakban elég sok gold és kredit került be a játékba a boxoknak és a szorzónak köszönhetően. Ez akkor jó, ha "véglegesen" kikerül a játékból a "pénz", ha könnyen és gyorsan veszteségmentesen vissza tudnád alakítani, akkor nem érnék el a céljukat.
-
MZsoltee
veterán
A lunar-os ajánlatok, köztük a M4A1 meddig lesz még a shopban?
-
MZsoltee
veterán
A T8-as premikumok credit szorzójáról van valami összefogalaló valahol? Vagy minden tanknak egyforma?
-
MZsoltee
veterán
Egy barátom 6111-ért hozta el.
-
MZsoltee
veterán
Azt lehet tudni, hogy a nagyobb ajánlatok milyen napra estek az előző BM alkalmával? Azt gondolom hétvégén lesznek a nagyobb durranások.
-
MZsoltee
veterán
válasz
egyedülülő
üzenetére
És hol lehet kötvényt farmolni a leghatékonyabban?
-
MZsoltee
veterán
2020-as frontline-ről tudtok valamit, lehet valamit tudni már?
-
MZsoltee
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ilyen alapon nagyon kevés olyan játék van, ami nem pay to win. Ha semmit nem kapsz a pénzedért, akkor nagyon nehezen adod oda önszántadból.
Fizetni valamiért vagyunk hajlandók, de még így se szeretünk.
-
MZsoltee
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Nekem 1x11 + 1x3 ig semmi. Majd a következő 11-esben benne volt mind a 4 8as prém. A progettorol nem is gondoltam volna hogy ilyen nagyon jó! A 130asba nincs legénység, így a scorpion után csalódás. Az object még nagyon adja.
Szerencsem volt idén. Bár többet sose szoktam költeni.
-
MZsoltee
veterán
Szaisztok!
Mennyire jó tank az LT-432-es? Ingame hiányzik kicsit több, mint 3,5k gold hozzá. Azt hény ládából lehet kinyitni átlagosan? -
MZsoltee
veterán
válasz
MZsoltee
üzenetére
Most van kb 1700 goldom, meg veszek még 5500-at (6,5k huf). Bedobom a TOG-ot. az 1750.
Így lesz 8950 goldom. Majd veszek egy M10-et, meg valami 6-ost csak nem tudom még mit. CronwellB megvan, meg a Type 64. T-34-85M-en és SU-100Y-on gondolkozom. Bár megvan a T54 prot, szóval med annyira nem kell. Mi az ami jó és 6-os? -
MZsoltee
veterán
Van egy TOG II-esem. Azon agyalok, hogy becseréljem valami 7-esre. Mik a legjobbak a tree-ben szereplők közül szerintetek?
-
MZsoltee
veterán
Sziasztok, az tudható, hogy mikor lesz 9.22?
-
MZsoltee
veterán
Rosszul emlékszem, hogy úgy volt, hogy féláron vannak a fogyócikkek? Vagy majd csak most lesznek?
-
MZsoltee
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Me kell....

Most én is agyalok, hogy mit csináljak ezzel a 30as kuponnal...
-
MZsoltee
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Type-ot akar mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest