- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
manu75
aktív tag
válasz
Gyuri27 #257196 üzenetére
Hadd reagáljak egy képpel a játékos állomány képességére. A héten nem volt úgy időm rohamozni csak tegnap, és ez nem egy kiragadott momentum hanem ez volt az átlag. Westfielden egyik bc25t tépte a száját chaten, hogy béna ezüst rangban lévők. Ott is 3 nehéz tankkal mentünk resetelni a foglalást 7 ellen a többi nyomi meg a bokorból harcolt. Amúgy szerintem alapból szar az egész pontozás ebben a módban 100m-nél távolabbi sebzésért alap*1% pontot adnék csak. Röhej aki próbál nyerni kap -30 pontot a kemper nyomi meg -15-öt vesztes csatában.
-
killbull
aktív tag
válasz
Gyuri27 #257183 üzenetére
Sokan még csak most tanulják a játékot, nem ismerik a mechanikákat, gyenge döntéseket hoznak.
Van, aki ritkán játszik, így lassabban fejlődik.
Vannak akik gyenge tankokkal játszanak, Sok elavult szemét tank amik nehezebben hoznak jó statisztikát, főleg stock állapotban. Én pl régen IS6 rajongó voltam, játssz 196 pennel tier 9 tankok ellen amiken tier 10 löveg van, jó szórakozás!
Nem mindenki veszi komolyan a játékot, van, aki csak lövöldözgetni akar.
Alacsonyabb tierben főleg tier 6 körül előfordulnak botok vagy gyenge fiókokat használó játékosok akik ott farmolnak kreditet, írtam ha lenyomod a csata gombot kapod az xp t és a kreditet fixen.
Nem mindenki érti a térképeket, a taktikát vagy a csapatjáték fontosságát.
Ami még tény csak sokan nem akarják megérteni, hogy vannak akiknek annyi pénzük van hogy nem tudnak vele mit csinálni így ez a szórakozásuk hogy öntik a játékba a pénzt és nem is akarnak megtanulni játszani. Persze van ugyan ez az opció aki mellé még unicum is szóval jól játszik.
De amiért elszaporodott és anno sokat kritizáltuk a WG t miatta, az a blue print. Itt ha csak a WG t nézed, az a cél hogy még több ember játsszon a játékkal, szóval ha nagyon könnyű tier 10 es tankot szerezni akkor nagyobb eséllyel fognak még pénzt költeni.
Kombináljuk mellé a boostereket amik máshogy hatnak a játékra, mert egy unicumnak lehetővé teszi a kizárólagos prémium lőszer használatot úgy hogy még kreditet is farmol, míg a nagyon rossz játékoknak lehetőséget kapnak arra hogy tier 10 ben játszanak teljesítmény nélkül mert pont azt a pluszt kapják meg akár teljesen ingyen ami szükséges ahhoz hogy tier 10 ben ne termeljenek mínuszt.
Idős emberek, rossz látás, rossz reflexek, rossz reakció idő, kerülik a vérnyomásnövelő helyzeteket (ne is várd hogy segítsen vagy taktikázzon) és ők is tankozhatnak egy jót!
Így összefoglalva, gondold végig mennyivel csökkenne a WG bevétele ha ezeket a gyengén teljesítő játékosokat kitesszük a játékból.
Sanszos hogy utána meg az lenne a baj hogy tud játszani az ellenfél.
Mást nagyon nem tudsz tenni, a többség dönt. Én is jobban szerettem a régi WOT ot mert nem volt így felgyorsítva. Egy IS7 átlagosan 35km/h val ment mert nehéz tank volt, most meg kb megszégyeníti a modern MBT ket amik gázturbinával rendelkeznek.
Project CW, figyeltem a Leoprad 1 re hasonlító tankot, rendes irreális fizikája van, az még gyorsabb mint ami itt van a WOT ban.
Frusztráló, de hát ez van!
Még érdekesebb lesz a tier 11 ami szeptemberben jön, ha a T64 MBT t akarják betenni a játékba akkor:
T-64A (1967)
Torony: 450 mm kompozit páncél (acél és üvegszálas rétegek)T-64B (1976)
Torony: 500-600 mm rétegelt kompozit páncél (NERA – Nem robbanó reaktív páncélrétegek)Fun lesz tuti!
-
diegho
nagyúr
válasz
Gyuri27 #256944 üzenetére
10-et? Az nem reprezentatív, menjünk 1000-et, az már elég. A probléma még mindig az, hogy a kapott csapatokra fókuszálsz. Kit érdekel milyen csapatot kapsz? Az érdekeljen, hogy mit tettél meg a győzelemért. Ne az érdekeljen, hogy valaki hol bújik, vagy mit csinál, nem csinál... látod ki mit csinál, ott a térkép, mit csinálsz az ott látott alapján, hogy nyerjetek?
-
válasz
Gyuri27 #256944 üzenetére
Hosszú távon (nem kis mintás szakaszokban) igen is tudsz hatással lenni a WR-ed alakulására (ez azt jelenti, hogy nem minden csatában, természetesen vannak olyan csaták, amik a felállás miatt alap bukók).
Én egy gyenge játékos vagyok. Mikor elkezdtem többnyire tier 10-ben játszani, el is kezdett hullani a WR-em.
Aztán elkezdtem "értelmesebben" játszani, jobban odafigyelni játék mechanikákra, csapat mozgásokra, support-ra a csapaton belül.
Még így is szar vagyok
, de lényegében majdnem full tier 10 mellett hozok egy ~53% recent WR-t és ez által az overall WR-em is elkezdett visszamászni, látható módón:
-
phoenix1989
őstag
válasz
Gyuri27 #256933 üzenetére
akkor gondold így és maradsz annyin amin vagy. csapat játékban mindegy mennyire azonos a statod attól még csapat és ott sem rajtad múlik hanem a csapaton,viszont nem elhanyagolható a te tudásod a csapatban .egyedül a 1vs1 ahol csak te számítasz,
20_30% wr -em soha nem volt. érdekes
-
Plata
félisten
-
phoenix1989
őstag
válasz
Gyuri27 #248363 üzenetére
Utálom az apcrt. én a heatre esküszöm. Az nem pattan. Egyébként nem a statisztikai miatt nem játszom vele, szimplán nem érdekel a t9. Van pár t9 ami csak van de sose mentem vele pedig évek óta ott áll. Sőt t8 ban is volt olyan a svéd prém med évekig nem mentem vele idén próbáltam ki. Amit most kaptunk abból a módbol ami megszűnt (nem jut eszembe a neve) med az is benn áll a garázsban de még egy kört se mentem vele.
-
po1son
addikt
válasz
Gyuri27 #248245 üzenetére
Ki beszélt a wz 132-1-ről?
Azt írtad a light tankok gyengék vagyis általánosítottál, hogy az összes az.
Leírtam előbb érthetően egy light szerepköre az, hogy észrevétlenül felderítse az ellenfelet és folyamatosan spot alatt tartsa.
Ha sebezni akarsz, akkor ülj be egy mozgékony táras med tankba,. -
jano_77
nagyúr
válasz
Nekem nem annyi
h1mpi: szerintem tier5 max 6-nál álljon meg és gyűjtsön tapasztalatot (pálya ismeret és tankok ismerete), anno én is itt tanyáztam sokáig, mire fogalmam lett egyáltalán mit is kell ezzel a játékkal csinálni. Sok sikert a gyerkőcnek!
Személyes tapasztalat: T1 HT, T67, T-34 mind király járgányok én imádtam annak idején őket, ezekre lettek meg elsőnek a GM-ek is, nem véletlen. KV-1 vonal is jó. -
Plata
félisten
válasz
Gyuri27 #248248 üzenetére
Hát én szerettem.
Olyan jó poén volt south west pályán 500 méterről 1300+ sebzést bele verni grille-be.
T49-be már a harmadik legénységem van,annyit mentem vele.
Amikor sok skillesek lettek át pakoltam őket másba.
Wz.132 és a 10-es tesója is garázsban van.
Nyolcas jó frotline-ra marháskodni tizes meg néha küldikre. -
Plata
félisten
válasz
Ezt gondold át.
T8 light tankkal 1400-as sebzést lehetett csinálni egy lövéssel.
M4 sherman T8 heavyket ölt.
De T7 orosz Td is fun volt.
A hull down-t dobhatod a kukába,Udes 15/16 csak a csövét dugta ki szikla mögül és gold lőszerrel lövöldözgetett,szerintem meg tanulta hogy a Foch 155 köpik a hull down-ra és akkor is megszívja ha csak pár centi lóg ki a tornyából.
Egy sebző találata volt belém.Pedig goldot lőtt.
Jah és a vége volt a legjobb,a bázison kempelő t54 mikor látta hogy jövök inkább a vízbe ugrott. -
po1son
addikt
válasz
Gyuri27 #248233 üzenetére
A lightok szerepkörre soha sem az volt, hogy sebzésre menjenek.
Egyébként meg most is lehet menni light tankokkal kiemelkedő csatákat és nem kell lilának lenni.
Manticore jól felszerelve kb láthatatlan tud lenni az ellenfél előtt, ha ehhez még párosulna egy magas DPM, akkor meg azért menne a sírás.A HE nerfre azért volt szükség, mert sokaknak kimerült a játéktudás abban, hogy nem ismerik a hitpointokat és a HE úgyis kielégítően sebez, bárhogy forgatja az ellenfél a tankot.
A hulldown dologban egyetértek és pár pályára tényleg ráférne a balansz.
-
Plata
félisten
válasz
Gyuri27 #248182 üzenetére
Én most láttam egy örült STRV-t.
A szemem láttára repült be a tóba.
Padlógázzal ment a tó part felé de szerintem benézte,ráfutott sziklára megdobta és olyan szép hasast nyomott a vízen.Egyébként meg pont a karácsony miatt szerintem lehet jobb statot is csinálni.
[kép]
A vicc az hogy kamikaze-t játszottam.
Szóval szerintem vedd lazára a figurát és csak élvezd az ökörködést. -
xAttilax
őstag
válasz
Na pont most mentem egy csatát amit én vesztettem el már az elején:
Az mondják, hogy 10 csatából olyan 4-re van hatásod a többit intézi a 15 vs 15 és közöd nincs a végeredményhez, + az a különbség jó és rossz játékosok között, hogy ezzel a 4-el hogy él.
Siegfried Line, Tiger-Maus Top tier:
Mivel nem volt baszó TD vagy hulldown bestia gondoltam kimegyek B7-be lődözni, majd betolom az oldalt a városba, addig csak megtartják. Már így utólag sem volt valami ragyogó ötlet....
Már az eleje sem sikerült fényesre mert nagyon lassan értem ki (nem tudtam, hogy dombon ennyire nem megy) így lemaradtam vagy 2 lövésről. Aztán még nem volt annyira rossz, mert tudtam lőni és pozik sem tűntek annyira rossznak.
De az Obszi lenyomta az elc-t én meg gondoltam, hogy lenyomom az Obszit azt jól van és majd utána a város. Na ez volt rossz döntés, crossfiirebe raktam magam és nem tudtam mozdulni, mert ezzel a tankkal kurvára nem lehet ezt megcsinálni.
Vesztettünk is, végül top dmg lettem 3.2vel de szart sem ért, mert a végén sebeztem és szar helyen.
Ezt csak azért akartam leírni, hogy sokszor elég egy rossz döntés rajtunk mehet el a csata.
Ha városba maradok jó kis side poziba simán nyerhető lett volna. Persze benne van, hogy amúgy is vesztettünk volna, de hogy én óriásit segíttetem benne az kurva élet.
És az baj, hogy nagyon sok ilyen csatát tudok mutatni ahol az én hülye döntésim bőven benne vannak a vereségbeEzek a bizonyos 10 ből 4-re igazak.
-
xAttilax
őstag
válasz
Pont ezt írtam neked az strv-nél, hogy kevésbé tudod befolyásolni a csatát, mert kempelsz vele. De amúgy egy általános tévhit, (főleg rossz játékosok között), hogy a lilák kempelnek, vagy kempeléssel lehet jó sebzést csinálni. Ahhoz, hogy te átlagba egy nagyon jó értéket hozzál, mondjuk Xes tankkal 3K kornyéke, 8asal 2K plusz ahhoz menned kell. Még kemper vagy támogató tankkal is sokat kell pozicionálni. És ha ilyen számok jönnek akkor a győzelem is jönni fog.
Amúgy meg mit szerettél volna ha naponta írod be, hogy így nem megy a játék és annyit és ennyit vesztek? Sajnos erre nincs más jó formula hosszútávon csak sebzés, ez a játék lényege, hogy más csapat HP ját le kell lőni, nincs diplomácia vagy ilyesmi. -
galervin93
addikt
válasz
Gyuri27 #248175 üzenetére
"Azért mert én nem tudok hegedülni még hallom, hogy az aki játszik virtuóz vagy kontár."
Yep, de most azért járunk ide hogy játszunk és élvezzük, vagy azért hogy játszunk és fikázzuk? Még az utóbbi sem baj, csak állandóan a "csalás", "manipuláció" etc., ráadásul ezel magyarázod sikertelenséged, miközben te is bevallod, hogy nem vagy a legélesebb kés a fiókban. Szóval kicsit nonszensz.
Nyugodtan le lehet írni a véleményed, egyébként sok tekintetben igazat is adok neked. Csak ne mindezekkel legyen magyarázva a sikertelenség. Mert nyilvánvalóan nem ez az oka, hogy ki így, ki úgy teljesít.---
A garázsban lévő tankokban sok izgalmat nem láttam, így - néhány amúgy is húzott ág mellett - valami új ég után néztem. A japán TD-kre esett a választásom, a 7-es Chi-To SP-ig ki is húztam freeből, beleültettem faca legénységet (komplett újonc gárda ment bele), hát... Ez a gép egy álom.
Akkora OP fos mint a huzat. 6.5 mp-enként 200-as átütéssel 300 sebzés T7-ben, tiszta agyament. Első 10 meccsen 2000-es átlagot hoztam vele, top és mid tierként abszolút gyilkos, bottom tierként is simán használható. Nagyon beteg. Kíváncsi leszek a továbbiakra.
-
Plata
félisten
válasz
Gyuri27 #248169 üzenetére
Én szerettem a Hs-t és HOTS-ot is,de az elején csak.
De ha ennyire zavarnak miért nem keresel olyan játékot ami megnyugtat?
Én például ha nagyon ki akarok kapcsolódni a kedvenc kis orion karakteremmel és az ő pici kis ragadozómadarával kergetem a borg-ot.
Tudom így elsőre nem tűnik nyugisnak,de az mert a karakterem úgy építettem hogy az MMo egyik hibáját kihasználja így a hajója halhatatlan,ami azért elite TFo-n fun.Vagy ott van a GTA online,egy két rablás vagy heist és elszáll a rosszkedv.
Esetleg egy kis golfozás vagy tenisz pár ismerőssel. -
xAttilax
őstag
válasz
Gyuri27 #248156 üzenetére
ezért írtam a karácsonyt is. Minden évben esik a WR-em ilyenkor.
Nekem is 47% WR a 7 napos 2135 wn8 mellé. De 30 napos kiegyensúlyozott ahogy neked is.
Ilyenkor próbálom az új tankokat és sokszor dobom el, vagy jönnek a régi haverok akik miatt instant bukok a szakaszos meccsek, de sokat nevetünk és jókat dumálunk
Ezért írtam aztis, hogy ilyenkor nem kell nézni a WR-t. Farmolni, játszani a régi haverokkal akik a karácsony miatt jönnek vissza. Majd ha vége lesz akkor visszajön a WR-is. Vagy ha nagyon zavar akkor rakd le és majd vissza januárban -
galervin93
addikt
válasz
Gyuri27 #248156 üzenetére
Miután az overall wr 50%, így ez csak egy kilengés negatív irányba. Lesz majd a másikba is, különben nem lenne 50%.
---
Nekem másfél éves kihagyással nagyon visszaesett a tudásom (recent 2300-2500 környékén hagytam abba, most 1300; ez is durva ám!). Elmúlt 50 csatában a WR is kemény 33%, ez sem segít a visszarázódásban, bár valószínűleg sosem fogom már megközelíteni az akkori tudásom, meg sok olyan dolgot megcsinálok most funból, amit akkoriban nem tettem, mert komolyabban vettem a gamet. Na meg az sem segít, hogy a kedvenc tankom a CDC.Nagy, papír, minden bekapott lövésre sárgul a lőszerrekesz... De mivel fel van pimpelve minden földi jóval és így 5.5 mp alatt tölt meg a többi stat is brutál jó, én nagyon szeretek vele játszani. Hatékonyságot hagyjuk.
Nem tudom van-e még hasonló beteg a játékban, akinek ez a kedvence, nekem ez valszeg már így marad.
-
Viktoár
addikt
válasz
Gyuri27 #248131 üzenetére
Azt kell megérteni/elfogadni hogy a wot minden csak nem egy fer játék.
Az igazságos játékhoz ki kellene venni az rng-t, mivel ez egy változó (amit mindenre ráraknak), nem egyformán segíti vagy hátráltatja a játékosokat a csatán belül. Sajnos ilyen ez, nem is lesz jobb, ezt kell szeretni.
-
-
bolygo85
tag
válasz
Gyuri27 #248131 üzenetére
Nálam is ez a helyzet, igaz nem vagyok egy pro player de sok csata pillanatok alatt ér véget és hiába teszem oda magam szó szerint átgázolnak rajtunk!
Nem dehogy is van manipulálva mi vagyunk a botok!
Pl nem is egyszer volt az utóbbi időbe a lövedék ami tisztán látom oda megy ahol a tank van mégsem talál vagy a heavy tank rossz álcával eltünik vagy fel sem spotolódik...!
A december egy káosz eddig de muszáj farmolni amíg lehet.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Gyuri27 #248012 üzenetére
Sokat nehezedtek a küldetések a meta változása miatt, ebbe beleértem az arany lőszert is. A régi accomon kb 1 év alatt viszonylag intenzív kampány játékkal sikerült az obj260. Most még 9 küldetés van hátra, de van fél éve is, hogy utoljára haladtam vele.
meg sajnos eltaktikáztam, mert az arty küldetések, a 15-ösök nagyon megnehezedtek. Korábban kitüntetéssel megvolt mind a 4x15, most nem bírtam a t55a-t se megcsinálni és ráraktam a 4 parancsot. Aztán utána kaptam csak észbe, hogy a b.dös életben nem fogom megcsinálni kitüntetésesre azt, úgyhogy buktom a 4 parancsot. Meg kellett volna próbáljam legalább a fő küldetést megcsinálni. Ezt már elbuktam.
Meg ezek a pattintós küldik, az arany lőszer korában. Azok még a normál lőszer meta mellett se voltak könnyűek, most meg közel lehetetlen, annyira ritkán adja be az ideális csatát hozzá. -
-
Plata
félisten
válasz
Gyuri27 #248012 üzenetére
Nekem meg feltekerte.
Dc-t kaptam a visszaszámolás után és a játék nem engedett vissza egyből mert nem tudott csatlakozni vagy mi a ragya,de netem volt.Mire vissza tudtam menni épp vége lett csatának és nyertünk.
Még xp-t meg pénzt is kaptam azt végig dc volt.
Győzelem! Csata: Erlenberg Járművek: AMX 50 Foch (155) Szerzett tapasztalat: 4 585 Megszerzett kötvények: 5 Szerzett kredit: 40 402 Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
De ma nem vagyok formába,nincs türelmem.
Pedig már ettem egy nyugtatót és ittam rá egy ír kávét. -
-
Elf
aktív tag
válasz
Gyuri27 #247995 üzenetére
Csak velem van olyan hogy egy csatából megvan a 3 napi küldetés? Biztos nem.
A Vinnie-s küldetésekre néhány naponta ránézek hátha van olyan amit érdemes átpörgetni (1x volt ilyen), amúgy csak úgy teljesítődnek. Nem foglalkozok vele.
Szerintem az van hogy rágörcsölsz a küldetésre és mész hogy most spottolnom kell és berak egy olyan pályára olyan ellenfelekkel amivel ez nem jó ötlet, kilőnek a faxba, küldetés sehol és ba... szétvet az ideg.
A helyett hogy játszanál egy jó meccset. Aztán majd alakul ahogy adja a helyzet.
Szerintem.Amúgy mit ad az a küldi hogy megéri vele szenvedni? Mit ad ami jobb mint a játék maga?
-
válasz
Gyuri27 #248004 üzenetére
Nem bántásból,de én se értelek. Ha az Earlyért küzdenél és nem mennne megérteném,mert az nekem se
Ezek a napi küldis dolgok tényleg nem nagy számok. Persze nem mindig jön össze nekem se,de az inkább azért mert csak pár csatára volt időm. Ezt úgy írom,h átlagos játékos szintjén vagyok, talán
-
Plata
félisten
válasz
Gyuri27 #248004 üzenetére
Hát ez már marhaság.
Olyan van hogy egy csatában pár lövés nem üt át,de mind olyan nincs,ha csak valamit nagyon be nem néztél.
Táras jó tankkal nincs olyan hogy egy lövésed sem üt át.
Az már inkább bénázástól lehet.
Olyan tankot válassz aminek APCR az alap lövedéke,táras APCR meg holtbiztos hogy nem fog cserben hagyni. -
xAttilax
őstag
válasz
Gyuri27 #248000 üzenetére
Milyen arcból? Hogy nem konteózok és megtudom sírás nélkül csinálni a napi és Vinnie küldiket? Ha erre gondolsz akkor nem hiszem. Ha arra, hogy kimertem mondani, hogy ha valaki ezeket nem tudja megugrani akkor gyenge játékos, akkor bocsi. (Bár akkor is az ha nem mondjuk ki.)
-
xAttilax
őstag
válasz
Egy vinnie küldetés nem okozott gondot, pedig néha meg sem nézem, hogy mi az. Ne vicceljünk már, ez nem egy Early. Ha valakinek az nem megy az oké, dehogy ez se?
Ja és elég sokunknak meg van az Early és a 260 is fórumon. Akkor az hogyan? Kis türelem és tudás.
Szerintem az igazság, hogy simán gyenge játékos vagy de rinyálni azt tudsz mindenért, de fejlődni meg nem akarsz. Nem belelátni kell dolgokat, hanem picit nyitott szemmel játszani.
De tök igazad van, hogy csak tovább kell mennem, úgysem írsz értelmeset. -
Plata
félisten
válasz
Spotoláshoz nem kell light tank.
Olyan hogy nincs arty ritka mint a fehér holló,ma többször volt 3-3 arty is.
Átütő találat az tényleg nem nehéz.
Inkább a sebezz 7 ellenséget egy csatában,na olyankor tuti nem sebzek meg hetet.
Spotoláshozz szerezz egy tierlimites nehéz tankot,ha mázlid van T6 csatába dob és mehet az ereszd el a hajamat.Úgysem tudnak kilőni cserébe spotolsz. -
xAttilax
őstag
-
h1mpi
félisten
válasz
Gyuri27 #247396 üzenetére
Tökéletesen egyet értek. Én se akartam venni, de hajtott a kíváncsiság. Rosszul nem jártam, mit is várok 40 000 Ft-ért. Kaptam 2 db 9-es prémet, 25K goldot és egy rakás cuccot, ami eleve több, mint 40e Ft. Ha úgy nézzük, hogy 40 000 Ft-ot elköltöttem egy játékra, ahol igazából nem kaptam semmit, ami az enyém, mert bármikor megszüntethetik a játékot, akkor meg persze sok. Én ezt a pénzt sosem valami elől veszem el, ezért nem sajnálom.
-
Elf
aktív tag
válasz
Gyuri27 #247168 üzenetére
Délután, este, mindig megy booster, azaz XP, freeXP, credit szorzó ami hozzá adódik a saját szorzóhoz.
A klán küldetésekből (olyan mint a napi küldetés) potyognak, tervrajzok, képzési füzetek.... ....meg egy halom matrica meg festés.
A lényeg hogy semmibe nem kerül és mégis érezhetőan ad cuccot.
-
xAttilax
őstag
-
xAttilax
őstag
válasz
Gyuri27 #237368 üzenetére
Megnéztem a statod és teljesen rendben van. (ha te vagy még mindig xsmokex)
Ez 60 napos játszott tankjaid 25 csata felett. Ennyi csataszám kell, hogy értékelhető konklúziót vonjuk le.
Strv 103B: Nagyon nehéz vele aktív játékot csinálni a mechanizmusa miatt (nem minősíteni akarlak, mert nekem sem menne), így amit beszéltünk a red line TD.kről itt teljesen helyt áll. A sebzésed nem arányos a WR-el de esélyes, hogy már akkor osztod ki amikor már mind1. De az owerall WR-d vele 50 % 1700 átlagra szóval elég kegyes veled a játék ezzel a tankkal....
Obj. 268/4: 52% 1500 sebzésre. Pozitív szerencse, a sebzés sokkal kisebb WR-t indokolna..
54.55% owerall 1600-as átlagra. Téged tényleg kedvel a játék ezzel a tankkal is.light-ok olyanom amilyen, az egyik jobb másik rosszabb de itt sincs nagy csalás.
E 75 TS: 1000 átlaggal és 0.89-es spotra (nem szaladsz a heavy dühöngöbe) sajnos itt tényleg másokra vagy bízva mert ez egy 5-6-os heavy átlag. De az overall itt is 50.88%...
nem mennék tovább de igazából ez igaz a többire is. Ha nem tudsz sebezni akkor másokra vagy utalva azokban a csatákban is amiben lehetne befolyásod.
Nem akarok semminemű konzekvenciát levonni, mert mondtad, hogy küldiket csinálsz de az tökéletesen megállapítható, hogy nem kirívóan negatív ez a WR ezekhez a tankokhoz és sebzésekhez.
Remélem nem probléma, hogy beraktam a 60 napos statod, de így egyszerűbben végére lehet járni a rejtélyes dolgoknak -
xAttilax
őstag
válasz
Gyuri27 #237368 üzenetére
Akkor sajnos itt is érvényesül az elmélet.
Arty full kuka. Szerintem ritkább az arty unikum player minta fehér holló, szóval ott kb tényleg szerencse. Light meg mint tudjuk nehezen játszható osztály, nagy pályaismeretet és tapasztalatot kíván az eredményes játékhoz.
A küldetések meg kb a legrosszabb hatással vannak a statokra. Mikor az eraly-t csináltam és chimeránál egyet kellett javítanom kb minden zuhant.
De tökéletesen leszartam mert nem az volt a cél, hanem hogy a küldik legyenek meg.
Szóval ha elfogadsz egy tanácsot, akkor külön kezeled.
- Küldik: szarni mindenre, hisz küldiket csinálsz a stílusodtól függetlenül kell játszanod.
- Játszol és jól érzed magad: akkor nagyjából hozza a tudásod szerinti WR-t. [1000-1100] -nál 48-49% WR. de én azt vettem észre, hogy ez manapság inkább -1%, szóval inkább 46-47%.
(Persze ha elkezdsz fejlődni, nézel pozikat, olyan tankokkal játszol ami kézre esik...stb akkor ez nő a teljesítményed arányával)
- Statolsz: csak olyannal mi meta és jól megy, persze full felszerelve premium lőszer, betanulod a mapokat, az utolsó dombig...stb akkor nyilván nőni fog majd minden (de milyen áron?) -
xAttilax
őstag
válasz
Gyuri27 #237362 üzenetére
Azt mondják, hogy 10 csatából 3-at biztosan elvesztesz és 3-at megnyersz akármit csinálsz, a maradék 4-et tudod befolyásolni tudásod alapján. Nyilván itt is vannak kilengések ha csak napokat vagy kevés csatát nézel de nagyjából szerintem ez mérvadó.
Nem tudsz nagyon olyan játékost mutatni aki 2300 wn8 50% alatt lenne vagy 1000wn8-al 52% felett van (overall) . De ezt magamon is észrevettem, mikor jól ment a játék és stabilan tudtam csinálni 3000+ wn8-at akkor olyan 56-62% volt. most, hogy csak fun van inkább 2300wn8: 52-58%. WR.
Szóval ha nagyon alacsony a WR akkor nagy eséllyel alacsony a wn8 is, ergo nem sebzel vagy nem vagy "aktív" sebző vagy (red line TD, arty...stb) így nem tudod befolyásolni a csatákat és a szerencsére bízod magad.
milyen tankokkal játszol mostanában? -
zodo
nagyúr
válasz
és Dobi 562
Na igen, azért nem csak hétvégére igaz a sok bot.
Hétköznap is van aki 2011-12 fiók azt max. 2k csatája van, nincs mese, fingja sincs a játékról.
A vicc hogy ha nem teszek semmit, nekem nem hozza le a csapat vagyis legalább 50%-ban nem hozza le.
Ha light-al top 3 vagy ne adj isten top sebző vagyok akár + 1-2 tierben is vesztenek.
Nem a győzelmi arány mert 2 éve elengedtem mikor csak 5k közeli wtr-em volt és 51.50 felett jártam míg most közel 7k-s wtr mellett 8k csatával később az istennek nem kapom vissza de még az 51.10-20%-ért is vért kell izzadjak. -
Dobi 562
addikt
válasz
El kell engedni a gyozelmi aranyt sajnos, ahogy romlik a jatekosallomany ugy kene neked egyre tobbet es tobbet hozza tenni hogy kompenzald a sok 0-1 sebzo lovesest meg kempert.
En mar elertem a tudasom csucsat, en mar jobb jatekos nem leszek. Az a teljesitmeny/tudas amivel most tolom a jatekot par eve meg eleg volt 59% gyozelmi aranyra, ez folyamatosan csokken (vannak napok amikor 40-45%). Egyszeru az oka: egyre kevesbe erzem ugy, hogy befolyasolo tenyezo vagyok.
Ez foleg hetvegekre igaz, amikor a "weekend warrior"-ok raszabadulnak a jatekra es a csapat fele (!) 0-1 sebzo loves utan elhal. Ilyenkor erezhetoen romlik az egesz jatekelmeny, kevesebb taktikazas van, kevesebb jatekos talalja meg a helyet a palyan es hasznalja a tankot a szerepkorenek megfeleloen. Ugyanezert, nehezebb olvasni a terkepet, mert logikatlanul jatszanak, kaotikus az egesz jatek.
Regen volt egy szabaly amit kovettem, vasarnaponkent nem jatszottam, lehet ujra kovetnem kene ezt.
-
xAttilax
őstag
válasz
Gyuri27 #237028 üzenetére
lag az nekem is volt.
Ez tényleg btutális volt a szerverváltás napján.
Itt a [link] , még az égérrel is játszottam mert ezt nem hittem elViszont top sebző lettem és megnyertük, szóval összefüggést nem látok.
A WR is jól alakul, a találatokkal sincsem gondom.
Szerintem nézz rá a netedre ha még mindig komoly laggolást érzel.Más:
Ez az amx m4 54 tényleg valami beteg lett
brutál pontos 560 gun és AP 296-os AP premium. komolyan jó lett vele játszani.
-
Raysen623
addikt
válasz
Gyuri27 #237028 üzenetére
Én pont azt igyekszem megtanulni hogy nem nagyon célzok semmit csak ráhúzom az egeret és lövök, s láss csodát telibe kapja RNG által. Rengetegen így játszanak már, így nem is értem minek a célzókör szűkülés. Legyen fixen hagyva, a körön belül pedig a dispersion alapján talál. Persze vannak játékosok akiknek mindig minden találni fog.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Gyuri27 #229474 üzenetére
én is befejeztem mert nem látod az erdőtöl a fát. igen direkt irtam igy. hátha forditva vagy bekötve. ha nem akarok stockkal bemenni nem megyek be amig nem lett elég szabad xp-m és ennyi. ez csak gondolkodás kérdése nem pénzé. ennyi erővel az aki nem költ a játékra de már kimaxolta az e75-öt és bemegy csatába p2w játékos mert vele szemben egy olyan van aki még nem tudta kimaxolni?
-
phoenix1989
őstag
válasz
Gyuri27 #229468 üzenetére
de a csata alatt ez nem előny. ettől még nem lettél erősebb. nem jutottál olyan előnyhöz amivel nálam jobb lennél csak azért mert fizettél.
Swinegod
az hogy kiinek mire van ideje vagy mire szán időt megint nem jelenti semmit. ebben a játékban nem. ahol mondjuk egy civiizációt kell felfejlesztened de egy épület 3napig épül de pénzért lerövidithetem 1órára na az p2w. mert a büdös életbe nem éred utol. itt viszont a csatatéren nincs pénzért megvehető előnyöd. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest