- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
n2066
tag
Én a OnePlus Nord 3 CE lite 5G verziót vettem, nem a "csúcs szerű" Oneplus Nord 3-at, mivel akciós volt 69 ezer pénzért Alzán így nagyon megérte nekem. Csak a fentebbi post-ban nem írtam ki a teljes nevet, mert jó hosszú :-), bocsánat nem akartam senkit megtéveszteni, elnézést.
Amúgy ez a OnePlus Nord 3 CE lite is szuper nekem, amire kell, gyors, masszív, jó a szoftvere, ahogy az előbb már taglaltam. 60-70 ezer Ft felett pénzt nem adok ki sose telefonra, ez alapelv nálam. De a Redmi 12-hez képest másik univerzum számomra. Lehet a Xiaominál a 4 GB Ram volt a gyenge láncszem. De a HyperOS féle parasztvakítás nemigen testreszabható, korlátolt, nem jött be abszolút.
Pl. nekem az hogy háttér váltással és háttérnek megfelelő kivont színekkel változzanak azikonok és az egyes widgetek (Google Pixel mobil szerűen), alapkövetelmény, nagyon bírom a Material You új design-t. A Xiaomi-nak sajna nagyon ótvar megoldása van, azaz semmi ilyen nincs benne, mókolni meg szoktam, nem is szeretek. Legszívesebben Pixel 8 vagy 8a-t vennék, de csillagászati áron vannak. Örökre esélytelen marad.
Fiamnak Redmi Note 13 -a van, és az nagyon jó és gyors. Igaz Ő vette magának, 95 ezer pénz volt akcióban kb 2 hónapja egy sima online GSM boltban XXL Gsm, asszem. Neki bejön, nekem nem...Vigyázz, mit kívánsz, még valóra válik! Beware your wishes they might come true!
-
szemy94
senior tag
Így már másabb, de még mindig van egy másfélszeres árkülönbség, ha a nem akciós árat nézzük, de a lényeg végülis, hogy neked jobban megfelel.
Csak azt hittem olyan túlzásokba esel (kisebb mértékben), mint sokan, mikor alsó-közép droidról váltanak mondiuk iphone-ra, és konklúzió a droid sz.r, iphone a minden, csak az árkülönbségről már megfeledkeznek
13T után én sem bírom sokáig kézben tartani a Note 12 4G-t, de más kategória is a kettő, próbálom ilyen szemmel nézni.Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
n2066
tag
Bár igen. Valóban nem érdemes alsó kategóriás telót venni. Tudom fontos az ár érték arány, de rövid időn belül megbosszulja magát. Érdemes picikét hozzátenni es kb. középkategóriás telefont venni. És ma már minimum a 8 gb ram... Szinte már az mindenre megfelelő. Én pl abszolút játék ellenes vagyok azaz egy telómon se volt soha egy játék sem. Nem is játszok... Túl az 5x-en bután is nézne ki de azért a rendszer és a többi bármilyen app fusson frankón rajta. 4gb ram épp a rendszer számára elég. Az appok mindig ujratöltöttek...sok ilyen bosszantó dolgot tapasztaltam még banki app esetén is sajna. De kezdő telónsk vagy kisgyereknek hogy szülei elérjék suli után arra jó a note 12 4g us szerintem..
Vigyázz, mit kívánsz, még valóra válik! Beware your wishes they might come true!
-
zsolt160
tag
Nekem február óta van meg a Yeteltől ingyen (1996 óta vagyok ezzel a számmal ügyfél), jött az új Android rá, kicsit más és talán lassabb is. Én 54 vagyok van kis játék rajta, igaz alapok amikkel el lehet ütni az időt a rendelőben, igazából navi, streem szolgáltatók és office appok vannak fent a bankival kiegészülve. Itt jön be az amit mondtál, hogy újratöltődnek, az OTP-s app mindig frissül, és egyre lassabban töltődik be, itt az a gond, hogy a "fejlesztések" miatt sokszor a sebesség rovására megy az aplikáció... De ez elmondható majdnem minden app-ról.
-
n2066
tag
válasz zsolt160 #454 üzenetére
Igen sajna, valójában "pazarlóan" is programoznak, a hardvert jobban is ki lehetne használni, de a kényelem a szempont, nem az alaposság, kódhűség, ha lehet így fogalmazni. Abszolút minimum a 6GB ram, 8GB már szinte mindenre elég. A miui jobb volt az igaz. A Ram bővítmény meg valójában nem segít, csak parasztvakítás tényleg. Tárhelyet zabál csak. Ugyan úgy fut minden 4GB-on, mint 4+4-en. még lassabb is mert a UFS 2.2 lassabb, mint a RAM.
Vigyázz, mit kívánsz, még valóra válik! Beware your wishes they might come true!
-
carr
őstag
skacok, hogy van az, hogy ha messenger hívásban vagy, és van RENDES telefonhívás, azt nem jelzi? Hogy lehet megoldani, hogy bassza ki a faszba a messenger hívást, és csörögjön rendesen? Köszi
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
wéercé
junior tag
Sziasztok!
Próbáltam visszaolvasni a topikban, de nem igazán találtam sok információt, ezért megkérdezem.
Redmi Note 12-nél van valami lehetőség vagy megoldás a hívások rögzítésére?
Köszönöm! -
gjoco1
addikt
Nehéz lesz app et találni . . . Sajnos az EU szabályzás keresztbe tett . Én hosszú éveken át One Ui n a Cube Call Recordert használtam Android 11 en . Redmi Note 13 ra meg sem próbáltam . A múlt héten lecseréltem a Samsung Note 10 plus om és az " uj " Samsungom , amin Android 13 as van , már nem emgedi .
Egy " kis " mókolással és más régiós ROM al megoldható , de elég necces sajnos . . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Debilon
addikt
arra esetleg van valami tipp, hogy a google assistant-ot hogy lehet kilőni a bekapcsoló gombról?
már kikapcsoltam, de így is feljön az ablak, hogy ha kell kapcsoljam be azon keresztül, és csak jóval utána jelenik meg a telefon kikapcsoló menüjeSuzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Debilon
addikt
asszony telefonja, aztán kérdezte, hogy lehet újraindítani, mert ez a vacak ugrik fel, a kikapcsoló menühöz így majd 10 secig nyomni kell a gombot
akkor ha jól értem ez ilyen, adb-n kívül nincs opció
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
BigManus
addikt
válasz vihartigris #468 üzenetére
Írtam, képernyővideó rögzítő.
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
A 12S miben másabb, mint a 12? -
gjoco1
addikt
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
carr
őstag
nincs a többi alkalmazás felett egyik sem. sem fb, sem msn.
És nem is jelzi, ha hívásvárakoztatásban vagy mint hívó. :|360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
wéercé
junior tag
válasz BigManus #462 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Akkor az én telefonomban is megtalálható gyárilag?
Hogy kell használni?
Nekem kell előre bekapcsolnom a rögzítéshez vagy automatikusan indul?
Tárcsázáskor még csak tudom esetleg majd indítani, de mi a helyzet bejövő hívásnál?
Bejövő hívásnál is lehet indítani valahogy? -
BigManus
addikt
Annyi az egész, hogy lehúzod jobb oldalt a "rolót" és a videó ikonra kattintasz.
Ki fogja tenni egy mozgatható keskeny sávra. Ott katt a fogaskerékre és a hangforrás legyen mikrofon. Ha rögzíteni akarsz, lehúzod a sávot, katt a videó ikonra és piros pötty.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
wéercé
junior tag
Sziasztok!
Redmi Note 12 telefon nem jelzi ha email érkezik a gmail-es címemre.
Hol lehet beállítani, hogy azonnal jelezze ha üzenet érkezik?
Megpróbáltam a beállítások között nézelődni, de mindenhol bekapcsolva látom az erre vonatkozó beállításokat.
Köszönöm! -
mrkatona
tag
Amióta le lett frissítve a telefon hyper os-re, azóta nem tudok a belső tárhelyre másolni filmeket. (projektorra küldöm át wifin telefonról a videot)
Ugyan elindul a fájl másolása de fél percen belül megszakad az átvitel és kiáll hibára.
Van még valakinek gondja ezzel, vagy nem is a frissités miatt van?
Van itt még egy ugyan ilyen telefon de az nincs lefrissitve, az tökéletesen müködik. -
szemy94
senior tag
Valaki tapasztalta, hogy random nem jeleníti meg a bejövő hívást? A csengőhang megy, közben viszont semmi nem jelenik meg. Tegnap szemtanúja voltam, facebook app nyitva, cseng a telefon, és sehol semmi vizuális megjelenítés. (Úgy sikerült mondjuk előhozatnom vele, hogy home, értesítési sáv le, és ott mutatta végül, de elvileg ez se működik mindig)
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
Mr. Elliot
aktív tag
Sziasztok!
Kb. egy hete nem tudok fizetni telefonnal, nem tudom pontosan idézni de majd képernyőképet készítek. Szerinte a telefonom rootolt illetve nem biztonságos. Az összes frissítés amit felajánlott idáig a telefon fel van telepítve. Mi lehet a baj? Másnál is előfordult már ez? Se OTP se revolut a Google Wallet appban.
[ Szerkesztve ]
-
fma
csendes tag
válasz Mr. Elliot #496 üzenetére
Nálam is ez volt, cache törlés volt a megoldás.
Go to your phone's Settings.
Select the Apps section.
Scroll down and tap Google Wallet.
Click the Storage & cache section.
Click Clear cache.
After you've done that, restart the app, and you're set. -
carr
őstag
Feleségem ugyanezt tapasztalja. Legfrissebb hyperszar.
Mire felvenné leteszik a másik oldalon.
Xiaomi minőség./s[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
szemy94
senior tag
Ez a széria nem sikerült jól, nekem 13T van, ilyen probléma nincs (nagy meleget nem szereti mondjuk, meg nem egy kategória). Feleségem soha nem akart egy telefont sem lecserélni, mindig én mondtam neki, hogy váltson, Poco M3-al bírta évekig, nah most ezt 1 hónap alatt már nagyon le akarta cserélni (igaz előtte csak tartalék telefon volt a fiókban, mert jó neki az M3, csak az meg deadboot lett)
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
Googie
csendes tag
Meglepődve olvasgatom a problèmákról,nálam minden jól működik. Bejövő hívás ok,fizetès ok.Miui ès hyperoson is. RN12 8/256 NFC nem tudom nálatok mi okozhatja!!!!!!!
-
Googie
csendes tag
Semmi tökèletes!!!! Èvek óta redmit nyúzok ès nem is válltanèk 5A-val kezdtem amire kell azt tudja. Nálam a fotó nem lètszüksèg a következő is redmi vagy Poco lesz.
-
sbe561
tag
Sziasztok!
Van valami megoldás Hyperos alatt, hogy ne lőjje ki a háttérben futó alkalmazásokat? Csináltam egy gyári visszaállítást, de sajnos nem segített! Nem lehet lelakatolni mint anno! -
Tomek979
tag
Sziasztok!
A sógorom vett a media marktban egy redmi 12őt és nem volt benne töltő adapter csak a kábel. Tudom ez nem az a fórum, de nem találtam ennek külön. YouTube unboxing videókban pedig ott van. Ő maga bontotta ki a fóliából a dobozt, tehát biztos nem nyúlt bele senki. Lehet valami csomagolási hiba? -
zsolt160
tag
Hát új eu szabályzás miatt nem szabad az újjakhoz, viszont érdekes mert a régiekhez igen, és én is kaptam hozzá.
Ráadásul olyan kavar van töltőfej és kábel szabványok között, hogy nem mindegy milyen fejet vagy kábelt veszel, hogy maximálisan töltse a készüléket, plusz ha a jövőre is gondolsz, lehet ahoz másik fejet kell vegyél.... Hiába veszel egy most 33W-os készülékhez 120-ast, és az tölti a 33W készüléket, de már egy másikat ami tudna 120W-ot, azt nem tölti anyival a szabvány miatt, mivel kommunikálnak egymással, és itt van a képben a kábel, mert az is lehet a ludas.
Ezért tartom hülyeségnek a fej elhagyását, hisz ezek alapján lehet venned kell új fejet, és nesze neked zöldítés. -
carr
őstag
válasz zsolt160 #516 üzenetére
Ezeket azért elég fenntartással kezelni. Régebben bár lehet az új készülékeket nem érinti, hogy jobb a lassú töltés az akkunak. Nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest