Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Mobil flották
- Netfone
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
válasz Yofej75 #189618 üzenetére
Az én hajam meg égnek áll , ha hallom vagy olvasom , e-sport
Nekem a sportról egészen más elképzelésem van , mint annak aki kinevezte sportnak az online játékokat . Nyilván hatalmas biznisz ... mi másért kéne propagálni és agitálni mellette . Gátat nem szab neki senki ... az újkor ópiuma.Szerény véleményem szerint a csata kimenetelét 60%-ban a wg 40%-ban a játékosok döntik el . Szvsz.
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
e-newsee
addikt
válasz Yofej75 #189622 üzenetére
Én is játéknak, és időtöltésnek tekintem, ezt már sokszor le is írtam, visszakereshető. De attól még, amikor játszom, szeretek hasznos tagja lenni a csatának. És sokkal kellemesebb úgy az időtöltés, hogy a csata végén az összesítőben valahol az első 1/3-ban (de legalább az első felében) vagyok a rangsornak, mert akkor már nem volt hiábavaló játszanom. Úgy érzem, hogy igen, most kikapcsolódtam, jól szórakoztam, kellemesen töltöttem el az időmet.
Ha folyamatosan azt látnám, hogy nem bírok bekerülni még a top 10-be sem, nekem elmenne a kedvem az egésztől, és hagynám a francba azzal, hogy én ehhez hülye vagyok, nekem ez nehéz. Volt pár ilyen játék az évek során. FPS-ekhez, TPS-ekhez pl. teljesen botkezű vagyok, nem is "csézek". De nyilván ehhez megint valamennyi önkritika kell."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Nyilván azért van az egyik 50 ezer csatás játékosnak 45%-os nyerési aránya, mert 5 éven keresztül tart a pechsorozata, a másiknak meg azért 60%, mert ugyanennyi ideje csak szerencséje van. Logikus.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jano_77
nagyúr
Elfogadom, hogy nem akarsz róla többet beszélni, de Te pedig kérlek fogadd el azoknak, akik jóval régebben játszanak a játékkal - és az is lehet, hogy jobban is értenek hozzá - hogy nagyon is fontos a SKILL! És itt most nem a tank skillezéséről beszélünk ugye.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Warton
őstag
válasz Yofej75 #187021 üzenetére
Ezt mindenki átlátja, csak nem tudja egy adott helyzetben felmérni, hogy mi lenne a csapat szempontjából hasznos dolog.
A rémbó effektushoz meg csak annyit, hogy a hülye youtube videók megőrítik az embereket. Komolyabb játékosok simán lerémbóznak mindenkit, mert 1. átlátják a játékot, 2. rohadt sok tapasztalatot gyűjtöttek és feltudják mérni, hogy abban az adott helyzetben lehet yolozni. A kisrémbók ezeket próbálják meg imitálni, de nyilván nem fog sikerülni, mert abban a helyzetben pont nem fog működni az ami a profiknak működött a sok-sok csatából kiválasztott egyik csatában.Kompromisszummentes linux gaming.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Yofej75 #184772 üzenetére
Illetve ha a spot után 3mp-en belül meghalt akkor nem villan a lámpa.
Más. Olvastátok hogy elsz@rják a frontline-t?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Starchm
őstag
válasz Yofej75 #184754 üzenetére
Van ilyen? A közös chates időszakok óta semmit nem látok a chatben.
(#184738) ooloo
Tudnád mennyire megsértett
Néha-néha én is beülök grindolni t6-ba mert nem akarom a free xp-t fölösbe eltolni, de igazából t10-ben se élvezet már játszani. Talán az sh/cw ahol van még valami játékélmény emiatt a randomot is hanyagolom.Am én inkább az xvm csoda játékosoktól kapok agyfaszt mikor a kis józsika 500 wn8-al bc-vel rád yolozik mert meglátja a 3k+-t...
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz Yofej75 #182674 üzenetére
Ó én fel se vettem a hisztijét, igazából megmosolyogtat.
Persze mindig is ment az arty sírás leginkább azoktól akik nulla tehetséggel folyamatosan arty free shot helyeken álldogáltak, és csodálkoznak ha belövik őket, sőt 100 alkalom után 101. alkalommal is beáll ugyanoda
=^-^=
-
-
h1mpi
félisten
válasz Yofej75 #178164 üzenetére
Maga a “flame” stílus ahogy itt vagy. Kb. 2 éve nyugi van itt, korábban napi szinten voltak itt ilyenek, mint Te, akik nem a játékkal voltak elfoglalva. Azért kapott a topic figyelmeztetést. Jó tanács, hogy ha nem tudsz ebből vissza venni és csak “szakmai” jelleggel itt lenni, akkor rövid időn belül meg fog szünni a PH tagságod, mint ahogy a többieknek is anno. 5 perc alatt pont végig olvasom a napi 20-30 hsz-t, aminek 2 napja javarészt Hozzád köthető veszekedés és beszólogatás volt. A kedvencem a modinak beszolásod volt én már ott csodálkoztam, hogy nem lettél kirakva...
Nem véletlen volt hsz törlés és figyelmeztetés sem. Picit nyugodj meg, gondolt át és rájössz mi a baj, ha nem akkor sajnálom...[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Kelvin
őstag
válasz Yofej75 #178133 üzenetére
Nyilván a megítélésed nem attól függ, amúgy Troll_Doll a játékos neved? Mintha régebben Yofej75-lett volna, az megszűnt?
Szerintem nem kell attól tartanod, hogy bárki tiltóra tenne. Nem is értem miért feltételezel ilyet. Az, hogy itt a fórumban eltérő véleményed van az egy dolog. Szerintem ennek nincsen kihatása a játékra.[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Yofej75 #178133 üzenetére
Nem is vagy névnélküli, semmi perc alatt megtaláltalak...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
lacibacsi
addikt
válasz Yofej75 #178124 üzenetére
"(...kerülném a tiltólistás megbélyegzést mert abból minden rossz kisülhet.)"
Ezt úgy hívják, hogy bullshit... Már én is leírtam régebben, meg mások is leírták többször: mindenféle statisztikától elvonatkoztatva, sokkal pozitívabb a megítélése azoknak a fórumtársaknak, akik felvállalják a nevüket, mint a névteleneknek. Ennyi.
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
válasz Yofej75 #178033 üzenetére
Az a probléma, hogy ha az ellenfélnél a tier 10-esek jó játékosok, nálad meg rosszak, akkor bármit csinálsz, nem tudsz nyerni a tier 8-as tankodban. Márpedig tier 8 tankban többnyire bottom tier vagy. Érted már miért rossz a -2/+2 MM?
-
lacibacsi
addikt
válasz Yofej75 #178047 üzenetére
Csak én érzem a mondandódban az önellentmondást? Eddig azt bizonygattad, hogy mennyire rendben van az MM, mert egyforma darabszámban van a két oldalon mindenféle kategóriából, most meg azt bizonygatod, hogy mennyire is jó az, hogy nem egyformák a tankok... Mindegy. Elengedem ezt a témát...
-
jano_77
nagyúr
válasz Yofej75 #178049 üzenetére
Alig vártam, hogy letudjam és eladhassam. Az első adandó pillanatban ezt meg is tettem, így nincs már meg és senki kedvéért NEM fogom visszavenni (ezt ne vedd személyeskedésnek ).
(#178050) peterson79: Senna halála óta már a Forma1 sem az igazi!
-
peterson79
őstag
Gondolkoztam, hogy privátba vagy itt írjam meg a választ, de amint látod itt teszem.
Iszom szavaidat, egyszerűen élmény olvasni, de tényleg, nem trollkodok.
Egy a baj, hogy széllel szembe pisilsz Nem hiszem, hogy bárkit is meggyőzöl az igazadról - már rajtam kívül -, bár még érhetnek meglepetések azért.
További sok sikert és jó játékot Remélem találkozunk a csatamezőn egyszer. Ezzel a névvel nyomod?
ui: Forma 1-et nézzed, mert jó az most is
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Írásod alapján vélelmezem - lehet tévedek - hogy nincs a garázsodban és nem is volt az AMX 65t, mert ha használtad volna, akkor nem írtál volna olyat, hogy ezzel a tankkal bármit is megkerülj. Megnézném, ahogy ezt megkísérled kivitelezni.
[ Szerkesztve ]
-
adrian360
őstag
válasz Yofej75 #178043 üzenetére
Szerintem itt senki nem mondja hogy a csak a tankállomány a hiba, de nagyon sokban hozzájárult a tankállomány és az matchmaking ahhoz, hogy a játékosállomány olyan amilyen most. Rengetegen leléptek a régi játékosokból, és arányaiban sok olyan retardált maradt, aki még mindig azzal kezdi a csatát, hogy a kezdőkörben ellövöldöz hármat, mert milyen jót durran az ágyú.
Ha jobb a játék akkor az értelmes játékokosokból is több lesz. -
lacibacsi
addikt
válasz Yofej75 #178043 üzenetére
Ahogy Jano mondja: Senna a legjobb volt és azért nyert, de az említett csatában nem azért nyertünk, mert én jó játékos voltam (az ellenfél meg rossz, vagy hozzám képest rossz), hanem pont azért, mert saját tierben a Defender kib@szott OP, még egy noob kezében is. És ez csak egy példa volt. Jónéhány olyan tankösszetételt tudnék még mondani, amikor a két oldal darabra stimmel, de súlyát tekintve nagyon el van billenve a mérleg. De mindegy amúgy. Örülök, hogy neked ez így jó. Nem tudom, hogy milyen szinten tartasz, de kívánok neked sok olyan csatát, amikor pl. egy AMX 65t-vel próbálsz gyenge ponton lőni egy Defendert...
-
jano_77
nagyúr
válasz Yofej75 #178040 üzenetére
Nem akartam a lelki világodba gyalogolni, csupán csak azt nem értem, hogy egy olyan játékost kritizálsz, véleményét minősíted, aki klasszisokkal jobb Nálad, jobb Nálam, de jobb szerintem bárkinél itt a fórumon és az EU szerver 98%-nál szerintem. Ez elég fura számomra, csupán ennyit szerettem volna érzékeltetni, de itt be is fejezem. Ha akarjátok csak dobáljátok a sarat a játék egyik legjobb játékosára.
(#178043) Yofej75: Nem, Senna azért nyert, mert a legjobb forma1-es pilóta volt.
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz Yofej75 #178040 üzenetére
"mindegy milyen leosztás"
A hétvégén Defenderrel voltam Himmelsdorfon. Tiszta T8 csata. Négy heavy volt a csapatban. Egy másik Defi jött velem a dühöngőbe, a másik kettő botként kempelt a bázis körül. A lényeg: az ellenfél négy heavy-je és még két TD (egy Kanone, meg egy valami) állt velünk szemben és nyomtuk át magunkat rajtuk, mint kés a vajon, pedig sem a társam, sem én nem voltunk valami super unikumok a magunk 1500 alatti wn8-cával... Ezek után ne mondd már, hogy mindegy a tankállomány!
(#178039) Imilenni: A Wiki szerint megy T9-be is...
[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
Az a baj, hogy a képen lévő leosztás a legritkább, legalábbis a saját tapasztalatom alapján. Az általános a 3/5/7. Most húzom a svéd Leot és az esetek 70%-ban tier9-esek ellen játszom, ahol a 3 top tank dönti el a csata sorsát. A maradék 30%-ban pedig én vagyok a top tank és tier5-ök ellen játszom, ami szintén eléggé problémás. Persze nekem jó, de azért a KV-1-ben ülve azért elég zorall. A top tankok mennyiségét kéne csökkenteni a leosztásban lehetne 2/5/8 vagy mittomén.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
jano_77
nagyúr
válasz Yofej75 #178027 üzenetére
Engem csak az érdekelne, hogy mióta is játszol a WOT-al? Mert emlékeim szerint nem is olyan régóta - legalábbis itt a fórumon nem régen jelentél meg, hogy elkezdted és kérsz segítséget. Ennek ellenére máris osztod az észt!? Önbizalomban nem szenvedsz hiányt az biztos.
-
adrian360
őstag
egy tier9-8 meccsel (ami +1-es 5/10 MM) akarod bizonygatni hogy mennyire jó a tier 8-7-6 3/5/7 MM ?
szerk.: persze tier-re osztályra egyforma leosztás csak nem mindegy hogy az egyik oldalon van egy defender - vk100-progetto mig a másikon egy 110-amx 65t-indien panzer. ugyanúgy heavyk meg egy medium, de hát közel sem egy kategória, az egyiket be se lövöd goldal hatosként három másodperc alatt kinyirnak, a másikat meg akár sima lőszerrel lenyomod, és még van időd manőverezni is.
[ Szerkesztve ]
-
Yofej75
aktív tag
válasz Yofej75 #178032 üzenetére
Én nem látok olyan nagy kiegyenlítetlenséget a két oldal tankállománya között. Nem véletlen, hogy skill egyik streamjéből ollóztam ki és raktam össze a képet...
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
adrian360
őstag
válasz Yofej75 #178027 üzenetére
tök öszintén, nekem semmi örömöt nem okoz, ha mi nyerünk 3 perc alatt 15-2 re, mert egy táras nyolcas ledarálja az ellenfél hatosait. vagy ha egy száguldó Black Prince-ben ülsz és még oda se érsz pozicióba, de már 3 kill van az egyik csapatnál.
simán el tudom azt is képzelni, hogy napi statisztikában egálra jönne ki a xp és kredit bevétel, mert hiába nincs plusz kettes bónuszsebzésed, cserébe a kiegyenlitettebb eloszlás miatt kevesebb 15-2 es csata lenne, és több mindent tudsz te is csinálni egy csatában.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Yofej75 #177995 üzenetére
Amíg a játék problémáiról van szó, addig a legfontosabb a játékban elért eredményd.
Minél több csatát mentél, és minél jobb játékos vagy, annál nagyobb a valószínűsége, hogy látod a játék "sötét oldadalát" is, és nem csak összeesküvéselméleteken lovagolsz.És ki áll Skill mögött? Nem hiszem hogy különösöbben szüksége lenne bárki véleményére, hogy el tudja dönteni hogy mi a jó és mi a rossz a játékban, vagy bárki szócsöve lenne.
És azt sem hiszem, hogy anélkül csinálna egy ilyen videót, hogy neki nem ez lenne a véleménye.Путин, иди нахуй!
-
frame>24
addikt
válasz Yofej75 #177996 üzenetére
Hát figyi, szerintem egy jobb MM-hez könnyebb átírni a küldisort, mint szenvedni a jelen körülmények között. Vagy a kilincshez vegyünk inkább házat?
Amit írtál, az nem érv.Bevétel: ha érdemben tudsz átütni/sebezni, lesz bevétel is, ellentétben pl. a sok lepattanással +2 tankok esetén.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
senior tag
válasz Yofej75 #177992 üzenetére
Most ha genyó lennék, csak annyit mondanék, hogy kiszólt a lyuk a gödörből.
De inkább elmondom, hogy arról van szó, hogy egy kiemelkedő tudású játékos, több mint 100k csatával, aki nagyjából az összes tankkal játszott már, ami a játékban előfordul (az artyk kivételével), összefoglalta, hogy szerinte mi a gond a játékkal.
És Skillt rinyálósnak nevezni meglehetősen erős melléfogás.Путин, иди нахуй!
-
Gyuri27
félisten
válasz Yofej75 #177956 üzenetére
Mapokra, map rotákra.
Pl fishemens bay egy az egybe el lett baccva.Pl egy 91 tonnás német tankot ötször könnyebb belőni mint egy 45 tonnás orosz medet.
A troll ágyúk problémája.
Az mm úgy szar ahogy van. Kijátszod a lelked. Zöld kék, stat. Aztán lose lose hátán.
Máskor narancs, meg sárga stat aztán 55+ wr. Az úgy hogy?Amd - Radeon - Ryzen
-
Papooo
senior tag
válasz Yofej75 #164059 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy arányosan adja a csomagot a kedvezményes árért (a hetes megvan), vagy az összeset adja, azaz mind a 20 credit boostot?
Leginkább a credit boost izgat, mert elég sok idő összefarmolni a megvételre váró négy tízes tank árát.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
lacibacsi
addikt
válasz Yofej75 #161986 üzenetére
Engem az utolsó állomás izgat leginkább:
"2X SZORZÓ MINDEN GYŐZELEMRE
Valahányszor győzöl IV-es vagy magasabb szintű tankkal, a második győzelemtől kezdve dupla tapasztalati pont jár"Nincs idő, vagy darabszám meghatározva. Vagyis, ha sikerül ezt elérni a régiónak, akkor onnatól kezdve ÖRÖKRE (??) megkapjuk a 2x-es szorzót?
-
jano_77
nagyúr
válasz Yofej75 #161986 üzenetére
Köszönöm, ezt észre sem vettem. Vajon az álcafestések melyik nemzetre valóak lesznek!? 3 fő (orosz, amcsi és német) vagy csak egyikére?! És ha jól értelmezem, akkor felteszem a tankra és minden pályára jó lesz - mint mondjuk a Lorr 40t álcája vagy a Liberté különleges festése?
-
jr1994
addikt
válasz Yofej75 #160804 üzenetére
Mondjuk nekem egyik sincs meg, de én úgy látom hogy ezek elég erős gépek és talán nem olyan nehéz velük játszani. De ha van valakinek tapasztalata velük, majd megírja hogy tényleg érdemes-e valamelyiket megvenni
Másik: ez az AMX M4 51 nevetségesen jó, annyit lehet vele sebezni mint egy 10-es tankkal. Konkrétan jelenleg ugyanannyit meglövök vele mint az M48 Pattonnal. Oké, azzal lehetne többet is, de ez mi? Most már elfogyott a kávé (nem gondoltam hogy ilyen sokra lesz szükség), vonja a 20k-t is csatánként de néha így is pluszba jövök ki. Ez konkrétan olyan mint egy E75, csak gyorsabb és gyorsabban tölt Ja, meg szemből kb nincs rajta 250mm alatti effektív páncél csak a kupolák, de azok meg elég kicsik.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
őstag
válasz Yofej75 #160804 üzenetére
Valószínűleg a kínai TD-re tippelnék, mert még ha fel is spotolnak, van esélyed túlélni a páncél miatt. Ha az strv-vel szúrnak ki, akkor max a 90mm kaliberű és az az alatti ágyúk ellen van "páncélod".
@zozyk: Az a bónuszkód csak a Total War Arena-ra érvényes. Hint: PLAY TotalWarArena
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
őstag
válasz Yofej75 #160794 üzenetére
A teszt szerveren ezt a tankot például nyugodtan kipróbálhatod. Azért mondom, mert ott a sok paraszt csak golddal lövöldözik, ami ennek a tanknak az esetén pont nem számít(úgyis átvinne a nem gold is ). Persze fontos, hogy te alaplőszerrel próbálkozz főleg, mintha élesen játszanál!
Semper fi!
-
Jadro
veterán
válasz Yofej75 #160790 üzenetére
Én szeretem ezt a tankot, most is ezzel farmolok a nőnapi prémnapon. Jól hozza a pénzt, legénységképzésre is megfelelő és szerintem elég élvezetes a játék is vele. Alapból is a bújkálós, lesből támadós játékstílust szeretem. Ezt támogatja a tank. Minél tovább láthatatlannak kel lenni, látóhatár széléről támogatni. Ez egy forgótornyos TD ami keményen odacsap. Néha bejött az előrenyomluás is, de csak ha top tier vagy. A lényeg, hogy legyen fedezéked/támogatásod, mert a töltésidő elég gyatra. Cserébe ha odasuhintasz, akkor 3 sebző lövés után is csörög már a 20 ezer. (Prémium nélkül, sima lőszerrel. ) Annyi kiegészítés még, hogy nekem elég morcosak már benne a legények, ez is biztos sokat segít.
Ja és a kérdésedre a válasz: Igen, a wotinfos elemzés szerintem fedi a valóságot.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
őstag
Ketten a 4., ketten az 5. skillt tapossák a legények, ha jól emlékszem(lehet, hogy csak 3. és 4.).
Az ágyúsüllyedés -10 fok a buff óta, ez sokat számít. Alapvetően ami eltalál az át is viszi a Ravioli páncélját, de néha vannak csodaszerű pattanók, főleg a toronyról.
Én nem érzem modulérzékenynek, de ez betudható a lőszerrekesz esetén a legénységnek is. Fullos álca van rajta festéssel, így nem rossz, de tényleg könnyebben kiszúrnak, mint egy T44-ben. Gyulladni ritkán gyullad, nem is viszek magammal poroltót(ma reggel pont egy IS-6 akart rajtam szalonnát sütni, de ez tényleg ritka).Azzal egyetértek, hogy zártabb pályákon a heavykkel érdemes menni és megfelelő pillanatban odaszúrni a 390-es alfával, nyíltabb pályákon snipeolni. A 10+ sec-es újratöltés miatt nem érdemes senkit sem egyedül lerohanni, mert megbánod, ez még tier6-os ellenfelekkel is igaz!
Felszerelés: Optika, rammer, vert stab.
Nekem ez az elsődleges farm tankom az strv mellett, nagy kedvenc, rajta van már a két csík a csövön.
Ezzel az ajánlással teljesen egyetértek: Röviden és tömören azoknak, akik képesek a helyzetfelismerésre és tudnak francia tankokkal játszani. Akik ezekre nem képesek, azoknak nagyon savanyú lesz az élet vele, ellenben aki ráérez, annak kellemes pillanatokat tud okozni a tank.
@e-newsee: Ez igaz, tényleg jöhetne egy kis pen növelés, én 212mm-nek teljesen örülnék.
Még valami: Nagy, nyitott pályán, mint Fiery Sailent. Az alap APCR miatt első dolgom, hogy az ellenfél felderítőjét egy 390-es pofonnal köszöntöm. A lövedék sebessége és az ágyú pontosságú miatt, szerintem az esetek 80%-ban el is találom, akármilyen gyorsan robog.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
e-newsee
addikt
A tank teste pontosan a tier 5-ös Shermané. Nagyon sokszor tier 10-ben. Ez egy nagy negatívum. Pattintani csak noob páncéllal fogsz, szándékosan nem nagyon. Tornyozni jól lehet vele, mert ugye amcsi test, és asszem a -10° ugyanúgy megvan, de van egy tier 5-ös kutyatál a tetején ennek is, szóval mire a cső fölér, azt már régen látják. Az ágyúval nem lenne gond, pontos, és gyors a lövedék, kapáslövésekre is elég jól használható, de olyan franciás. Ha hisztis, nem érdemes játszani vele tovább, semmit nem találsz el. A pen 200, ami szerintem a mai tankok ellen nem sok. Simán elférne rajta egy 220-as pen, és egye fene, beáldoznék a 390-es alfából egy kicsit, csak legyen értelme lőni az ellenfelet.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
őstag
válasz Yofej75 #160429 üzenetére
1. Pont arra válaszoltam, beállsz mögé/mellé mert jó fedezéknek. S ha úgy adódik, tolsz is rajta még mielőtt kiröhögöd?
2. nos, ha ez így megy, akkor te miért félted azt a pár HP-t?
Egy értékes tank one-shot régióban volt a T49 számára3. A dolog amúgy szerintem nem ilyen egyszerű, mert talán azt is mérlegelni kellene, hogy saját egy lövéses életed ér többet vagy a csapattársé
Nem kérdés, hogy egy BC vagy arty ér többet a csatában, attól függetlenül, hogy vezeti.Semper fi!
-
Jadro
veterán
válasz Yofej75 #160346 üzenetére
Po1son linkjén a listában van ilyen: "Software that enables the automatic use of non-Premium consumables."
Esetleg ez lenne az ok? (Automatán átpakolódó távcső és álcaháló?) No ilyet én is használok, de akkor ezt most mellőzzük. Mondjuk bant egyelőre nem kaptam, de ki tudja mit hoz a jövő ha tényleg ez a baja. Ezen kívül nálam csak XVM van fent.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Dr.Én
veterán
-
Viktoár
addikt
válasz Yofej75 #158997 üzenetére
Mert 10 csatából minimum 7-szer a lengyel "játékosok" miatt élvezhetetlen az összecsapás. Én sem vagyok egy nagy valaki, talán átlagos a játéktudásom de az a mérhetetlen nagy butaság amit a lengyelek produkálnak a csaták alatt.......
Régebben amikor volt fent xvm és zászló mod, szinte csak azt láttam hogyha lengyel a zászló akkor piros/narancs színű a játékos függetlenül a csaták számától. (3k,8k,14k,20k, 26k, stb...)
Már nem kell se xvm sem zászló mod hogy lássam valószínűleg kik a lengyel játékosok a csapatban. Sokszor a csetből is tudom mert a többiek is erősen retard polish/poland -oznak.
Tiszta sor hogy minden nemzetből vannak buta játékosok 1-1 ilyen belefér. Azonban lengyelekből annyi van hogy teljesen tönkreteszik a játékot. Egyszerűen az a csapat győz ahol kevesebb a lengyel játékos. Sajnos t10-ben ugyanúgy ott vannak mint t5-ben.
Amúgy nincs bajom velük, sőt van olyan tv műsor amit nagyon szivesen nézek mert humoros és szimpatikus a főszereplő pedig lengyel.
Csak ne a játékban találkozzunk.
Üdv:Viktor
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Yofej75 #158349 üzenetére
Azt tudtad hogy ha az "anya" szóból elveszel egy betűt és hármat megváltoztatsz kijön a "sör"?
Kb ilyenek ezek a fejtegetések.
-
Bozso68
őstag
válasz Yofej75 #158082 üzenetére
9K játék után sem vagyok profi, sőt... A statisztika meg nő comment!
De legalább az esélyt megadom a jobb reakcióidőre, habár nem tűnt fel eddig se, hogy gond lenne wifin, csak szerelés közben indult be a vezérhangya.Az meg végiggondolva mindegy, hogy a szegély alatt egy, vagy két utp kábelt vezetek el, a krimpelésbe meg már elég jól belejöttem.
-
ddt500hu
veterán
válasz Yofej75 #157466 üzenetére
Tényleg ennyi. 3 klánnal szoktam csapatozni ha van kedvem.
Hétvégén a csapattársam sírva gyalázza a wg-t mert pattan a Löwe-ről az Is3-al GOLDDAL!
Tényleg? Szemből pattansz golddal a Löwe tornyáról? Mi lett volna ha célzol is és nem autoaimmal lősz? Mondjuk a hasára ha már 50m-re volt a semmi közepén!
600wn8. És fogalma sincs róla, hogy miért szar játékos. -
Gyuri27
félisten
válasz Yofej75 #157463 üzenetére
Mai meccs. Én t10. 3 t10 volt. Emberek (ne siemkázzunk) mennek balra. Mondom oké. Megyek jobbra.
Szerenszém volt. Jött egy ltg egy 50-100 meg valami. Mondom jó lesz. Bemegyünk erőszakosba hátha a másik 3 van annyira okos, hogy supportoljon. Én turtam a t10-t. Kaptam az áldást, volt ami pattant. Adtam is.
Betoltuk az oldalunkat és fordultunk a másik szárny hátába. Low hp-val túl éltem. Meg se néztem mit sebeztem. Azt láttam, hogy akik velem vannak előttem végeztek.
Nem érdekel se a sebzés, se a frag. kicsit minuszos lett a kör. De az se érdekelt. Örültem a jó csatának, hogy van 3 olyan játékos aki supportál ha kell, ha már oda adom a hp-m 90%-t.
Remélem így már tecccik érteni.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz Yofej75 #157439 üzenetére
Van baj. Nem érdekel a dmg, nem érdekel a frag.
Napi stat van fönt egyedül. Ami nekem a lényeg. Legalább a zöld szint meglegyen. Meg az 50+ wr.
Ezen felül az érdekel, hogy lehetőleg normális csatákat menjünk (ne 15-0 vagy 0-15).
Meg az érdekel, hogy átlag emberekkel játsszak. No de mikor a sokadik csatán is elmegy az összes siemka egy oldalra (10-12 játékos) majd szemben 5 tank és megállnak. Mert megállt a tudomány. Egymást lökdösik és lövik. Azt nem igazán szeretem. Mint ahogy azt se, hogy 10 perc spotolás után t8-10-be 2k alatt lőnek a népek mert ahhoz is hülyék. Teccik érteni mi is az én bajom?Amd - Radeon - Ryzen
-
xAttilax
őstag
válasz Yofej75 #157422 üzenetére
Csapatjáték: CW, SH, Csapatcsata, Előrenyomulás..stb - Itt általában van taktika és csapatjáték, nem lehet egyéni érdeket előtérbe helyezni, pl: ha azt mondják az a 3 megy és meghal akkor az történik, ha nem viszed be a HP-d vagy nem shield-ed a csapatársat vagy nem azt csinálod amit mondanak akkor basznak ki.
Itt kb olyan játékosok vannak mint te és általában az ellen is hasonló.Random: BÁRKI játszhat saját taktikája szerint és legtöbben az EGYÉNI teljesítményt akarják maximalizálni mivel nincs erős kontakt a csapat között, ezért nem igen lehet rájuk számítani (nincs shield, HP bevivés..stb. Ami tökéletesen megérthető, hiszen te sem áldoznád be magad egy olyan csapattársért aki lehet utána ugyanúgy csak eldobja a tankot lövés nélkül. Itt sok a hobby játékos, akit kurvára nem érdekkel a stat vagy a taktika, csak látta a TV-be "tankjátékponthu-t" és nyomkodja mint egy COD-ot
Szerintem aki csapatot és taktikát akar az menjen az első csoport egyikébe és nem fog csalódni és sírás is kevesebb lesz.
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Gyuri27
félisten
válasz Yofej75 #157402 üzenetére
Én nem akarok másnál jobb lenni. Magamnál igen. Sosem leszek lila. Kék sem nagyon. Nekem jó a narancs meg a zöld 50+ wr-el. Ott szeretnék fejlődni még ha lassan is.
Szeretem a kiegyenlitett meccseket. Azokat élvezem. Azt nem amikor 15-3-ra ledarálnak vagy épp forditva.
Igen legyenek ligák. Aztán aki akar, tud fejlödni az lépjen feljebb.
Aki csak duduzni akar, meg tankkal pancsolni az maradjon meg a sajátjai közt.Az elméletem nem fals. Hasonlót tervez a wg (és más online random csapat játékokban is van, terveznek hasonló). Nem egy csatában van, hogy a top tankok kereken 0 dmg-vel zárnak.
Mondok jobbat. Ha egy csatában én is bot vagyok top tankkal és az utolsó 5 helyre kerülök. Én se kapjak semmit még ha nyert is a csapat. Mert semmit nem tettem hozzá.Neked az a gyökérség ha valaki siemkázi. Nekem az ha valaki tankot mos, nézi, hogy dölnek a fák, porol az út és 0 dmg-t, spotot csinál egy meccsen.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
törölt tag
válasz Yofej75 #156416 üzenetére
Gondolom a kb 10-12 éves játékosok akik nem csapat tagok neked mennek mennek előre mint a b/*om akadályoznak eléd mennek eltolnak satöbbi.... sajnos a hajóson is van ilyen bár én ott szakszerűbb összetartást tapasztalok mint sokszor a tankoson. (ez magánvélemény én így érzem)
-
lacibacsi
addikt
-
Enter65
senior tag
válasz Yofej75 #156395 üzenetére
Szerintem is. De igazándiból valakinek teljesen mindegy, ha veszít, vége a világnak!! Jön az Armageddon és társai aztán ezt csinálja !
Egyszerűen képtelen felfogni, hogy mások is játszanak, más taktikával, más felfogással! Majd ha korhatáros lesz a játék, és igazolni kell a korod, meg előre befizettet lóvéval játszik az ember, 1000x meg fogja gondolni, mit merre, hogyan is csináljon.
De ez csak egy fikció..
-
-
-
Papooo
senior tag
válasz Yofej75 #154522 üzenetére
Tolni kell az SPG-küldetéseket, mert az Ojjektumot még be akarom húzni.
Ma talán 10-12 olyan lövésem volt, amikor sikerült 300-at levennem az ellentől.
A mai legszebb: 2 db Bc - 12 egy Sta és egy Revo megsebzése egy lövésből : összesen 410 sebzés, pedig majdnem összeértek....
A lövéseim kb negyede 20 alatti sebzést produkált.
Értem én, hogy sok járgányon van repeszpáncél, de az azért túlzás hogy 30-50-et sebezzek egy telitalálattalHa nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Yofej75
aktív tag
válasz Yofej75 #154514 üzenetére
Nem csináltam lóf...t se, csak bedobtam a JP II legénységének megfelelő tagjait, csigaszemet és álcát kapott oszt kigurultam első csatámra.
Nettó lóvé 67882 (prémium fiókkal)
WN8 1821Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest