Hirdetés
- Netfone
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz AtaWrc #153298 üzenetére
"Ha folyamatosan +2-be rak, az már nem manipulálás?"
Az MM ugyanugy mukodik mindenkinek, nem csak teged rak sokszor +2-be.
"Ha 40 !!!! meccs folyamatos bukta, hiába vagy top 3-5 sebzőbe ,az nem keverés?"
Bizonyitek? Tapasztalatom szerint 40 bukashoz zsinorban mar nagyon-nagyon a bukasert kell jatszani de gondolom hamarabb kibannolnak az embert minthogy ez osszejonne.
"E25, bokorba állok 3 skilles legénység, és egy "száguldó" japán dömpert csak akkor veszek észre, ha 50 méterről ki lő, ez vajon jó?"
Toltsd fel legyszi a replay-t, hogy megnezzuk mi us tortent valojaban.
"Volt olyan kimutatás ami szerint durván 35-40 % a csalók aránya !!!!!!!"
Linkelned kerlek ezt a kimutatast? En sehol sem lattam ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
ez a mai termés eddig:
Napi statisztika:
Győzelem/Csaták: 16 (37) (43.2%)
Átlagos szint: 7.0 (8.7)
Alap XP: 29 092 (786)
Összes XP 37 989 (1 026)
Szabad XP: 1 851Kilőtt Tank: 44 (1.2)
Halál: 25 (67.6%)
Találat/Lövés: 247 / 367 (67.3%)
Átütés: 196 (79.4%)
Kiosztott sebzés: 53 852 (1 455)
Kapott sebzés: 32 314 (873)
Felderítés: 28 (0.8)
Védés: 73 (2.0)
Foglalás: 109 (2.9)WN8: 2 187.60 (75) EFF: 1 679.97 (83)
T-10 0/1 4 222 6 234
T28 HTC 1/2 2 222 3 631
T28 Prot. 1/2 2 318 3 372
M6 10/15 1 461 2 987
Т-44-100 1/1 1 752 1 879
Skorpion G 0/1 1 741 1 601
VK 100.01 P 2/9 1 362 1 433
G.W. Panther 1/6 480 299és ez már csak lefelé fog menni. a garázsban lévő 20 tankból ez csak 8, eddig.
az atry meg ma nem megy
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
AtaWrc
aktív tag
válasz xAttilax #153272 üzenetére
Miért, nem így van?
Szerinted minden rendben van a játékkal?Ha folyamatosan +2-be rak, az már nem manipulálás?
Ha 40 !!!! meccs folyamatos bukta, hiába vagy top 3-5 sebzőbe ,az nem keverés?
Viszont folyamatos nyerésed az nincs.E25, bokorba állok 3 skilles legénység, és egy "száguldó" japán dömpert csak akkor veszek észre, ha 50 méterről ki lő, ez vajon jó?
Nem kell itt nagy dolog a keveréshez, vegyünk engem az igazi paradicsommadarat:
Pattanok a futrinkákról, csak kritikust lövök, beszűkült célkereszttel, kilövöm a szaturnuszt 10 méterről, stb, ez már bőven elég a stat. szinten tartáshoz.
Ha megkeresed nem olyan régen már leírtam, egy hónap tier leosztását, hát finoman szólva nevetséges volt .
37 +2, 31 +1, és 14 azonos tier, ez már nekem bőven elég ahhoz hogy ne tudjak igazán tovább lépni.
Pláne úgy hogy egyre kevesebbet időt tolsz bele a játékba, mert elmegy a kedved.
Aztán meg a csalásokról, ne is beszéljünk, a wot vajon direkt nem gyomlál?
Felmutat 1000 egynéhány banolt játékost, és kész?Volt olyan kimutatás ami szerint durván 35-40 % a csalók aránya !!!!!!!
Ez egy kicsit sok szerintem, de biztos hogy több mint 1000+ ember használ tiltott módot.[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
válasz SoulReaver #153296 üzenetére
az 1200-al is küzdeni fogsz, 20km/h egy centivel sem több és lassan fordul. nekem már több skilles, kuplungégető, off-road, meg sima utazás és semmi különbség a skill nélküli tankhoz képest.
Más:azért ez a t28 HTC nem olyan rossz
-
Lanash
senior tag
válasz SoulReaver #153294 üzenetére
Elhiszem! Mire oda jutsz valahova már vége a csatának
-
Lanash
senior tag
válasz SoulReaver #153292 üzenetére
-
SoulReaver
veterán
Fú ennek a sok piros botnak mi értelme van? T8 játszhatatlan...
-
galervin93
addikt
Jó kis dög ez a Firefly, kevesebb, mint 4 másodpercenként lehet vele lyuggatni az ellent, goldot nemigen kell vele lőni. Össze is kalapáltam vele 25 ezer xp-t, kifulloztam, már csak 45 kell. Sajna ma már nem lesz meg, egyrészt mert időm sincs, másrészt meg az utolsó három meccsen olyan gyíkokkal kerültem össze, hogy az már fájt, és nem bírtam ellenállni a kísértésnek, hogy inkább őket lőjem, mint az ellent. T7 csatában Prokhorovkán 7-es WZ 500 kombinálttal zár, T8-ban MT-25 Steppesen K8-ban a pálya széli hegyen kempel meg ilyenek, ezt már nem bírták az idegeim, be is kékültem, inkább valami más elfoglaltság után nézek.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Viktoár
addikt
válasz jr1994 #153279 üzenetére
Ja hát én még buff előtt cumiztam végig. Az akkori tapasztalatomra tudok hagyatkozni. Szó szerint zabálta a kis és nagy javítókészletet mert minden bekapott találat vitte a lőszerrekeszt.
Így nézett ki akkor:
Ez minden volt csak nem nehéztank.
Azóta viszont tényleg változott elég sokat és jó irányban.Lehet vissza is veszem.
Üdv:Viktor
-
jano_77
nagyúr
Na ez a kemény! Vajon a csapatom mi a fészkes fenét csinált?!?
legalább még egy kicsit tartottak volna ki, hogy úgy 1700 dmg sikerüljön meglőni és meg is lett volna a 8K dmggondolkoztam, hogy beírom a kedvenc mondatomat: FUCK WG - szemben volt egy WG-s csóka - de mivel most kaptam vissza épp a chatelési funkciót, nem akartam rögtön el is veszíteni.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
xAttilax
őstag
válasz Jokerdapro #153281 üzenetére
igazi artysta, igazi artyStattal
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Greentea
senior tag
válasz galervin93 #153282 üzenetére
Nem, én is teljesen normális hangnemben válaszoltam szerintem!
-
Jokerdapro
senior tag
Küldeném mindenkinek aki szereti a klikkereket!
[ripléj]Azért a végén amikor a WT auf PZ IV kapott egy 759-et (680a max, tehát highroll), akkor ott úgy éreztem nedves álmaim válnak épp valóra...
-
Greentea
senior tag
válasz galervin93 #153278 üzenetére
Köszi a javítást, de így sem, úgy sem lehet mással összetéveszteni. A német VK-s tankok mind ponttal írandók, innen jött valószínű zsigerből az FV-nél is. Ne akadjunk már fenn mindenen
2500 avg sztem is kelleni fog hozzá, necces! Sok a szopó kör szar csapat miatt tier 10-ben
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz Greentea #153276 üzenetére
Egyrészt: FV4202
Másrészt: nem tudok konkrét értéket, inkább egy általános tanács - a sebzés önmagában kevés. Kell mellé sebzés "közreműködésért" is, legyen az felderítés vagy láncolás általi. Ezért azt mondjuk, hogy úgymond kombinált sebzést érdemes nézni, azaz az előzőek összegét. Egy nyolcas tanknál ez valahol 2500 körül, de inkább afelett van, tehát a sebzésed és a szpot vagy(!) láncolásért járó sebzés összege ennyi legyen. (Azért a felkiáltójel, mert utóbbi kettő közül csak a magasabbat veszi figyelembe). Szóval ha 2000 sebzés mellé van átlagban 800-1000 szpotod, az már elég sanszos.
Nekem a sima Centi 2300 körüli kombinálttal van 90% körül.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Viktoár
addikt
válasz Dobi 562 #153271 üzenetére
Én imádtam a BP-t inkább kétszer kihúztam volna mint egyszer a cérnát. A cérna egy használhatatlan vacak ami a nehéz ágon kapott helyet. Mennyire nem vagyunk egyformák.
jano_77: Szerintem egy próbát megér mielőtt kidobot a sok free-t. Persze ha nem szereted a lassú erődszerű tankokat akkor kíméld meg magad tőle. Azonban a végjátékban a low hp-s tankok ellen jól tud muzsikálni, főleg ha kiismered.
Mondjuk én minden tankot végignyomok akármilyen rossz is. Azért vetem el a free xp-s ugrást ötletét mert egy adott tank hiányosságai (stock állapotban) mindig arra sarkallnak hogy minél jobban kiismerjem a tankot hogy hatékonyabban tudjam használni.Mire fullos lesz már nagyobb rálátásom lesz arra hogy milyen szituációkba szabad belemenni.
Azért néha kiborul a bili mert stock tankkal senki sem megy szivesen de pont ez a hajtóerő.
-
Greentea
senior tag
FV42.02-nél a 3 gun markhoz kb mennyi avg dmg kell csatánként?
-
sequator
senior tag
válasz jano_77 #153270 üzenetére
Én még az angol HT ág átdolgozása előtt játszottam, de a Churchill VII után a BP egy élmény volt, szenvedés nélkül összejött a Caernarvon. A Churchill VII-et szívesen átléptem volna, de annyira hulladék volt, hogy még a freeXPt is sajnáltam bele. Néha leszorzóztam, aztán lassan csak átverekedtem magam rajta.
sautia
sequator
-
xAttilax
őstag
válasz galervin93 #153269 üzenetére
én tudom
Egy cég lefejleszt egy játékot és azt folyamatosan fejleszti, "modernizálja", újítja, hogy minél nagyobb profitja legyen DE ez szakmailag igazából nem kihívás ezért inkább különböző algoritmusokkal és irdatlan adatfeldolgozással elkezdi szívatni a saját kenyéradó játékosait. Persze nem mindenkit, hanem kiválaszt pár embert akiket "NEM ENGED" játszani és a zseniális játéktudásukat elnyomva direkt bizonyos szinten tartja, hogy ezzel is megmutassa..."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
jano_77
nagyúr
Tanácsra lenne szükségem.
Azon töprengek, hogy elkezdem a Brit heavy vonalat.
Érdemes a mai metában a Black Prince-et megvenni és végig szenvedni vagy free XP szigorúan és rögtön a tier 8 megvenni?!kchryss: nem szoktam én hülyeséget beszélni (szellem tankok)
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
galervin93
addikt
válasz Dobi 562 #153265 üzenetére
Picit Occam borotvája. Persze nem egészen.
Látunk, tapasztalunk valamit, azt le lehet írni érthető, logikus és bizonyítható módon, meg le lehet írni mindenféle gondolatokkal körbecirádázva, bonyolítva, hogy úgy fessen, ahogy mi szeretnénk.
Természetesen ez csak filozófiai alapvetés, akár lehetne úgy is, ahogy a konteó-hívők mondják - de hol a bizonyíték? KÉREM a BIZONYÍTÉKOT! Mert a mi elméletünket a számok alátámasztják. No de kedves konteósok, a ti elméleteteket mi támasztja alá?
(Nem, jelzem nem bizonyíték az, hogy 3 meccs alatt 33% a WR, meg 0:15 lett a csata. Köszi!
Számokkal, észérvekkel, és legfőképp alátámasztott bizonyítással meggyőzhető vagyok. Légből kapott sületlenségeket viszont nem komálom.)[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
Voltam 1-2 gyengébb klánban a kezdeti időkben és az ottani gyengébb játékosoktól hallottam meleg sztorikat, de a tied bajnok. Ha nem haragszol meg, ezt mesélni fogom másnak is akarok egy két vidám percet. Amúgy (gondolom nem fogod) de elárulod az játékos neved?
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
BÁ Nutrition
addikt
a st emil szenvedes utan egy kis feludules az rhm
tegnap este vettem meg azóta full fun a World of tanks. mintha egy masik jatek lenne..
[link]
[link]
a scorpion g-vel eleg sok csatam van de ez sokkal jobb, nyilvan kreditet nem ugy ad, meg nem ulhet bele mas tankbol legenyseg, de azon kivul h lassabb mindenben veri, tutira megtartos lesz úgyhogy ha feljebb lepek lehet kell majd uj legenyseget inditanomyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Dobi 562
addikt
Felreertelmezed amit latsz. Az a hoterkep azt mutatja mik a palya frekventalt helyei, a kulcspoziciok. Nyilvan oda fog menni aki tudja mi a feladata a csataban. Ezek a frekventalt helyek minden map-on megvannak.
Teljesen biztos vagyok benne, hogy aki kicsit is erti a jatekot az nem fog minden egyes alkalommal ugyan-oda menni a palyan.
Mar korabban hogy a jatekosok nagy resze probal alkalmazkodni a csataban tortentekhez. Amit te probalsz sulykolni az egyszeruen nincs. Illetve van, a jatekosok egy nagyon kis resze akik 40-44% koruli gyozelmi arannyal is eroltetik a jatekot, ok valoszinuleg tank tipustol fuggetlenul is ugyanazt a bokrot fogjak valasztani 100-bol 90-szer de ugye nem gondolod komolyan hogy a WG ezt monitorozza.
Meg mindig nem latom ertelmet az elmeletednek. Olyan mintha ket teljesen jatekrol beszelnenk, te es en.
Viszont ezt az elmeletet toled hallottam eloszor pedig jo par eve forumozok itt-ott. Uditoen hat a szokasos "premes mindig nyer" meg "nem enged tovabblepni" konteok utan.
-
zodo
nagyúr
-
dokee78
félisten
Néztem Mrsheff Lorraine 40t videóját és ott beállított valami UNIQUE CAMOUFLAGESt.
Azt hol találom,vagy az rajta van a tankon alapból?
Mert a videón teljesen más. -
Jag
senior tag
válasz jr1994 #153245 üzenetére
Ha visszafordult, akkor az egy ra jellemzo viselkedes.
Mert ilyet meg sosem lattatok igaz?
https://goo.gl/images/9ud9SBDe itt biztos mindenki az az egy-egy kulonallo pontocska a nem megszokott helyeken. Itt senki nem rongyol a megszokott kis bokraba, vagy helyere, vagy oldalara es nincsenek begyakorolt, bevalt modszerei. Egy mero improvizacio az elete. Ot ugyan nem lehet monitorozni.
-
Czmorek
aktív tag
Aki megveszi a 40t-t nagy csomagban az meg tudná írni, hogy 0. skill-es a legénység amivel adják?
A thunderbolt-nál a BIA perk fel van tüntetve, de itt nincs.
-
zozyk
addikt
Lorraine 40 t a mai ajánlat.
-
Viktoár
addikt
válasz Luperator #153250 üzenetére
Miért (és leginkább hogyan) írnának a játékosokra programot? Ilyet nem tudom ki mondott de nonszensz.
A játékot lehet befolyásolni programokkal de egy játékost (embert) nem. Hogy mi a wg hibája ebbe ne is menjünk bele mert megint csak érvek és ellenérvek csatája lenne. Úgy van megírva ahogy és kész.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #152738 üzenetére
Találkoztam a láthatatlan tankos bugoddal. Erőd csatában mentünk a klánnal, utolsó csatában miután meghaltam, többször váltottam a kamera nézetet a csapattársaim között. Majd a végén amikor az ellenféltől még 6-an maradtak abból 4 nálam nem látszott, pedig a tank amiben ültem pont ott volt mellettük és őket lőtte. Nagyon fura volt, először nem értettem mire lőnek a többiek.
Replay-vel visszanézve sem látszanak a tankok, de nem rakom fel a replay-t, mert olyan béna voltam ebben a csatában, hogy az nagyon égő. -
Luperator
tag
Mint páran off topikban láttátok, nem vagyok túl rutinos játékos, de ha rosszul megy a meccs, egyszer nem jut eszembe, hogy a wg hibája lenne. Ahogy írtátok páran, mi miképp működik, statisztika, mm, sok mindenre lehet programot írni, de úgy gondolom a játékosokra nem.
Nem gép (jobb esetben) játszik, hanem ember, akinek ha esetleg rossz a statja, lehet fejlődni akar, lehet másfelé megy adott térképen, más játékmódot próbál adott tankkal, de lehet hogy nem. Ezt az emberre jellemző kiszámíthatatlanságot kötve hiszem, hogy programnyelvbe tudnák ültetni, meg aztán, így is próbálnak javítani amit épp gondolnak. Szóval, szerintem van nekik meló elég, még ha nem is úgy sikerül minden mint gondolják.
Remélem értitek mit akartam közölni és bocs az offért.
-
Viktoár
addikt
Úgy emlékszem még nem képeztem ki az ajándék nőt tagot de már nem kínálja fel a kliens. Akkor buktam a szukát?
-
galervin93
addikt
Nos megvettem a Firefly-t, a közepes ágyúval (148/150) gyorsan ki is húztam a top ágyút, 10 meccs, 5 győzelem, 1200+ sebzés, ez volt az első meccs. Szorzókkal 10 meccs (szűk óra, plusz egy telefon - bocs jano!) 16ezer xp, akkor a maradék 63ezerhez (+5ezer lánc) - hasonló teljesítmény mellett - kb. 5 óra kell - az nem is sok. :-)
Maga a gép tetszik, ugyan lassú (vmax 37 km/h), de nem lomha. Az ágyúja (már a közepes is), elég jó, teljes beszűkülés nélkül is egészen jó helyre dobál, persze azért nem árt megvárni a szűkülést. Amolyan med-td keverék. Szerintem jó kis gép lesz, majd a fullos állapotról is írok véleményt, meggyőzőnek tűnik a közepes ágyúval is, de kíváncsi vagyok a híresebbik ágyúra.[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
Egyáltalán nem kell unikumnak lenni ahhoz, hogy valaki eltérjen a megszokottól. Csak egy példa, valamelyik nap talán 9-es csatában IS3 csapattárs elindult Fjords-on K4-5 (a "heavy hely") felé, aztán mikor meglátta hogy egyedül van, inkább visszafordult. Kellett hozzá 5-10 másodperc, de rájött, hogy nem lenne jó ott neki. Pedig nem volt kimondottan jó játékos, akkor el sem indult volna arra.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Jag
senior tag
válasz Dobi 562 #153232 üzenetére
Azzal, hogy olyan jatekosokat rak melled, vagy ellened, eleg komolyan lehet befolyasolni a vegerdmenyt. Nyilvan azzal, hogy nem oda mesz kezdonek, ahova 80% mennel, nem tudnak mit kezdeni es nem is akarnak, az elegge nyilvanvalo lenne. Epp eleg annyi, hogy a nem unicumok megszokott, bevalt dolgait tudjak kompenzalni.
-
-
Yofej75
aktív tag
Ajjajjj...gyűlnek a gondok...
Itt szinte mindenki olyan szupersztár, hogy csak na! Terence Hill a Szuperzsaruban a nyomotokba sem érhet., pedig ő aztán kiválóan megérezte a piros (vörös) szín jelenlétét...
Közeledve az év végéhez azt kívánom, hogy minden nagyképű fajankó legyen a jövő évtől kezdve normális és inkább az ellenfélre fenje a fogát a csapattársai helyett!
Ui.: Viktoár hamarosan megy egy meghívó a klánba, ha már nem aktuális akkor jelezd. Köszi.
Üdv
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
Viktoár
addikt
Még mindig megy a konteó/nem konteó harc? Én már régen túlléptem rajta, tegyétek ti is azt. Kifejtettem a véleményem a T95-nél tapaszaltakról és nem több. Ki így, ki úgy éli meg a játékot.
A statot meg le kell tojni, csak stresszel miatta az ember főleg ha éppen lejtmenet van.
-
zodo
nagyúr
válasz po1son #153147 üzenetére
Tudtam hol kell keresni de attól még nem lettem okosabb.
Vettem pár 10-20 kattintásnyi fáradságot és megtudtam a választ.(#153151) Ebit
Nyilván magas labdának érezted de ne keverjük már a játék mechanizmust és leírt szabályok meg nem értését egy elsőre átláthatatlannak megalkotott menüpontnak.
Régi vs új kampány nézet.
Második mennyire beszédesMostanra legalább azt sikerült megfejtenem hogy amelyik sárga színű (10) az az aktív küldetés.
Ahol csak pipa van (1,6,9) ott elsődleges feltételek teljesültek.
Kör és pipa az kitüntetéssel teljesített.Aztán lehet kattingatni hogy mik a feltételek.
Vissza térve a kezdő témára pedig azt sem értem miért kell egy oldalban vakon hinni (tanksgg) mikor ott több model hibás ill. nincs rng kapcsoló sem ami talán elég ok arra hogy értetlenkedjük egy-egy nem sebző vagy bekapott találaton.
Ettől függetlenül láttunk/tapasztaltunk már csodákat a játékban de ez koránt sem állandó, ~1k csata/eset és nem hetente visszatérő hogy folyamatosan lehessen szidni a wg-t, csapatot és stb kitalált elméleteket gyártani.
-
lacibacsi
addikt
Ügy látom, hogy a moderátoroknak megint lesz egy kis dolga...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Dobi 562
addikt
Ezt most te sem gondolod komolyan... Ne haragudj, nem tudom mennyire ertesz a jatekhoz de igy meghatarozni hogy "ki merre megy altalaban" meg milyen a "stilusa" es ezt monitorozni az nekem kicsit sci-fi.
Nekem nincs ket ugyanolyan csatam, ahol ugyanazt csinalnam, folyamatosan alkalmazkodok a tank setup es a csata esemenyeinek a fuggvenyeben. Szerintem a jatekosok nagy resze is igy csinal kepessegeikhez merten.
Valoban vannak olyan csapatok amikkel nagyobb esellyel nyersz meg amivel nagyobb esellyel veszitesz mert ide vagy oda tobb jo jatekos kerul de MINDENKI ugyanabbol a korbol kapja a jatekostarsait, ugyanazokat a jatekosokat.
Azt kene megerteni, hogy te tudod befolyasolni a jatekoddal a csata vegkimenetelet.
Ha igaz lenne amit irnal, akkor ilyen forgatokonyvszeru csatak ismetelnek egymast.
De! Tegyuk fel elhiszem amit irtal. Miert leteznek akkor 60% feletti es 40% koruli gyozelmi aranyu jatekosok? Veluk miert kivetelezik a WG?
Mielott ramondanad, hogy azert mert premium tank meg premium fiok, leteznek 40%-os playerek akik teli vannak prem tankokkal es prem fiokkal toljak...
(#153221) popey37: fizethetne, nem bannam. Nehez megerteni, hogy segiteni akarok. Az meg, hogy szerinted felremagyarazom amit mindenki lat... En ismerek sok olyat aki nem konteozik, akit nem szivat a jatek, akit enged fejlodni. Igaz, ok mar elengedtek a konteokat es inkabb beleraknak egy kis plusz energiat, hogy sikeresebbek legyenek a kedvenc hobbijukban.
A kek es lila jatekosok szam termeszetesen elenyeszo. Nezz meg barmilyen kompetetiv tevekenyseget, a jok es nagyon jok mindig is kevesebben lesznek mint az atlagosok (ok vannak legtobben) es atlag alattiak. Gondolom a serulekeny ego-d nem engedi, hogy belasd, te jelenleg az atlag playerek csoportjat erosited. Csak rajtad mulik tovabb lepsz-e.
[ Szerkesztve ]
-
Jag
senior tag
válasz Dobi 562 #153218 üzenetére
Borzaszto egyszeru.
Nulla eroforass a playekrol statisztikat kesziteni. Adott palyan milyen jatekot jatszik. Merre megy altalaban, vedekezo, vagy tamado a stilusa, hova all be, stb. Stb. Ezek alapjan nem gond olyan ellenfeleket, csapattarsakat osszerakni, akikkel jo esellyel buksz, avagy nyersz. Ennyi. Hogy lefagy e a geped, meg faj e az ujjad mellekes, nem szamottevo. -
sfefe
addikt
válasz popey37 #153221 üzenetére
Ne nezd a statisztikat es nem lesz ami idegesitsen.
Engem nem erdekel semmilyen wn8 meg wr akarmi jatszani lepek be aztan kesz.
( en pl megyek elore nem szeretek kempelgetni nincs hozza turelmem hatul pocsolgetni ha kilonek megyek massal masik palyara ennyi, ezert is nem nezem a statot.
De ez csak sajat velemeny.....Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz galervin93 #153154 üzenetére
Milyen artysta? Milyen barát? Amúgy azzal megnézheted a WR-t, nagyon silány sajna pedig ugye nem kell hozzá skill...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
ddt500hu
veterán
válasz popey37 #153221 üzenetére
És ha a felső grafikonra ráraknánk a WR-t akkor látszana, hogy az átlagos játékos 50%-ban nyer. Te átlagos vagy. Nem a wg nem enged feljebb hanem a saját képességeid.
Nálam tökéletesen szinkronban van a wn8 meg a WR.
Amíg 2400-at tudtam 56% WR, 2000-nél csak 54% 1600-nál már csak 51% stb.[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
na erről beszélek amugy.
szerintem felesleges vita: téged fizet a wot hogy félremagyarázd amit mindenki lát.
és rendesen félremagyarázod amit leirtam. én egy szóval sem mondtam, hogy folyamatosan epic játékosok ellen játszom, amikor szopóágon vagyok akkor az a lényeg, hogy sokkal jobb az ellen mint a saját csapat, és ez lehet úgy is hogy 10 piros a többi sárga zöld nálunk, a nyerő csapatban meg 10 zöld és a többi sárga piros.egy szóval sem mondtam, hogy kizárólag epicek ellen vesztek. lehet a wot ugy oszt szoroz, hogy aki eddig szopott az most nyer, és forditva.
a lenti táblázatból látszik, hogy a játékosok összes számához képest a lila és kék játékosok száma elenyésző.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz popey37 #153219 üzenetére
Ugy kepzeld ezt el, mint egy nagyon sok valtozos egyenletet. Az egyenletben szereplo ertekek: a tankok, jatekosok, a palya. Na most ebbe bele lehet menni melyebben: az adott jatekosok lelki/fizikiai/mentalis allapota, a tankok felszereltsege, legenyseg skillezese, adott palyan melyik tankok vannak elonyben, adott jatekos az adott tankot arra a helyre viszi-e ahol maximalisan ki tudja hasznalni a tankjanak elonyeit, lehet hogy x jatekosnal epp szar a netkapcsolat, y jatekost meg felhivjak melohelyrol es valaszol a hivasra, z jatekost kidobja a WoT mert gyenge a gepe es elfogyott a memoria, stb, stb, stb...
Ezek eredmenyekeppen kb 50% lesz az atlag gyozelmi arany (illetve 48% mert van kb 2% dontetlen is).
Ebbol latszik, hogy mennyi minden befolyasolja a csata vegkimenetelet, amibe a gonosz, csunya WG nem tud belepiszkalni. Es akkor meg nem beszeltunk a +/- 25% rng-rol ami bizony mindenkire vonatkozik, ez epp annyiszor segit mint ahanyszor ellened van de maga az emberi termeszet az olyan hogy a negativ dolgok jobban megmaradnak benne (szivat a WG) mig a pozitiv dolgok (azok nekem jarnak) meg nem.
Az en olvasatomban az van az MM licenc-ben hogy az a jatekos aki sokat nyert zsinorban az nehezitest kap egy ido utan, az mm probalja majd a lista aljara pakolni. Ezt meg konnyu kikerulni csak tier 10-ben jatszva.
Na most a te sajat donteseiddel TUDOD MANIPULALNI a csapatod gyozelmi eselyet. Az, hogy pozitiv vagy negativ iranyba, rajtad mulik.
-Egyreszt ugye tisztaban kell lenned vele, hogy az adott tankodnak az adott tank setup-ban az adott palyan az adott ellenfelek ellen mi is lesz a szerepe.
-Nem art ha a legenysegedet megfeleloen skillezed. Ugyanez vonatkozik a tank felszerelesere is.
-Tisztaban kell lenni melyik tanknak mi az erossege es gyengeje. Ha szembekerulsz vele akkor tudd at tudod-e loni es ha igen akkor hol.
-Palyan folyamatosan alkalmazkodni kell a kialakult helyzethez.Negativ iranyba is lehet persze befolyasolni a fenti pontok ellenkezojevel illetve a csapat moraljanak demoralizalasaval.
-csata eleji siras a tomato csapattars miatt
-csata eleji siras az xvm miatt kisebb gyozelmi eselyen
-csapattars lovoldozese, blokkolasa, trollkodasSzeretnek toled latni screenshotot datummal ellatva 20 egymast kovet csatadbol, xvm szinezessel, hogy bebizonyitsd az allitasod, miszerint te folyamatosan "epic jatekosok" ellen harcolsz.
Szerk.: nincs olyan, hogy a WG nem enged fejlodni. Olyan van, hogy elerted a jelenlegi tudasszinted hatarait. Ez a jelenlegi tudasod erre eleg, 50% win rate-re, ami egyebkent nem rossz teszem hozza, atlagos. Nem kell mindenkinek unikumnak lennie.
Az en jelenlegi tudasszintem kb 58% win, 2400-500 wn8 high tierben. Ez van, en mar nem leszek szuperlila, ez az a szint amit konnyeden, erolkodes nelkul, melo utani kikapcsolodaskent kitolok magambol. En ha rabuzulnek ujra a statomra akkor egyreszt farasztova es frusztralova valna a jatek, masreszt a gold ammo-t is spammelnem kene, azt meg nem szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
válasz Dobi 562 #153218 üzenetére
az mm ugy lett megirva, hogy 50% korul probal tartani, am ezt nem manipulalassal teszi ahogy ti gondoljatok.
hát akkor hogyan? kifejtenéd bővebben?
nekem ezen a szintem már manipulálás az is, ha direkt epic játékosok közé tesz be folyamatosan +2tierrel feljebb olyan csapatokkal akiket 50% körül akar tartani.
ez mi ha nem manipulálás?
bele van nyulva a programba annak érdekében, hogy ne tudj továbblépni.a lila játékosoknak meg valahogyan mégis sikerül, de lássuk be, hogy elenyészően kevesen vannak az összes wot játékosok arányához képest.
itt akármi közbe szólhat: nagyobb játéktapasztalat, de még a csaló modok is közbeszólhatnak.
de szerintem itt fejezzük is be, megváltoztatni ugysem tudjuk.különben meg nem érted a lényeget:
itt nem az a kérdés, hogy milyen erdménnyel lennék személy szerint elégedett, hanem az, hogy vannak olyan napok amikor egyszerüen nincs gyözelem, a vereségek meg 15: nulla közeli értékek, nincs sebzés, minden mellé megy, leesik a földre a cél előtt, vagy ellövöd a holdat fullra beszükülve.
ezután jön pár olyan meccs amikor esik pár gyözelem, de ekkor már a stat 49% körüli. feltornázod 50%-ra, utána megint jön a szopó ág. és ez egy körforgó.ha 49%-ról enged 50%-ig fejlődni, utána meg visszavet 49-re akkor 50% elérése után elveszik a játéktudásod, utána meg visszatér hipp-hopp?
tudod ez kb. olyan mint az iskola: tanulóból a sok gyakorlat után mester lesz, nem áll meg a feljődése a 8. osztályban elért tudásnál hanem fejlődik tovább.
a wot ugyanezen az alapon müxik: minél többet játszol egy adott tankkal annál jobb leszel vele, minél nagyobb gyakorlatod lesz anál jobban megismered az ellen tankjait és azokat a pontokat ahol sebezni lehet.
na ezeket a dolgokat nem felejted el egyik napról a másikra, itt szól bele a wot amire Te azt mondod, hogy nem manipuláció.
hát akkor mi?[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz popey37 #153159 üzenetére
Ez a 25% dolog hogy mukodik? Egyik csapat +25% atutest es sebzest kap? Tudsz adni par replay-t ahol ez megtortent? En 44K csata alatt lattam mar eleg sok dolgot, lattam totalisan buko helyzetbol csatat nyerni, volt hogy az elso 5 -6 lovesem nem talalt vagy 0 dmg critical, utana kiosztottam 6-7k damazst es nyertunk, stb...
(#153165) Jag: nem hulyeztem le senkit. Ha hiszed, ha nem segiteni probalok. Valaha en is ugy gondolkodtam ahogy ti, engem 2k wn8-nal es 55% win rate-nel "nem engedett a WG tovabblepni". Utana szerencsere talaltam egy normalis forumot normalis emberekkel akiktol lehetett tanulni, elengedtem a konteokat es most 58-59% a win rate meg 2450 az e-penisz.
A kerdes: hogy mukodik ez a "WG belenyul a penzert"? Mire gondolsz pontosan?
(#153171) popey37: te az 50%-on tartas konteojanak a hivoje vagy, latom. De akkor miert vannak emberek 40%-os gyozelmi arannyal es miert vannak masok 60% folott? Rajuk nem vonatkozik az 50%? Szar napjai mindenkinek vannak, zsinorban jonnek a rossz csatak, gyenge csapattarsak, olyan palyak amiken az adott jarmuveddel nehezebben ervenyesulsz, hosszu tavon megis a jo jatekosok eltavolodnak az 50%-os gyozelmi aranytol. Az, hogy neked nem megy, ahhoz a wg-nek semmi koze. A wn8-at sem erdemes nagyon nezegetned mert azt nem veszi figyelembe, hogy hol es kibe lotted bele azt a kek vagy lila wn8--nak megfelelo sebzest. Mert ez a statodban jol fog mutatni, de ha rosszul helyezkedsz es nem a megfelelo ellenfelekbe pumpalod a skulot akkor nyilvan a csata vegeredmenyere is kisebb hatassal leszel.
(#153131) wwenigma: az mm ugy lett megirva, hogy 50% korul probal tartani, am ezt nem manipulalassal teszi ahogy ti gondoljatok.
Csak kivancsisagbol kerdezem, hogy szemely szerint te mit gondolsz magadrol es a teljesitmenyedrol? A te jatekbeli tudasoddal szerinted mi lenne a realis gyozelmi aranyod, amit tutira elernel ha a "WG nem nyulna bele"?
-
popey37
addikt
válasz Barret001 #153215 üzenetére
kössz a semmit
inteles vagyok, utoljára amd vonalon az amd barton 2,3 ghz proci volt a tulajdonomban, az meg nem most volt.
olvastam tesztet, nem sok a különbség teljesítményben és árban sem. annyi, hogy az amd 6 vagy 8 magos az intel meg max 4. de a gamék nem nagyon tudják kezelni a sok magot.
-
popey37
addikt
nem tudom milyen gépekkel toljátok, de március környékén akarok új gépet venni: kérdésem intel vagy amd legyen?
árban kb ugyanaz mindkettő, a lap és a procin kivül minden egyforma.
nem vagyok képben az amd és intel versenyben.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
válasz IMIIKE1998 #153209 üzenetére
szerintem felejtsd el végleg. az egy évvel ezelőttihez képest 70% romlás.
-
dokee78
félisten
válasz IMIIKE1998 #153209 üzenetére
Battlefield?
Végeztél vele? -
popey37
addikt
válasz Barret001 #153208 üzenetére
amugy egy is elviszi, a processzort használja inkább: a xeon 5450-es 3 gigás quad és 80% felett megy mind a 4 mag amikor játszom, meg a gyors vinyó ami számít.
a lenovo laptopomon is szokam játszani. igaz az kicsit jobb mint az asztalim: i7 proc, valami M330 vga meg 16 giga memo 160 SSD, full HD kijelző. birjaTeló: +36302105384 SW 120/600
-
IMIIKE1998
őstag
Üdv!
Kb. egy éve hagytam abba játékot. Az érdekelne, hogy történt-e érdemi változás a WG politikáján belül? Tehát még mindig gyártják az op prémeket vagy a mostaniak már moderáltabbak? Illetve a játékban történt érdemi teljesítménybeli javulás? -
popey37
addikt
válasz CirrMee #153204 üzenetére
figyelj egészen jól müxik, XEON5450 proci 8 giga ram meg a 2 gtx460 egy 160 gigás SSD-vel.
kicsit meg van mókolva minden. érik már a csere, de az vagy 300k lesz és karácsony előtt a pénz inkább a családé.
meg van egy komolyabb hobbim, az sem olcsó mulatság. szóval szépen lassan ahogy a csillagok az égen.
ja és nincs huzva a rendszer, a gtx-ek alap 715mhz, de tudnak 875mhz-et is, a proci is tud 3,9 ghz stabilan, de minek?barret
120 fps, de csak azért mert ennyi a limit, SD kliens és low beállításokkal, médiumon is tud 120fps-t, csak akkor már igen melegszik a drága, a két kártya egymás felett olyan mint egy kályha, a saját 2x2 venti meg van támogatva még kettő 12cm-es 3500rpm-es ventivel. 1440x900, ennyit bír a monitorom
[ Szerkesztve ]
-
Barret001
addikt
válasz popey37 #153203 üzenetére
Nekem nemrég Hd 7770-nel ment,már avval is rendesen le kellett butítani a grafikát...(60 fps)
Most egy R7 360 kártyám van,evvel megy a stabil 125 fps.De nem HD,csak SD beállításokon.
Sokat számít,hogy milyen gyors a géped,mert a reakcióidődet is befolyásolja. a procim 7 éves,de még pont elég a Wothoz... Előtte Quad 6600 volt 3200-ra húzva,és kevésnek találtatott már. Full hd beállításon játszom,1920x1080. Nem vehetem lejjebb,mert csúnya lesz a kép. Pedig úgy még éppen bírná a HD grafikát. -
zozyk
addikt
Megéri az E 25? GoodBad stream hamarosan.
-
Czmorek
aktív tag
válasz ooloo #153160 üzenetére
Egyik régió accountja nem tud bejelentkezni másikba.
Alap esetben nem tudnál bejelentkezni a vásárláshoz. Mintha rossz jelszót adnál meg pl.
Ha regisztrálva vagy arra a régióra akkor az ottani accountra megy a vásárlás, EU-s accountodon nem fog megjelenni az ott vett cuccos.[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
válasz popey37 #153197 üzenetére
hehe ez jó vicc, szeretek könnyű tankozni, de manapság már nem sokat érnek. ahogy említették ht meta megy. 4 új X-es tankom van 2 light (német, orosz) 2 HT(angol, svéd).
WR light: 47%, 51%
WR HT: 61% 60%
és ez tökéletes jellemzi a metát."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest