Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
szalai56
senior tag
-
po1son
addikt
válasz Jokerdapro #201627 üzenetére
Köszi, működik a kód.
Macka - Grat hozzá, stockos állapotban vagy ment rá a free xp?
IS4 amúgy a következő nagy updateben egészen jó buffot fog kapni, lehet érdemes lesz azt is megvásárolni majd.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
kchryss
veterán
válasz Jokerdapro #200584 üzenetére
-
Barret001
addikt
válasz Jokerdapro #200282 üzenetére
"Basszus én meg nézem ki ez az új tag itt fórumon" Detto
-
ooloo
őstag
válasz Jokerdapro #200284 üzenetére
A követelményeket megtalálod itt... [link]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
válasz Jokerdapro #200282 üzenetére
Elfogyott a zöldebb .... miért nem csináltatsz Te is ? Egy kis változatosság ...
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
kchryss
veterán
válasz Jokerdapro #200010 üzenetére
Valamelyik videó alatt azt olvastam, hogy csak ruszki szerveren van ez a tornyos repülős bug, lehet mi ezért nem találkoztunk még vele.
Minden esetre én ha leesett tornyot látok akkor jó messze elkerülöm.Nagyon jó amúgy ez a csatorna, imádom a videóikat: Wot Funny Moments
Tömör és igényes munka, nem túlbonyolítva.4. részben [1:16-nál] van egy egészen elképesztő arty lövés az ablakon keresztül. Na az erre berakott mém magyar vonatkozású ami elég ritka egy külföldi csatornán. Nem lövöm le a poént, hogy melyik az a mém.
Amit még ebből a részből kiemelnék:
2:18-nál az Strv-nek sikerült az bravúr hogy egy csatában 3x borult fel. Imádom az ilyen játékosokat, utólag jön rá az ember, hogy kár volt az időt vesztegetni a visszaborításukra.
3:15-nél meg az egyik legszürreálisabb végjáték látható. Ritka ilyen bénázást látni az ellenféltől, de a csattanó a végén még rátesz egy lapáttal.szerk. Enyém meg 2020-ban az egyetlen kétezer-húszas (2000 20) komment.
[ Szerkesztve ]
-
3
senior tag
1.8-ban elvileg javítják.
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
po1son
addikt
Régen is volt ilyen "flying glitch", ha beírod youtube-ra jó párat találni. Az ammorack tornyos nem tudom mióta van benne bugkent.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
dokee78
félisten
Múlt héten próbáltuk gyakorlóban,nem sikerült elő hozni a bugot.
Persze ez nem feltétlenül jelenti azt,hogy javítva lett. -
peterson79
őstag
válasz Jokerdapro #199971 üzenetére
Azta, nem semmi. Kimaxolta a szitut, több mint 11000 spot damage...kb a harmada a teljes ellenfél csapatnak.
És még nekik állt feljebb, leidiotázták. Amúgy szomorú, hogy ilyen taktika alakul ki néha, ultra defenzív. De az, hogy még a dombra és középre, heavy helyre sem megy senki, na az már kritikán aluli. Illetve pár szerencsés, a bat chat, leopard és az e50 voltak az áldozati bárányok.
Ezen jó lenne változtatni, de kérdés, hogy hogy? Map rebalance? -
Swinegod
őstag
válasz Jokerdapro #199666 üzenetére
Nekem a nagy (105) jött be, sokkal jobb dpm és alfa, a 175 pen bőven elég T6-os heavynek, a célzásideje ugyan annyi mint a nagy penes 90mm-esnek szóval inkább célzok 3 secig 300 dmg-el mint 240-el
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Thrawn
félisten
válasz Jokerdapro #199666 üzenetére
Szerintem a 90 mm DCA 45 a nyerő, oda gold se kell, a 105-ös emlékeim szerint olyan pontatlan volt, hogy hagytam a fenébe.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Jokerdapro #199648 üzenetére
Azokkal nincs is baj, pusztán a fenti posztokat hagyom már figyelmen kívül.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Thrawn
félisten
válasz Jokerdapro #199645 üzenetére
Csak kíváncsi vagyok, általában mindenki szokott választ kapni ha kérdése van. Az már más kérdés hajlandó e elfogadni vagy megmarad annál amit hisz. A hittel szemben meg nincs értelme vitába szállni.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Jokerdapro #199645 üzenetére
Engem például már hidegen hagy a sok vergődős poszt. Pont ezek miatt. Ahogy a véleményükre is teszek én is magasról
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
phoenix1989
őstag
válasz Jokerdapro #199559 üzenetére
látsz kérdést??? nem kérdeztem szóval nem volt mire választ várjak.. 343mm 293 átlaga van a foch nak. szóval nem reális. mozgás közben lőtt el de neki be akad. ez kb olyan mint amikor tornyozol a 260 al és 3 lövésbőll 3 lepattan a tornyod aljáról és be a testbe. na ezt csináld meg szándékosan. én meg probáltam de soha SOHA nem pattant be testre. egyzerű manipuláció. 279 torony kupola menet közben 4/4 szer elötték. énis és az ellen is mozgott. a torony tetőt is bevitték már nem egyszer hol ott az olyan vastag meg kerekített hogy lehetetlenség de ők bevitték. ja és úhy is lötték már be a 279 kupoláját hogy én magasabban álltam mint az ellenfél + felemeltem a tank elejét és így is el lőtték. kérdem én hogy? mikor már olyan szögben álltam hogy nem is láthatta a torony tetőt. nem nem kérek választ ezekre a kérdésekre sem mert a játék telis tele van olyan dolgokkal amik meg sem történhetnének, ezek mindössze azért vannak mert manipulálva van az egész. 400pennel pattanok 50mm páncélról engem meg bevisznek 200pennel 350mm páncélon keresztül . ezek nyilván tök normálisak xD
-
palfitom
félisten
válasz Jokerdapro #199505 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
jano_77
nagyúr
válasz Jokerdapro #199322 üzenetére
Most láttam EZT a remek gameplayt ahol a Leo-s játékos tökéletesen bemutatja a spot rendszert, a bokrok használatát. Nagyon jól játszik a srác. Ajánlom mindenkinek!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
zozyk
addikt
válasz Jokerdapro #199174 üzenetére
Hátőőő
-
ooloo
őstag
Egyeseknek ez a játék a Görög ábécé első és utolsó betűje .... mindent ehhez mérnek ( vannak , akik 3x mérnek a biztonság kedvéért ) . Ebben élnek .. ezzel kelnek és ezzel fekszenek . Ennek tükrében nem csoda , ha a wot-os teljesítmény egyfajta mérce az életükben . Nincs ezzel semmi gond ...
Annál is inkább , mert nagyon sok hasznos információt is kaphatunk ezen játékosoktól , ha éppen nem másokat fikáznak .[ Szerkesztve ]
-
Az, hogy valaki milyen egy játékban tökéletesen leképezi a valóságot.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
MZsoltee
veterán
válasz Jokerdapro #198797 üzenetére
A defender is pl, de lehetett volna ezek körül is valami:
IS3-A
703
PROGETTO
E75 TS
LÖWE
SOMUA SM
LORRAINE 40T
LT-432
KV-2(R)
T44-100
CENTURION RAAC
SU-130PM
50TP PROTOTYP
WZ-120-1 FT
FV4202
Szerk.: De mint látszik bilibe lóg a kezem.[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Jokerdapro #198818 üzenetére
24k gold
Pénzben 25e, van bármire felhasznalhato 15%-os kuponom ha kell valakinek valamire még 3 napig.
1000G beadta, készül Skill4LTU új lakhelye.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Macka
veterán
válasz Jokerdapro #198789 üzenetére
És ezek közül szerinted melyik használható rendesen?
Talán még a svéd, de esély nem volt rá, hogy abban a 20mp-ben megszerezzem.
Chrysler-t megvettem ugyan, de még a saját tierjében is goldozni kell vele, mert nem visz be semmit, így farmolni sem az igazi.
A Mutz szintén semmilyen, se ágyú, se páncél, se mozgékonyság.
Csillagrombolo szintén nem egy használható tank, legalábbis nekem nem az. -
MZsoltee
veterán
válasz Jokerdapro #198789 üzenetére
"német közepes , amcsi HT"
Ezek mind olyanok, amik egyáltalán nem meta tankok. A legjobb az elsőnapos svéd volt. A többi fölös kategória.A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
lacibacsi
addikt
válasz Jokerdapro #198756 üzenetére
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Jokerdapro #197986 üzenetére
Mivel buszozom és mobilnet esetleges 5 körül így nem sajna :)
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kchryss
veterán
De, notika tavaly írt is róla: (#184212)
Van mikropöcs is új mod mappával, szóval aki 17kor tervezi beesni a gép elé az készüljön fel rá.
-
notika77
senior tag
De.
-
kchryss
veterán
válasz Jokerdapro #197984 üzenetére
17kor. Tavaly volt 18kor és 12 óránként volt, ha mos is 12 óránként lesz akkor nekem ez az időpont jobban megfelel, mert 5 körül szoktam menni lefeküdni, a 6 már kicsit késő volt.
Viszont sokan panaszkodnak, hogy a délután 5 meg túl korai, mert normális ember akkor még dolgozik, őket is megértem. -
Stigma.HC
senior tag
válasz Jokerdapro #197917 üzenetére
Szép kép kifestő. Mit kell rajta nézni?
(#197918) po1son Hát nem tudom, azért egy részében erősen kételkednék. De a végén majd okosabbak leszünk.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Jokerdapro #197917 üzenetére
Nem kell ész hozzá. ÉS pont azért nem vagytok jó játékosok, mert azt gondoljátok, hogy az tudás, ami az artyhoz kell. Minden más tankosztályhoz százszor annyit kell tudni, hogy jó játékosok legyetek.
[ Szerkesztve ]
-
DVlad
őstag
válasz Jokerdapro #196813 üzenetére
Sokszor írtam már, de ez most (illetve a 196775 is) megint eszembe juttatta, hogy szerintem a nagy közös chat eltörlése az egyik legnagyobb hiba volt a wg részéről.
-
Warton
őstag
válasz Jokerdapro #196716 üzenetére
Simán, ha kipörgeti rajta a 260-at.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
válasz Jokerdapro #191077 üzenetére
Szerintem egyedül a Patriot, ami egy jó prémium tank.
-
notika77
senior tag
válasz Jokerdapro #190952 üzenetére
Gyanús volt, mintha már lett volna korábban is ez a kód.
-
notika77
senior tag
válasz Jokerdapro #190825 üzenetére
-
palfitom
félisten
válasz Jokerdapro #189498 üzenetére
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Dobi 562
addikt
válasz Jokerdapro #189459 üzenetére
Ah, meg ezt az egyet megcsinalom vegig, utana hagyom a francba, engem annyira nem szorakoztat ez a FL mod. Inkabb haladok tovabb a szemelyes kuldetesekkel.
-
etnies
senior tag
válasz Jokerdapro #189464 üzenetére
Nem holnap lesz vége? Rosszul emlékszem.
"önmagam hite vagyok magamban"
-
válasz Jokerdapro #189459 üzenetére
Nem vettem észre különbséget a többi havas pályához képest.
-
őstag
válasz Jokerdapro #189408 üzenetére
Te sem gondolhattad, hogy beraknak majd Lorr-t, Progettot és társait a választhatók közé.
Semper fi!
-
jano_77
nagyúr
válasz Jokerdapro #189345 üzenetére
Elsőt fogadta csak el, Köszönöm
Mi ez az új kinézet a PH-n!? Mennyire fos lett így, te jó ég. (hányós smile-t nem találtam sajnos)
-
zodo
nagyúr
Első kettőt elfogadta, köszi!
-
Dr.Én
veterán
-
Chris0321
addikt
Nekem is csak az első működött és köszönöm a kódot.
-
ooloo
őstag
válasz Jokerdapro #189276 üzenetére
Ha meg is tette , majd bolond lenne beismerni , hogy évekig titokban módosította a tankok paramétereit . Minden hájjal megkent üzletemberek .
-
jano_77
nagyúr
válasz Jokerdapro #189276 üzenetére
Jól emlékszel, tényleg van. A Progetto szerintem nem bolond biztos tank, amit megvesz boldog, boldogtalan. A Defender viszont az. Nyilván olyan tankhoz van értelme hozzányúlni, amit minél többen vesznek vagy vennének és azt gondolják róla az emberek, hogy nem kell hozzá tudás. Mert egyszer csak nem lesz már annyira belőhetetlen és szükség lesz egy másik bunkerre. De nem akarok ebből vitát. Különbözőek az álláspontjaink, nincs ezzel baj Drusza.
-
kchryss
veterán
válasz Jokerdapro #189177 üzenetére
-
e-newsee
addikt
válasz Jokerdapro #189129 üzenetére
Szerintem ebben semmi esély nincs a bakira. Egyszerűen megnézi, hogy a visszaállításra engedélyezett tankok központi listájából melyek azok, amik neked valaha megvoltak, és azok közül melyik nincs a garázsodban jelenleg. Ezt bármelyik másik shop-os vásárlásnál el lehetne játszani.
Amúgy mit érnél el a visszaállítással? A tank azonosítója ugyanaz, tehát kettő nem lenne belőle. Ha meg megkapnád az árát a visszaállításkor, akkor olyan, mintha el sem adtad volna, és meg sem vetted volna a vásáron, csak feltöltötted volna az aranyat a számládra. Akkora kedvezmény nincs rá, hogy jelentős plusz goldhoz juss. Mi lenne benne a deal?"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
jano_77
nagyúr
válasz Jokerdapro #189127 üzenetére
Ez is csak egy magyarnak jut eszébe
-
e-newsee
addikt
válasz Jokerdapro #189127 üzenetére
Mivel megvetted a vásáron, ott lesz a garázsban, ergo nem lesz ott a visszaállítható tankok listájában. Legalábbis így a logikus.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Barcelona95
tag
válasz Jokerdapro #189123 üzenetére
Ollie az előbb már megválaszolta, de én is megerősítem, hogy jár a 15 db 5x-ös szorzó, a 100%-os legénység és a garázshely, 300 goldért megéri szerintem.
Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
válasz Jokerdapro #189118 üzenetére
Igen, és az 300 goldba kerül.
-
jano_77
nagyúr
válasz Jokerdapro #189118 üzenetére
Ha jól tudom olyan tankot, ami meg van, nem tudsz megvenni goldért csak a SHOP-ból pénzért.
-
Dobi 562
addikt
válasz Jokerdapro #189056 üzenetére
Nekem nincs meg az 50TP de tetszik, csak nincs ra szuksegem mert a lengyel heavy tankok nem erdekelnek. Youtube-on van rola par bemutato video, Skill4ltu-jet megneztem meg a WG sajat promojat is.
-
törölt tag
válasz Jokerdapro #189008 üzenetére
-
e-newsee
addikt
válasz Jokerdapro #189008 üzenetére
Ennyi. KV-2-n nekem az az 1-es gombon van.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Chris0321
addikt
válasz Jokerdapro #188947 üzenetére
Nem tudom mi lett az IS-el, mikor én játszottam vele még általában röhögtek azon aki a 100 mm-essel használta. Az IS3-nál ugye az átütés miatt nincs kérdés mivel a 175 mm azon a szinten már elég gyenge.
-
Chris0321
addikt
válasz Jokerdapro #188943 üzenetére
Nem értem a kérdést. Egy ágyúja van aminek kiemelkedik az átütése a többi közül, az a BL-9. Természetesen azzal érdemes használni.
-
jano_77
nagyúr
válasz Jokerdapro #188881 üzenetére
Nekem a sárgában is volt több élet erő utánpótlásom és mikor vörössé vált én is tápoltam magam, de Neki addigra már el kellett volna fogynia. Szal egy kibaszott nagy CSALÁS és már másodszor jártam így! Eleve Neki is az utolsó mezőhöz kellene jönnie, de nem jött, ezt pedig normál esetben - mikor mondjuk még csak a pálya széle vörös - nem éled túl, akkor ezt hogyan, mikor minden vörös volt egyetlen mezőt keszámítva!? Küldjek egy ticketet a WG-nek, hogy szar, bugos a mod és kérem az elvett 2 stráfomat!?
-
Imilenni
addikt
válasz Jokerdapro #188862 üzenetére
Két újabb barom, egymást lőtték hogy fejlődjenek
Fura is volt, üldözték egymást full hp-n, aztán megálltak a szikla mögött. Kilógott az egyik, amint rálőttem vissza húzódott a másikra.
Aztán rám jöttek fejlettebbenMondanom sem kell, elhullottak.
Legalább meglett a 25. ös szint.
Egy hasznos tipp:
Forgsassátok a tornyot mint a fene, mert csak azokat az ellátmányokat látod meg amerre a torony néz!![ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Jokerdapro #188839 üzenetére
Nálam nincs majré, mert még egy legénységi tagnak sincs ilyen képessége...
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
lacibacsi
addikt
válasz Jokerdapro #188839 üzenetére
Vodka szódával, oszt megy az a villanás simán...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
egyedülülő
őstag
válasz Jokerdapro #188733 üzenetére
A WZ-120-1 FT 7200 aranyért megvehető volt a fesztiválon.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
KisApám
addikt
válasz Jokerdapro #188679 üzenetére
20-as szinten vagyok, nem kell sokat szenvedni érte.
Szerencsére eddig "csak" 3 teamingelő retardált csapattal találkoztam.
Szegény lehet a lelki életük, ez van, vannak ilyenek is.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
jano_77
nagyúr
válasz Jokerdapro #188613 üzenetére
KÖSZÖNÖM! Tényleg ezt vártam!
-
Barret001
addikt
válasz Jokerdapro #188613 üzenetére
Na a hétvégi winrate központilag elintézve...
-
oettinger01
őstag
válasz Jokerdapro #188606 üzenetére
Várom már, hogy meghívjál
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
jano_77
nagyúr
válasz Jokerdapro #188456 üzenetére
Az a szerencse, hogy kevés tank hiányzik a repertoárból, így hacsak nem teszik be tényleg jó árán a Chieftain/T95 vagy T44-100, akkor nekem is marad a gold. Esetleg még a szörnyet M6A2E1 csak azért, mert tényleg ritkaság.
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz Jokerdapro #188456 üzenetére
Nem is értem, miért nevezik "Fair"-nek.
-
jano_77
nagyúr
válasz Jokerdapro #188419 üzenetére
Azt gondolom, hogy tier8-ig lesznek max tankok - meglepődnék, ha lenne 9 vagy 10-es tank benne majd. Ez alapján ami engem megmozgatna a T44-100 és a Chieftain/T95. A többi vagy meg van vagy nem is érdekel. Legalábbis, amik a tanks.gg oldalon megtalálhatóak. Van azokon kívül bármi prémium tank még?
-
Chris0321
addikt
válasz Jokerdapro #188403 üzenetére
Mindenkinek ugyan azt a tankot fogja felajánlani mint decemberben. Így nem tudhatod mi lesz később, ha személyre szabott lenne akkor meg lehetne beszélni kinek mit ajánlott.
-
jano_77
nagyúr
válasz Jokerdapro #188353 üzenetére
Simán lehet, ezt nem tudom pl hol látható, hogy milyen klánból valók.
De az tényleg gáz, hogy félturbózóm a tankot VI-os szintre, majd jön egy ellen és egy lövéssel kigyújt én meg többet lövök rá és csak pattogok, meg hébe-hóba sebzem, de ők feszt gyújtanak. Így ugye sok esély nincs a túlélésre, mert nincs mivel eloltani. Pedig a mostani csatában sikerült olyan légi-támogatást is felvenni, amiben minden ikon kivillant, de lószart nem értem el vele."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz Jokerdapro #188351 üzenetére
Ha megnézed a Csata gomb mellett balra lévő opciót, akkor látod, hogy bizony lehet szakaszt létrehozni!
-
törölt tag
válasz Jokerdapro #188339 üzenetére
-
popey37
addikt
válasz Jokerdapro #188156 üzenetére
mázlista
a másik amin mindig kiakadok: 2 napja vettem prémfiokot mert elfogyott. erre tegnap 2 db. 30%-os kupon és akció a shopban.
már kb. 30 kupon ment a szemétbe emiatt.
azt hiszi ez a szarrágó wg, hogy ad kupont és rohanok beváltani? jó nagyot téved.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
adrian360
őstag
válasz Jokerdapro #188127 üzenetére
weboldalon technical issue, de a garázsba belépve jött a nyugta hogy elfogadta, szóval nem reménytelen
-
jano_77
nagyúr
válasz Jokerdapro #188127 üzenetére
Vmi nem fasza, mert azonnal aktiváltam és már én is technicalt kaptam. Nem akarja a WG hogy legyen 40 db. reklamálni gondolóm nincs értelme
Ezt sem fogadta el
DESPACITOBUTSURE[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Jokerdapro #188086 üzenetére
Ja úgy könnyű.
-
Chris0321
addikt
válasz Jokerdapro #188083 üzenetére
Én nem kinlódom vele. Ha elfogadja ok, ha nem akkor nem.
-
Chris0321
addikt
válasz Jokerdapro #188070 üzenetére
Volt már ilyenre példa nem egyszer.
-
zodo
nagyúr
válasz Jokerdapro #188062 üzenetére
Ez amúgy lehet hogy QB kód volt.
-
válasz Jokerdapro #188062 üzenetére
Nekem épp most fogadta el.
-
Puculo
aktív tag
válasz Jokerdapro #188033 üzenetére
Szerintem már nem megy. Tegnap sem tudtam aktiválni egyet sem, pedig friss volt a kód.. Nekem ezek a banális hülyeségek jobban elveszik a kedvem, mint bármi más.
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
jano_77
nagyúr
válasz Jokerdapro #187998 üzenetére
Köszi, ha haza érek kipróbálom!
-
e-newsee
addikt
válasz Jokerdapro #187990 üzenetére
Tőlem kivehetik, bár az egy épkézláb megoldás az artyk mielőbbi kiiktatására a csatából. És szerintem amiatt pont nem sírt senki.
De azért a saját lövésemet szeretném látni.
Szerintem bug, csak még nem lett javítva.Utánanéztem máshol, írnak ilyen tippeket, hogy az "Extra effects quality"-t állítsd át, ments rá, majd vissza, és akkor megjelenik. De van, akinek akkor sem. Van, akinek az utolsó micropöcs után jó lett. Nekem múltkor a 8-as, 9-es amcsi artynál nem látszott, de az M44-nél igen. Tuti, hogy bug.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Jokerdapro #187987 üzenetére
Lehet a counter artyzás miatt vették ki.
Más: most volt 5 éves az accom, de lóizét se kaptam. Nem szokott a drága WG adni valami izét?
Fully electric lifestyle!
-
jano_77
nagyúr
válasz Jokerdapro #187953 üzenetére
Örülök. Arról esetleg tudok nézni infót, hogy vajon mennyi kódot aktiváltam eddig? Mert én ezt már nem tudom sajnos követni. Vagy majd csak sasoljam, hogy mikor jelzi a Toldit vagy az Pz. III. Aus K-t?
-
e-newsee
addikt
válasz Jokerdapro #187930 üzenetére
A másodikat még elfogadta nekem.
-
Haart
addikt
válasz Jokerdapro #187930 üzenetére
Előbbi már nem müködik csak az utóbbi. Most ütöttem be az imént.
-
Chris0321
addikt
válasz Jokerdapro #187847 üzenetére
Jó volt mindkét kód.
-
Barret001
addikt
válasz Jokerdapro #187847 üzenetére
Jól írtad,köszi!
-
h1mpi
félisten
-
oettinger01
őstag
válasz Jokerdapro #187770 üzenetére
Békés megyéből vagyok én is, Mezőkovácsháza. Te honnan zúzod a vasat? Klánban vagy?
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
válasz Jokerdapro #187687 üzenetére
Jó kérdés, egyébként meglepően jól használható a 202 pen, az eddigi 20-30 játékból egyszer sem használtam vele goldot, pedig jó párszor voltam magasabb tier ellen. Pont az a lényege egy ilyen tanknak, hogy akkor lőjük az ellenfelet, amikor nem felénk néz, akkor meg általában látjuk az oldalát vagy a hátulját legalább a tornyának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest