- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
zozyk #256896 üzenetére
én is hasonló szopatáson voltam tegnap. Tök mind1 volt melyik szerverre léptem be és mind1 volt, melyik játékmódot indítottam el (roham, random, hógolyó) mindegyikben csak bukó, de abból is a fájós fajta, mikor 2 percnél a csapat fele már nem létezett!
És akkor nézegettem este játék után az Obj.279 küldiket és találtam benne olyat, hogy öljek meg 3 v 4 tankot a csata ELSŐ 4 percében! Hogyan kérem?!? Örülök, ha a csata eltart addig!!!Hiába vettem így a parancsokat - a 4 gyakorlatilag szart sem ér, csak ezt nem néztem meg előre sajnos
- így feleslegesen kidobott gold volt ez is.
Nem ártana a küldiket kicsit frissíteni a mai játékhoz, mert bőven eljárt felettük az idő!
Light-os, spottolós küldik gyakorlatilag majdnem mind kuka, mert a balfék csapat nem lő semmit, hiába derít az ember. -
jano_77
nagyúr
válasz
zozyk #256831 üzenetére
nekem 3-ik próbálkozásra beadta az 500K-t
, viszont előtte 2x csupán csak 50K volt a bónusz
Hógolyós csaták:
Segítsetek pls, mert már elfelejtettem, hogy ezzel hogy is kellett játszani? Én hiába adok le célzott lövést, rohadtul nem találok el senkit, ámbátor az enemy rohangálás, cikázás közben is simán eltalál auto célzással!?!? Hogyan, mit nem tudok? -
-
po1son
addikt
válasz
zozyk #255693 üzenetére
Belenéztem, hát az RNG tényleg nem volt túlságosan kegyes.
FV4005-re egy lövést illet volna beadnia az elején.
Voltak rossz lövésed is, a végén már látszott az utolsó pár lövésnél, hogy dúlnak benned az indulatok és nem kellőképpen fókuszálsz a célzásra (Ilyen szokott lenni nálam is). -
h1mpi
félisten
válasz
zozyk #255644 üzenetére
Ne is mondd, tegnap 60TP-vel be voltam töltve prémium ammora, erre jön egy Leo PTA, meglövöm a tornyát, erre pattanok. Mondom oké a következő meg elakad valami szikla szélében úgy hogy volt a monitoron több cm távolság. Ő odajön és persze elsőre belő és nem is pattan... Ott meg volt írva a sorsom, hogy garázs...
De hála istennek vannak mellette szórakoztató körök is, és mondjuk ez is 3K+ dmg felett volt, tehát annyira nem bánkódtam meg nyertünk is.
Én amúgy az első 2-3 körből érzem, hogy aznap játszanom kell vagy nem. Nem is szoktam egyből boostert aktiválni csak ha látom, hogy nem vagyok szopatón.
-
-
-
hulp01
senior tag
válasz
zozyk #249384 üzenetére
Semmi olyat nem kínál, amiben a Leo ne lenne jobb. Sőt, inkább rosszabb majdnem minden tekintetben. Stockként még a szokásosnál is nagyobb kínszenvedés játszani az összes tankkal az ágon. Szerintem a nyolcas a legrosszabb, szóval ha még az is tetszik, akkor ez az ág neked való. Szerintem az egy vállalhatatlanul fos tank. Az előtte lévők nem rosszak, ha már megvan rájuk a legnagyobb ágyú (bár az alfa még akkor is eléggé kicsi), a kilences nekem tetszett, de a tízest meg nem nagyon sikerült megkedvelnem. Mivel az egyetlen jó tulajdonsága az ágyúja, ezért sokkal negatívabban éli meg az ember, ha mégse talál el valamit. És azért lesz olyan, plusz előszeretettel pattanik bármiről. Az alfája kellemes cserébe elég szar a töltésideje, hogy a végén ne legyen értelmes dpm-je. Legalább kapta volna meg az angol tankok hesh lőszerét vagy magas penű HE-jét, de nem. HE-t nem is nagyon érdemes vinni, mert tényleg csak a papír td-ket üti át. Snipe-olós tank, de ahhoz meg nincs meg a camoja, és akkora, mint egy ház, nem nehéz eltalálni. A tornya tud néha meglepetést okozni és lepattintani egy-két lövést, de erre nem nagyon lehet építeni. Én azért vettem meg, mert külsőre nagyon tetszik a tank, de inkább nézegetem a garázsban 5 percig, minthogy azalatt kínlódjak egy csatában vele.
-
Gubu0101
veterán
válasz
zozyk #243531 üzenetére
Nekem egy Acer nitro 5 volt.Azon is szepen elfutott 3050Ti-vel.Ujan 350 -ert vettem kb masfel eve.Par honapja adtam el 200 ert ismerosnek.Ha kifogsz ilyet hasznaltan kb ilyen arban az jo vetel,teljesen jo wot-ra. Vagy olyat nezzel amiben van ilyen videokartya vagy jobb.De ez mar penzfuggo,hogy mennyit szansz ra.
-
CirrMee
addikt
válasz
zozyk #234452 üzenetére
Már olyan gyakran sikerül belépnem, hogy szinte minden alkalommal dob valami kupont. Perpill többet nézek stream -et, mint játszok.
Párom dettó szünet, több éves szünet után kérésére felkúszott a gépére a WoWs, inkább azt tolja. Részemről majd megyek, ha bedobják a frontlányt'. -
Ispy
nagyúr
-
peterson79
őstag
válasz
zozyk #232618 üzenetére
Rosszul álltok a light témához.
Igen, elsődleges feladat a felderítés, de azt ne várjátok el, hogy beyolózol valahova, felderítesz 9 tankot és még talán túl is éled.
Kezdjük azzal, hogy a többiek ellátnak odáig? Ha 450 méterre akarsz lőni egy nehéz tankkal...hát megnézem hány olyan van ami el is találja a célt és még be is üti.A lényeg ott van, hogy az első pár percben és akár a meccs első harmadában, negyedében arra törekedjünk, hogy túléljünk és az ellenség könnyű tankját/tankjait likvidáljuk a meccsből, ezután már kicsit jobban kinyílhat a pálya, persze a nagy látótávú közepesek még mindig veszélyt jelentenek.
Nyugodtan lőhetitek a célokat, ne várjátok, hogy mindent a csapat intéz, alapvetően semmit sem szabad rájuk bízni és akkor ha mégis eltaláltak valamit, hát az már bónusz.
Minél tovább élsz, annál többet tehetsz a győzelemért és a csapatért, ha már csapatjáték - egyébként inkább csoportos maszturbálásRengeteg videó van a neten, hogy hogyan kellene és kell használni a light-okat és a spot rendszert, álca rendszert. Érdemes megnézni párat, főleg olyat akik értenek hozzá és nem csak kétszer játszott ilyennel
-
Swinegod
őstag
válasz
zozyk #232516 üzenetére
A Wargaming saját oldalán, úgy kezdetnek..
Ne tegyünk már úgy, mintha nem egy "ez a tank típus ide megy, az meg oda" mentalitás alapján készülnének a pályák... Himmelsdorfon a sínekre nem nehézzel mész ahogy a halálutcába se lightal. A tankok diverzitása miatt nem mindig egyértelmű mivel hova mész, lásd mondjuk 50B, direkt hulldown vagy sidescrape helyre max meghalni mész ugyan akkor sok med helyre vagy túl magas vagy vagy kell camo, ami neked nincs
Redshire-ön a léghajóhoz mész heavyvel, esetleg a kis várba ha olyan nehézzel vagy vagy sok van belőle. Nem mész el snipeolni meg medezni, mert akkor szart sem fogsz csinálni -
BerserkGuts
addikt
válasz
zozyk #232421 üzenetére
Hát na jah nem hiszem hogy csak az ő hibája ez a játék elvan b@szva.
Főleg ha nem egy türelmes hátul várakozó tipus vagy
hanem berohansz a csatába.
Szóval leginkább a fosmapok és dilettáns programozni nem tudó oroszok a hibásak amúgyis azt bünteti a játék legjobban aki elől van.pl:Mr séf is ha nem +2szinttel van nagyobb tankban akkor gyakran előfordul kap két pofont aztán már megy is hátra sértődötten
aztán annyi is volt hogy a legnagyobb vezérek mindig a csatában legelöl vezetnek.
Na meg ott van GB esete aki sokszor azzal rontja el hogy megyek segítek neki azt beleszalad az 5-6 aktív támadóba ha nem menne előre csak üldögélne a jó pozícióban attól válna jobb játékossá bravó good game akkor legtöbbször mindenki ülne 15 percet a remekül elbaszott pályákon és én se fogok 15 percet vesztegetni az életemből semmi akció akkor inkább legyen vége minél előbb mert én is tudnék ücsörögni a kemphelyen de abból nem lesz játék.
-
jano_77
nagyúr
válasz
zozyk #232081 üzenetére
Én most épp azt húzom - a 9-es már ki van fejlesztve és a sufni tuningból is már csak 2 opció van vissza - és nekem nagyon bejön a tank. Használtam a közepes löveggel (90mm), mert nem volt már free XP a nagyobb (105mm) lövegre, de én ott sem éreztem, hogy hátrányom lenne vele. Mióta meglett a 105-ös, azt használom. Ez ugye kisebbet üt át, de nagyobbat sebez. 7 sec az újratöltésem. Nem emlékszem, hogy kaptam volna az 51 csata alatt ammo racket.
Legénységi skillek:
Parancsnok: BIA, 6-ik érzék, Helyzetfelismerés, Hanglokátor, Javítás (66%)
Lövész: BIA, Mesterlövész, Javítás, Célmegjelölő, Pillanatkép (66%)
Vezető: BIA, Javítás, Sima utazás, Ott-road vezetés (98%)
Töltő: BIA, Biztonságos elhelyezés, Megérzés, Javítás (98%)Felszerelések:
1-es kombó: Venti+Töltésgyorsító+Turbó
2-es kombó: Fejlesztett edzés+Töltésgyorsító+Vert.stabEddig 63% a WR vele - GM 56.71%.
-
jano_77
nagyúr
válasz
zozyk #231893 üzenetére
Adjak kölcsön!?
Nekem sajnos nem volt elég töredékem - mert a nagy kiárusításkor vettem belőle mindenféle jót - és a free XP-m sem volt elegendő, hogy végig toljam az ágat. 10-es kifejlesztve, meg a 7-es, de a 8-ashoz, hogy full-os legyen kell még gyűjtögetnem, most ezen vagyok. Ha fullos lesz, akkor megveszem én is a 8-ast és kipróbálom. Több helyről láttam, hogy jól használható. Krédó van rá bőven. -
phoenix1989
őstag
válasz
zozyk #231754 üzenetére
hát az első meg a második csatám volt ennyire jó. aztán jött 2 csata ahol semmit nem csináltam. volt 1sebző lövésem é ennyi. annyira rosszul mozgott a csapatom meg én is, mindenhol be voltam csak szorulva. T8 ba kellene lemennem farmolni de holnap meg kezdődik a maraton, bár nem fogok rágörcsölni. nem lenne rosz maga a tank tetszik
-
kisharsany
aktív tag
válasz
zozyk #231449 üzenetére
Megmondták, ilyenkor menni kell a csordával, oszt' 5 perc helyett 2 alatt véget ér a kör. Amúgy jó taktika, ha a másik oldal is olyan sügér, hogy senki nem mer megindulni, de ez csak addig tart, amíg nincs valaki az ellennél akinél be van kapcsolva a térkép és el tud számolni jelen esetben 13-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Lexus, Toyota topik
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASRock lapok általában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest