Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
manu75
aktív tag
válasz adrian360 #225801 üzenetére
Így érthető, nem gondoltam volna, hogy ilyen kevés a lőszer ára. Strv-vel megyek a frontlineba de ennek 1160 egy lőszer, ezenkívül van a boroskóla de ennek is drága 780 meg a T54proto ennek tényleg olcsó 252 pénz csak hát az átütés nem az igazi.
Nem ártana beruházni egy frissebb t8 prémre majd egyszer. Mondjuk a boroskólát a karácsonyi dobozból nyertem arra az egy tankra vágytam vettem 2db 11-es csomagot és a másodikból azt kaptam, emlékeim szerint nem is volt több tank csak ez az egy még kicsi sem. De nagy csalódás, nem is játszok vele, mert kb. csak golddal kell használni. -
hulp01
senior tag
válasz adrian360 #219048 üzenetére
Ó b@sszák már meg, hogy nem tud leszakadni ez a köcsög banda a győzelmekről. Adott egy küldetés, ami sokkal inkább a csapattársakon múlik, mint rajtam, és akkor még nyerjek is (máshogy gyakorlatilag nem lehet top xp). Amúgy ezt miért nem lehet rendesen beleírni a kiírásba? A tankszerszős maratonokban bele tudták írni, hogy mindkét csapat vagy csak saját csapat top xp kell. Itt miért nem? Ráadásul azzal, hogy ott a másodlagosban a győzelem feltétele, még inkább félrevezető.
Jól mutatja, hogy mennyire nincs hatása az embernek a győzelemre, hogy 9k kombinált se segített a csapaton.Ja, és ezzel az total dmg kijelzéssel még félelmetesebb látni, hogy két perc elteltével már -6-8k-val le vagyunk maradva az ellenfélhez képest. A harmadik lövésre töltök be artyval, és nézem, hogy mit csinált már megint ez a gyökér banda, hogy már -6k-ban vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz adrian360 #218367 üzenetére
Ja és nőnap alkalmából egy csomó sunát lehet nézni, náluk vannak engedélyezve a drop-ok:
Lamia_Black
CzarnaRzepa_
Radishka_loca
Panzer_Nika
Kipinka
evathediiva
keily___
Panzermaiden
killagirlA hivatalos wot csatornán meg ők streamelnek:
Sofilein
krokodilmitbutterbrot
SwedishLadyC
MissJ4cky[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz adrian360 #218140 üzenetére
Ez azért érdekes mert az ász jelvényt akkor kapod meg ha az adott meccsben jobban teljesítes mint azok a játékosok 99%-a akik ez elmult 7 napban játszottak vele. Elvileg a gunmark is a játékosok teljesítményétől függ és mivel ő jobb volt "szinte mindenkinél" logikailag következik hogy emelkednie kellene a GM-nek.
De persze ez is csak hasraütészerűen történik a wg-nél, hiába a képlet.......
Üdv:Viktor
-
Geller72
veterán
válasz adrian360 #217120 üzenetére
A T8-ban is vannak olyanok, akik friss accal, és tele pénztárcával türelmetlenek kivárni, amíg "rendes" úton elérik ezt a szintet és prémekkel mennek csatába. Na az sokkal rosszabb, ha ilyenekkel van tele a TE csapatod. . De épp az előbb voltam egy olyan csatában, ahol Prokhorovkán a 60TP-nk a bázistól 100 méterre beállt a gazba másik 5 agyhalottal és várták, míg lemészárolják őket, élükön a spotterrel. Debilek és profik is minden szinten lehetnek.
-
Bad Pritt
félisten
válasz adrian360 #217120 üzenetére
Másik oldalról meg tök szar érzés, hogy nem tudnék normális meccseket menni a Hetzerrel, T40-nel, Matildával, amiket imádtam kezdőként, mert most sealclubber lennék még egy kezdő legénységgel is.
Megvettem az M10 RBFM-et és már ebben is bucira csapkodom az ellenséget egy kezdő legénységgel, meglett az Ász, azóta nem is megyek vele szívesen.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
jano_77
nagyúr
válasz adrian360 #216289 üzenetére
Nekem meg SEMMI, akkor ki járt szarabbul!?
Kchryss-ről tudjuk, hogy mega szerencsés, mert mindig megkap mindent IS!Azt figyeljétek már meg, hogy a csapat HP-k eloszlása Nálatok hogyan néz ki? Nekem minden csatában az enemynek van több HP-ja pár 100 ponttal, de sok esetben 1100-1500 HP is előfordul a javukra! Ez már majdnem +1 tier10 tank, NEM kevés! És tényleg minden csatában az enemynek több a HP-ja! Ez hogy van a szuper MM esetén?!?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
kchryss
veterán
válasz adrian360 #216289 üzenetére
Múltkor 3 napig folyamatosan ment a háttérben skill4ltu streamje. Mégsem kaptam meg őt újra parancsnokként. Pedig jobban örültem volna neki mint ennek a gyíkembernek.
Biztos te is kaptál már epic dropot csak nem vetted észre. Nézd meg a drop listádban.
#216290 joergie
Nem kell claim-elni. De ha ez a rész üres nálad akkor ott valami nem stimmel. Vagy nem vagy bejelentkezve vagy nem abba a twitch fiókodba vagy bejelentkezve amivel a dropokat gyűjtötted.[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz adrian360 #214527 üzenetére
Ezt láttam, de ott a két folt épp csak lefedi a lánctalp darabokat. A mod szerint viszont kicsit arrébb csapódtak be a lövések. De valószínű, hogy a mod tévedett kicsit.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Djuree
félisten
válasz adrian360 #213671 üzenetére
de hülye vagyok. azt hittem az örökre szól.
nem tudom mit hittem, gondolhattam volna.
mod: nem voltam magamnál, sok volt a tudatmódosító.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz adrian360 #213660 üzenetére
sose probaltam ki. de ha tudom h ilyen jo elnyomom van egy csomo. felhuzom az osszes legenyseget! lenyegeben akkor felesleges a legenysegi xp ezekutan? lesz csomo fullos legenyem.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
phoenix1989
őstag
válasz adrian360 #213465 üzenetére
szerintem ennyire nem bonyolult. pattintos küldit meg ésszel kell. ha kapsz egy hülye ellent akkor nem lövöd hagyod had durrogtasson. nem mondom hogy nagyon künnyű de nem lehetetlen.
popey37
szerintem a light pont a legkönyebb. nem szabadott volna eldurrogtatni őket. -
jr1994
addikt
válasz adrian360 #212889 üzenetére
Az egyik legjobb 8-as nehéz tanknak mondják, én is elgondolkoztam rajta. Eredetileg a sok lootboxos goldból az E75 TS-t, a kétcsövűt és a 13 57-et akartam megvenni, de mivel a lengyellel még nem játszottam, ráadásul azt az ágat is szivesen kihúzom még egyszer, lehet, hogy az 50TP-t fogom inkább választani az E75 helyett.
Jó fej volt a WG a lengyel tankok legénységi kiosztásával, minden nagyobb tankon ugyanaz a 4 fős legénység, és a 8-as med kivételével mindegyiken a parancsnok a rádiós.
A lengyel med ágról mik a vélemények? Úgy látom a 10-esnek még a toronyfrontja is papir, van ennek értelme a mai metában?
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
popey37
addikt
válasz adrian360 #210938 üzenetére
én ezt értem, de a wg 270 frontról beszélt és nem az effektivről hanem az alapról. ami ugye sehol sincs. na mindegy.
a másik téma: játszottam direkt 7 csatát boosterek nélkül csak az amx 105 cda-val: 5 gyözelem 2 bukó. átlag sebzés 2000 felett.
inditottam 3 boostert, eredmény 1 nyert 6 bukó. átlagsebzés 1300 alatt.
az éredekes az, hogy booster nélkül több xp jött mint a boosterrel.
tudom kicsi a viszonyitási alap, de akkor is a boosteres csatákban elfelejtettem játszani?
de nincs manipuláció csak az én retardált elmémben.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
hulp01
senior tag
válasz adrian360 #209617 üzenetére
Igen, azt nem is említettem. De azért az elég speckó eset olyan szempontból, hogy csak nagy kaliberű ágyúval ér valamit. Egy STB-vel nincs értelme HE-t lövöldözni szerintem. Viszont a 60tp-s játékosok előszeretettel használják. Azért 3-400-at bármibe bele tud az csapni. De kell is valami ellenszer a tornyozós SConqueror ellen.
-
válasz adrian360 #209614 üzenetére
A HE spamet a WG-nek köszönhetjük, sajnos telehányta a játékot agyonpáncélozott tankokkal, melyek hulldownban még gold ammoval is szinte átlőhetetlenek. Aztán persze egyre több a nagy kaliberű, pontatlan ágyú is, ami még kisebbé teszi a pontos találat esélyét, és ha már adott a nagy kaliberű HE lövedék, kézenfekvő a használata.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
köpet
aktív tag
válasz adrian360 #209204 üzenetére
Papíron a szórást nem néztem, az mt-25-höz tudom hasonlítani, illetve a franciákhoz azonos tierben. Az AMX 12t-nél és az MT-25-nél pontosabbnak érzem, amit akartam eddig azt eltaláltam vele, komolyabb átütést meg nem várok egy light géptől, és goldot sem használok.
Engem a nehézkessége zavart nagyon, amin dobott a turbó, így már szerintem használható lett, ha nem is kiemelkedő.
"Prémium" gépem emellett csak a Liberty van meg a stug4 (ha az az egyáltalán), szóval én használom és többnyire még élvezem is.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
jano_77
nagyúr
válasz adrian360 #208838 üzenetére
Valójában számomra ez olyan, mintha azért adná a WG a 100 goldot, hogy mindenképp nyisson újra az ember, mert ezzel az első nyitás kvázi ingyé lesz. Igaz, hogy utána az is elképzelhető, hogy kevesebbet kap, mint alapból kapott volna a 100 gold mellé.
-
dethroner
veterán
válasz adrian360 #203172 üzenetére
Elvileg a Berlin küldetésben ha mind az 5 tankot kifejlesztem 3. szintre, akkor ad valami külön plecsnit. Megcsináltam, de a kitüntetések között sehol nem látom, csak az alap, az ötös küldetés miatt kapott jelvény van meg. Mi a tosz ez akkor?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
KisApám
addikt
válasz adrian360 #203172 üzenetére
Még 1 x leírom Neked, hotha nem volt érthető:
elöször idézem: "sokan megint kilövetik az ÖSSZES tankjukat ez első körben"
Azaz túl lehet jutni az első körön még így is, NEM azt írtam most, hogy nem jutunk túl.
Viszont utána ennyi volt, nem lehet 3 tankkal továbbjutni a 2.-ból.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
kchryss
veterán
válasz adrian360 #202700 üzenetére
Ez nem jó hír mert ruszki acc-ra is kéne a venti és az IS. Már tudom előre, hogy ki fog idegelni.
(#202701) notika77
Skill4ltu egyedül nyomja, megnézem meddig jut a nap végére. Én ma csak kipróbálom, holnap merülök jobban bele. Egész nap megy vagy időkorlátos?Haha Skill épp most kapott 810 pontot egy csatára. Top dmg, top assist, top kill, top blokk.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz adrian360 #201480 üzenetére
Nem kotelezo elkolteni a kotvenyeket, a kotvenyert veheto tankok le lesznek cserelve mikor indul a kovetkezo ranked season.
Miert koltene valaki a lassan osszegyujtott kotvenyeket egy elavult, out-of-meta tankra? Akkor mar inkabb raknek fejlesztett felszerelest a kedvenc tankomra amivel szeretek es tudok is jatszani.
Persze ha ez lenne az elso 8-as premium tankja az illetonek es nem akar kolteni a jatekra akkor mar mas kerdes, de en akkor sem valasztanek egyet sem ebbol a jelenlegi felhozatalbol (AMX M4-en kivul megvan az osszes).
-
Swinegod
őstag
válasz adrian360 #200684 üzenetére
Mindig mikor Caernarvon meccset látok mindig az jut eszembe, hogy előtte végig kellett mennie az embernek az egyik legfosabb tankon a játékban hogy aztán legyen 171 penje tier 8-ban. Grat
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
galervin93
addikt
válasz adrian360 #199308 üzenetére
Egyezik.
peterson79
"ha van az ellenfélnél arty, akkor nálunk is van" - ez így van, éppen ezért a saját artynkat is utálom. Viccet félretéve természetesen segít a sajátunk (ez a minimum), ennek tudatában is kell játszani, a low-hp-s tankot rábízni, stunolt ellenre rámenni stb. De ettől még a játékmechanikába nem illik bele jelenlegi formájában (sem), ám mivel csak mezei júzerek vagyunk, max beletörődni tudunk a dologba. De azért zsörtölődni lehet, ezért is van a fórum.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jano_77
nagyúr
válasz adrian360 #188129 üzenetére
Igazad lehet, mert most beléptem a játékba és 4 elfogadottam van, vagyis elvileg elfogadta őket
Illetve megkaptam a kompenzációt a Toldi III-ért 200K kredit és 1 garázshely
vagyis 30 kódot már biztosan elfogadott nekem akkor már csak 10 kellGarázshelyek: megnéztem, 66 szabad helyem van a 154 használt mellett.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz adrian360 #187876 üzenetére
Ezt találtam a wot bónuszkód topikban:
Collect 10 codes for 1 garage slot and 1 German flag flying decal
Collect 20 codes for 1 "Made in Germany" Style
Collect 30 codes for 1 43 M. Toldi III and a grin decal
Collect 40 codes for 1 Pz.Kpfw. III Ausf. K, its 100% crew, garage slot and a winged skull decal -
joergie
őstag
válasz adrian360 #179612 üzenetére
Nem először csinálom. Azért aggasztott a 354 forint, mert se pont 1 dollár, se pont 1 euro, de még a pound sterlingnek se ennyi volt az árfolyama, ezért gondoltam, hogy nem próbaterhelés(másfelől már regisztrálva van az amazon rendszerében a kártyám). És ha az, miért vonja 11szer? Igen valszeg user error volt, de ha nincs egyértelműen kiírva, az nem az én hibám(ha van próbahónap, kapjam meg, szerintem ez egyértelmű, és ne maradjon bepipálva egy rubrika, és kelljen hozzá elolvasnom 5 kisbetűs sort, amiből ki kell következtetnem , hogy vonni fogják), mert ha én beleugrok, akkor szerintem nem kicsi, kétszámjegyű hibaszázalékkal más, tapasztalatlanabbak is. Rászánok 3 percet, ami már amúgy is 5 volt, nyilván nem olvasom el, ha egyszer le volt írva, hogy ingyenes próbahónap, akkor konzekvensen továbbra is legyen az. Az amazon ne operáljon kisbetűs részekkel, mert nem engedhetik meg maguknak. (Pl megszponzorálva az előbbi hsz-emet, nem tudom mennyi kárt okoztak maguknak ezzel).
De köszönöm, hogy megpróbálod elmagyarázni nekem, hogy hülye vagyok.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Yofej75
aktív tag
válasz adrian360 #178031 üzenetére
Most ezt úgy írod, mintha nyolcas tankok hatosok ellen mennének (vagy tízesek nyolcasok ellen stb...) és nem vennéd figyelembe, hogy mindkét oldalon egyforma arányban vannak elosztva a tankok. Osztályra, tier-re egyforma arányban vannak, nem? Nos tehát hol a probléma? A játékosokban. Vagy tényleg rosszul látom?
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
-
Jag
senior tag
válasz adrian360 #157334 üzenetére
Megfogadtam, hogy nem megyek bele tobbet ezekbe a konteos vitakba, de aruld mar el, hogyan lehet ennyire egyszeruen gondolkodoni?
Ha nem vágod az IT-t, akkor értem.
Nulla plusz eroforras monitorozni bármit is, mint ahogy teszik is.
Az o szaros accountjabol jon neki a love.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest