Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puculo
aktív tag
válasz sith7 #255303 üzenetére
A 8-as Kilana van meg eddig, de nagyon pálya és csapat függő. Be lehet lőni prémium lőszerrel a felépítményt, páncél nem igazán effektív. De nem írnám le sem. Elől kell lenni vele a dühöngőben, a dpm egész jó a többi nagy alfás tankhoz képest. Csapatban tud érvényesülni ahol fedeznek a többiek. Nem szívesen jön ki elé senki egy 700-as pofonért. Távolra viszont 3-400 körül sebez max.
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
aktív tag
-
Plata
félisten
válasz sith7 #247421 üzenetére
Nézd ha nem veszel semmit akkor is van simán 20 prém tankod.
Én nem szoktam sűrűn de amelyik fiókommal játszom rendesen azon van marha sok prém.Nagy része tök ingyen.
Sőt szoktam WoWp-ben aranyat csinálni és abból veszek WoT-ban prémet.
Az utóbbi félévben két prém t8-at szereztem ingyen aranyból. -
Djuree
félisten
de akkor minek jössz ide? menjé a fészre ott vannak az ilyenek mint te, ott ez a színvonal, itt nem hiányzik ez, ne hozd ide légyszíves. köszi!
mindenkinek van hobbija amire sokat költ, akit éppen az a dolog hidegen hagy annak az pénzkidobás. legót is gyűjtök, bőven 7 számjegyű van belőle, egy jó használt kocsi ára, másnak valszeg ez is kidobott pénz, ismerősöknek, kollégáknak pl., de nekem meg az a kidobott pénz amit pl. a szomszéd horgászatra költ, de megértem mert ő azt szereti.
sőt bringára is sokat költök, van abból is 3, amik nem olcsók szintén.
hogy ezek a dolgok most digitálisak vagy nem az manapság már nem mérvadó...digitális tartalmakat is árulok, azokat is veszik pedig csak 1-esek és nullák.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Baltazár123
senior tag
technikailag igazad van, de ez egy marketing gépezet, ami berántja a játékosokat. Egyébként az összes mocsok mikrotranzakciós mobil játék erre épül, a wot még egészen finoman csinálja és a kategóriában egyáltalán nem kapzsi.
Például játszom a herowars-al, játszogatok, a wot cc-k ajánlása után és ott szinte mondhatni természetes, hogy aki valamit akar kezdeni azzal a játékkal az havi 20-40e forintot rálocsol, 100e forintnak megfelelő költés is gyakori és vannak, aki hetente költenek ennyit. Van játékos a szerveren, aki saját bevallása szerint is 20e dodó felett égetett már el a játékra, 1 év alatt. Nyilván mindenkit legyőz, ő a félisten a szerveren, biztosan megérte neki... akárhogy is van, a 20 dodója már nincs meg, az az egy ami biztos.
Ehhez képest a wot, hol van? Meg azon logika mentén, hogy minek van értelme, semmire nem szabadna költeni, ami nem az egészséges életfentartáshoz kapcsolódik
Abban is igazad van, hogy emberek elégetnek mondjuk 80e forintot, kapnak egy dopamin löketet, hogy nyertek, aztán ott rozsdásodnak meg a tankok, amikre igazából nincs szükségük meg az értéktelen egyéb nyeremények pl skinek (a skinek amúgy legostobább termékek és nem véletlen, hogy állítólag jól fogynak pont emiatt ) a garázsban. Nekem pl az arany is szinte értéktelen, mindenem megvan, évi 1-2e aranynál többet nem tudok értelmes módon elkölteni ebben a játékban, talán még az is sok.
Ennek ellenére veszek egy kis csomagot Már nem költök sokat a WoTra, ennyivel elismerem a fejlesztők munkáját én így gondolok erre. Ha nyerek valamit, akkor megnő a dopamin szintem, örömet érzek, de ez másodlagos érv Igen, elégetem a pénzt, ez van, együtt kell élnem vele, hogy pazaroltam.
-
Djuree
félisten
válasz sith7 #247408 üzenetére
naigen. DE!
aki kocsmázik, az elissza a pénzt, nem kap semmit, csak pusztította az agysejtjeit meg a máját is.
aki cigizik, nem kapott semmit mert elszivta, max tüdőrákot.
és ezek az emberek sokan vannak, sokkal többen mint aki wot-ra költ.
én pl. egyiket sem csinálom, így nincs lelkiismeret furdalásom, nekem ez okoz örömöt....
ja és a telóm is 5 éves asszem, amíg műxik nem is veszek másikat, akkor is használtan vettem bagóért.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
aktív tag
válasz sith7 #247408 üzenetére
Veszek pl egy drága telefont 600e,használom 6 évig,majd bekrepál,az egyém marad,de 0 forintot ér és használni se tudom Vegyetek Rolexet, földet,ingatlant, Picassot. Azok értéke megy fel,meg ha nem lesz újra államosíttás talán tietek is marad. Itt a játék élményért fizetsz,de még fizetni se kell ha nem akarsz. Ha meg jönnek a szokásos krákogók,h szart se ér a játék. Akkor ne játsz vele
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz sith7 #247222 üzenetére
Alig látható a por rajta, fekete ugye mindent, így hamar látszik, ha porosodik. Talán 2 hónapja. Illetve Forti epic grafikán 70 fok, Sons of the Forest szintén magas grafikán hasonló.
Egy olyat találtam közben, hogy a tripla puffering-et kell kikapcsolni, nem tudom az mit csinál.
Egy másik VGA ugyan így melegedett, és ennek a kikapcsolása 20 fok minuszt hozott. Bár ez már 10 éve volt, hátha most is ez lesz a megoldás.
Hamarosan ki is próbálja a tulaj.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
h1mpi
félisten
válasz sith7 #246563 üzenetére
Persze, hogy élesebb, amikor 4x annyi pixelt jelenít meg a képen A kérdés, hogy WoT esetében van-e ennek bármi pozitív hatása. Nem egy "szép" játék, szerintem fontosabb, hogy smooth legyen az egész. Nekem most lett egy 4070-es RTX beújítva, FHD-n ultra grafikával stabil 250 FPS megvan, ami persze meg feleslegesen sok, de a monitor G-Syncben tudja a 240 Hz-et, szóval legalább, ha béna vagyok, akkor az nem a hw környezet miatt van
Fully electric lifestyle!
-
phoenix1989
őstag
válasz sith7 #246551 üzenetére
hogy van neked átlag 50fps 4k ban egy gtx 950 el? ultra low? ilyen kártyával szerintem felejtsd el a 4k.1080p hogy lenne homályos? kapcsold be a vertikális szinkront, 3d meg ne dinamikus legyen hanem fix 100%
vstabbal nem engedi nálam 60 fölé de nem is hiszem hogy nagyon tudna többet maxon gtx960 4gb om van i5 4440 el. 1920x1200 felbontás. nem homályos és nem akad.
-
köpet
aktív tag
válasz sith7 #246555 üzenetére
A kártya kimenete hdmi 2.0 ill DP, az OK.
Ha a kábel is jó, akkor talán a TV-n vagy a nvidia control panelen érdemes leellenőrizni, hogy nincs-e kisebbre állítva pl. 2160p 24Hz vagy 30Hz. Ha mindenhol 60 Hz van legalább, akkor passz...Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
joergie
őstag
válasz sith7 #246219 üzenetére
De csak azért számoltam ilyen alacsony értékkel, mert napi küldi 1 kulcsért teljesíthető mind a 6 tankkal
shptk volt a battlepassos prémtank móka demója, az volt tudtommal az egyetlen ingyenes ebben a formátumban, utána fizetni kellett.
Nem tudom, teljesíthető lesz e a 16 küldi bármelyike bármikor, de ha igen, akkor érdemes lesz 30 kulcsot raktáron tartani, ha véletlen sikerül a nightmare 4. fázist megcisnálni, akkor ne a kulcsokon múljon. Ha egymásra épülnének, akkor is úgy kéne elkezdeni, hogy ha elején beadja a jó csapatot, ne a kulcsokon múljon.
Nekem ez a kedvenc eventem, kicsit olyan Resident Evil-ös, de főleg Annihilation-ös feelingje van, és kőkeményen coop. Több ilyen kooperációra ösztönző játékmód kéne, szerintem túl vannak kompenzálva az játékosok az egyéni teljesítményért.
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Viktoár
addikt
válasz sith7 #246030 üzenetére
Jó is az amikor a papírtankot megkened a troll ágyúval. A type 4 és 5 nem sok különbség van, az 5 picit páncélozottab és jobb a töltésideje de a stílus ugyanaz. Saját szintjén egyik sem kiemelkedő, viszont a type 4 tier 10-be nagyon frusztráló lehet, mert ugye a páncélt úgy balanszolták hogy tier7-be is lőhető legyen.
Egyébként meg mindkét tank olyan mintha néha a garázsban maradt volna a páncél, néha meg rácsodálkozol hogy mi a f@sz....., hogy jött össze 8k lepattanó?
Djuree: Igen, városban működik. A maus nekem annyira nem jön be, de majd ráfekszem arra is.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
válasz sith7 #246027 üzenetére
A 600 alfás 14cm-essel. Sajnos csak azután lett meg a tank miután nerfelték, így a repeszes ágyút nem tudtam kipróbálni. A 15cm-es szerintem jelenleg nem túl életképes, sok a tornyozós tank plusz a repesz nerf kinyírta.
Azt azért hozzá kell tennem hogy nem minden kör ilyen, de nem szoktam sereghajtó lenni. Ezen a szinten még olyanok a játékosok mint én, nem túl erősek és lehet bohóckodni a Type 5-tel is. Magasabb szinten már nem használható szerintem és verbálisan megerőszakolnának a csapatársak, sőt már itt bronzba is sokan meggyilkolnák a családomat, és sűrűn kellene onkológushoz járnom.
A múltkor olvastam hogy majd újrabalanszolják a tankokat többek között a Type 5-öt is. Nagyon kíváncsi vagyok hogy mit változtatnak rajta. Ha engem kérdeznének akkor azt mondanám hogy a toronyfrontot egy picit erősíteni (így is maradna rajta gyenge pont bőven), plusz a prémlőszer átütését 290-ről 310-re megemelni.
Esetleg a mobilitáson javítani, de mivel szupernehéz így érthető ha lomha.tween: Ritkán költök belőle, ezeket a kötvényes bohóc eventeket meg mindig csinálom.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
Djuree
félisten
-
hulp01
senior tag
válasz sith7 #239871 üzenetére
Már nem emlékszem mennyi járt alapból a 11 évemre, de valószínűleg nekem se sokkal több. Csak én utána a pontokból is prémium napokat "vettem" pont azért, hogy most lehessen farmolni rendesen az event alatt. Amikor van ilyen lehetőség, hogy prémium napokra lehet beváltani valamit, akkor én általában élni szoktam ezzel a lehetőséggel. Nem mondom hogy nem volt itt is közben valami más, amiből prémium napok jöhettek, de úgy emlékszem, hogy nem. Nem vettem ládákat, szóval abból biztosan nem.
-
Dobi 562
addikt
válasz sith7 #239809 üzenetére
Volt benne egy teljesitett napi kuldetes +65K, igy a netto bevetel 267k. Repkedett azert a nemesfem a kemeny TD-k ellen.
Most a karacsonyi esemeny alatt a kreditfarmolas meg a kuldetesek teljesitese adja a jatekelmenyt mert amugy a csatak szinvonala a beka segge allatt van. Mindenki tesztoszteronhianyos es kempel, az a csapat nyer ahol kevesebb a passziv jatekos. (Nagy ritkan ugyesebb/szerencsesebb kemperek kivedekezik a map control elveszteset de ez tenyleg ritka).
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
válasz sith7 #239773 üzenetére
igy van, van aki elissza, drogra kolti, én inkább idotállo befektetésbe, ezek a tubusok/távcsovek/ 20 év mulva sem vesztenek az árukbol. lásd TENTO binokulár, vagy II. világháborus messzelátok, ma is egy vagyont érnek és nam azért mert régiek, hanem a minoséguk kivállo. nekem is egy 15 éves távcsovem van, kicsit feljavitva, a világ osszes pénzéért sem adnám el. ma már nem tudnak ilyen minoséget gyártani./ napjainkban már gépekkel csiszolják a lencséket, a régi idokben meg kézzel készultek, mind egyedi darab./
kina teljesen uralja a piacot minden platformon: olcso munkaero, olcso alapanyag, nem kell a nyersanyagot szállitgatni, ott van helyben. a mai távcsovek a boltokban a régiek minoségének a 70%-át sem érik el.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
-
Argh!
aktív tag
válasz sith7 #239733 üzenetére
A tier 10-es kötvényesek csak spec tankok nem prémiumok. Ha valamelyik nagyon tetszik csak akkor érdemes megvenni.
Én sokáig gondolkodtam hogy IS-5 legyen a nagyobb alap pen miatt vagy IS-6 a tier limit miatt. Megvettem IS-5-öt, az ágyúja katasztrófa. Lehet jobban jártam volna az IS-6-al.
-
Dobi 562
addikt
válasz sith7 #239733 üzenetére
Neked kell tudni erdemes-e kiadni annyi kotvenyt?
Van 8-as prem tankod farmolni? Mert akkor nem kell venned IS-5-ot amibol egyebkent nem veletlenul nem latsz sokat a jatekban.
Foch 155 az borzaszto, kotveny boltos 10-esek kozul a 121B-t vennem.
En azt javaslom tartogasd a kotvenyeid, majd fel tudod hasznalni ha jon valami aukcio es lehet fizetni vele. Esetleg kedvenc tankodra pattints fel ket lila felszerelest, eg es fold lesz kulonbseg.
-
2thletme2day
őstag
válasz sith7 #234185 üzenetére
Szépen hoz a Skoda is kreditet. Papíron tényleg kevés az a 200 körüli pen de jól használható a tank ennek ellenére. Soha nem lövök goldot egyik tankbol sem max szökőévente mégis tudok top sebző lenni ezzel a tankkal és nem csak elvétve. Ami még meglepőbb, hogy sikerült a tank ászt is összelőni rá alap lőszerrel is aminél azért elég magasan van a határ.
-
jano_77
nagyúr
válasz sith7 #233992 üzenetére
De az nem csak egy általános tank képe!? Én azt gondoltam, hogy az nem azt mutatja, hogy épp mennyire felszerelt tankkal voltam csatában (stock vagy full), hanem ha Tiger II-el voltam akkor kitesz egy Tiger II fotót azt annyi.
Mondjuk az is igaz, hogy nagyon régen, a messzi galaxisban volt hogy ilyen alap csata jelentőm volt, de mióta modokat használok, már mindig más, így lehet csak rosszul emlékszem a távoli galaxisban történtekre."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
galervin93
addikt
válasz sith7 #231623 üzenetére
T10:
Mindez két ágyúval, rendre 268/360, 8 sec, 2 sec/0.35, illetve 252/440, 11 sec, 2.5 sec/0.38. (Az egész ágon jellemző a két eltérő stílusú ágyú.) Meg egy érdekes lánctalp-mechanika, amivel még majd láncolni is nehézkes lesz, legalábbis a klasszikus módon.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
HellGreg
őstag
-
Warton
őstag
válasz sith7 #230705 üzenetére
Valóban:
T34-3 (én szeretem, de annyira azért nem ajánlott),
M41 90GF (erről nem tudok nyilatkozni, a nonGF verzió megvan, de nem igen játszom vele),
STRV-81 (aki goldért megvette az advent kalendáriumban, az most szívhatja a fogát , a Primo megvan és nincsenek rossz emlékeim vele),
Tiger131 (HT No,VI van meg azt szeretem, de nem váltja meg a világot)A Tigrist lehet behúzom, nem mintha kéne.
Talán nem hagytam ki semmit. Itt a rangsorolt, úgyhogy lehet gyűjtögetni a rávaló kötvényeket.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Thrawn
félisten
válasz sith7 #227297 üzenetére
Ez egyszerű, kell egy kis idő mire kiismerik a játékosok hol kell lőni az új tankokat, utána már nehezebb velük játszani.
Mikor megszereztem a Boratot, eleinte elég jó csatákat mentem vele, de miután kiismerték, azóta tudják, hogy két lövés után 20 mp-ig csak malmozni fogok. Mindjárt rosszabb lett a játékélményem vele. Ettől még nem fogok rejtett nerfről meg egyéb baromságokról hadoválni...Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Szibilla
aktív tag
-
-
phoenix1989
őstag
válasz sith7 #227275 üzenetére
nem költök pénzt a játékra szóval nincs ilyen problémám, de ha költeném is semmi közöd nem lenne hozzá. de ettől hülyeségeket még nem kell itt beszélni. szolgáltatásra fizetsz aminek szabályai vannak. ennyi. de nem fogok feleslegesen vitatkozni azt gondolsz amit akarsz és a többiek is.
-
popey37
addikt
válasz sith7 #226545 üzenetére
121B
mindkettő megvan, az M60 fasorban sincs a 121B mellett.
nálam 6,6 sec töltés, jó a tornya, elég mobilis: jól forog, 55km/h a sebesség. persze jó,/ 4 skilles legénység/azért kell hozzá. de alapból is jobb mint az M60.
nekem garázsban van, viszont az M60-at eladtam. a kupoláját még a nyolcasok is belövik.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Baltazár123
senior tag
válasz sith7 #226048 üzenetére
Engem megszivattak a kpz07 marathonnal. Többet nem fognak. Van igazság abban, amit írsz, hogy az ember belerak sok órát a játékba és van egy késztetés, hogy vegye meg "olcsón". Különben tiszta hülyeségnek néz ki a monoton grindelés és a belerakott sok óra játék.
Aztán amikor utána számol az ember, hogy a tank eleve kb dupla árról indul egy marathon során, tehát 70-80%-os kedvezménynél van csak értelmes ára, de addig nehéz eljutni, pontosabban iszonyat sok idő. 70%-os kedvezménynél kevesebbnél meg a WG nyert, eladott egy tankot nagyjából annyiért vagy akár drágábban is, amennyiért később is meg lehetne majd venni valamikor, amikor újra kapható lesz.[ Szerkesztve ]
-
Szibilla
aktív tag
válasz sith7 #225564 üzenetére
Ez így is van. Skill és Tankelit youtube videóit meg szoktam nézni, de élőben a játékukba csak a minap néztem bele a drop miatt. Az már túl sok idő lenne, ha ott is rendszeresen nézném, pedig azok életszerűbbek, mint a kiragadott OP-csatáik.
Amúgy miért van ennyi oldal a WN8-hoz? Melyik a hiteles, ha van egyáltalán?
Nem lepett meg, hogy gyenge vagyok, ráadásul most csökkenő a trend, a sok stock T8-as tankos játék nem éppen felemelő és a prémium tankjaim sem éppen a kedvenceim…nagy az ugrás a 7-es és a 8-as csaták közt, legalábbis most így érzem. -
Geller72
veterán
válasz sith7 #225242 üzenetére
Az E100-al 7 lövésből 7x lőttek be....
Akárhogy forgattam. Akkor meg minek egy E100 a játékba ugye. Ennyi erővel mehet AMX-el is, ott legalább természetes, ha mindig belőnek. A páncél ma már semmit nem jelent ebben a játékban... És egy "tankos játékban" ez azért elég szar ügy .... Mert az, hogy éppen belőnek e vagy nem, az nem a páncélon múlik jelen pillanatban, hanem az RNG-n..[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz sith7 #224638 üzenetére
Ha jókat akarsz funolni és agyvérzést okozni pár játékosnak lassú bunker tankokkal, akkor a t95 és torto eléggé jó gépezetek mostani metában, főleg ha toptier vagy.
4-5e személyes értékeléssel rendelkező játékosok simán tudják alázni a népet vele, nem követelnek komolyabb játéktudást, egy fárasztó munka/családi nap után beülsz nyomod a W-ét és lősz, a többit meg sok esetben a páncél megoldja.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
po1son
addikt
válasz sith7 #224630 üzenetére
Full tier10ben egyszerűen nem kompatibilis, lassú\nagy profil\goldot megállás nélkül spamelik rá\az ágyú is gyenge rajta. Régen úgye azért szerettek játszani vele az emberek, mert a troll ágyúval minimum ~400-500 sebzés volt minden lövés, nem kellett komolyabb tudás hozzá.
Ezt még én lőttem amikor még OP volt [link] .[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
joergie
őstag
válasz sith7 #222892 üzenetére
Neem, ha végigcsinálod kapsz 9 tokent, azért kaphatsz 1 darab "alap" tankot(charfutut, phase1, obj 777), ha van battle pass, akkor dupla annyi tokent kapsz, és elköltheted 2 darab alap tankra, vagy akár egy kunzepanzerra, vagy 12ért egy k91pt-re, és még marad. A maradékot év végéig kell/lehet elkölteni asszem. Szóval talán az se para, ha megmarad, úgyis azt rebesgetik, hogy a charfuturt kivezetik, és jön helyette más.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest