- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipka81
tag
válasz martin66 #84294 üzenetére
nem szólok én senkinek már, siralmas, hogy ami eddig jól működött, azt is elcseszték, többet vártam volna jóval a win10-től, de legalább azt, hogy a 8 szintjét hozza. Csalódnom kellett és sajnálom mert a kezdetek óta windows mobilet/phonet használtam (T-Mobile MDA Variók {Qtek 9100/9600}, Nokia Lumia 710, HTC 8x, MS Lumia 650), de néhány hete átköltöztem iOS-re és egyáltalán nem bántam meg.
A segítséget köszönöm, nektek kitartást kívánok és sok türelmet, ami nekem az utóbbi időre elfogyott.
Jók legyetek![ Szerkesztve ]
-
Sipka81
tag
anniversary update után a messenger értesítéseit vissza lehet már pakolni zárolási képernyőre?
-
Sipka81
tag
válasz snakebait #83130 üzenetére
frissítés után nekem első belépésnél megjelent felül jobb oldalon a hang + videóhívás lehetősége. Hanghívást kiválasztva mutatta a korábbi nem fogadott hívásaimat (próbáltak hívni androidról, persze e win10-et nem lehet csak úgy felhívni messengeren...) és azt is, hogy éppen ki az elérhető, de hívni nem próbáltam.
ha most elindítom, már meg sem jelennek ezek az opciók... pedig azóta nem volt újabb frissítés, én ezt nagyon nem értem...[ Szerkesztve ]
-
Sipka81
tag
magától megjavult az outlook naptár élő csempém és zárolási képernyőm!!!
windows 10 mobile szeretlek![ Szerkesztve ]
-
Sipka81
tag
no a legnagyobb vicc, hogy win10 PC kapcsolatok alkalmazásban megvannak a névjegyekhez tartozó fényképek!
viszont csoportot nem tudok ott létrehozni! névjegyek melletti + jellel új névjegyet tudok csinálni, tőle jobbra nincs semmilyen nyíl, csak 3 pont (...) amire ha ráklikkelek csak a beállítások opció kúszik elő... -
Sipka81
tag
válasz Plazmacucci #82847 üzenetére
az is tetszene, ha csoporthoz tudnák csengőhangot rendelni és nem kellene beállítgatnom csoporton belül mindenkinek ugyanazt...
-
Sipka81
tag
most beléptem windows live-ra asztali gépről, kapcsolataim szépen megvannak, fényképet ott sem látok senkinél.
Képet hogy tudom gépen hozzárendelni a névjegyhez? mert nem találtam meg...
Csoportjaimat nem látom live-on. Tudok live-on olyan csoportot létrehozni, hogy lássam a telefonon is? Azt tudom gépen szerkeszteni, hogy melyik csoportba ki kerüljön? Hogyan?[ Szerkesztve ]
-
Sipka81
tag
válasz spider80 #82832 üzenetére
Kapcsolatoknál @windowslive.com-os fiók névjegyalbum van egyedül kijelölve, a névjegyek meg is vannak, "csak" a képek + csengőhang hozzárendelések ugrottak, meg a 4 csoportom tök üres, az emberek kikerültek belőle, de az üres csoportok megvannak... Kezd elegem lenni ebből a vindóz bug mobilból, de nagyon!!!
[ Szerkesztve ]
-
Sipka81
tag
Reggel sikerült magam nem kicsit felhúznom: névjegyektől eltűntek a hozzárendelt fényképek és csengőhangok, csoportjaimból elvesztek az emberek...
Tegnap este még minden OK volt, a telefon pedig azóta nem frissített semmit, mert az automatikus alkalmazás frissítések nincsenek engedélyezve.
Nagyobb probléma, hogy a névjegyek + naptár is a microsoft fiókommal volt szinkronizálva (windowslive.com a cím vége), de jelenleg a a fiók beállításoknál csak az e-mailek szinkronizálása kapcsolható be/ki, a névjegyek + naptár opció meg sem jelenik.
Telefont újraindítottam, nem oldódott meg a helyzet.
Valakinek van ötlete, hogy ez mitől lehet?
És mi lehet a megoldása alaphelyzetbe állításon kívül???[ Szerkesztve ]
-
Sipka81
tag
Áruházzal kapcsolatban az alábbi 2 témában kérnék segítséget:
1. mit állítsak át, hogy a leírás minden appnál angol legyen és ne spanyol/portugál/"jobbról balra írt" nyelvű stb. legyen? (A telefont magyarul használnám továbbra is, a régiót egyszer átállítottam már United Kingdomra, de az nem oldotta meg a helyzetet...)
2. van-e arra mód, hogy a telefonon megnézzem az összes xboxos ingyeneset játékot? (8.1-en simán ment...) Ha igen, hogyan? -
Sipka81
tag
válasz tomboy0013 #82228 üzenetére
Leírom még egyszer: most működik jól, ezért van a vissza és Windows gomb, tehát ez nem hiba!
-
Sipka81
tag
válasz tomboy0013 #82219 üzenetére
ezt gondolod át még egyszer, hiszen ha azt akardod, hogy ne töltőtjön újra, akkor windows gombot nyomj, bezárásra meg pont a vissza van! - ez egyébként független a háttérben futástól!
ilyen szempontból ez az app pont most érte el a normális szintet!!!
szóval ha azt akarod, hogy gyorsabban betöltsön, vissza helyett win gombra bökj és már meg is oldódott a problémád!
[ Szerkesztve ]
-
Sipka81
tag
nálam frissült a messenger app!
ami tetszik:
- új dizájn,
- vissza gombbal bezárja az appot, nem hagyja a háttérben!ami nem tetszik benne:
- nincs átlátszó csempe,
- zárolási képernyőn nem lehet beállítani gyors állapotadatokat mutató alkalmazásnak,
- ugyanott állapotrészleteket megjelenítő alkalmazásnak sem választható,
- nem tudom megnézni az app verzió számát (vagy nem találtam meg, hogy hol mutatná...)
- (ezeket előtte mindet tudta, telepítés után újraindítottam a telefont...)Ha valaki tudna megoldást a nekem nem tetsző funkciókra, kérem jelezze!
[ Szerkesztve ]
-
Sipka81
tag
válasz Plazmacucci #82059 üzenetére
-
Sipka81
tag
2-3 napja a következő probléma áll fenn 2 telefonon (L735 és L650) is: csempék és zárolási képernyő nem frissülnek, nem értem miért. Konkrétan gyári időjárás csempe (L735-ön), L650-en amazing weather hd-t használok, csempe is ment szépen + zárolási képernyő is, míg nem szerda óta nem frissíti egyiket sem, sem wifin sem mobil adatkapcsolaton keresztül. Frissítés ezekhez a programokhoz nem jött, beállításokon nem lett változtatva, háttérbeli futás nem lett leállítva, nincs több ötletem. Azóta L650-en próbálkoztam csempén gyári időjárással, zárolási képernyőn meg awesome lock-kal is, az sem frissül... A telefonok újra indítása sem oldotta meg. 420-as frissítés múlt szerdán mászott fel, ezután még mind a 2 telón kb. 1 hétig mentek ezek a csempék/zárolási képernyő...
Valaki tapasztalt hasonlót?
5let? -
Sipka81
tag
Soft reset nem oldotta meg...
-
Sipka81
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni: adott egy független lumia 650 .318-s win10 van rajta.
Problémám a következő: kapok egy emilt, ezt jelzi a műveletközpontban, csempén és zárolási képernyőn is. Ha a műveletközpontban az össze törlése opciót választom, onnan kitörli, de a csempéről + zárolási képernyőről nem veszi le az értesítést, akkor sem ha órákat várok erre.
Kérdesem az lenne, hogy másnál ez működik-e?
Amennyiben igen, nálam hogyan tudom megoldani, hogy működjön?
HR alatt néjegy/telefon alaphelyzetbe állítását értitek? Ha ezt megcsinálom egyből a .318-ra teszi vissza, vagy amelyik w10 eredetileg volt a telefonon és után jön a többi ota-n?
különbség Windows Device Recovery Tool-hoz képest? Ha azzal csinálnám melyik win10 verzió kerülne a telefonra?
előre is köszi a segítséget! -
Sipka81
tag
válasz csabyka666 #80904 üzenetére
kérdés, hogy mennyi az a valamennyi...
-
Sipka81
tag
lassan 2 hete szokjuk egymást a lumia 650-nel, de van pár (számomra) nagyon idegesítő dolog a telefonon:
1. e-mail, messenger stb. beállítások szerint megjelenik a műveletközpontban, csempén és glance + zárképernyőn is - eddig szuper. Műveletközpontban rápislantok, látom, hogy semmi fontos, de nincs időm megnyitogatni mindent külön-külön, ezért műveletközpontban nyomok egy összes törlését. Ez a műveletközpontból szépen töröl, de a csempét, zárképernyő értesítéseit nem frissíti... Szóval, mégis csak be kell lépkednem külön, hogy eltűnjenek az értesítések a csempékről + zárképernyőről, mert érdekelne, hogy ami ezután jön az fontos/sürgős-e. (wp8.1-en nekem az emilek esetében szépen működött, a messengernél már ott sem akarta az igazat...)
2. Facebook csempe + értesítés olyan, mint a mesében: hol működik hol nem és nem tudom, hogy mi az oka...
Igazából az érdekelne, hogy másnál is jelentkeznek-e ezek a hibák, esetleg tudja-e rá valaki a megoldást?[ Szerkesztve ]
-
Sipka81
tag
ajánljatok valami jó időjárás appot, ami megfelel az alábbi követelményeknek:
- pontos,
- ki lehet tenni zárolási képernyőre háttérnek,
- támogatja a magyar nyelvet,
- lehetőleg ingyenes.Eddig ezeket próbáltam:
- gyári: wp8.1-en nem kellett jobb, itt nem tudom kitenni zárolási képernyőre...
- accu weather: messze nem olyan pontos, mint a gyári volt 8.1-en...
- amazing weather hd: tetszik is, pontos is, háttére is tehető, magyarul is tud, de nincs ingyen (ha nem lesz jobb alternatíva ezt veszem meg, eddig úgy néz ki!)[ Szerkesztve ]
-
Sipka81
tag
válasz Nebogipfel #80553 üzenetére
köszi, várom!
-
Sipka81
tag
válasz Nebogipfel #80532 üzenetére
sikerült megcsinálnom HR nélkül (!!!) az alábbiak szerint:
1. kitettem a gyári naptár csempét a kezdőképernyőre (egyébként nem ezt használom), nem mutatta a mai eseményt
2. átállítottam a személyre szabás/zárolási képernyőn az állapotrészleteket megjelenítő alkalmazást NINCS-re
3. leállítottam a telefont
4. bekapcsoltam a telefont
5. kitett csempéről indítottam a naptárat
6. kiléptem a naptárból és megvártam, amíg frissíti a csempét, azon megjelent a következő esemény
7. a személyre szabás/zárolási képernyőn az állapotrészleteket megjelenítő alkalmazásnál beállítottam az outlook naptárat
8. és láss csodát, MŰKÖDIK!!!
(+1. ezután töröltem a gyári csempét...) -
Sipka81
tag
akkor ne is keressem a 650-ben a dupla koppos ébresztést?
érdekes, mert a navi sávra dupla kopp kikapcsolja a kijelzőt...
glance megy, szép színes! végre valami pozitív... -
Sipka81
tag
még valami, hivatalos facebook alkalmazás élő csempéjét életre lehet kelteni valahogy?
Az alkalmazás beállításaiban az értesítések ba vannak kapcsolva, de b@szik bármit is mutatni a csempe... -
Sipka81
tag
-
-
Sipka81
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni: adott egy új, függyetlen Lumia 650. Azt gondoltam értek hozzá, volt már előtte wp7 és wp8 rendszerű telefonom is... Problémám a következő: azt szeretném, ha a zárolási képernyőn mutatná a naptár bejegyzést, ehhez a következőt tettem: gépház/személyre szabás/zárolási képernyőnél az állapotrészéleteket megjelenítő alkalmazásnál az outlook naptárat kiválasztottam - azt gondoltam, hogy ezt el sem lehet rontani. Pedig de, mivel a zárolási képernyőn semmi nem jelenik meg a naptárból. Egész napos esemény sem, másfél órás sem, semmi...
Mit rontottam el?
Nálatok működik ez rendesen?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest