- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Ez nagyon laza! Ezzel gyakorlatilag bármilyen microUSB-s telóból lehet csinálni vezeték nélküli töltőset? Gondolom a microUSB csatitól el kell búcsúzni...
Főleg az olcsó tabletek szoktak leszakadni, de inkább nem kockáztatok, beruháztam egy hátlapra meg egy töltőre a 820-hoz, kiokoskodtam 2000 forintból a kettőt.
-
ZavaBalazs
őstag
szia, neked van ilyened? ki is jön belőle a 10000 mAh, vagy örül az ember, ha a fele visszajön? jártam már pórul powerbankkel (ezzel, kb egy teljes töltés nem jött ki belőle 2420 mAh akkuval, ilyet ne vegyetek), szóval azóta óvatosan állok hozzá. állítólag a xiaomi 10000 mAh töltőből kb ki is jön, ami rá van írva, de ha tapasztalat szerint ebből is, akkor a Qi miatt inkább erre neveznék be.
-
-
Köszi, közben szenvedek az apokkal hogy kipróbáljam miket tudnak...
Mi lehet szenvedni? Mondok egy példát.
Előttem a 808, Xperia Go meg a 635, és akkor legyen egy cardock alkalmazás. Lumiás egy nagyon rossz vicc, 3 parancsikon, és utána ugyanaz a felület, kössz.Droidra egy tucat alkalmazást szedem le, de még mindig reménytelen... Nagy parancsikonok pipa. Telefonálni, piciben, vagy még kisebben gombokkal/betűkkel lehet mint az alap felületen. Zenét piszkálni szintén. Hanggal utasíthatom ha van türelemem és szerencsém...
De olyan extrém dolgok mint a mostanimon, hogy van tárcsázó is, névjegy is, híváslista is, mind nagy méretű gombokkal/betűkkel, a hívás közben megjelenő dolgok szintén; mikor elindul az app bekapcsolj a bt-ot és felakad az eszközre (droiodosoknál ez idáig nem sikerült), vagy ha kapok sms-t szintén nagy(!) méretű gombokkal és feliratokkal elolvashatom, kinyomhatom, felhívhatom a feladót, stb, stb - szóval ilyen irreális dolgokat mint, hogy autóban normálisan használhassam a telefont, ezekkel az appokkal pont nem lehet megtenni. Nagykirály hogy sokcsillió alkalmazás van a sztórban...
Közben a Z3 Compact (IPS, halk) és S5 Minivel (gyenge vibre, térerő) is futottam elvi síkon egy kört. De legalább fasza billentyűzetet találtam közbe droidra már... Végén szifonnal is kéne egy kört futnom, de egyre kevesebb kedvem van hozzá (főleg hogy leginkább a WP tetszik kezelésben).
-
D4rkm4n
őstag
Igazából a szóban forgó mp3-ból legalább tíz másolatot helyeztem el a telefonon. A Zene mappában láthatóvá vált, de se áthelyezni nem tudtam a telefonnal a telefonon belül, se egy menüben kiválasztani, hogy csengőhangként szeretném használni. Undorító ez egy olyan telefontól, amit több Szent Istvánért sóznak az emberre, a régi szputnyik telefonom nagyjából ezerszer volt ennél okosabb. Meg agyvérzést sem okozott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest