- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.mich
tag
Engem is kivetnek az élményből a tipikus jrpg-k, pedig isten lássa lelkem mindegyiknek adtam esélyt. Azért ebben is vannak ám butaságok, pl. egyes szörny dizájnok, akkor van az a falu azokkal a debil lényekkel, vagy az owerpowered esquie. Habár párbeszédek terén hét óra elteltével sem vettem észre arcpirító dolgokat. Sőt, a szinkron kifejezetten tetszik, az arc animációk/átvezetők pedig nagyon igényesek. Látszik is, hogy ebbe ölték minden erőforrásukat, mert legyünk őszinték, a játéktér elég statikus. Ráadásul olyan gyakran váltakoznak a színek, amiről egy kalsszikus FreddyD kritika jutott eszembe: [link]
Na de a statikusság: aláállsz egy csordogáló víznek, nem történik semmi, a növényzet nem hajlik el a lábunk alatt, a lövéseink semmi másra nincsenek hatással csak a széttörhető ládákra/hordókra. Ja és szájmozgás sincs mindehol: táborban a karakterek között van, de azon kívül minden mással csak felirat. Aki azt mondja, hogy ez jrpg-s sajátosság, igaza van, viszont itt akkor sem egységes a dolog -- és bárcsak ennyi lenne a baj minden hasonló játékkal, zabálnám mindet!
-
mcwolf79
veterán
Nálam pont amiatt talált be, mert amúgy a tipik JRPG-ktől rosszul vagyok.
Én próbáltam a FF-t , az Interrogade-t végig is játszottam, megvan a Rebirth ,de az a japós bugyutaság hosszabb távon taszít (még úgy is, hogy Tifa az egyik legdögösebb játék karakter). Tales of arise szintén zenész.
De ebben a játékban ez nincs jelen. Persze nem kell itt eposzi mélységet várni, de azért nem olyan "komolytalan" az egész milliő.
Normál-on játszom, a parry/dodge rendszerrel nekem nincs bajom. Ahol nem megy a parry, ott dodge-olok, és kész.
És hát tényleg, AAA-kat megszégyenítő az egész produktum. Sztem simán esélyes az Év játéka címre (pedig még csak április van). -
-
Chapel
addikt
A gameplay videón óriások ellen harcolunk kombókkal egy karddal/bárddal, kombókkal. Nem játszottam, pont e miatt.
Nem tudom, én a sztorin kívül csak azt látom, de ha ez nem az akkor mi?
Van ennek valami más neve, kategóriája? Az akcióra értem persze. -
sz.mich
tag
Abszolút megérdemelt. Lesz ez még több is!
-
Chapel
addikt
Sokat mondó, hogy ez a csapat az Ubisoftból vált ki és tádád, gyönyörű, egyedi és abszolut pozitívak az értékelés a userektől is (ami a legfontosabb.)
Hack and slash nem az én világom viszont a látvány világ valóban adja
Új hozzászólás Aktív témák
ph Alig néhány napja jelent meg a játék, máris átlépett egy fontos mérföldkövet.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest