- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
válasz
bAtt001 #18224 üzenetére
elvileg ez az adbs működhet ha be volt kapcsolva a hibakeresés:
> adb -d shell
# sqlite3 data/data/com.android.providers.settings/databases/settings.db
sqlite> update system set value=0 where name='lock_pattern_autolock';
sqlite> .exit
# exitvagy
adb shell
cd /data/data/com.android.providers.settings/databases
sqlite3 settings.db
update system set value=0 where name='lock_pattern_autolock';
update system set value=0 where name='lockscreen.lockedoutpermanently';
.quitvagy simán rm data/data/com.android.providers.settings/databases/settings.db így csak a beállításai vesznek el.
-
Vagany
őstag
válasz
bAtt001 #18215 üzenetére
Ha 2.1 van rajta és nincs downkoad mode: 3 button download mode
-
fo_di
őstag
válasz
bAtt001 #18215 üzenetére
[GUIDE][HOW-TO]Crack android pattern lock!
idézet a leírásból: "Dislcaimer: this is for educational purposes only,you shall not use this on other people phones without permission under any circumstances,and am not responsable to any misuse of this hack"egyébként simán ráküldheted a gingert downloadban, de ott cwmes kernelt is ráküldhetsz, valahol ax xda mélyében még találsz megfelelőt. annyi, hogy a ginger bootloaderes legyen
-
Tonyk
veterán
válasz
bAtt001 #16250 üzenetére
Úúútálom én is. Szóljon valaki ha van erre valami megoldás! Nekem sokkal jobban bejön(ne) a GB-s felülete.
Jaj, közben annyit hozzátennék, hogy nekem csak a hívás alatti szutymadékkal van bajom. pl.: Teljesen eltorzítja a hívóhoz rendelt képet, meg szar az elrendezése is. Tárcsázónak nyilván nem a gyárit használom...
-
jjeahh
nagyúr
-
válasz
bAtt001 #15381 üzenetére
Köszi!
Nod sokszor tévesen Ítél, de vmi csak átjött, mivel totál lezárta a gépem.
Ez jött be.A fentieket egy Trojan.Ransomlock nevű vírus okozza.
Más régiókban pl. az FBI -t rakja a fejlécre.
Ha valaki megfertőződött a gépet a bekapcsoló gomb rövid megnyomásával le tuja állítani
adat sérülés nélkül.
Az internet elérés kábelét kihúzva a gép rendben elindul, az adatai elérhetők, így az adatok is lementhetők.
Ha visszakapja a számítógép az internetet akkor pár másodperc után, újra előjön a fent látható kép.
Ha új felhasználói profilt hoz létre a gépen abban még nem aktív a vírus, azaz fel lehet menni az
internetre és a megfelelő vírusirtó feltelepítése és frissítése után teljes rendszer vizsgálattal a megfertőződött állományok eltávolításra, kerülnek.
Nekem a norton volt a megoldás, több vírusirtót is próbáltam sikertelenül.
A Ctrl+Alt+Delete sem működik amikor a baci működésbe lép, a fotót az indokolta, hogy a "print scn" sem használható. -
polomaa
aktív tag
válasz
bAtt001 #14098 üzenetére
A G8 samsungnized témával nálam nagyon szépen megy.Túl sokat nem tudtam nyomkodni a telefont,valamennyi internet és a szokásos telefonálgatások mellett 1 nap 18 óra használatnál 56%-on van az aksim.Devil kernellel ez egész jónak tűnik.Az éjjel kijött a BETA 1 sema kernellel,de egyenlőre nem kísérletezek vele mert nagyon rendbe van a G8.
-
-
bubu333
tag
válasz
bAtt001 #14094 üzenetére
Igen ez bug, emellett a hálózati kommunikációt se tudod kapcsolgatni szal nem lesz jó alá a sema. Mások próbálták devillel de mintha nem ment volna nekik. Használd mackay-jal jó az. Újra se kell raknod csak rakd vissza a mackayt, még az se baj ha újabbat raksz.
@Strauss: ne foglalkozz vele azt mindig kiírja hogy van új verzió még ha nincs is.
-
Viktor89
aktív tag
válasz
bAtt001 #13658 üzenetére
Igen,ez nagyon jó benne és ha nem nyúlsz a telefonhoz akkor órákig nem megy le 1%-ot sem
Régi romoknál egész éjjel felébredt a teló magától,legalábbis azt jelezte akkuidőnél s jobban is merült. Sajnos ha használom akkor ez is hasonlóan gyorsan merül mint a többi jb talán 1 fokkal jobb,de a jw1/jw8-at nem veri le semmi akkuidőben.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
bAtt001 #13526 üzenetére
köszi...elfeledkeztem róla, mert már nézegettem régebben, de komplikáltnak tűnt...babrálom egy kicsit, aztán meglátjuk...még most sem értek pár opciót, mire való...
(#13527) Dashes:...meglepődtem hirtelen, hogy a cm updater miért nem jelzett...de látom ez is csak unofficial...inkább várok még egy kicsit...mostanában nincs rombolhatnékom...
-
Gabeboy74
tag
válasz
bAtt001 #13160 üzenetére
Csak a kíváncsiság kedvéért, mennyi ideig használtad? Módosítottál rajta vmit? Én eddig nagyon stock rom hívő voltam, de a cm10 egy napi masszív használat utána még teljesen vállalhatónak tűnik. A régebbi romoknál ilyenkor már volt egy fél oldalnyi bug, aksiidő elfogadható, reboot nem volt (jw6-t ezért száműztem), wifi megy, egyedül a BW nem az igazi, de az lehet a widget hibájából is.
-
-
Sh4rKy
senior tag
-
válasz
bAtt001 #12509 üzenetére
Így van, de azt is hozzá kell tenni, hogy ha kevés a memória, akkor először a háttérfolyamatokat kezdi bezárogatni, A legidegesítőbb viszont az, hogy miközben zenét hallgatok és olyan oldalakat böngészek, ahol sok reklám van, akkor nem hogy a FB-ot meg a társait kezdi bezárogatni, hanem pont a zene lejátszót, ami ugyan a háttérben fút, de aktív. De lehet hogy csak nálam van.
Az antennára én is kíváncsi vagyok.
-
-
válasz
bAtt001 #12299 üzenetére
Nekem mindig meglátszik, de ez a csík pont a bal felső sarokban van, ahol a króm keret kanyarodik, de a fényérzékelőktől balra található, szóval nem nagyon zavarja a működést, de legalább van benne egyediség (mint ahogy az is, hogy egyszer pofával lefelé ejtettem a csempére (nagyot is szólt), de csak egy kicsit mélyebbre került az ablakfelület, mint a krómkeret, de semmi karc és törés).
(#12307) csampei
Fail:
- Storage
- PhonePont a két lényeges része nem működik.
-
Vagany
őstag
válasz
bAtt001 #12057 üzenetére
Meg tudnád mutatni milyen az tok és hogy hol vetted? Én is szeretnék valami normális tokot, még kicsit többet is áldoznék rá, de valami minőségi, hosszabbtávú megoldást szeretnék, mert a mostani lyukacsos alig pár hónap alatt lejön róla (letörik a gyenge műanyag). Alapvetően kemény tokokat néztem, mert amiket néztem szilikonok nem feküdtek fel rendesen a keretre, kicsit mind elállt és ki is nyúlhatnak, illetve a képernyőlezárás is nehézkesebb volt velük, mert nincs kivágva a gomb helye és nem közvetlenül a power gombot nyomja az ember.
-
sb
veterán
válasz
bAtt001 #11882 üzenetére
Nekem ICS (Infinitum) alatt volt ilyen gondom Devil kernellel, tehát tök más összeállításban, mint neked.
Csak hogy előbbre vigyem a témát.És csak eseti jelleggel jött elő nálam. 4-5 napot elment 2-3 töltéssel jól, utána a köv feltöltéssel pörögni kezdett az android system és fél nap alatt lemerült. Ilyenkor restart oldotta csak meg, és újrakezdődött a fenti ciklus.
Sajnos ugyanoda lyukadok ki mindig: szar az összes rom. Fényévekkel jobbak, mint a régi GB-k, de még így is mindig van min bosszankodni használat helyett.
-
cselt
senior tag
válasz
bAtt001 #11470 üzenetére
Kicsit utánaolvastam és ezt találtam, igaz galaxy s plus fórumban írták, de ez szerintem minden eszköznél így van.
Elvileg a boot loppnál a kellő pillanatban elkapva működik az adb amivel ugye simán be lehet bootolni recoverybe. Csak ugye ilyenkor sok mindent kéne nagyon gyorsan beírni, ezért érdemes egy scriptet írni, ami elvégzi ezt helyettünk.@echo off
cd "C:\Android\android-sdk\platform-tools"
echo.
echo Waiting for device...
adb wait-for-device
echo.
adb -d shell stop
adb reboot recoveryEz a script megvárja, hogy elérhető legyen az eszköz, majd jegeli, és aztán recoverybe bootol. A második sorába azt az elérési utat add meg, ahol nálad van az android sdk.
Kipróbáltam az én telómon, nálam akkor jött csak össze amikor elindult a boot animáció, szóval nem biztos, hogy működni fog, de ha van JIG-ed, akkor egy próbát megérhet. -
scream
veterán
válasz
bAtt001 #11127 üzenetére
Vajon? Mire tippelsz?
(#11126) ( V ):
Értem, köszönöm, csak hát gondoltam megkérdezem, hátha a CM10 alapú AOKP-hoz is jó.
Megpróbáltam B5-re rárakni M1-et csak sima wipe cache/dalvik-kal, idáig ment is, de aztán ráraktam a Semaphore-t odinnal és bootloop, és recovery sem volt ... Hogyan lehet megcsinálni,hogy menjen rendesen? (Már Tsunami 2.1-nél is gondom volt a Semaphore 2.4.0-ről 2.4.4-re való áttérésénél, ott viszont az odin megoldotta)
Illetve valahogyan meg lehet csinálni, hogy amikor kijön 1-1 újabb ROM (mint jelen esetben B5 után M1) akkor csak a különbségeket rakja fel és ne pakolja újra teli a telefont a sok kacattal? (mozgó háttérképek,gyári billzet,gyári galéria,gyári smsapp,etc)
-
blakey
titán
válasz
bAtt001 #10473 üzenetére
A CM10 eredeti kernellel semmi ilyet nem csinál, nagyon jól bánik az akksival, 3 órát is bír % veszteség nélkül, szinkronizáció wifi állandó. Ha netán ez csak átmeneti, akkor szólni fogok, de 2 napja semmi jele. Android OS 2%, az Android rendszer 3%, ha ez így marad, akkor nagyon jó lesz.
(#10476) KTHEORIGINAL
Ha értenék hozzá, szívesen tenném, max grafikai dolgokban tudok segíteni. Remélem jó lesz amit csinálsz és mindenki a tiédet fogja választani. -
( V )
veterán
válasz
bAtt001 #9812 üzenetére
itt a teljes lista ígéretesnek tűnik, bár a full system language support azért jelent méret növekedést...
-
daninet
veterán
válasz
bAtt001 #8572 üzenetére
HUTCHDB: luciano romra gondolsz? (ez jön alapból devil kernellel)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
bAtt001 #8109 üzenetére
mindig kiprobalom a sema-t, de valamiert olyan erzetem van, hogy a devil mintha simabb lenne.
viszont ma az uj olasz miui-val pontosan az ellentkezojet ereztem.
szerintem ugy van ez, hogy ki kell probalni, hogy melyik romhoz melyik passzol jobban.modem teren ki mire eskuszik?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest