- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
nggabi #20544 üzenetére
hát majd talán év vége felé lehet hogy lesz upgrade (ha lejár a kötvényem), de majd még meglátom... egyelőre nem találok olyan készüléket amire aszondanám hogy instant get - talán a nóta 2 lenne az ha nem lenne ilyen péklapát
amúgymeg az ICS F4k r4-el baromi jól érzem magam LiveOC 114% és iszonyat smoothság és bódóttság, és júni végén leszek kijelző csere is (gari vége)
-
Blackhole13
senior tag
válasz
nggabi #19458 üzenetére
Reménykedtem, hogy csak figyelmetlenségből, de hogy ezt így szokás, szánalmas.
A szervizes mondta is, hogy alkatrészhiány van és be kell küldeniük a központi szervizbe (várhattam is másfél hetet). Lehet, akinek ilyen gondja van, meg kellene próbálnia olyan szervizet, ahol még van a régi kijelzőből. -
( V )
veterán
válasz
nggabi #18259 üzenetére
de átjött, csak mint mondtam Samu részéről ebből a szempontból nem volt csalódásom sose: amit ki kellett cserélni kicserélték külön mutogatás nélkül, sőt ha vmit észrevettek pluszba azt is és szépen kipucolva kaptam vissza a készüléket utána minőségromlás nélkül! (+ ajándék törölközőt is kaptam
)
na de nem offolom már tovább a topikot
-
fo_di
őstag
válasz
nggabi #18217 üzenetére
én a gyári eclairt tudtam frissíteni download módban annak idején szerintem, sőt recoveryben update.zip-et is lehetett használni (ráadásul még 2e recovery volt, amiben nem kellett aláírás)
ráadásul ezeket trükközés nélkül, simán el lehetett érni(vagy elvileg heimdallal a teljesen halott telefonba is lehet tölteni programot, csak működik akkor download nélküli élőn is)
-
sagit
veterán
-
( V )
veterán
válasz
nggabi #17675 üzenetére
a 8 nálam hibátlan volt, a 9-et nem próbáltam, de a visszajelzések alapján az is legalább olyan jól klappol!
(lehet h a hiba az ön készülékében van?)
ui - a gdrive-al én már többször szívtam amikor XDA-s romokat arra tolták fel (kiba lassú volt) szóval szvsz nem túl megbízható!
(#17676) Tonyk
ha van akkor hogyne!beteszem mirrornak!
-
Vic61
senior tag
válasz
nggabi #17541 üzenetére
...csak full wipe-t találtam, de az mé nem jó, TiBa-val seperc alatt visszaraksz mindent...
Jetpack V9 JVU full wipe -
( V )
veterán
sajnos közérdeket kell szolgáljam, még 2 barac és egy körte után is
tehát:
Ön szerint lesz világvége 2012-ben?
a, Hiszek Gyurcsoknak, költözöm is egy hegyre
b, Lassan naponta előáll valaki egy világvége sztorival
c, Nem érdekel, vége lesz-e a világnak
d, Hamarabb vége lesz a világnak
e, Bruce Willis elpusztítja az égitestet és megmenti a világot
ill.
f, Sz*rok rá inkább iszom még egyet! -
( V )
veterán
van még kérdésed viccesfiú?
igen, az apád lómai volt?
amúgy kezdhetünk tüzelőt gyűjteni a hosszú és hideg télre!
-
( V )
veterán
+ majdu
szenkjú szenkjú! (inkább csak tördelnem kellett a munka java része már el volt végezve
)
az APN listákat én is szerintem a szolgáltató oldalakról fogom időről időre frissíteni - ott általában elég konkrétan le vannak írva (pl telenornál).
köffi, az 1.5.60-os driver be van linkelve, pontosabban az XDA-s topic ahol elérhető, de lehet h frissítem én is a régit ill. alternatív linknek a tiedét berakom
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest